Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Girona FC – Real Betis

0:1

konec (0:1)

13.04.2018, 21:00 • Estadio Municipal de Montilivi, Girona • 32. kolo • Matěj Vybíral (@Matavyb)

Tipsport: 2.32 3.47 3.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Juanpe podrazil Guardada a pískal se další faul, po kterém opět následovaly mohutné protesty domácích, za které dostává Juanpe žlutou kartu.

90+3

Žlutou kartu dostává Aday (Girona FC).

90+3

Žlutou kartu dostává Cristian Portugués (Girona FC).

90+1

Campbell faulovaný u postranní čáry, Betis drží míč a šetří čas, už totiž probíhá nastavení, které bude trvat tři minuty.

89

Žlutou kartu dostává Javi García (Real Betis), za zdržování hry při rozehrávce a také tento hráč si příští kolo nezahraje, přijde o duel Betisu proti Las Palmas.

86

Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Johan Mojica, přichází Kévin Soni.

86

Žlutou kartu dostává Granell (Girona FC), za nedovolené zastavení pronikajícího Campbella. Granell přijde o příští zápas s Espanyolem.

83

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Joaquín, přichází Joel Campbell.

81

81. Lozanovu hlavičku vyráží Giménez.

81

Centr Mojicy doputoval k Lozanovi, jehož ne tolik razantní hlavička putovala k levé tyči, ale Giménez tygřím skokem zachránil Betis!

79

Žlutou kartu dostává Marc Muniesa (Girona FC). Byl na střídačce, přesto dostává žlutou kartu, a to za protesty, jelikož sudí odpískal faul domácích při napadání.

77

77. Stuaniho branka z ofsajdu nebyla a měla platit.

77

To je frustrace! Třetí branka Girony, ale opět není uznána kvůli ofsajdu! A poprvé opravdu neoprávněně. Juanpe sice byl v době centru v ofsajdu, ale Stuani, který dopravil míč do sítě, nikoliv. Domácí jsou tak připraveni o vyrovnávací gól.

74

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Lorenzo Morón, přichází Antonio Sanabria. Útočník z Paraguaye se objevuje po dlouhé dvacetizápasové pauze zpět na trávníku!

69

69. Lozano v těžké pozici hlavou přestřelil.

69

A vytvořila si zajímavou šanci! Byl to opět Mojica, který odcentroval z levé strany, našel hlavu střídajícího Lozana, ale ten měl obtížnou pozici a v tísni zakončil kousek nad břevno.

63

Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Sergio León, přichází Cristian Tello.

61

61. Těsnému ofsajdu Stuaniho nemohl domácí trenér Machin uvěřit.

61

Ani nyní branka Girony kvůli ofsajdu neplatí! Mojica vyslal přihrávku do vápna mezi obránci a Giménezem, Stuani zakončil ve skluzu do sítě, ale opakované záběry ukázaly, že se ocitl opravu ve velmi těsném ofsajdu. Přísné, ale správné rozhodnutí čárového sudího.

58

Joaquín se dopustil kousek před pokutovým územím dopustil hrou rukou, ale sudí to nepostřehli. Ovšem o chvilku později Lorén Morón (Real Betis) zajel do Mojicy, dostává žlutou kartu a Girona rozehraje standardní situaci z levé strany.

49

Aissa Mandi (Real Betis) v hlavičkovém souboji trefil Lozana a dostává žlutou kartu. Domácí navíc rozehrají přímý kop ze zajímavé pozice.

48

Žlutou kartu dostává Andrés Guardado (Real Betis), za ostré sražení Espinosy.

46

Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Borja García, přichází Aday.

46

Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Pablo Maffeo, přichází Anthony Lozano.

42

Žlutou kartu dostává Marc Bartra (Real Betis), za ostrý faul na Portuguése u postranní čáry. Girona má ještě tři minuty v první půli na dorovnání skóre, nyní má k dispozici standardní situaci.

