Menu

Fotbal

Juniorská liga – O umístění

SK Sigma Olomouc – FC Zbrojovka Brno

1:2

konec (1:0)

09.04.2018, 13:00 • Andrův stadion č.2, Olomouc • 1. kolo • Štěpán Slovák

Tipsport: 2.3 3.36 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! Domácí tým v poločase vedl, ovšem druhá půle patřila jednoznačně Zbrojovce. Ta na hřiště poslala třicet minut před koncem Ondřeje Pachlopníka, který dvěma přesnými zásahy otočil vývoj utkání, Brno bere všechny tři body! Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (15:15:16)

90+1

Konec zápasu.

90

Floder si vyběhl pro míč, poté se s ním vrátil do pokutového území a čekal, až k němu doběhne domácí hráč. Víc už se nejspíše nestane.

89

Závěr utkání se blíží. Hraje se na útočné polovině hostů poblíž rohového praporku, tohle hostům vyhovuje, čas běží.

87

Sigma se dostala k zakončení, po centru z pravé strany hlavičkoval jeden z domácích hráčů. Balón nakonec proletěl kolem tyče!

86

Navíc přichází olomoucký faul na polovině hřiště. Tohle hraje hostům do karet, v tuto chvíli jsou to oni, kteří natahují čas.

85

Domácí se pokusili o rychlou odpověď. Balón se dostal do zámezí, Floder s následnou rozehrávkou pochopitelně nepospíchá.

84

84. PACHLOPNÍK - 1:2

84

Brno právě vstřelilo branku!
Na centr z levé strany se natáhl ONDŘEJ PACHLOPNÍK, který z bezprostřední blízkosti skóroval do odkryté branky! Dvěma góly teď střídající fotbalista otáčí vývoj utkání!

82

Brno dostalo míč až do pokutového území Olomouce. Dva střelecké pokusy pak byly zblokované, hosté zůstávají u balónu.

81

Hosté mají i nadále navrch, hraje se poblíž velkého vápna domácích, kteří se už dlouho s míčem nedostali na polovinu soupeře.

80

Ven z branky musel vyběhnout Hruška, aby dokázal odehrát před blížícím se útočníkem soupeře. Domácímu gólmanovi se to povedlo!

78

Zbrojovka rychle rozehrává a uhání směrem dopředu. Hosté chtějí strhnout vedení na svou stranu, ve druhé půli jsou jasně lepší.

77

77. PACHLOPNÍK - 1:1

77

Brno právě vstřelilo branku!
Výbornou přihrávku dostal ONDŘEJ PACHLOPNÍK, který se ocitl tváří v tvář domácímu brankáři. Toho překonal střelou na bližší tyč, Zbrojovka po zásluze srovnává vývoj utkání!

76

Hosté vybojovali standardní situaci z nějakých sedmnácti metrů. Domácí zadáci se dokázali ubránit, Zbrojovka však zůstává u míče.

74

74.

74

To byla stoprocentní příležitost pro Sigmu! Po centru z levé strany se natáhl Yunis, který se ocitl na hranici malého vápna. Zívala na něj prázdná branka, domácí útočník však přestřelil!

73

Střelecký pokus z nějakých dvaceti metrů proletěl kolem domácí branky. Brankář Hruška bude odkopávat, s rozehrávkou nepospíchá.

72

Olomouc se ve druhé půli v podstatě k ničemu nedostala. Domácí opět rychle přišli o míč a musí se vracet s další akcí soupeře.

71

Rozběhla se závěrečná dvacetiminutovka hry. Brno rozehrávalo standardní situaci, domácí zadáci si s centrem Hykše poradili.

70

Hosté ztratili míč a museli se rychle vracet. Přišel taktický faul, další žlutou kartu však hlavní rozhodčí zatím nevytahuje.

69

Akce Zbrojovky po levé straně, přihrávka pod sebe, střela na zadní tyčku. Hruška předvedl parádní zákrok, míč vyrazil na roh!

