Menu

Fotbal

Italská Serie A

Benevento Calcio – Atalanta Bergamo

0:3

konec (0:1)

18.04.2018, 18:00 • Stadio Ciro Vigorito (Benevento) • 33. kolo • David Suchý

Tipsport: 6.01 4.36 1.58 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:21. (19:53:40)
Je konec! Atalanta nakonec přesvědčivým způsobem zvítězila 3-0, čímž si tak zajistila velmi cenné tři body. Naopak domácí hráči nepředvedli moc dobrý výkon, výsledkem není ani jedná vstřelená branka. Utkání nabídlo celkem hodně příležitostí, dočkali jsme se také jedné neproměněné penalty.

90+4

Konec zápasu.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

Venuti se vydal podpořit útok, avšak před šestnáctkou nedokázal předat míč Djimsitimu. To byla nadějná akce domácích.

89

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Alessandro Bastoni.

88

Domácí ještě kopali rohový kop, který rovněž zaplul k hostujícímu brankáři. Benevento konečně svírá svého soupeře.

87

Nováček soutěže měl k dispozici přímý kop zhruba z pětadvaceti metrů. Tradiční exekutor Viola ho tentokráte poslal k tyči, kde byl připravený Beriša.

86

Gómez se vydal vpřed, nakonec se ale ocitl tváří v tvář početné přesile, která nakonec slavila úspěch. Benevento bude moci vhazovat.

85

Masiello si nechtěl komplikovat život a před napadající trojicí protihráčů poslal míč až k Berišovi. Hostující brankář pro změnu vykopl na pravou stranu.

81

Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku. Benevento zvýšilo aktivitu a na hrací ploše sledujeme pouze jeden celek.

80

Do vyložené šance se dostal zkušený Sagna, kterému ale zakončení z malého vápna vůbec nesedlo. Domácí chtějí vytěžit alespoň kontaktní branku.

79

Domácí brankář se nakonec ještě držel za nohu a na jeho zdravotní stav se přiběhl podívat také sudí. Nevypadá to na nic vážného.

78

Cristante se řítil z úhlu sám na brankáře, zakončení měl ale na dlouhou nohu a míč poslal pouze do vyběhnuvšího Puggioniho.

77

Atalanta se ještě vrhal do útoku, tentokráte to ale s agresivitou přehnal levý zadák Gosens. Rozehrávky se ujme sám brankář Puggioni.

76

K míči se postavil technicky velmi dobře vybavený Gómez, který to nakonec zkoušel cvičeným signálem. Ten se ale vůbec nezdařil.

75

Aktivní Barrow se díky velmi dobrému pohybu zbavil svého strážce, avšak chvíli poté k němu přiběhl Djimstiti, který opět fauloval.

74

Sagna si ukázkově zpracoval míč a poté ho posílal do ohně. Beneventu to ale vzduchem rozhodně nejde, hosté se opět ubránili.

73

Do konce zápasu zbývá už jen něco málo kolem dvaceti minut. Atalanta je i nadále hodně aktivní a domácí jsou pod slušným tlakem.

72

Brignola se nyní nepáral s hostujícím Gosensem, kterého nevybíravě poslal k zemi. Jednoznačný faul, je pískáno ve prospěch Bergama.

71

Žlutou kartu dostává Enrico Brignola (Benevento Calcio).

70

V tuto chvíli to s Beneventem nevypadá vůbec dobře. Zhruba dvacet minut před koncem prohrává už o tři branky, což bude nesmírně složité.

69

Střídající Iemmello se okamžitě zapojil do útočného výpadu svého celku, který nakonec sám zakončil. Prudká rána nakonec směřovala doprostřed.

68

Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Vittorio Parigini, přichází Pietro Iemmello.

67

67. Alejandro GÓMEZ - 0:3

67

Bergamo právě vstřelilo branku!
O malý moment později je tu třetí branka v domácí síti! ALEJANDRO GÓMEZ se mrštným způsobem dostal až před brankáře, kterého poslal na druhou stranu.

67

67. Penalta

67

Tak to bylo hodně komické. K rozehrávce se totiž postavil de Roon, který při snaze zakončit upadl podklouzl. Míč tak putoval vysoko nad branku.

66

Hlavní sudí se poradil s videorozhodčím a nakonec z toho bude penalta!

65

Del Pinto taktéž vytáhl faul na hranici šestnáctky a stejnou příležitost budou mít také hosté. Tohle byla hodně hraniční záležitost, možná se mohla pískat i penalta.

64

Žlutou kartu dostává Alin Dorinel Tosca (Benevento Calcio).