38

38. Domácí nepotrestali hrubku Giméneze.

38

Hned mohlo být srovnáno, a to opět po zmatcích v rozehrávce! Giménez si naprosto zbytečně zkomplikoval situaci na hraně pokutového území a napadající protihráči ho připravili o míč, ale k zakončení se dostal až po chvilce, přízemní pokus vyrazil před brankovou čárou obránce Mandi.

36

36. Lorenzo MORÓN - 0:1

36

Real Betis právě vstřelil branku!
První branka je na světě, dávají ji hosté! Vše měli na starosti dva hráči. Joaquín táhl rychlý brejk takřka přes celé hřiště (podle grafiky sprintoval 48 metrů), dokázal obejít protihráče a následně vyslal milimetrovou a skvěle načasovanou přihrávku mezi obránce na LORENZA MORÓNA, jenž ukázal, že je kvalitní útočník a sám na Bona vyzrál, prosadil se technickým zakončením mimo dosah jeho levé ruky.

26

26. Kvůli ofsajdu neplatí branka Girony.

26

Girona se už radovala z vedoucí branky, ale ta nakonec kvůli ofsajdu neplatí! Centr Grannel byl ještě tečovaný a z voleje ho napálil do branky Juanpe, ale radost domácích dlouho netrvala. První záběr ukázal situaci při centru, kdy se o ofsajd nejspíše nejednalo, o pár minut režie nabídla i záběr při teči, které se dopustil domácí hráč, to už byl ofsajd jasný, a tak branka neplatí správně.

23

23. Morón vybídl ke gólu Ruize, domácí podržel Bono.

23

Morón nejprve napadáním vybojoval míč a poté ho krásně prostrčil na nabíhajícího Ruize, jenž se dostal za obranu! Avšak Bono mu dostatečně zmenšil střelecký úhel, dokázal zasáhnout a balon skončil těsně mimo branku.

14

Hosté se ubránili a hned vyrazili dopředu, León byl Maffeem zatažen za dres k zemi a Pablo Maffeo vidí od sudího žlutou kartu. Navíc standardka pro Betis.

13

13. Granell z dálky pořádně prověřil Giméneze.

13

Míče se zmocnil Granell a levačkou napálil na branku pumelici! Navíc nebyla ani špatně umístěná, ale skvěle se vyznamenal Giménez, jenž se vymrštil do vzduchu a předvedl výtečný zákrok. Roh pro Gironu.

7

Žlutou kartu dostává Jonás Ramalho (Girona FC), za úder loktem do hlavy Leóna.

5

5. Portugués měl po chybě hostů velikou šanci.

5

To byla hrubka hostů v rozehrávce! Mandi se dostal do potíží, napadající Portugués nakonec vybojoval míč a dostal se do zakončení z úhlu, Giménez nadvakrát zakročil a drží bezbrankový stav.

Girona FC – Real Betis

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 36. Morón (Joaquín)

Karty:   7. Ramalho (GIR), 14. Maffeo (GIR), 79. Muniesa (GIR), 86. Granell (GIR), 90+3. Portugués (GIR), 90+3. Aday (GIR), 90+4. Juanpe (GIR) – 42. Bartra (RBE), 48. Guardado (RBE), 49. Mandi (RBE), 58. Morón (RBE), 89. Javi García (RBE)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 2:7. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 23:18.

Girona FC: Bono – Ramalho, Espinosa, Juanpe – Maffeo (46. Lozano), Pons, Granell (C), Mojica (86. Soni) – Portugués, B. García (46. Aday) – Stuani.
Náhradníci: Iraizoz – Aday, Timor, Lozano, Muniesa, Aleix Garcia, Soni.

Real Betis: D. Giménez – Barragán, Bartra, Mandi, Firpo – Ruiz, Javi García, Guardado – Joaquín (C) (83. J. Campbell) – Morón (74. A. Sanabria), León (63. Tello).
Náhradníci: Pedro López – Camarasa, A. Sanabria, Boudebouz, J. Campbell, Durmisi, Tello.

Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco

Diváci: 11 286