67

Hodně si dovolil Hruška, který jako poslední olomoucký hráč dělal kličku útočníkovi Brna. Domácí brankář celou situaci zvládl.

66

Spousta nepřesností na obou stranách. Hra se hodně kouskuje, rozhodčí teď odpískal přistrčení jednoho z hostujících fotbalistů.

65

Hosté se dostávali do přečíslení z levé strany. Poté přišel centr do vápna, pro který si vyběhl brankář Hruška. Tohle šlo vyřešit daleko lépe!

64

Centrovaný míč směřoval na zadní tyč. Tam však přišel útočný faul, balón si staví Hruška, který bude rozehrávat z malého vápna.

63

Rozběhla se závěrečná třetina utkání. Kodeš teď zastoupil Hrušku, od domácího fotbalisty se míč odrazil na rohový kop.

61

61.

61

Odražený míč se dostal někam na hranici penalty. Ondřej Vintr měl spoustu času, balón však poslal vysoko nad branku!

60

Domácí se ubránili jen za cenu rohového kopu. To bude už čtvrtý roh pro Zbrojovku, který hosté rozehrají z pravé strany.

59

Situace na hřišti se nijak nemění, silný vítr oběma týmům i nadále komplikuje hru. Hosté budou rozehrávat standardní situaci!

58

Yunis si vynutil faul, domácí rychle rozehráli. O míč však brzy přišli, doběhl si pro něj Floder, který taktéž rozehrává.

57

Nějakou chvílí se nehrálo, ve středu teď znovu fauloval Kamas a muselo dojít k ošetření jednoho z hostujících fotbalistů.

55

Zbrojovka se dostávala do slibné situace. Vzrušení bylo zbytečné, celé akci předcházel ofsajd, což neuniklo čárovému rozhodčímu.

54

Brněnští fotbalisté chybovali ve středu hřiště. Bylo to však vinou faulu, o který se podle rozhodčího postaral domácí Kamas.

53

Nejvýše vyskočil Yunis! Jeho hlavička teď těsně minula hostující branku, brankář Floder si musel pořádně oddychnout!

52

Domácí fotbalisté na pravé straně vybojovali rohový kop. Vůbec první roh Olomouce v dosavadním průběhu utkání.

51

Dlouhý balón za olomouckou obranu. Nikdo z hostujících fotbalistů tento záměr nepřečetl, k míči se dostal Hruška.

49

Závar na druhé straně. Rozhodčí přerušil hru, podle něj si jeden z olomouckých fotbalistů pomohl faulem.

48

Z levé strany šel balón do vápna, ke střele se dostal Kroutil. Jeho pokus skončil pouze v náručí domácího brankáře!

47

Domácí fotbalisté v úvodu druhé půle drží míč na vlastních kopačkách a kombinují. Hosté si pomohli útočným faulem.

46

Začal druhý poločas.
Úvodní pětačtyřicetiminutovka hry je za námi, domácí vedou brankou Baďury, který se trefil deset minut před koncem. Situaci oběma celkům komplikuje silný vítr. Uvidíme, co nám nabídne druhá půle, která začne zhruba ve 14:02.

45+1

První poločas skončil.

45

Pro míč si vyběhl brankář Hruška. Víc už se ale v prvním poločase nejspíše stejně nestane.

44

Rozehrávky se nakonec ujal Surzyn, který centroval. Balón pouze proletěl velkým vápnem, žádný z domácích fotbalistů se do zakončení nedostal.

43

První žlutá karta přichází i na hostující straně. Sigma bude kopat přímý kop z nějakých dvaceti metrů od brněnské branky! Potrestaným hráčem Dominik Hykš.

41

Rozběhla se závěrečná pětiminutovka prvního poločasu. Hraje se převážně ve středu hřiště, rozehrávat budou olomoucká Sigma.

39

Další dlouhý balón na obranu. Olomouci odpíská útočný faul, balón si vzal Floder, který rychle rozehrál, Zbrojovka začíná z vlastní poloviny.

38

Hosté po inkasované brance přidali a tlačí se za vyrovnáním. Tentokráte je zastavil hlavní rozhodčí, který signalizoval ofsajd.

