Menu

Hokej

NHL

Pittsburgh Penguins – New Jersey Devils

3:4

po prodl. (1:0, 0:3, 2:0 - 0:1)

24.03.2018, 00:05 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • David Panuška

Tipsport: 1.85 4.02 3.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše. Díky za pozornost a dobrou noc, případně hezké ráno. Někdy zase u zámořské NHL na počtěnou. (02:59:03)
Československá stopa v utkání:
Dominik Simon (PIT) 0+0, 0 střel, čas na ledě 5:39
Pavel Zacha (NJD) 0+1, 1 střela, čas na ledě 12:59
Tři hvězdy utkání:
1. Taylor Hall (NJD) 1+2
2. Nico Hischier (NJD) 1+1
3. Sidney Crosby (PIT) 1+1
Je za námi utkání mezi Pittsburghem a New Jersey. Pens doma neprohrávají, pokud nehrají proti Devils, a to se dnes opět potvrdilo.

Domácí šli sice v první třetině zásluhou Crosbyho do vedení, které udrželi až do druhé třetiny. V prostřední periodě dali Devils tři branky a rázem vedli 3:1. Tučňáci mají ovšem silný tým, který do konce základní hrací doby srovnal. V prodloužení ovšem rozhodl již po sedmadvaceti sekundách Taylor Hall a Devils získávají hodně důležitý bod navíc.

Střely na branku: 43:34 (15:12, 12:17, 16:4 – 0:1)

Konec zápasu.

60:27

60:27 Taylor HALL - 3:4

60:27

Devils právě vstřelili branku!
Tak to bylo opravdu rychlé! Nico Hischier ustál v obranné třetině napadání dvou hráčů a vše přetavil v úžasnou přihrávku na TAYLORA HALLA. Kanadský snajpr přijal přihrávku a hnal se sám na Murrayho, kterého nakonec překonal střelou mezi betony. Asistence: Nico Hischier.

60:01

Začalo prodloužení.
Třetí třetina je u konce. Pittsburghu se povedlo díky trefám Dumoulina a Kessela vyrovnat. Následovaly obrovská šance na obou stranách, ale skóre se již nezměnilo. O vítězi utkání rozhodne prodloužení, případně samostatné nájezdy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:14

Na druhé straně se ke střeleckému pokusu na levém kruhu dostal Hagelin. Kinkaid ovšem vyjel z branky, zmenšil střelecký úhel a kotouč nepropustil.

58:53

Devils byli hodně blízko rozhodující trefě utkání! John Moore střílel od modré čáry a Murraymu vypadl kotouč a skončil jen milimetry vedle tyče, při domácích stálo štěstí.

57:18

Nyní dostával Taylor Hall přihrávku na levý kruh a silově se pokoušel dostat přes bránící hráče. Ten si jej ovšem tělem pohlídal a nepustil do zakončení.

56:40

Kyle Palmieri neudržel kotouč u mantinelu a domácí se dostali do protiakce tří na jednoho. Přihrávka přišla mezi kruhy na Justina Schultze, kterého ale neskutečně vychytal Keith Kinkaid!

55:41

Keith Kinkaid přerušuje zběsilé tempo hry a pokračovat se bude po komerční pauze. Devils mohou litovat své poslední šance v oslabení.

55:02

Hraje se opravdu pohledný hokej. Domácí se nyní dostávali do zakončení mezi kruhy, ale jeden z hráčů netrefil branku a kotouč skončil jen nad.

53:23

Hosté v plném počtu.

53:00

Panečku to byly zmatky! Michael Grabner unikal sám na Murrayho, kterého ale tvrdou střelou nepřekonal, netrefil totiž branku. Kotouč se ovšem zpátky dostával do brankoviště a málem do branky zapadl. Akce Devils pokračovala střelou od modré čáry a dorážkou Grabnera. Brankou ovšem neskončilo nic!

51:59

Zatím se domácím nic nepovedlo v přesilové hře vymyslet, hra se navíc přesouvá před jejich branku. Stále mají domácí ale dost času na obrat ve skóre.