64

Odpovědnost na sebe vzal opět Viola, který to dle očekávání zkoušel přímo na bránu. Technický pokus nakonec přeletěl branku.

63

Tak teď mají domácí velkou šanci na snížení. Na hranici pokutového území totiž fauloval Barrow a na pořadu dne bude lukrativní přímý kop.

62

Benevento si připravilo volný kop z pravé strany. Violova exekuce nebyla špatná, i tak našla pouze prostor protihráčů.

61

Máme za sebou hodinu hry a na hrací ploše to působí celkem odevzdaným dojmem. Benevento se sice snaží, obrana ale nefunguje vůbec dobře.

60

Střelec první branky se před malým momentem trochu unáhlil, svojí přihrávku na Gosense totiž posílal do ofsajdového postavení.

59

Gosens zkoušel z levé strany poslat do šestnáctky nadýchaný centr, který nakonec přistál na hlavě dobře postaveného Djimsitiho.

58

Sagna okamžitě poslal míč zpět na hrací plochu, načež byl taháním zastaven Gómez. Provinil se domácí středopolař del Pinto.

57

Benevento se po delší době podívalo k opačné šestnáctce, kde na zadní tyči zkoušel vyskočit na balón Venuti. Včas ale zakročil Masiello.

56

A hosté málem slavili potřetí! Míč byl totiž prodloužen na zadní tyč, kde Gosens nedokázal zamést míč do poloodkryté brány.

55

Další nadějný kontr Atalanty chtěl individuálním způsobem vyřešit Barrow, jehož prudká rána nakonec skončila na protihráči.

54

Tohle byl hraniční zákrok. Billong totiž musel do skluzu, který nakonec dle výroku sudího skončil čistým zákrokem na Hateboera.

53

Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Enrico Brignola, přichází Filip Djuričić.
Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Jean Claude Billong, přichází Bacary Sagna.

52

Diabaté i tentokráte uspěl ve vzduchu, čímž vybojoval pro své spoluhráče balón. Viola se ale unáhlil a míč poslal zpět na nohu Puggioniho.

51

Poprvé se s míčem seznámil také brankář Beriša, který navázal na předchozí kombinaci a balón poslal na nohu de Roona.

50

Rázem se domácí celek dostává do nepříjemné situace, hned z kraje poločasu prohrává už o dvě branky. Do konce zápasu zbývá ještě dostatek času.

49

49. Musa BARROW - 0:2

49

Bergamo právě vstřelilo branku!
Teď už ale není o regulérnosti branky pochyb! Benevento naprosto zanevřelo na vážnější bránění a střídající MUSA BARROW měl moře času na zakončení. Technická rána nakonec putovala mimo dosah Puggioniho.

49

Tak tady byla hostům upřena regulérní branka. Přihrávka na Hateboera totiž nevedla do ofsajdu, pomezní rozhodčí ale odmával ofsajd.

49

Hateboer spěchal po pravém křídle, načež na něj číhala finální křižná přihrávka na Gómeze. Jeho nabídka byla ale příliš pomalá.

48

Ihned v úvodu byl hostující Masiello vystaven velmi těžké situaci, se kterou si nakonec poradil na jedničku. Bergamo je i nadále v držení míče.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí. Ti budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Andrea Petagna, přichází Musa Barrow.
Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Gianluca Mancini, přichází Timothy Castagne.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou úvodní dějství, jenž nám nabídlo celkem vyrovnanou podívanou. Své šance si nejprve vytvořilo Benevento, avšak jejich nezužitkování přineslo inkasovanou branku. Následně hra upadla do hodně nezáživné pasáže, která nenabídla nic moc zajímavého.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

44

Hra musela být přerušena, neboť měl zdravotní problémy domácí křídelník Parigini. Nakonec to není nic vážného a může se pokračovat ve hře.

43

Diabaté si počkal na padající balón, který hezkým způsobem zalepil na svojí hruď. Následně to Benevento zkusilo po pravé straně, kde číhal Mancini.

42

Zkušeným způsobem si u levé autové čáry poradil Gosens, jenž tělem čistě odstavil spoluhráče. Hra je v tuto chvíli plná nepřesností.

41

Petagna dlouho nevěděl, co s míčem. Nakonec přihrál vedle stojícímu Cristantemu, po jehož narážečce se první jmenovaný daleko nedostal.

40

Žlutou kartu dostává Gianluca Mancini (Atalanta Bergamasca Calcio).

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo přes pět minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

34

Parigino přenesení hry nakonec s trochou štěstí našlo Brignolu, který nepropasíroval míč přes clonícího Manciniho.

