Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

Loko Vltavín – FK Litoměřicko

3:0

konec (2:0)

30.03.2018, 10:15 • Stadion Loko Vltavín, Holešovice (Praha 7) • 21. kolo • Michal Kunc

Tipsport: 1.25 4.8 7.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Rozhodčí nepřidával zbytečné minuty navíc a dal definitivní razítko na dnešní výsledek. Ve druhém poločase domácí nepustili svého soupeře do šancí a naopak jich několik nevyužili. Mrzet je to však nemuselo, jelikož dvougólové vedení z prvního poločasu stačilo a třetí gól Abeny byl spíše definitivou. Z mé strany je to vše, já se s Vámi loučím a přeji příjemný velikonoční víkend. (12:05:04)

90

Konec zápasu.

89

Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Valíček, přichází Melichar.

88

Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Pejša, přichází Kostka.

87

Vltavín právě vstřelil branku!


Tohle je definitivní potvrzení tří bodů domácího týmu! Pejša ideálně nahrál za obranu, kde byl ve správný moment MARTIN BIHOLONG ABENA a v poklidu se trefuje mezi tři tyče – 3:0!

85

Litoměřickou snahu ukončil útočný faul v prostoru vápna.

82

Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Císařovský, přichází Maione.

Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Valenta, přichází Kacafírek.

81

Zápas se přehoupl do závěrečné desetiminutovky, domácí fotbalisté se snaží hrát bezpečně a nepouštějí se do zbytečných problémů. Zároveň se hosté prakticky nemohou dostat před Koblence a jejich šance pomalu zhasínají.

75

Vltavín je nyní jasně lepší, na hřišti drží balon a několikrát se dostává do nebezpečného zakončení. Naopak hosté sice riskují, ale nejsou vůbec nebezpeční. I tak mají zatím šanci na bodový zisk.

73

Domácí si přihrávali a postupně se dostali nenápadně až na útočnou polovinu, tak udrželi balon i s dávkou štěstí a do zakončení zamířil Abena, kterému k úspěchu chybělo jen jediné, trefit bránu, jenže mířil hlavou mimo.

71

Litoměřicko přežilo několik složitých chvil a mohlo se dostat do kontaktu, ale Dvořákovi se nepodařilo ohrozit Koblence, když se ocitl na zemi a nestihl vyslat přesný pokus.

69

Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Macháč, přichází Pozníček.

Střídání v týmu FK Litoměřicko: ze hřiště odchází Šustr, přichází Zbudil.

64

Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Růžička, přichází Rada.

63

Žlutou kartu dostává Macháč (Loko Vltavín).

63

Naopak Pejša se vyskytl v tutovce, ale ztroskotal na Plachém. Pro domácí velká škoda.

62

Hosté se na chvíli dostali do útoku, dokázali Vltavín sevřít na jeho polovině, ale Frankův střelecký pokus nemohl nikoho vystrašit.

57

Hovorka se samostatně dostal až do vápna soupeře, ale nevyslal přesný centr, svým centrem naopak trefil do zad jednoho z obránců a jeho spoluhráči se do zakončení nedostali.

53

Nyní centroval před bránu Tichý a Plachý musel včas ukrýt balon do rukavic, aby nemohl Pejša stojící za ním zakončit.

52

Třetí gól byl nyní velmi blízko. Šípek si vyměnil balon s Abenou a centem za obranu našel Pejšu, kterého zvládl ubránit gólman Plachý. Kdyby byl domácí útočník v tomto momentu více průbojný, mohl vstřelit svůj druhý gól.

49

Tečovaný pokus Císařovského končí nad břevnem, domácí hráč ale prováhal nadějnou pozici.

46

Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Marchuk, přichází Frank.

46

Začal druhý poločas.
Je za námi první poločas a nakonec jsme sledovali celkem pohledný fotbal. Úvod zápasu byl z obou stran nepřesný a ani jeden tým si nevytvořil nějakou lepší šanci. To se změnilo zhruba po půl hodině, kdy domácí Vltavín převzal aktivitu a Valíček i se štěstím vstřelil první gól. To nejlepší z prvního poločasu si domácí nechali na později, ve 38. minutě skvěle využili zaváhání Litoměřicka a pojistili si své vedení. Zda se Litoměřicko zvedne a zabojuje o důležité body, nebo domácí zvýší počet svých vstřelených gólů, se dozvíme ve druhém poločase, který začne v cca 11:18.

45

První poločas skončil.

44

Dvořák se zbavil svého strážce a centroval před bránu, na vysoký centr však nikdo neměl šanci reagovat a balon končí v zámezí.

43

Žlutou kartu dostává Valenta (FK Litoměřicko).

38

38. PEJŠA - 2:0

38

Vltavín právě vstřelil branku!


Tohle byla pohledná akce a gólem! Hosté propadli ve středu hřiště, kde se k odraženému balonu dostal Valíček, rozehrál do strany na Šípka, jehož centr dolétl na hlavu nestřeženého Abeny, který chytře hledal před bránou PETRA PEJŠU, pro kterého bylo úkolem nasměrovat hlavou balon za záda bezmocného gólmana – 2:0!

