Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

Willem II Tilburg – Feyenoord Rotterdam

1:5

konec (0:1)

18.04.2018, 20:45 • Koning Willem II Stadion, Tilburg • 32. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 4.2 3.61 1.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:38:03)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 8:10.
Je konec! Feynoord zvládl dnešní souboj a na půdě Tilburgu vítězí vysoko 4:1! První poločas příliš fotbalové krásy nepřinesl! Hrálo se především ve středu hrací plochy, kde bylo k vidění velké množství osobních soubojů. Jednoho gólu jsme se však přeci jen dočkali. Feyenoord se v osmadvacáté minutě ujal vedení zásluhou Dylana Venteho! Feyenoord po změně stran hýřil aktivitou a rychle rozhodl o své výhře! Další branku přidal Sofyan Amrabat a o šest minut později se trefil Tonny Vilhena! Domácí se snížení dočkali čtvrt hodiny před koncem, kdy se po rohu hlavou prosadil Bartholomew Ogbeche! Závěr duelu však patřil Feyenoordu a Vente s Basacikoglem pojistili hostům výhru!

90+5

Konec zápasu.

90+2

90+2. Bilal BASAÇIKOGLU - 1:5

90+2

Feyenoord právě vstřelil branku!
Ještě jedna branka hostů v samotném závěru utkání! BILAL BASACIKOGLU celou akci rozjel, naběhl si na přihrávku do šestnáctky a přesnou střelou pojistil vedení Feyenoordu!

90+1

Nastavují se dvě minuty!

90

Giliano Wijnaldum si narazil s Crouxem, který si míč přehodil na pravačku, jenže jeho technická střela prosvištěla kolem zadní tyče.

89

Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Kevin Diks, přichází Bart Nieuwkoop.

89

Znovu mohlo být sníženo! Bartholomew Ogbeche se dostal k odraženému míči a dopravil jej do branky, ale podle asistenta rozhodčího stál v ofsajdu!

87

87. Dylan VENTE - 1:4

87

Feyenoord právě vstřelil branku!
Jenže Feyenoord přidává pojišťující branku! Bilal Basaçikoglu utekl po pravém křídle a z hranice šestnáctky naservíroval přihrávku před branku, kterou do sítě uklidil DYLAN VENTE!

86

Tilburg podává v závěru utkání sympatický výkon. Domácí celek se nadále tlačí do útoku a ještě se snaží zdramatizovat koncovku střetnutí.

85

Tentokrát si defenzíva Feyenoordu s centrem od rohového praporku hravě poradila. Obránce Renato Tapia s naprostým přehledem odhlavičkoval míč ven ze šestnáctky.

84

Jan-Arie van der Heijden musel do hlavičkového souboje s Ogbechem. Hostující stoper prudký centr z levé strany hlavou přizvedl do zámezí. Bude z toho roh.

83

Bartholomew Ogbeche se hnal za další přihrávkou do pokutového území, ale tentokrát mu radost pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!

82

Bilal Basaçikoglu našel krásnou přihrávkou Emila Hanssona, který pohotově vystřelil, nicméně jeho zakončení placírkou proletělo nad břevnem.

81

Renato Tapia dnes hraje skvěle! Hostující záložník nyní ukázal svůj přehled o hře, když se otočil s míčem na vlastní polovině a před dotírajícím soupeřem bez problémů rozehrál.

80

Kevin Diks vystoupil proti nákopu na pravou stranu hrací plochy. Hostující obránce si troufl na odkop z voleje a poslal balón na polovinu Tilburgu.

79

Feyenoordu se následný rohový kop vůbec nepovedl. Jan-Arie van der Heijden se na zadní tyči tlačil do zakončení, ale přes Heerkense na míč nedosáhl.

78

Bilal Basaçikoglu prošel hřištěm jako nůž máslem! Hostující křídelník si míč přehodil na levačku a jedovatou střelou prověřil pozornost domácího brankáře!

76

76. Bartholomew OGBECHE - 1:3

76

Willem II právě vstřelil branku!
Nyní už se domácí fotbalisté gólového zásahu dočkali! Centr po dalším rohu propadl na zadní tyč, kde vyplaval osamocený BARTHOLOMEW OGBECHE a hlavou trefil odkrytou branku!