33

Viola udělal prudký manévr ke středovému kruhu, kde nakonec v nejméně vhodnou dobu upadl na zem. I tak se Venuti ujme autu.

32

Máme za sebou třetinu hry a v tuto chvíli je na hrací ploše aktivnější hostující celek. Téměř každá akce jde přes kapitána Gómeze.

31

Žlutou kartu dostává Andrea Petagna (Atalanta Bergamasca Calcio).

30

Před malým momentem se dvojice hostujících hráčů postarala o rychlý kontr, který ale skončil na prachbídné finální přihrávce.

29

Domácí se sice snaží s výsledkem něco udělat, stále ale nemohou najít recept na obranu soupeře. Navíc se nyní musí bránit útoku Atalanty.

28

Benevento zahrávalo rohový kop, po kterém se před Berišou utvořil menší zmatek. Nakonec je Diabatému pískán útočný faul.

27

Hateboer se postaral o rozehrávku autového vhazování, čímž se Atalanta dostala k pokutovému území. Zde ale domácí výborně zakročili.

26

Opakovaný záběr nakonec odhalil těsný ofsajd hostujícího forvarda, pomezní si toho ale nevšiml. I tak jsme se žádné velké šance nedočkali.

25

Postupně se u hracího předmětu vystřídala kompletní hostující obrana, až nakonec přiletěla kolmice na Gómeze. Před ním včas zasáhl Puggioni.

24

Nyní se nám hra trochu uklidnila a k vidění není moc zajímavých věcí. Míč má na kopačce kapitán Gómez, který s kombinací nikam nespěchá.

23

Masiello nejdříve vhodil míč zpět do hry a posléze náramným způsobem přenesl hru na levou stranu. Domácí ale vzorně napadají rozehrávku.

22

Na úvodní branku dnešního zápasu jsme čekali něco málo přes dvacet minut. Domácí celek může mrzet několik neproměněných šancí.

21

21. Remo FREULER - 0:1

21

Bergamo právě vstřelilo branku!
Teď už ale hosté slaví! Nyní to defenzíva Beneventa neudělal vůbec dobře, neboť se mezi ní dostala přihrávku na zcela volného Cristanteho. Ten ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou před odkrytou bránu na REMA FREULERA.

21

Důležitý zákrok v podání Puggioniho. Hateboer si navedl míč na levou nohu a poté pořádně protáhl domácího strážce tyčí.

21

21. Diabaté selhal v šanci.

21

To byla velká šance! Diabaté se zjevil na hranici pokutového území zcela sám, nicméně svůj lob poslal i nad horní konstrukci.

20

Z velké vzdálenosti zkusil své štěstí již zmiňovaný Gómez, jehož pohotová navštívenka zaplula přesně do rukavic Puggioniho.

19

Billong šel do souboje s Gómezem kopačkou napřed, čímž tak povalil zkušeného Argentince k zemi. Atalanta okamžitě rozehrála standardku.

18

Obrázek hry se příliš nemění, stále mají více ze hry domácí hráči. Jejich kombinace ale nejsou zrovna přesné, čehož se snaží využít soupeř.

17

I tentokráte zazněla píšťalka sudího. Viola se nejdřív dostal kolem přesily protihráčů, posléze musel sám zastavit rodící se kontr.

16

Je pískáno. Nedovoleným zákrokem se totiž prezentoval hostující de Roon, který neodhadl odskok míč a místo něj trefil pouze nohu Billonga.

15

Hateboer se vydal na útočnou polovinu, kde si nakonec svůj úprk po křídle rozmyslel. Místo toho přenesl hru na levé křídlo.

14

Djimsiti absolutně nepočítal s drzým průnikem hostujícího de Roona, který zahájil akci svého celku, tu nakonec skluzem zastavil Lombardi.

13

Tosca si to sympaticky namířil po levém křídle, odkud se mu nepodařilo do šestnáctky poslat kloudný centr. Atalanta se žene do protiútoku.

12

První hlavička narazila do jednoho z hostujících hráčů, posléze se do volného balónu opřel Del Pinto, který zamířil pouze na tribunu.

11

Jako první se k volnému míči dostal již zmiňovaný Gosens, jehož rozjetí akce nakonec přineslo ofsajdové postavení v podání Gómeze.

10

Na druhé straně se o centrovaný pokus přihlásil Gosens, jehož nabídka byla doslova katastrofální. Míč skončil až za brankou.

9

9. Velká šance domácích.

9

A posléze další nepříjemnost před Berišou. Na rohový kop se totiž vyhoupl domácí Billong, jehož hlavička odkopl z brankové čáry jeden z protihráčů.