51:23

Nabuzený Pittsburgh nyní navíc čeká přesilová hra. Brian Gibbons se opřel o jednoho z domácích, který vletěl do mantinelu. Hostující útočník inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění.

50:52

50:52 Phil KESSEL - 3:3

50:52

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Nyní to už neplatí, aktivita Penguins už prostě brankou skončit musela. Brassard zavezl kotouč do pásma, který se nakonec dostal k PHILU KESSELOVI. Ten si najel mezi kruhy a pokusem po ledě vstřelil svou třicátou branku v sezóně! Asistence: Derick Brassard a Conor Sheary.

50:05

Ve třetí části zůstávají aktivnější ovšem i nadále domácí, kterým se povedlo dát zatím jedinou branku v poslední třetině. Devils mají ovšem stále jednobrankový náskok.

48:43

Pohledná kombinace domácích byla zakončena přihrávkou na Phila Kessela, jenž měl před sebou volný prostor. Bekhendem se mu ovšem nepovedlo překonat Kinkaida.

48:00

Malkin objel branku a následně zakončoval. Zkoušel nachytat Kinkaida u tyčky, ale trefil jen bránící hráče před ním. Po jeho přerušení hry se pokračuje komerční přestávkou.

47:35

Delší dobu se hrálo bez přerušení, oba celky jezdí nahoru a dolů. Nyní se přerušuje a hra se přesouvá před Kinkaida, Bratt zahrál na icing.

45:48

Po delší době střelecký pokus také hostí, Michael Grabner vedl přečíslení Devils a nakonec vzal celou akci na svá ramena. Střelou ale trefil jen připraveného Murrayho.

45:34

Po dalším odpískání vyprovokoval Derick Brassard další strkanici, šlo ovšem jen o osobní pošťuchování mezi ním a Johnem Moorem.

45:26

Nyní Kinkaid sebral kotouč před dotírajícím Hagelinem a hra se opět přerušuje. Vhazuje se po levici brankáře New Jersey Devils.

44:57

Následoval tlak do brankoviště a pád na Kinkaida, což se vůbec nelíbilo hostujícím obráncům. Vznikla menší mela, která se ovšem obešla bez pěstního vyřizování.

44:40

Conor Sheary nyní zachytil špatnou rozehrávku a na levém kruhu se dostal do zakončení. Kinkaid ovšem stál na svém místě a kotouč klidně zachytil.

43:38

A najednou je led plný tučňáků. Carl Hagelin se nyní nacpal do zakončení, bekhendem se mu ovšem z pravé strany nepovedlo překonat pozorného hostujícího brankáře.

43:13

43:13 Brian DUMOULIN - 2:3

43:13

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Právě po vhazování se ale Pens dostávají na dostřel a snižují na rozdíl jediné branky! Sidney Crosby vyhrál vhazování na BRIANA DUMOULINA, který dělovkou překonal bezmocně přihlížejícího Keitha Kinkaida. Asistence: Sidney Crosby.

43:05

Patric Hörnqvist se prodral kolem pravého mantinelu až do zakončení, z úhlu ovšem zakončoval jen do betonu připraveného Keitha Kinkaida. Ten následně kotouč přikryl.

42:05

Devils jsou aktivní a nechtějí pustit Pittsburgh do nějakého většího tlaku. Uvidíme, jak dlouho to hostům vydrží a zda se jim třeba povede vedení navýšit.

40:57

Následně dostával kotouč zpoza branky do brankoviště Travis Zajac, ten ovšem nezakončil díky dobré obraně domácího celku.

40:33

Nico Hischier se hnal do pásma, ale nevjel do útočné třetiny dle pravidel. Píská se ofsajd a pokračovat se bude ve střední třetině.

40:01

Začala třetí třetina.
Fantastická druhá třetina nyní potkala hráče New Jersey, jenž během tří minut vstřelili tři branky a vedou v Pittsburghu 3:1! Do sítě Murrayho se postupně trefili Will Butcher, Blake Coleman a také Nico Hischier. Důležité branky pro Devils.

Střely na branku: 27:29 (12:17 v této třetině)

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:46

Ještě jedna akce domácího celku. Malkin připravil kotouč pro Justina Schultze, jenž od modré čáry promptně zakončoval. Jeho pokus ale skončil v držení dnes skvělého Kinkaida!

