Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Skalica – HK DOXXbet Detva

6:2

konec (1:1, 3:1, 2:0)

10.04.2018, 17:00 • Hant Arena, Skalica • Baráž • Róbert Gašpárek sk

Tipsport: 2.7 5.0 1.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

A je tu koniec stretnutia, v ktorom celkom prekvapivo víťazí Skalica v pomere 6:2, ale nič to nezmení na fakte, že záhoráci skončia v skupine o postup na poslednom štvrtom mieste. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:02:55)

Koniec zápasu.

59:05

Skalica dala gól!
Gól strelil KRISTIÁN KUČERA, ktorý stál v správnom čase na správnom mieste, keď dokázal doraziť puk do odkrytej bránky súpera. Stav stretnutia je 6:2! Asistencie: Daniil Dmitriev, David Hílek.

58:00

Do konca stretnutia ostávajú posledné dve minúty.

57:10

Pri puku sú hráči Detvy, ktorí si medzi sebou prihrávajú puk. Zápas sa už viac-menej len dohráva.

56:37

Hostia v plnom počte.

55:08

Záhoráci sú počas celej svojej presilovky usadení v útočnom pásme, kde si však zatiaľ nedokázali nájsť lepšiu streleckú pozíciu.

54:37

Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Michal Murček – 2 min., sekanie).

53:24

Ščurko vnikol do útočného pásma, ale čiarový rozhodca prerušil hru. Dostal sa tam v čase, keď už sa tam nachádzal niekto z jeho spoluhráčov.

52:25

Milý sa dostal až príliš blízko k Petríkovi, a tak jeho zakončenie nebolo príliš efektívne. Bol to len jednoduchý zákrok v podaní Romana Petríka.

51:15

Puk sa nachádza v obrannom pásme Detvy, kde ho však držia pevne pod kontrolou hráči hosťujúceho celku.

48:52

Skalica dala gól!
Dnes nie príliš viditeľný RENÉ JAROLÍN sa z ničoho nič objavil nikým nepokrytý pred bránkou súpera, kde tečoval strieľanú prihrávku Patrika Janáča, vďaka čomu puk skončil až za bránkovou čiarou. Stav stretnutia je 5:2! Asistencie: Patrik Janáč, Alexander Kotzman.

48:18

Do zakončenia sa dostal všadeprítomný Rastislav Gašpar, ktorého strelecký pokus z nevyhodnej pozície v bránke neskončil. Pri puku sa už nachádzajú záhoráci.

47:20

Sledujeme zatiaľ veľmi disciplinovaný priebeh stretnutia z pohľadu oboch strán. Mali sme možnosť vidieť len jednu presilovú hru, ktorá bola aj napokon využitá.

46:05

Hra sa vráti opäť do stredného pásma, pretože sa domácim nepodarilo dostať sa bez ofsajdového postavenia do útočnej tretiny.

45:24

Adam Nagy vôbec netušil, že puk skacká hneď pred jeho bránkou. Mal šťastie, že ho v tomto prípade zaskočil jeho spoluhráč, ktorý puk upratal do bezpečia.

44:13

Sloboda váhal so zakončením od modrej čiary, ale napokon to skúsil. Nedokázal však trafiť priestory bránky.

43:00

Sledovali sme krásnu prihrávku na Rastislava Gašpara, ktorý sa do nej oprel z prvej. Roman Petrík si na svoje konto pripíše ďalší úspešný zákrok.

42:03

Ščurko mal na hokejke, ale zahodil nemožné, keď netrafil prázdnu bránku Skalice. Ščurko sa drží za hlavu a má prečo.

41:34

Oba celky potrebovali vystriedať, a tak Sloboda priviezol puk až za vlastnú bránku.

40:43

Okoličány to skúša z pravého krídla, ale Adam Nagy stál na správnom mieste a tento pokus pokryl.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Je tu koniec druhej časti, v ktorej sme videli hneď štyri presné zásahy. Tri na strane Skalice a jeden na strane Detvy. Stav zápasu po druhej tretine je 4:2! My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:02

Skalica dala gól!
RÓBERT MIKÉSKA si našiel voľný priestor medzi kruhmi, kde si ho všimol Patrik Janáč a okamžite mu poslal puk presne na hokejku. Do puku sa oprel z prvej a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Stav stretnutia je 4:2! Asistencia: Patrik Janáč.

38:06

Pri puku sú hostia, ktorí sa z vlastnej polovice budú snažiť založiť úspešný útok.

37:14

Detva dala gól!
Jeden z hráčov hostí zakončil z pravej strany. Na tento pokus ešte dokázal Roman Petrík reagovať a puk vyraziť pred seba. Tam sa však nachádzal úplne voľný MATÚŠ CHOVAN, ktorý nemal problém zasunúť puk do odkrytej bránky. Stav stretnutia je 3:2! Asistencia: Dominik Jendroľ.

34:09

Ľubomír Vaškovič si svoj nábeh zle načasoval, pretože sa v čase prihrávky nachádzal v postavení mimo hry.