37

Hruška vyběhl ven z branky, k zakončení se dostal jeden z hostujících fotbalistů! Ten brankáře Olomouce přehazoval, balón skončil těsně vedle branky!

36

Uvidíme jak zareagují hosté. Ti to nyní zkusili po levé straně, budou vhazovat na útočné polovině, i nadále hru komplikuje vítr.

35

35. BAĎURA - 1:0

35

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí se dostávají u vedení! ROSTILAV BAĎURA teď využil dlouhého balónu za obranu, k míči se dostal jako první a hlavičkou překonal brankáře Flodera!

33

Další faul u rohového praporku. Sudí Slabý přerušuje hru, hostům se k dispozici naskýtá zajímavá standardní situace!

32

Domácí Surzyn si v souboji s Hykšem počínal nedovoleně. To postřehl hlavní rozhodčí, který píská faul u postranní lajny.

31

Rozhodčí pískal hostující faul na polovině hřiště. Domácí poslali dlouhý balón za obranu, Floder vše vyřešil včasným výběhem.

30

Za námi téměř třetina hry, situace na hřišti se nijak nemění. Z pravé strany hřiště teď budou hosté rozehrávat rohový kop.

29

K další střele se dostal Koláčný. Zblokovaný pokus změnil směr, Hruška však stihl zareagovat a balón zachytil včas!

28

Zatím asi největší šance. Zpoza velkého vápna střílel jeden z hostujících útočníků. Hruška byl na zemi včas, připsal si snadný zákrok!

27

Nepřesnosti v domácí kombinaci, balón končí opět v zámezí. Floder si dnes na nedostatek práce nemůže stěžovat, nyní rychle rozehrává.

25

Sigma se prokombinovala k dalšímu zakončení, které prosvištělo vedle tyče hostující svatyně, zahraje si znovu brankář Floder.

24

Další balón putoval do velkého vápna Zbrojovky. Floder dokázal i v tomto případě vyběhnout včas a míč bez problémů zachytit.

23

Domácí fotbalisté jsou v posledních minutách aktivnější. Kombinují však pouze po velké vápno protivníka, poté o míč většinou přijdou.

22

Hodně nepřesný střelecký pokus z nějakých pětadvaceti metrů. Floder běží pro balón, hostující brankář bude okopávat.

21

Úvodní dvacetiminutovka hry za námi. Na první vážnější příležitost i nadále čekáme, silný vítr v Olomouci stále úřaduje!

20

Taktický faul domácích na polovině hřiště. Rozhodčí Slabý neváhá ani vteřinu, vytahuje úvodní žlutou kartu v tomto zápase. Vidí ji kapitán Jan Kotouč.

18

Oba týmy se střídají v kombinaci, hra je hodně vyrovnaná. U míče momentálně domácí, kteří si přihrávají na vlastní polovině.

17

Následný rohový kop žádné nebezpečí nepřinesl. Rozhodčí totiž pískal útočný faul, což se hostům pochopitelně nelíbí.

16

Zatím nejnebezpečnější situace hostujících hráčů! Z pravé strany přišel centr, míč trefil jeden z domácích fotbalistů, balón skončil těsně nad brankou!

14

Dlouhý balón za obranu olomouckých zadáků. Míč nakonec doletěl až do zámezí, odkopávat od branky bude Hruška.

13

Na levé straně balón nestihl Hykš, který se na sebe pořádně zlobí. Hostující fotbalista se omlouvá svým spoluhráčům.

12

Další akce po levé straně, poté centr do velkého vápna. Pro míč si vyběhl Floder, který už hledá, komu by rozehrál.

11

Rozhodčí ponechával výhodu, poté odpískal faul hostů. Standardní situace pro domácí, kteří však rychle rozehráli a pokračují v kombinaci.

10

Téměř deset minut hry za námi. Na vážnější šanci čekáme, oběma celkům kombinaci komplikuje i nadále velmi silný vítr.