38:58

Devils neskutečně zamkli domácí celek a minimálně minutu tlačili. Severson měl dvě střelecké příležitosti, ani jedna ovšem neskončila za zády pozorného Murrayho!

37:49

Individuálně se až do zakončení prodral Travis Zajac, jenž následně obstřelil bránící hráče. Murray ovšem kotouč viděl a povedlo se mu jej vyrazit.

36:59

Následně držitelé Stanley Cupu prošli do útoku, ale nezakončili. Devils vyhodili na icing a vhazovat se bude po levici jejich brankáře.

36:08

Čtvrtou branku mohl nyní přidat zničehonic Drew Stafford. Ten se dostal k volnému kotouči před brankou a šel do kličky. První střela skončila na betonu brankáře, ta druhá na boční síťce.

35:09

Jamie Oleksiak následně dostal puk na levou stranu a vůbec nepanikařil. Najel si až před Kinkaida, nakonec ovšem zamířil jen nad branku amerického borce.

34:32

Domácí se hned po vhazování dostali do pásma a Crosby od pravého mantinelu spíše jen nahazoval do brankoviště. Pokračovat se bude před Kinkaidem.

34:07

Od modré čáry ještě nahazoval spíše jen kvůli vhazování Brian Boyle, jenž svůj úkol splnil. Po komerční přestávce se bude vhazovat po levici dnes již třikrát překonaného borce.

33:55

Domácí v plném počtu.

33:30

Opět se žlutočerným povedlo vyhodit, nyní kotouč mířil přímo do branky Kinkaida, jenž kotouč ukryl v lapačce. Po vhazování nebezpečně pálil Letang.

33:00

Sami Vatanen to zkoušel pokusem od modré čáry, pozorného Murrayho v brance se mu ovšem překvapit nepovedlo. Následně Pens vyhodili.

32:27

Zatím se Pittsburghu daří hodně dobře bránit a Devils se k ničemu nedostali. Ale času mají hokejisté v bílých dresech ještě dost.

31:55

Jamie Oleksiak chtěl po vhazování rozjet akci svého celku, místo toho přišlo vyhození kotouče mimo ledovou plochu a pokračovat se bude přesilovkou Devils.

31:42

Kyle Palmieri se následně pokoušel dojet nahozený kotouč podél pravého mantinelu. Americký snajpr ale kotouč nedohonil a píská se tedy icing.

30:38

Taylor Hall si rychle najel do pásma a pokoušel se rozjet další akci. Hostující forvard ovšem uklouzl a bylo po akci. Devils ovšem kotouč hned vybojovali zpět.

29:57

Dva pokusy hostů z levé strany. Neujaly se ovšem pokusy Palmieriho ani Halla, Devils jsou ovšem při chuti a hrají nyní skvěle.

28:54

28:54 Nico HISCHIER - 1:3

28:54

Devils právě vstřelili branku!
Tak to je fantazie ze strany Devils, krásná akce a třetí branka ve druhé třetině! Taylor Hall přihrával na zadní tyčku na Johna Moorea, jenž si nechal kotouč zastavit, aby jej poslal NICO HISCHIEROVI do prázdné branky. Asistence: John Moore a Taylor Hall.

28:36

Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Andy Greene – 2 min., podražení).
Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Carl Hagelin – 2 min., nedovolené bránění brankáři).

28:24

Jevgenij Malkin se dostal mezi kruhy ke střele, bekhendem kotouč nalepil na branku, ale Kinkaida v brance se mu překonat nepovedlo!

28:14

Conor Sheary se dostal do pásma a bekhendem přihrával na zadní tyčku. Kinkaid ovšem vyjel z branky a kotouč přikryl ve své rukavici.

27:20

27:20 Blake COLEMAN - 1:2

27:20

Devils právě vstřelili branku!
Hosté nyní přežili velkou šanci Letanga a dostali se do protiakce. BLAKE COLEMAN se dostal po pravé straně před branku a zakončením jednou rukou překonal Murrayho, famózní branka! Asistence: Drew Stafford a Pavel Zacha.

