Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

FC Groningen – Ajax Amsterdam

1:2

konec (1:0)

01.04.2018, 14:30 • 29. kolo • Marek Jašek

Tipsport: 10.8 7.42 1.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Deyovaisio Zeefuik, přichází Kasper Larsen.

90

Žlutou kartu dostává André Onana (AFC Ajax).

89

89. Klaas-Jan HUNTELAAR - 1:2

89

Ajax právě vstřelil branku!
Tak tohle je hodně zajímavé! Ajax se prosazuje v deseti lidech! Mezi střelce dnešního zápasu se zapíše jinak dneska hodně neviditelný KLAAS-JAN HUNTELAAR, který se dostal k míči v malém vápně a vůbec na nic nečekal, jeho rána levou nohou zapadla do pravého dolního rohu branky! Brankář nemohl v žádném případě zasáhnout. O vítězi dnešního zápasu už nejspíš nikdo nemůže pochybovat!

88

Střídání v týmu FC Groningen: ze hřiště odchází Ajdin Hrustic, přichází Jesper Drost.

86

Tohle budou ještě krušné časy pro Ajax! Jöel Veltman dostává druhé žluté napomenutí a je z toho tedy červená karta! Hostující kapitán tedy svůj celek dneska moc nepodpořil a hra může být ještě hodně zajímavá!

79

Střídání v týmu AFC Ajax: ze hřiště odchází Rasmus Nissen Kristensen, přichází Carel Eiting.

72

Mimoun Mahi si to namířil rovnou na brankáře a taky se prezentoval hodně zajímavým obstřelem! Jeho rána letěla těsně nad horní tyčku!

70

Žlutou kartu dostává Django Warmerdam (FC Groningen).

70

Hakim Ziyech teď byl pro změnu hodně blízko ke vstřelení branky! Dostal se k ráně levou nohou a mířil pár milimetrů od levé tyčky! Brankář se za ránou pouze ohlédl a poté si hluboko oddechl.

64

64. Justin KLUIVERT - 1:1

64

Ajax právě vstřelil branku!
A zničehonic je vyrovnáno! Tato hodně nenápadná akce skončila až v brance! Hakim Ziyech nevěděl, co dělat s míčem a poslal ho z pravé strany do vápna, kde číhal JUSTIN KLUIVERT, který poslal hlavičku z bezprostřední blízkosti ke vzdálenější tyčce! Brankář sice vyběhl, aby zmenšil úhel, ale zasáhnout se mu vůbec nepovedlo.

57

Střídání v týmu AFC Ajax: ze hřiště odchází Lasse Schöne, přichází Siem de Jong.

53

53.

53

První zajímavá akce hostů ! Hakim Ziyech se dostal do samostatného úniku a mohl si vybrat, kam míč namíří, jeho střela ale letěla kolem pravé tyčky!

48

48.

48

Groningen se už dostal do dvoubrankového vedení a Juninho Bacuna se už radoval z branky, jeho oslavu ale překazil čárový rozhodčí, který odmávl postavení mimo hru, bude se tedy zahrávat volný kop.

40

André Onana znovu zasahuje, tento brankář má hodně práce v posledních minutách, tentokrát se ho snažil překonat Juninho Bacuna!

37

Velká šance pro Groningen! Ricu Doan hodně překvapil hostujícího brankáře a poslal na něj střelu z většího úhlu, André Onana měl hodně velké problémy!

25

Žlutou kartu dostává Hakim Ziyech (AFC Ajax).

25

25.

25

Není z toho gól ! K míči se postavil Mimoun Mahi a mířil do levého dolního rohu branky, brankář tento záměr ale předpověděl a zasáhl! Skóre je stálé 1:0!

24

Žlutou kartu dostává Jöel Veltman (AFC Ajax).

24

24.

24

Jöel Veltman se provinil po ztrátě míče hodně hrubým faulem v pokutovým území a bude z toho penalta pro domácí celek! Uvídíme, zda se Groningenu povede zvýšit své vedení!

14

14. Tom van Weert - 1:0

14

Groningen právě vstřelil branku!
A mírné překvapení je na světě! Domácí fotbalisté se dostávají do vedení po hodně rychlé akci! Justin Kluivert znovu přišel o míč a to byl ten kámen úrazu této branky. Po přihravce se k míči v malém vápně dostal TOM VAN WEERT, který ihned střílel a poslal ho pod horní tyčku branky.

FC Groningen – Ajax Amsterdam

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 14. van Weert – 64. Kluivert, 89. Huntelaar

Karty:   70. Warmerdam (GRO) – 24. Veltman (AJA), 25. Ziyech (AJA), 90. Onana (AJA)   86. Veltman (AJA)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:7. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:7.

FC Groningen: Padt (C) – Warmerdam, Memišević, te Wierik, Zeefuik (90. K. Larsen) – Bacuna, Van de Looi – Hrustic (88. J. Drost), Mahi, Doan – van Weert.
Náhradníci: Begois, Hoekstra – Absalem, Antuna, Breij, J. Drost, Kramer, K. Larsen, Reis, van Nieff.

Ajax Amsterdam: Onana – Tagliafico, de Ligt, Veltman (C), Kristensen (79. Eiting) – van de Beek, Schöne (57. S. de Jong), Ziyech – Kluivert, Huntelaar, Neres.
Náhradníci: Lamprou – Bakker, Cassierra, S. de Jong, Eiting, Lang, Orejuela, Wöber, Sinkgraven.