33:13

Skalica dala gól!
ONDREJ JANÍK sa po ľavej strane rútil do útočného pásma ako blesk. Na pravej strane mal úplne voľného Ľubomíra Vaškoviča, ktorému sa nerozhodol prihrať a radšej sám zakončil. Bol úspešný! Stav stretnutia je 3:1! Bez asistencie.

33:00

Domáci sa opäť dostali do prečíslenia traja proti dvom, na ktorom konci bol Jurák. Ten sa rozhodol zakončiť, ale bránku trafiť nedokázal.

32:05

Ščurko priviezol puk do útočnej tretiny, kde prihrávkou naslepo hľadal niekoho pred bránkou záhorákov. Našiel len hokejku brániaceho hráča, ktorý tak získal puk na svoju stranu.

31:08

Defenzíva Detvy teraz v zadných radoch zaváhala, vďaka čomu sa do streleckej pozície dostal jeden z hráčov Skalice, ktorý však tvrdou strelou nedokázal prestreliť brankára.

30:28

Puk sa nachádza za bránkou Detvy, ale sú to práve hosťujúci hráči, kto ho má pevne pod kontrolou.

29:41

Schmidt aj naďalej skúša svoje strelecké šťastie, ale ani strelecký pokus od modrej čiary neprekvapil gólmana Detvy.

28:17

Skalica dala gól!
Záhoráci dokázali využiť presilovú hru zásluhou MARTINA HUJSU, ktorý zakončil kombináciu svojho tímu strelou z pravej strany. Zdalo sa, že puk si do vlastnej bránky nešťastne vsietil jeden z hráčov Detvy, ale gól je pripísaný už spomínanému strelcovi. Stav stretnutia je 2:1. Asistencia: Rastislav Vereš.

27:30

Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Miroslav Macejko – 2 min., hákovanie).

26:17

Do útočnej tretiny priviezol puk Okoličány, ktorý vymyslel len veľmi čitateľnú prihrávku, ktorú okamžite zachytila defenzíva Detvy.

25:13

Schmidt sa medzi kruhmi snažil najsť svojho spoluhráča, ale jeho prihrávka už nebola presná, a tak Skalica o puk prišla.

24:40

Hostia sa po sérií krátkych prihrávok dostala až pred bránku Skalice, odkiaľ však Fekiač nedokázal presne zakončiť.

23:07

Michal Murček sa tlačil do bekhandového zakončenia, ale úspešný nebol. Roman Petrík bol v pohotovosti a puk bez problémov zachytil.

22:27

Okoličány sa po šikovnej prihrávke Schmidta ocitol zoči-voči gólmanovi, ktorého svojím blafákom neoklamal. Nasleduje vhadzovanie pred bránkou Detvy.

21:10

Surovka sa k strele neodhodlal a snažil sa puk ešte posunúť vedľa stojacemu spoluhráčovi. Tento úmysel zachytil jeden z obrancov.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Máme tu koniec prvej tretiny, v ktorej sme mali možnosť vidieť hneď dva presné zásahy, po ktorých je stav stretnutia vyrovnaný 1:1! My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Do konca prvej tretiny ostáva posledná minúta.

18:24

Jeden z hráčov hostí vyslal od modrej čiary riadnu delovku, ktorú však tečoval jeden z brániacich hráčov. Puk smeruje na ochrannú sieť, a tak bude nasledovať vhadzovanie pred bránkou Skalice.

17:30

Sloboda sa prezentoval veľmi nepresnou prihrávkou, po ktorej puk smeroval cez všetky čiary až na zakázané uvoľnenie.

16:31

Sledovali sme ďalší nepríjemný puk, ktorý musel riešiť Roman Petrík, ale zvládol to. Nasledovať bude vhadzovanie po jeho pravici.

15:55

Škápik sa dostal do nevýhodnej pozície, a tak sa snažil svojou prihrávkou nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov. Našiel len hokejku brániaceho hráča.

14:14

Detva dala gól!
Hostia sa dostali do prečíslenia dvaja na jedného. Pri puku bol EDMUND PIAČKA, ktorý veškerú zodpovednosť zobral na seba a sám zakončil. Puk prešiel až za chrbát gólmana, vďaka čomu je stav stretnutia vyrovnaný 1:1. Asistencie: Martin Vyskoč, Jozef Sládok.

13:27

Domáci sa prezentovali peknou kombináciou pred bránkou súpera, ale strela z toho napokon nebola. Chceli to možno až príliš vyšperkovať.

12:07

Puk sa nachádza za bránkou Skalice, čo domáci hráči využívajú k rýchlemu vystriedaniu.

11:37

Domáci hráči sa na dlhší čas usadili v útočnom pásme, kde sa však do zakončenia nedostali.

10:00

Máme za sebou prvú polovicu prvej tretiny, v ktorej sú zatiaľ lepším tímom záhoráci. Hostia si zatiaľ nevypracovali takmer nič.

09:23

Schmidt sa videl na výlet do útoku, kde však skončil už v strednom pásme po skvelom obrannom zákroku Jozefa Sládoka.

