Menu

Další

Losování soutěží

Losování semifinále Ligy mistrů

konec

13.04.2018, 13:00 • David Suchý

Zápasy se hrají 24./25. dubna a odvety 1./2. května. Finále je na programu 26. května v Kyjevě. (13:22:41)
Je rozlosováno! I v semifinále uvidíme hodně zajímavé zápasy. Jednak se bude opakovat loňské čtvrtfinálové střetnutí mezi Realem Madrid a Bayernem Mnichov. Německý celek má svému protivníkovi co vracet, byl to totiž právě Real, který ho připravil o loňské semifinále Ligy mistrů. Druhou dvojici tvoří dva celky, které měly cestu do semifinále hodně složitou. Liverpool v prvním zápase vyzve AS Řím, mírným favoritem je určitě celek z Anglie.

Losování semifinále Ligy mistrů právě skončilo.
A bude to vítěz prvního semifinále zápasu, tedy Bayern Mnichov nebo Real Madrid.
Ještě je potřeba určit, kdo bude ve finálovém zápase určen jako domácí celek.
Je jasné, kdo se střetne v druhém semifinále. První zápas se bude hrát v Liverpoolu, na jehož pažit přijede AS Řím.
Německý gigant vyzve v semifinále Real Madrid. Bude to repríza loňského čtvrtfinále, ve kterém madridský celek vyřadil právě Bayern.
Prvním vytaženým celkem z osudí je Bayern Mnichov.
Mezi poslední čtveřicí nenajdeme dva celky z jedné země. I to svědčí o vyrovnanosti soutěže, nicméně nyní už půjdeme na samotné losování.
Ambasadorem finálového zápasu Ligy mistrů je bývalý hvězdný útočník Andrij Ševčenko. Jednačtyřicetiletý Ukrajinec se proslavil především angažmá v AC Milán.
Giorgio Marchetti rovněž pogratuloval postupující čtveřici, která se dostala do semifinále. Následně ještě připomněl fantastický obrat AS Řím v semifinále. Rovněž dodal, že mezi poslední čtveřici se probojoval také anglický zástupce z Liverpoolu. Real Madrid utekl hrobníkovi z lopaty a rovněž bude usilovat o další triumf v Lize mistrů. Následně dodal, že nesmíme zapomenout na Bayern Mnichov.
Pedro Pinto ještě pozval na pódium generálního sekretáře Giorgia Marchettiho, který řekne pár slov k pravidlům semifinálových soubojů.
Kličko si vzal na starost krátkou řeč, ve které řekl, jak moc je šťastný, že právě Kyjev bude hostit finále. Následně popřál zbylé čtveřici hodně štěstí v semifinále. V neposlední řadě popsal samotné město Kyjev, kam všechny fanoušky pozval na finálové klání.
Pedro Pinto pozval na pódium ukrajinského boxera a politika Vitalije Klička, který se právě narodil v Kyjevě, jehož stadion se stane finálovým místem.
Nyní je na programu představení všech zbylých účastníků. Ještě jednou pro připomenutí se do semifinále probojoval AS Řím, Real Madrid, Bayern Mnichov a Liverpool.
Pedro Pinto se ujal úvodního slova. Postupně připomněl, co všechno se stalo ve čtvrtfinále, posléze také připomněl účastníky semifinále.

Losování semifinále Ligy mistrů právě začalo.

Tento gól padnul v úvodním zápase tohoto čtvrtfinále. Neskutečná paráda!

Losování semifinále Ligy mistrů

konec


Statistiky:
Semifinalisté
Real Madrid (ESP)
Bayern Mnichov (GER)
Liverpool FC (ENG)
AS Řím (ITA)

1. zápasy - 24. a 25 dubna 2018
odvety - 1. a 2. května 2018