9

První úspěšný zákrok si po dalekonosné střele připsal Hruška. Domácí šli rychle dopředu, zastavil je praporek čárového, ofsajd!

8

Přetažený balón přeletěl všechny hráče v pokutovém území domácích, Sigma tak bude vhazovat na vlastní polovině.

7

Fotbalisté Olomouce míč raději odehráli do zámezí. Hosté tak budou z pravé strany hřiště rozehrávat první rohový kop.

5

Pro míč si v tomto případě doběhl Floder, který se zatím rozhodně nenudí. Na vážnější situaci v jedné či druhé šestnáctce čekáme.

4

Zbrojovku zastavil útočný faul, Sigma rychle rozehrála, ovšem její akci zastavil včasným výběhem brankář Floder.

3

Domácí zahrozili po pravé straně hřiště. Poté přišla přihrávka do vápna, nepovedené střela doskákala pouze vedle branky!

2

Velmi silný vítr dnes bude dělat oběma týmům pořádné potíže! Brankář Floder dostal těžkou přihrávku, míč odkopl do bezpečí.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK Sigma Olomouc: Hruška – Beňa, Kodeš, Kotouč (C), Surzyn, Vybíral, Baďura, Yunis, Grečmal, Kamas, Galus
Náhradníci: Nízký, Kubáč, Langer, Raab, Aujenský, Pobořil

FC Zbrojovka Brno: Floder – Pyš, Šustr, Zukal (C), Hykš, Koláčný, Sedlmajer, Holman, Kroutil, O. Vintr, M. Vintr
Náhradníci: Mrázek, Třasoň, Pachlopník, Kamenský, Moučka

Rozhodčí: Slabý – Vodrážka, Antoníček.
Kurzy sázkových kanceláří mírně favorizují domácí tým. Oba celky na sebe narazily třikrát, jednou se radovala Sigma, která zvítězila na půdě svého soupeře (4:2), dvakrát pak Zbrojovka. Ta si s Olomoucí poradila doma i venku (4:0, 2:3). Utkání bude jako hlavní řídit pan Jiří Slabý. Na čarách mu budou pomáhat pánové Dan Vodrážka a Petr Antoníček. Kdo si nakonec připíše první body? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
Olomouc skončila v základní části moravské skupiny na šestém místě, měla sedmadvacet bodů. Na vlastním hřišti odehrála deset utkání, ze kterých nasbírala třináct bodů. Na druhé straně Brno, které mělo o jediný bod méně, skončilo tak sedmé. Dařilo se mu především venku, vždyť v tabulce venkovních zápasů skončilo na třetí pozici! Když se podíváme na počty obdržených branek, tak je jasné, že se potkávají dva týmy s nejhorší defenzivou ze všech osmi celků.
Hezký den přeji všem fotbalovým příznivcům. Juniorská liga vstupuje do své druhé části! Začínají nadstavbové skupiny, v části poražený týmů na sebe narazí také SK Sigma Olomouc a FC Zbrojovka Brno.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

SK Sigma Olomouc – FC Zbrojovka Brno

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 35. Baďura – 77. Pachlopník, 84. Pachlopník

Karty:   20. Kotouč (OLO) – 43. Hykš (BNO)

SK Sigma Olomouc: Hruška – Beňa, Kodeš, Kotouč (C), Surzyn, Vybíral (88. Aujenský), Baďura (46. Raab), Yunis, Grečmal (79. Nízký), Kamas (70. Kubáč), Galus (46. Langer)
Náhradníci: Nízký, Kubáč, Langer, Raab, Aujenský, Pobořil

FC Zbrojovka Brno: Floder – Pyš, Šustr, Zukal (C), Hykš, Koláčný (60. Pachlopník), Sedlmajer, Holman (67. Moučka), Kroutil, O. Vintr (63. Třasoň), M. Vintr (89. Kamenský)
Náhradníci: Mrázek, Třasoň, Pachlopník, Kamenský, Moučka

Rozhodčí: Slabý – Vodrážka, Antoníček

Diváci: 100