08:34

Surovka získal v strednom pásme puk, následne s ním prešiel až do útočnej tretiny, odkiaľ však nedokázal prekonať Romana Petríka.

07:17

Pri puku sú hokejisti Detvy, ktorí si ho na vlastnej polovici vymieňajú formou krátkych prihrávok.

05:15

Puk sa nachádza za bránkou Skalice, odkiaľ sa domáci hráči pokúsia založiť niečo smerom dopredu.

04:12

Skalica dala gól!
Martin Hujsa si spoločne s pukom nakorčuloval za bránku súpera, odkiaľ skvelou prihrávkou našiel nikým nepokrytého ĽUBOMÍRA VAŠKOVIČA, ktorý strelou do pravej časti bránky rozvlnil sieť. Je to vôbec jeho prvý presný zásah v play-out. Stav stretnutia je 1:0! Asistencie: Martin Hujsa, Peter Horváth.

03:07

Róth sa s pukom dostal až pred bránku Skalice, odkiaľ ešte hľadal lepšie postaveného spoluhráča. Jeden z brániacich hráčov puk zachytil, a tak sa nič zaujímavé neudialo.

02:12

Martin Šimon sa pokúsil prekvapiť Romana Petríka strelou od modrej čiary, ale nepochodil. Nasleduje vhadzovanie pred skalickou bránkou.

01:04

Mali sme možnosť vidieť prvé zakončenie z hokejky hráča hostí. Roman Petrík si na svoje konto pripísal úspešný zákrok.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodné zostavy:

HK Skalica: Petrík – Škápik, Horváth, Vaškovič, Vereš, Hujsa – Sloboda, Mikéska, Kotzman, Jarolín, Janáč – Janík, Kukliš, Jurák, Schimdt, Okoličány – Hílek, Straka, Hluch, Kučera, Dmitriev

HC 07 Detva: Nagy – Fekiač, Jendroľ, Gašpar, Surovka, Tibenský – Gachulinec, Sládok, Milý, Chovan, Surový – Šimon, Macejko, Videlka, Murček, Ščurko – Piačka, Róth, Vyskoč

Rozhodca: Baluška, Fridrich – Synek, Gegáň.
Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na 12. kolo baráže o postup do Tipsport ligy, kde Skalica privíta na svojom ľade Detvu. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

HK SKALICA:

Záhoráci sa po 11. kole play-out nachádzajú na úplnom chvoste tabuľky so ziskom 7 bodov. Na svojom konte majú dve víťazstvá, jednu prehru po predĺžení a osem prehier v riadnom hracom čase. Svojím súperom dovedna nastrieľali len 20 gólov a až 45 inkasovali. Naposledy vycestovali do Michaloviec, odkiaľ si neodniesli ani bod po prehre 1:3.

HC 07 DETVA:

Hokejisti Detvy figurujú na postupovej druhej priečke so ziskom 20 bodov. To sa im podarilo po šiestich víťazstvách, jednom víťazstve po predĺžení a štyroch porážkach v riadnom hracom čase. Detva si už v 10. kole zaručila miestenku v najvyššej súťaži spoločne s Liptovským Mikulášom. Práve s týmto tímom si zmerala sily naposledy a prehrala v pomere 4:6.

Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HK Skalica – HK DOXXbet Detva

6:2

konec (1:1, 3:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Vaškovič (Hujsa, Horváth), 29. Hujsa (Vereš), 34. Janík, 40. Mikéska (Janáč), 49. Jarolín (Janáč, Kotzman), 60. Kučera (Dmitriev, Hílek) – 15. Piačka (Vyskoč, Sládok), 38. Chovan (Jendroľ)

HK Skalica: Petrík – Škápik, Horváth, Vaškovič, Vereš, Hujsa – Sloboda, Mikéska, Kotzman, Jarolín, Janáč – Janík, Kukliš, Jurák, Schimdt, Okoličány – Hílek, Straka, Hluch, Kučera, Dmitriev

HK DOXXbet Detva: Nagy – Fekiač, Jendroľ, Gašpar, Surovka, Tibenský – Gachulinec, Sládok, Milý, Chovan, Surový – Šimon, Macejko, Videlka, Murček, Ščurko – Piačka, Róth, Vyskoč

Rozhodčí: Baluška, Fridrich – Synek, Gegáň

Průběh zápasu
1. třetina
04:12 SKA 1:0 Vaškovič (Hujsa, Horváth)
14:14 DTV 1:1 Piačka (Vyskoč, Sládok)
Po 1. třetině
2. třetina
27:30 DTV 2 Macejko, hákování
28:17 SKA 2:1 Hujsa (Vereš)
33:13 SKA 3:1 Janík
37:14 DTV 3:2 Chovan (Jendroľ)
39:02 SKA 4:2 Mikéska (Janáč)
Po 2. třetině
3. třetina
48:52 SKA 5:2 Jarolín (Janáč, Kotzman)
54:37 DTV 2 Murček, sekání
59:05 SKA 6:2 Kučera (Dmitriev, Hílek)
Konec