8

To nebylo vůbec špatné. Z pravé strany přiletěl na zadní tyč centrovaný balón, který před Brignolim stačil odehrát pozorný Mancini.

7

K hracímu předmětu se opět dostal domácí brankář, který tak trochu zahnal Toscu do nepříjemné situace. Z té se nakonec dostal razantním odkopem.

6

Tosca si dovolil drzý manévr kolem Hateboera, kterému nezbývalo nic jiného, než faulovat. Domácí tábor se dožadoval žlutého varování.

5

Parigini se chtěl probít středem hrací plochy, kde ale číhala početnější přesila protihráčů. Bergamo se rozhodlo uklidnit hru.

4

Djimsiti si nechtěl komplikovat život a raději poslal míč až k brankáři Puggionimu. Ten okamžitě poslal hrací předmět na druhou stranu.

3

Poprvé se k míči dostalo také Benevento, byl to konkrétně Lombardi, jehož dalekonosné autové vhazování doletělo na nohu protihráče.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Benevento Calcio: Puggioni – Billong, Djimsiti, Tosca, Venuti – Parigini, Viola, Del Pinto, Brignola – Diabaté, C. Lombardi.
Náhradníci: Brignoli – Cataldi, Coda, Sandro, Djuričić, Iemmello, Gyamfi, Rutjens, Letizia, Sparandeo, Sagna, Volpicelli.

Atalanta Bergamasca Calcio: Beriša – Mancini, Caldara, A. Masiello – Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens – Cristante, Petagna – A. Gómez.
Náhradníci: Gollini, F. Rossi – Barrow, Bastoni, Castagne, Cornelius, Haas, Kulusevski, del Prato, Latte Lath.

Rozhodčí: Ghersini.
Atalanta Bergamasca Calcio

Na opačné straně stojící ambiciózní Atalanta, jenž by chtěla opět zavítat do evropských pohárů. Bergamo zatím okupuje osmou příčku a na poslední pohárovou pozici ztrácí pět bodů. Hostující tým dnešního utkání ale vkročil do nepříliš dobrého období, neboť v lize nevyhrál už ve třech případech v řadě. Atalanta tedy bude muset výrazně zabrat, do konce soutěže zbývá už jen šest zápasů. Bergamo se ale opírá o celkem dobře pracující defenzívu, jenž se řadí mezi nejlepší v celé soutěži. Nejlepším střelcem Atalanty pak je Josip Iličič, který má na kontě zatím deset přesných tref.
Benevento Calcio

Nováček soutěže z Beneventa se s velkou pravděpodobností stane prvním sestupujícím do Serie B. Benevento totiž doposud nasbíralo pouze čtrnáct bodů a na poslední nesestupové místo ztrácí propastných čtrnáct bodů. Nováček soutěže sice neodehrál poslední tři soutěžní zápasy vůbec špatně, i tak je za každou cenu potřeba tříbodové vítězství. Benevento se potýká vůbec s nejhorší defenzívou soutěže, jenž si drží průměr více než dvou inkasovaných branek na zápas. Podobně je na tom i ofenzíva, která se řadí mezi pět nejhorších celé italské soutěže.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Italská nejvyšší soutěž má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Benevento Calcio a Atalanta Bergamasca Calcio.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Benevento Calcio – Atalanta Bergamo

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 21. Freuler (Cristante), 49. Barrow (Cristante), 67. A. Gómez (Freuler)

Karty:   64. Tosca (BNT), 71. Brignola (BNT) – 31. Petagna (ABC), 40. Mancini (ABC)

Neproměněná penalta: 67. de Roon (ABC), mimo

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:21.

Benevento Calcio: Puggioni (C) – Billong (53. Sagna), Djimsiti, Tosca, Venuti – Parigini (68. Iemmello), Viola, Del Pinto, Brignola (53. Djuričić) – Diabaté, C. Lombardi.
Náhradníci: Brignoli – Cataldi, Coda, Sandro, Djuričić, Iemmello, Gyamfi, Rutjens, Letizia, Sparandeo, Sagna, Volpicelli.

Atalanta Bergamo: Beriša – Mancini (46. Castagne), Caldara, A. Masiello – Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens – Cristante, Petagna (46. Barrow) – A. Gómez (C) (89. Bastoni).
Náhradníci: Gollini, F. Rossi – Barrow, Bastoni, Castagne, Cornelius, Haas, Kulusevski, del Prato, Latte Lath.

Rozhodčí: Ghersini