26:55

Devils se osvobodili až po akci Nica Hischiera, jenž kotouč vyvezl z pásma a alespoň na pár chvilek vyvezl kotouč.

26:02

Penguins se ovšem nechtějí s tímto výsledkem spokojit a hned se dostávají do pásma. Od modré čáry to zkoušel Justin Schultz, ale ten zakončil jen do betonů Kinkaida.

25:15

25:15 Will BUTCHER - 1:1

25:15

Devils právě vstřelili branku!
Přesilovka Devils nestála za nic, ale nakonec skončila brankou! WILL BUTCHER dostal přihrávku na levou stranu a přesnou střelou ke vzdálenější tyčce srovnal stav utkání na 1:1! Asistence: Damon Severson a Taylor Hall.

24:58

Delší dobu se bojovalo o kotouč, který zalehl Tom Kühnhackl. Následně se domácí osvobodili a vyhodili.

24:01

Kyle Palmieri vyslal z pravého kruhu ukrytou střelu přes obránce. Matt Murray ovšem betonem zasáhl a Penguins vyhodili kotouč z vlastního pásma.

23:48

Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Bryan Rust – 2 min., podražení).

23:42

Crosby s Rustem nyní vyšachovali obranu Devils a druhý jmenovaný zakončoval do odkryté branky, trestuhodně ji ovšem nedokázal trefit!

22:45

Následně našel hokejku Zachy před brankou Taylor Hall. Český útočník jen nastavil hůl, brankáře Murrayho se mu ovšem překonat nepovedlo, následně se píská icing Pens.

22:19

Carl Hagelin se dostal po pravé straně až do zakončení a před Kinkaidem zakončoval po ledě. Amerického brankáře ovšem překonat nedokázal!

21:26

Hosté v plném počtu.

21:15

Kinkaid následně zneškodnil snažení Malkina před brankou, hru přerušil až po nahození od pravého mantinelu. Pokračovat se bude vhazováním po jeho levici.

20:26

Michael Grabner se pokoušel potrestat díru v defenzívě Pens, ale jeho střelecký pokus z levého kruhu ani nezasáhl branku Murrayho.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je u konce. Penguins do ní vstoupili hodně aktivně a brzy se dočkali první branky, kterou vstřelil Sidney Crosby. Následně byli Tučňáci stále aktivní, ale skvěle chytající Keith Kinkaid podruhé neinkasoval. Devils se zatím nedaří.

Střely na branku: 15:12

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:25

PPG Paints Arena uvidí první přesilovou hru. Drew Stafford podrazil za brankou snažícího se Hagelina a inkasuje dvě minuty.

18:07

Od levého mantinelu zakončoval Nico Hischier a před brankářem ještě stínil Jesper Bratt. Kotouč se do branky přesto nedostal, pokračuje se hrou domácích.

17:39

Do zakončení se dostal zpoza branky domácí Bryan Rust, jenž objel branky a u tyčky se pokoušel zakončit. Následně snad osmkrát dorážel, ale Kinkaid branku uhájil.

16:17

John Moore následně vyslal do brankoviště další pokus, nyní hledal hokejky clonících hráčů. Nikdo v bílém se ovšem přesnou tečí nedokázal prosadit.

15:54

Na druhé straně to zkoušel od modré čáry John Moore, jeho pokus ale skončil jen na betonech připraveného Matta Murrayho.

15:34

Zničehonic se před Kinkaidem zjevil Derick Brassard, jenž měl na hokejce další branku. Mířil mezi betony, ale hostující borec předvedl další skvělý zákrok!

14:51

Kris Letang našel naprosto luxusní přihrávkou před branku volného Crosbyho. jenž pouze nastavoval hokejku. Kotouč se ovšem dostal jen vedle branky.

14:16

Po takové chudší chvilce bez čehokoliv zmínkyhodného se Devils provinili icingem. Vhazovat se bude po levici amerického brankáře hájící branku celku z Newarku.

13:20

Následně během pár sekund hosté vyslali na branku hned trojici střeleckých pokusů, ani jeden ovšem nebyl nikterak nebezpečný.