75

Domácí mohli snížit! Po rohovém kopu se k odraženému míči prodral Bartholomew Ogbeche, ale špičkou kopačky trefil jen prostor, kde stál připravený Jones!

74

Giliano Wijnaldum se z pozice stopera zjevil na postu hrotového útočníka. Domácí obránce si elegantně obhodil svého soka, ale získal jen roh.

73

Diks se po pravém křídle prosmýkl až do pokutového území, jenže z ostrého úhlu už nedokázal přesně odcentrovat. Tilburg se tentokrát ubránil.

72

Renato Tapia byl faulován v souboji u postranní čáry a zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji. Bartholomew Ogbeche navíc vidí žlutou kartu.

71

Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Steven Berghuis, přichází Emil Hansson.

70

Tilburg se v posledních minutách tlačí do útoku. Bartholomew Ogbeche si řekl o přihrávku do běhu, ale pozorný Diks jej vytlačil k postranní čáře.

69

Tonny Vilhena mohl přidat svou druhou branku v utkání! K hostujícímu záložníkovi v pokutovém území propadl centr z pravé strany, ale Vilhena míč nasměroval na tribunu za brankou!

68

Renato Tapia dostal moře volného prostoru ve středu hrací plochy, ale rozehrávka se mu vůbec nepovedla. Dylan Vente za jeho kolmicí sprintoval marně.

67

Na stadionu stále panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci i přes nepříznivý stav podporují své oblíbence zpěvem chorálů.

66

Tilburg zahrával přímý kop. Vysoký centr přiletěl na vzdálenější tyč, kde si zuby na zakončení brousil Giliano Wijnaldum, ale míč pouze přizvedl do zámezí.

65

Sofyan Amrabat odcentroval z pravé strany do pokutového území na malé vápno. Jeho pobídka skončila na hlavě připraveného Heerkense.

64

Domácí zahrávali rohový kop. Centrovaný míč se snesl na přední tyč, kde byl připravený Lachman, ale jeho sok Eric Botteghin jej nenechal hlavičkovat.

63

Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Ridgeciano Haps, přichází Tyrell Malacia.
Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Thom Haye, přichází Bartholomew Ogbeche.

62

Tonny Vilhena si naběhl na krásnou přihrávku na pravou stranu, přenechal míč Amrabatovi, jenže ten zpětnou přihrávkou oslovil jen domácí stopery.

61

Zadáci hostujícího celku dnes hrají velmi povedené utkání! Jan-Arie van der Heijden vystoupil proti Crouxovi a v hlavičkovém souboji mu nedal šanci na úspěch.

60

Je za námi hodina hry a o osudu dnešního utkání je prakticky rozhodnuto! Feyenoord po změně stran rychle přidal dva zásahy a nepouští Tilburg do šancí.

58

58. Tonny VILHENA - 0:3

58

Feyenoord právě vstřelil branku!
Feyenoord potvrzuje svou dominanci a přidává také třetí branku! Kevin Diks si naběhl na přihrávku na pravou stranu, vyslal prudký centr na vzdálenější tyč a TONNY VILHENA překonal bezmocného brankáře!

57

Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Pedro Chirivella, přichází Ismail Azzaoui.

56

Feyenoord se už opět nastěhoval na polovinu Tilburgu a kombinuje s míčem na kopačkách. Hosté s naprostým přehledem kontrolují vývoj hry.

55

Hra je znovu přerušená! Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet na hranici pokutového území a drží se za tříslo. Zatím to nevypadá, že by měl pokračovat.

54

Kostas Tsimikas odcentroval z levé strany před branku hostujícího celku. Stoper Jan-Arie van der Heijden se však skvěle natáhl a míč pohotově odkopl.

52

52. Sofyan AMRABAT - 0:2

52

Feyenoord právě vstřelil branku!
Feyenoord přidává druhý zásah a hodně se přibližuje k druhému vítězství! Už se zdálo, že domácí obrana další útok ustojí, ale SOFYAN AMRABAT obral statického záložníka o míč a střelou, která se odrazila od obou tyčí, překonal brankáře!

51

Jan-Arie van der Heijden se ujal rozehrávky Feyenoordu na polovině hřiště. Hostující stoper vyslal krásnou přihrávku, ale Tonny Vilhena se po míči natahoval marně.