33

Jeden z hráčů Litoměřicka při výkopu Koblence upadl a z ničeho nic šel Vltavín do brejku, táhl ho Abena a mohl přihrát do zakončení lépe postaveným spoluhráčům, ale skvělou příležitost zkazil špatnou přihrávkou, kterou hosté vystihli.

32

Další rohový kop domácích už vzruch nabídl, Plachý stihl zakročit včas a Hovorka tak neměl možnost zakončení.

29

29. VALÍČEK - 1:0

29

Vltavín právě vstřelil branku!


Velkou zásluhu na vstřeleném gólu si připisuje Pejša, který dokázal vybojovat rohový kop, po kterém se balon dostal k VLADIMÍRU VALÍČKOVI a po jeho pokusu se balon i s pomocí tyče dostává za záda Plachého – 1:0!

23

Zřejmě největší šance dnešního zápasu přichází v polovině poločasu. Od Dvořáka se balon dostal k Marchukovi, jehož pokus z ideální pozice proletěl mezi několika hráči až ke Koblencovi a ten musel pohotově zakročit!

22

Mezi střelce se zapsal i stoper Štancl, jenže to byl pokus velmi nevydařený a mířící vysoko nad bránu Koblence.

18

O dost nebezpečnější byl nyní Císařovský, který obdržel ideální přihrávku do svého prostoru, jenže mířil těsně mimo.

17

Do útoku zamířil Uvíra a dvakrát se objevil v dobré šanci, ale v obou případech shodně mířil jen do hráče před sebou. Balon tedy poté odcentroval na Pejšu, který neuspěl.

15

Odpověď si připravil Valíček, ale počínal si stejným způsobem, tedy netrefil bránu.

14

Opět jedna z riskantních souher domácích a Surmaj znovu málem uspěl. Poté ze střední vzdálenost napřáhl Trýzna, avšak nepřesně.

12

Varování si vykoledoval Tichý, když stáhl na půli hřiště unikajícího hráče Litoměřicka. Ještě před tím si Vltavín koledoval riskantní souhrou Koblence s Uvírou.

6

Valíčkův centr se snažil dostat za záda Plachého Pejša, k přímému ohrožení nedošlo.

4

Do útoku to zkusil i domácí Vltavín, ale ani Plachý nemusel zasahovat.

1

Litoměřicko odstartovalo s aktivitou, jenže ukvapený pokus Valenty nemohl domácího gólmana příliš ohrozit.

1

Utkání právě začalo.
Vítejte u online přenosu ze zápasu 21. kola FORTUNA ČFL, ve kterém budeme společně sledovat střet Vltavínu Praha a Litoměřicka. Podzimní zápas v Litoměřicích skončil výhrou Vltavínu 2:1. Dnešní zápas má v Holešovicích výkop v 10:15.

FK Loko Vltavín
Vltavín si na podzim vytvořil dobrou výchozí pozici na atak Chrudimi. Ale vstup do jara asi není dle jeho představ. Na jaře se zatím představil dvakrát a vybojoval jediný bod, když remizoval v Písku. Právě v Písku při jarní premiéře po remíze 2:2 prohrál v penaltách a o čtrnáct dní později nestačil na Převýšov (1:3). Manko na Chrudim, která navázala na podzimní výsledky, tak vzrostlo o pět bodů na aktuálních dvanáct.

FK Litoměřicko
Litoměřicko může na atak předních příček v této sezoně zapomenout. Naopak ho čeká boj o udržení, ale to se týká v nadsázce více než poloviny klubů ČFL, která je velmi vyrovnaná a bude velmi důležité sledovat vývoj druhé ligy. Nicméně základ ke stoupání do klidnějších vod zahájilo Litoměřicko už na podzim a na jaře se o bod vzdálilo Brozanům. Jaro sice odstartovalo prohrou 0:2 se Zápy, ale dokázalo porazit 2:0 Domažlice. V součtu s posledními třemi podzimními zápasy to dělá slušnou bilanci jedenácti bodů z patnácti možných.

Loko Vltavín – FK Litoměřicko

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 29. Valíček, 38. Pejša, 87. Abena

Karty:   63. Macháč (VLT) – 43. Valenta (LTM)

Loko Vltavín:
Koblenc – Valíček (89. Melichar), Abena, Růžička (64. Rada), Macháč (69. Pozníček), Hovorka, Pejša (88. Kostka), Uvíra (K), Šípek, Císařovský (82. Maione), Tichý. Trenér: Martin Frýdek.

Náhradníci: Roušal – Melichar, Novák, Rada, Pozníček, Kostka.

FK Litoměřicko:
Plachý – Šimkovský (K), Štancl, Maršálek, Dvořák, Trýzna, Šustr (69. Zbudil), Valenta (82. Kacafírek), Hanuš, Marchuk (46. Frank), Surmaj. Trenér: Jaroslav Veselý.

Náhradníci: Ordelt – Kacafírek, Luong, Zbudil, Zajac, Frank.

Rozhodčí: Michal Urban – Miroslav Novotný, Ondřej Berka.