13:02

Taylor Hall nyní sprintersky přeskočil bránícího Letanga a z velkého úhlu zakončoval. Matt Murray si ovšem celou situaci pohlídal a kotouč ukryl ve své lapačce.

12:52

Tom Kühnhackl se tak o pár sekund později zjevil v další své šanci. Zkoušel to z levého kruh, odkud se mu ovšem překvapit Kinkaida podruhé v utkání nepovedlo.

12:02

Po neúspěšném útoku hostů šli rychle do protiakce domácí. K ničemu nebezpečnému ovšem nyní nedošlo, Sheary zakončoval z dálky jen vedle.

10:21

První velká šance Devils! Taylor Hall se dostal podél levého mantinelu až do zakončení, před domácím brankářem zakončoval pokusem mezi betony – Matt Murray ale předvedl skvělý zákrok.

10:03

Penguins se i díky dobré práci Toma Kühnhackla dostali do brankoviště, kde byl ovšem nejúspěšnějším mužem americký brankář Keith Kinkaid. Pokračovat se bude po druhé komerční pauze.

09:34

Devils se následně nepovedlo ideálně zakombinovat a kotouč skončil mimo ledovou plochu. Pokračovat se bude vhazováním ve středu ledové plochy.

08:49

Na druhé straně to zkoušel Will Butcher, ale jeho střela nebyla tečována a ani neskončila v brance. Pokračuje se útokem domácího celku.

07:38

Patric Hörnqvist se po odrazu puku od zadního mantinelu dostal z menšího úhlu ke střele, tvrdé zakončení ovšem skončilo jen na vestě připraveného Kinkaida!

07:00

Následně to z úhlu od pravého mantinelu zkoušel Kyle Palmieri, tomu se ale nepovedlo najít mezírku a najít tak recept na Matta Murrayho v brance.

06:15

Poprvé se k něčemu dostali také hosté. Andy Greene nahazoval do brankoviště, kde se ovšem ani jeden z hráčů v bílém nedostal k teči.

05:41

Ofenzíva Penguins se nyní nedomluvila. Phil Kessel si najel zpoza branky až k modré čáře, s obránci si ovšem nerozuměl a kotouč skončil ve střední třetině.

04:47

Keith Kinkaid je stále v pozoru a během pěti minut kryl už osm střel. Nyní musel řešit pokus Krise Letanga od modré čáry, šlo ovšem o snadnější zákrok dnešního večera.

04:32

Následně dostal Sidney Crosby nabito na pravý kruh. Domácí hrdina hned zakončoval mezi betony, americký brankář si ovšem místečko pohlídal a kotouč zachytil!

03:42

Derick Brassard dostával přihrávku před branku a hned bekhendově zakončoval na vzdálenější tyčku. Keith Kinkaid se ovšem stihl přesunout a další gólovku zneškodnil!

03:23

Pens pokračují v aktivní kombinační hře, opět se hnali do pásma, ale nyní je přerušila píšťalka značící ofsajd. Pokračovat se bude ve střední třetině.

02:57

Sudí Tony Sericolo následně uhýbal skokem na střídačku, kolem něj ovšem projížděl hostující Gibbons a nejspíše nešťastně na něj upadl. Čárový rozhodčí opouští ledovou plochu.

02:29

02:29 Sidney CROSBY - 1:0

02:29

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Následně byli domácí aktivní a zaslouženě se dostali do vedení! SIDNEY CROSBY poprvé u pravé tyčky neuspěl, o pár sekund později ovšem stál u Kinkaida, jenž vyrážel střelu od modré čáry. Kanadský útočník si počkal a přehodil beton hostujícího brankáře. Asistence: Jamie Oleksiak a Jake Guentzel.

01:30

Hraje se z jedné strany na druhou, místo zběsilých útoků jsme ovšem svědky spíše nahazování a přihrávek za obranu. Tutovku jsme ovšem neviděli.

00:11

Devils vyhráli vhazování a hned se pokoušeli dostat do útoku. Kotouč se ovšem odrazil a doklouzal až ke Kinkaidovi. Ten kotouč zachytil a hru přerušil.