50

Tilburg po následném přímém kopu branku Feyenoordu neohrozil. Na přetažený centr si naskočil Freek Heerkens, který hlavičkoval ze záklonu a vůbec netrefil branku.

49

Jordy Croux utekl svému strážci po levém křídle. Proti domácímu šikulovi musel vystoupit Kevin Diks, který jej nešikovným skluzem fauloval.

48

Tonny Vilhena vymyslel prudkou přihrávku mezi obránce, jenže Freek Heerkens se skvěle vrátil na svůj post a pobídku soupeře zastavil.

47

Bilal Basaçikoglu mohl postupovat po pravém křídle, ale místo toho se otočil a raději vrátil míč vlastním stoperům. Feyenoord se nikam nežene.

46

Feyenoord obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Hostující celek v jeho úvodu rozjel kombinaci v zadních řadách. Domácí ihned rozehrávku atakují.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně vyrovnanou bitvu. Hrálo se především ve středu hrací plochy, kde bylo k vidění velké množství osobních soubojů. Jednoho gólu jsme se však přeci jen dočkali. Feyenoord se v osmadvacáté minutě ujal vedení zásluhou Dylana Venteho!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

Bilal Basaçikoglu si v hlavičkovém souboji s Heerkensem pomohl rukou a dopustil se útočného faulu. Domácí mají čas na poslední útok první půle.

44

Feyenoord zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Bilal Basaçikoglu vyslal nadýchaný centr, na který vyskočil jen domácí stoper Darryl Lachman.

43

Tonny Vilhena spěchal s míčem středem hrací plochy do pokutového území. Z jeho hranice se pokusil o přihrávku vnějším nártem, ale trefil jen Heerkense.

42

Bilal Basaçikoglu si na polovině hrací plochy obhodil Wijnalduma, jenže po několika metrech se poroučel k zemi. Sudí však nechává pokračovat ve hře.

41

Do rozehrávky domácího celku se musel zapojit také brankář Timon Wellenreuther. Domácí gólman rozehrál vysokým nákopem, na který nedosáhl nikdo v bílém.

40

Na stadionu nyní panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci hlasitým skandováním ženou své oblíbence do útoku. Feyenoord ale brání velmi pozorně.

39

Pedro Chirivella si v blízkosti pokutového území přehodil míč na pravou nohu a vypálil placírkou. Jeho pokus skončil v rukavicích připraveného Jonese.

38

Brad Jones vyslal dlouhý nákop na polovinu domácího výběru. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v zeleném dresu. Zadáci Tilburgu uklidňují hru.

37

Hra je přerušena! Na trávníku zůstává ležet jeden z domácích fotbalistů, který se drží za levý kotník a podle všeho bude potřebovat ošetření.

36

Feyenoord zahrával rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, kde číhal Sofyan Amrabat, nicméně druhý jmenovaný hlavou minul domácí svatyni.

35

Tonny Vilhena prošel obranou domácího celku, ale sám se dlouhým ukopnutím míče připravil o možnost zakončit. Defenzíva Tilburgu nyní měla pořádné štěstí.

34

Renato Tapia se před brankou domácího celku ve skluzu natahoval po stříleném centru z pravé strany, ale neusměrnil balón mezi tři tyče.

33

Giliano Wijnaldum diriguje rozehrávku domácího výběru na polovině hrací plochy. Stopeři Tilburgu si vyměňují krátké přihrávky a číhají na skulinku v obraně Feyenoordu.

32

Tilburg se po obdržení úvodní branky přeci jen vydal do útoku. Domácí fotbalisté kombinovali na levé straně hrací plochy, ale Kostas Tsimikas nedokázal odcentrovat.

31

Dylan Vente se na hranici pokutového území rozhodl pro kombinaci s Vilhenou, jenže druhý jmenovaný mu poslal hodně dlouhou přihrávku a autor úvodní branky už nestačil zakončit.

30

Je za námi úvodní půlhodina hry a hostující Feyenoord se před chvíli ujal vedení. Je nutné říci, že domácí celek se marně tlačí za obranu Feyenoordu.

