Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Líšeň 2019 – FK Mohelnice

3:0

konec (1:0)

24.03.2018, 15:00 • SK Líšeň • 18. kolo • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

88

Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Čank, přichází Kubíček.

86

Fall poslal přesný centr přes celé vápno na Filipa Smrčku, před kterým byla prázdná brána, ale míč mu v klíčový okamžik skočil a autor prvního dnešního gólu tak překopl mohelnickou svatyni.

81

Krásná střela z dvaceti metrů. Do míče se opřel po přihrávce Demetera navrátilec z ošetření Bednář a jeho pokus letěl těsně pod břevno. Hora špičkou rukavic vytěsnil míč nad.

71

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází M. Machálek, přichází Demeter.

70

Po rohu Malého se urodila první velká šance hostů. Před Knýřem sice Kotnour míč vyboxoval, ale ten se znovu dostal k hlavičce a míč končí těsně nad.

69

69. T. MACHÁLEK - 3:0

69

Líšeň právě vstřelila branku!
Spolupráce přímo bratrská. Milan Machálek poslal míč na malé vápno, kde byl TOMÁŠ MACHÁLEK a asi nejlepší hráč zápasu s naprostým přehledem zakončil do opuštěné brány.

68

Opět v akci Tomáš Machálek, který hýří dobrým pohybem a nyní vypustil jedovatou střelu. Po jeho pokusu šel míč jen těsně vedle levé tyče.

63

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Čampa, přichází Fall.

60

Naopak střela přichází na druhé straně. Bednář našel na hranici vápna Smrčku, který se dostal do zakončení a tentokrát Hora perfektně dokázal zasáhnout. Míč vyrazil před sebe a pak už mu pomohla obrana.

54

Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Kotůlek, přichází Yimuran.

50

50. HANUŠ - 2:0

50

Líšeň právě vstřelila branku!
Na druhý pokus to už domácím vyšlo. Krška poslal parádní centr do pokutového území, kde si naběhl LADISLAV HANUŠ a jeho přesná hlavička končí v síti. Brňané tak vedou již 2:0 a zúročili tak dobrý vstup do druhého poločasu.

46

Střídání v týmu SK Líšeň: ze hřiště odchází Malík, přichází Minařík.

42

Filip Smrčka vzápětí dostává žlutou kartu za útočný faul.

40

40. F. SMRČKA - 1:0

40

Líšeň právě vstřelila branku!
Je tu první branka zápasu. FILIP SMRČKA dostal z pravé strany ideální přihrávku od Tomáše Machálka, autor branky udělal kličku na pravou nohu a v rychlosti propálil brankáře Horu. Domáci tak jdou vcelku zaslouženě do vedení těsně před koncem první půle.

29

Václav Minařík inkasuje první žlutou kartu dnešního zápasu za faul ve středu hřiště.

8

A opět slušná akce pro Líšeň. Po levé straně prchl Elekana a přízemní střelou chtěl překvapit brankáře Horu, ten si skokem k tyči pro míč doletěl.

SK Líšeň 2019 – FK Mohelnice

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 40. F. Smrčka, 50. Hanuš, 69. T. Machálek

Karty:   29. Minařík (LIS), 42. F. Smrčka (LIS)

SK Líšeň 2019: Kotnour – Hlavica, Bednář, Čampa (C) (63. Fall), Minařík (46. Malík), Krška, M. Machálek (71. Demeter), T. Machálek, F. Smrčka, Reteno Elekana, Hanuš. Trenér: Miloslav Machálek.
Náhradníci: A. Smrčka – Zezula, Fall, Malík, Demeter

FK Mohelnice: Hora – Hlavsa, Kotůlek (54. Yimuran), Čank (88. Kubíček), Navrátil, Fišara (C), Malý, Svoboda, Vokoun, Knýř, Kutal. Trenér: Jaroslav Rolinek.
Náhradníci: Večeř – Linhart, Kubíček, Yimuran

Rozhodčí: Křepský – Silný, Vostrejž

Diváci: 355