Menu

Fotbal

Anglická Championship

Preston North End – Derby County

0:1

konec (0:0)

02.04.2018, 13:45 • Deepdale, Preston • 40. kolo • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 2.25 3.18 3.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Velmi rychle utekly první tři minuty nastaveného času, do těch zbývajících dvou hosté ještě jednou střídají, Davida Nugenta nahrazuje podobně zkušený útočník Cameron Jerome.

89

Druhé střídání Derby, odpracováno včetně vstřelené branky dnes má Tom Lawrence a závěrečné minuty místo něj odehraje Jamie Hanson.

88

Darnell Fisher srazil pronikajícího Nugenta a v závěru zápasu ještě vidí žlutou kartu.

84

84.

84

Po centru před hostující branku Carson byl jednoznačně faulován Hungtingtonem, což ale rozhodčí neviděli a Gallagher mohl dorážet, ale přestřelil!

80

80.

80

Hosté byli velmi blízko zvýšení svého vedení! Kasey Palmer se probil přes bránícího Pearsona, ale tváří v tvář nepřekonal Maxwella, když jeho branku těsně míjí!

79

Poslední střídání domácího týmu, Calluma Robinsona nahrazuje Jamajčan Daniel Johnson.

74

Střídají také hosté, ze hry je stažen Matěj Vydra, kterého nahrazuje Kasey Palmer, šestinásobný reprezentant anglického národního týmu do 21 let.

73

Zatímco hosté stále hrají se základní sestavou, tak domácí střídají již podruhé. Tom Barkhuizen přepouští své místo na hřišti Billy Bodinovi.

69

69.

69

Po standardní situaci domácích se míč odrazil ke zcela osamocenému Hungtingtonovi, ten ale branku z dobré pozice přestřeluje!

68

O pár sekund později už David Nugent vidí žlutou kartu, když důrazně dohrál souboj s Benem Daviesem a Hungtingtom mu poté trochu nesportovně zatleskal.

63

První střídání domácích, nešťastný hrdina prvního poločasu, Browne, který neproměnil penaltu, přepouští místo na hřišti Louisi Moultovi, pětadvacetiletému útočníkovi.

53

53. LAWRENCE - 0:1

53

Derby County právě vstřelilo branku!
Neuvěřitelné! Přes padesát minut Derby čekalo na jakýkoliv střelecký pokus, ale pak skóruje hned z toho prvního! TOM LAWRENCE z přímého volného kopu prostřelil vše, co mu stálo v cestě a otevírá skóre zápasu!

43

Prvním žlutě napomenutým fotbalistou je Ben Pearson, pro kterého se jedná o již šestnáctou žlutou kartu v tomto ligovém ročníku! V tomto případě Pearson podkopl Nugenta a proti žluté kartě nemůže říct křivého slova.

37

37. Penalta

37

Sám faulovaný Browne ale z pokutového kopu trefuje pouze vnější část tyče hostující branky!

36

36. Penaltový faul.

36

Penalta pro Preston! Wisdom fauloval pronikajícího Browneho a rozhodčí Harrington nekompromisně ukazuje na penaltový bod!

31

31. Příležitost domácího Robinsona.

31

Dosud největší příležitost utkání měl domácí Robinson! Toho kolmicí po pravém křídle vysunul Barkhuizen, Robinsonovu křižnou střelu ale vykopl brankář Carson.

16

16. Matěj Vydra si před brankářem nedokázal zpracovat přihrávku na hruď.

16

První příležitost pro chotěbořského rodáka Matěje Vydru! Ten si v pokutovém území našel pas Nugenta, zcela osamocen před brankářem Maxwellem si ale nedokázal míč dobře zpracovat a balónu se zmocnil domácí brankář.

Preston North End – Derby County

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. Lawrence

Karty:   43. Pearson (PNE), 88. Fisher (PNE) – 68. Nugent (DER)

Neproměněná penalta: 37. Browne (PNE), mimo

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 10:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:16.

Preston North End: Maxwell – Fisher, Hungtington, B. Davies, Cunningham (C) – Pearson, Gallagher – Barkhuizen (73. Bodin), Browne (63. Moult), Robinson (79. Johnson) – Maguire
Náhradníci: Rudd – Bodin, Clarke, Earl, Harrop, Johnson, Moult

Derby County: Carson – Wisdom, C. Davies (C), Pearce, Baird – Ledley, Huddlestone – Weimann, Vydra (74. Palmer), Lawrence (89. Hansen) – Nugent (90+4. Jerome)
Náhradníci: Roos – Forsyth, Hanson, Jerome, Keogh, Palmer, Thomas

Rozhodčí: Harrington – Dwyer, Russell

Diváci: 13 520