28

28. Dylan VENTE - 0:1

28

Feyenoord právě vstřelil branku!
Feyenoord využívá svou první vylouženou šanci a dostává se do vedení! Sofyan Amrabat utekl po pravé straně a krásně odcentroval na přední tyč. Tam si míč našel DYLAN VENTE, který jej bez přípravy uklidil do sítě!

27

Bilal Basaçikoglu se obětavým skluzem položil pod nohy rozběhnutého Rienstry a odkopl mu míč daleko od nohy. Hostující hráč navíc balón udržel ve hře.

26

Tonny Vilhena skvěle zabral na vlastní polovině, natlačil se před domácího fotbalistu a připravil jej o balón. Tilburg se tak musí rychle vrátit.

25

Sofyan Amrabat ostrým skluzem přerušil útok domácího celku. Hostující záložník se sice zlobí, že trefil míč, ale verdikt rozhodčího se měnit nebude.

24

Bilal Basaçikoglu táhl protiútok Feyenoordu do otevřené obrany domácího celku. Fotbalisté v tmavém se dostali do zakončení, jenže Tapia přestřelil branku.

23

Jan-Arie van der Heijden chtěl přenést hru na pravé křídle, jenže rozehrávka levou nohou se mu vůbec nepovedla a jeho nákop končí v autu.

22

Zatím se hraje v hodně pomalém tempu. Ani jeden z celků v úvodnu utkání nikam nespěchá. Bojuje se především ve středu hracího pole.

21

Bilal Basaçikoglu si v pokutovém území naskočil na povedený centr z pravé strany hrací plochy, jenže hlavičkoval v záklonu a balón přizvedl mimo tři tyče.

20

Francisco Sol si nabíhal na vysokou přihrávku na polovinu Feyenoordu. Domácí útočník však neuspěl v hlavičkovém souboji s Botteghinem.

19

Sofyan Amrabat nedostal na polovině domácích prostor k rozehrávce. Amrabat se proto otočil s míčem a pomohl si roztažením hry do křídla.

18

Sofyan Amrabat z pravé strany bez přípravy poslal míč do pokutového území, kam si nabíhal Steven Berghuis, jenže první jmenovaný trefil prostor, kde stál domácí brankář.

17

Jan-Arie van der Heijden nechtěl riskovat při rozehrávce z vlastní poloviny. Hostující stoper vyslal prudkou malou domů, se kterou si Jones bez problémů poradil.

16

Bilal Basaçikoglu si na pravém křídle převzal prudkou přihrávku, krásnou zasekávačkou se uvolnil k odcentrování, nicméně jeho pobídka prosvištěla do autu.

15

Ben Rienstra na pravém křídle uspěl v souboji se soupeřovým obráncem. Domácí hráč si pomohl přihrávkou na Crouxe, ale ten už mu míč nedokázal přesně vrátit.

14

Domácím se v posledních minutách vůbec nedaří při přechodu na polovinu soupeře. Freek Heerkens spěchal za dlouhou přihrávkou, jenže míč mu přeskočil do autu.

13

Bilal Basaçikoglu se vydal do úniku po levém křídle. Hostující křídelník si míč navedl na pravou nohu, ale místo střely prohrál souboj s Thomem Hayem.

12

Na další prudkou přihrávku před branku domácího výběru si brousil zuby Bilal Basaçikoglu, nicméně Tapia vyslal příliš prudkou přihrávku, pro kterou si došel Timon Wellenreuther.

11

Sofyan Amrabat operoval s míčem v blízkosti pokutového území. Poté předal míč Hapsovi, který jej chtěl přihrát mezi obránce, ale nerozehrál přesně.

10

Giliano Wijnaldum vhazoval v blízkosti pokutového území hostujícího celku. Na jeho aut nedosáhl nikdo v červenobílém. Feyenoord vybojoval balón.

9

Sofyan Amrabat se krásnou kličkou na hranici šestnáctky zbavil soupeře, jenže místo zakončení ztratil balanc a poroučel se k zemi.

8

Pedro Chirivella se pokusil překvapit obranu hostujícího celku prudkou přihrávkou mezi stopery. Na jeho pobídku však nezareagoval nikdo v dresu domácího mužstva.

7

Bilal Basaçikoglu se tentokrát vrátil vypomoci defenzívě Feyenoordu a zastavil nepřesnou rozehrávku domácího celku. Agilní křídelník si poté pomohl malou domů.