00:01

Utkání právě začalo.
Krásný den všem fanouškům zámořského hokeje! Vše je připraveno na start utkání mezi Penguins a Devils, přejeme příjemnou zábavu!
Úvodní sestavy:

Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Dumoulin, Letang, Oleksiak, J. Schultz, Määttä, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Rust – Hagelin, Malkin, Hörnqvist – Sheary, Brassard, Kessel – Kühnhackl, Sheahan, Simon.

New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Bratt – Grabner, Zacha, Palmieri – Gibbons, Zajac, Stafford – Maroon, Boyle, Coleman.

Rozhodčí: Rank, Peel – Sericolo, Mills.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

NEW JERSEY DEVILS

Ďáblové z New Jersey bojují po pětileté pauze bez play-off o vrchol sezóny a nejspíše to bude souboj do posledního utkání. Svěřenci Johna Hynese jsou na hranici play-off a aktuálně rozhoduje každý získaný i ztracený bod. Devils mají po kalifornském tripu, v posledních dvou zápasech prohráli s Ducks a Sharks.

Nejproduktivnější hráči týmu
Taylor Hall – 68 zápasů, 78 bodů (32+46)
Nico Hischier – 73 zápasů, 46 bodů (16+30)
Patrick Maroon – 66 zápasů, 38 bodů (16+22)
PITTSBURGH PENGUINS

Hokejisté Pittsburghu se po pomalejším rozjezdu dostali do pořádné formy a opět se tak budou pokoušet o zisk Stanley Cupu, který by byl již třetím v řadě! Penguins se na domácím ledě daří naprosto fantasticky, z posledních šestnácti zápasů prohráli pouze jednou. A proti komu? No přece proti New Jersey Devils. Naposledy Pens porazili Montreal 5:3.

Nejproduktivnější hráči týmu
Jevgenij Malkin – 70 zápasů, 91 bodů (41+50)
Phil Kessel – 74 zápasů, 82 bodů (29+53)
Sidney Crosby – 74 zápasů, 79 bodů (24+55)
Krásný den všem fanouškům nejlepšího světového hokeje! V půlnoci z pátka na sobotu budeme v PPG Paints Aréně sledovat utkání domácího Pittsburghu proti hostům z New Jersey. Hlavně hosté hrají o hodně důležité body a musí vyhrát.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

Pittsburgh Penguins – New Jersey Devils

3:4

po prodl. (1:0, 0:3, 2:0 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Crosby (Oleksiak, Guentzel), 44. Dumoulin (Crosby), 51. Kessel (Brassard, Sheary) – 26. Butcher (Severson, Hall), 28. Coleman (Stafford, Zacha), 29. Hischier (J. Moore, Hall), 61. Hall (Hischier)

Pittsburgh Penguins: M. Murray (DeSmith) – Dumoulin, Letang, Oleksiak, J. Schultz, Määttä, Ruhwedel – Guentzel, Crosby, Rust – Hagelin, Malkin, Hörnqvist – Sheary, Brassard, Kessel – Kühnhackl, Sheahan, Simon.

New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Bratt – Grabner, Zacha, Palmieri – Gibbons, Zajac, Stafford – Maroon, Boyle, Coleman.

Rozhodčí: Rank, Peel – Sericolo, Mills

Diváci: 18 658

Průběh zápasu
1. třetina
02:29 PIT 1:0 Crosby (Oleksiak, Guentzel)
19:25 NJD 2 Stafford, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
23:48 PIT 2 Rust, podražení
25:15 NJD 1:1 Butcher (Severson, Hall)
27:20 NJD 1:2 Coleman (Stafford, Zacha)
28:36 NJD 2 A. Greene, podražení
PIT 2 Hagelin, nedovolené bránění brankáři
28:54 NJD 1:3 Hischier (J. Moore, Hall)
31:55 PIT 2 Oleksiak, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Po 2. třetině
3. třetina
43:13 PIT 2:3 Dumoulin (Crosby)
50:52 PIT 3:3 Kessel (Brassard, Sheary)
51:23 NJD 2 Gibbons, nedovolené bránění
Po 3. třetině
Prodloužení
60:27 NJD 3:4 Hall (Hischier)
po prodl.