6

Bilal Basaçikoglu se na polovině hrací plochy pustil do souboje s jedním z domácích obránců. Zadák Tilburgu byl při střetnutí mnohem důraznější.

5

Francisco Sol se v pokutovém území dral za střílenou přihrávkou na zadní tyč, jenže míč dostihl daleko od branky a už se nedokázal probít k zakončení.

4

Tonny Vilhena vymyslel krásný oblouček po levé straně. Na přihrávku hostujícího fotbalisty však nedosáhl nikdo v tmavém dresu. Domácí mohou uklidnit hru.

3

Domácí fotbalisté se probili k prvnímu zakončení v dnešním střetnutí. Francisco Sol se na hranici pokutového území opřel do odraženého míče, ale poslal jej vysoko nad břevno.

2

Kevin Diks na pravém kraji hostující defenzívy vystoupil proti prudké přihrávce na pravou stranu a ve vzduchu zakopl míč do zámezí. Tilburg bude vhazovat.

1

Domácí celek obstaral výkop do dnešního utkání. Fotbalisté Tilburgu se ihned vydali do útoku, ale nákop na Sola prodloužil obránce Feyenoordu do autu.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Willem II Tilburg: Wellenreuther – Heerkens, Lachman, Wijnaldum, Tsimikas – B. Rienstra, Chirivella, Lieftink – T. Haye, Sol, Croux.
Náhradníci: van der Lei, Sprangers – Dankerlui, Azzaoui, Ogbeche, E. Enoh, Abubakar-Ankra, van der Linden, Kristinsson Ingi.

Feyenoord Rotterdam: Jones – Diks, Botteghin, van der Heijden, Haps – S. Amrabat, Tapia, Vilhena – S. Berghuis, Vente, Basaçikoglu.
Náhradníci: Bijlow, Ten Hove – Malacia, Nieuwkoop, van Persie, Hansson, N. Jörgensen, Toornstra, Kokcu.

Rozhodčí: Blom – de Vries, Dobre.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí budou hrát v červenobílém, zatímco Feyenoord přijel v zelenočerných dresech.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Willem II Tilburg

Tilburg je na tom o dost hůře. Dnešní domácí celek má na svém kontě třicet tři bodů a patří mu až čtrnáctá pozice ligové tabulky. Na sestupové pásmo má však sedm bodů k dobru. Na domácí půdě ale Tillbrug dělá problémy i silnějším soupeřům. V minulém kole navíc vyhrál 2:1 na půdě Bredy.
Feyenoord Rotterdam

Úřadující nizozemský šampión zatím neprožívá povedenou sezónu. Feyenoord má na svém kontě padesát sedm bodů a patří mu čtvrtá pozice. Na třetí Alkmaar však ztrácí osm bodů a Liga mistrů se mu v příští sezóně podle všeho vyhne. Na hřištích soupeřů letos Feyenoord body zrovna nezískává. V minulém kole doma vyhrál 3:1 s Utrechtem.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Eredivisie mezi Willem II Tilburg a Feyenoordem Rotterdam! Duel startuje ve 20:45.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Willem II Tilburg – Feyenoord Rotterdam

1:5

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 76. Ogbeche – 28. Vente, 52. S. Amrabat, 58. Vilhena, 87. Vente, 90+2. Basaçikoglu

Karty:   72. Ogbeche (WLM)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 8:10.

Willem II Tilburg: Wellenreuther – Heerkens, Lachman, Wijnaldum, Tsimikas – B. Rienstra, Chirivella (57. Azzaoui), Lieftink – T. Haye (63. Ogbeche), Sol, Croux.
Náhradníci: van der Lei, Sprangers – Dankerlui, Azzaoui, Ogbeche, E. Enoh, Abubakar-Ankra, van der Linden, Kristinsson Ingi.

Feyenoord Rotterdam: Jones – Diks (89. Nieuwkoop), Botteghin, van der Heijden, Haps (63. Malacia) – S. Amrabat, Tapia, Vilhena – S. Berghuis (71. Hansson), Vente, Basaçikoglu.
Náhradníci: Bijlow, Ten Hove – Malacia, Nieuwkoop, van Persie, Hansson, N. Jörgensen, Toornstra, Kokcu.

Rozhodčí: Blom – de Vries, Dobre