Menu

Volejbal

Play-off extraligy mužů

VK Euro Sitex Příbram – Kladno volejbal cz

1:3

konec (25:20, 15:25, 25:27, 22:25) Stav série: 0:2

22.03.2018, 18:00 • Sportovní hala, Příbram • Čtvrtfinále • Vít Schück (@VitSchuck)

22:25

I po oddechovém čase se postaral o podání Tomáš Hýský. Kuchař skvěle přihrál, poté ho Hrdý našel na hlavním kůlu, ale domácí smečař ztroskotal na bloku Konečného. Kladno vítězí i ve druhém zápase čtvrtfinálové série.

22:24

Tomáš Hýský na podání. Rychecký neměl dobře nahráno a musel jen odevzdat balon a to trestá nekompromisně Šulista a Kladno se dostává do možná rozhodujícího vedení. Dva mečboly. Příbram si ještě žádá oddechový čas.

19:20

Hýský se vrací zpět do přední části kurtu. Šulistův servis končí v rohu kurtu, eso! Příbram reaguje oddechovým časem.

16:14

Po servisu Adama Rycheckého se dostal do útoku Hýský. Rychecký měl na ruce další bod, ale ani na dva pokusy neuspěl. Celou výměnu ukončuje až Gromadowski, který se do kurtu smečí netrefil. Příbram vede při druhém technickém oddechovém čase o dva body.

5:8

Kuchař střídá na palubovce Pantiče. A právě Kuchař chybuje na přihrávce a Zajíček boduje ze středu sítě. Je tady technický oddechový čas.

25:27

Kapitán Kladna Adam Zajíček dokázal v průběhu zápasu již několik pořádně potrápit servisem a i nyní rozhoduje třetí sadu. Pantič nepřihrál přesně a to trestá na středu sítě připravený Sobotka. Kladno se tak ujímá vedení 2:1 na sety.

25:26

Dimitrije Pantič pokračuje v dramatické koncovce na servisu. Moník byl přesný na přihrávce a Gromadowski boduje smečí po lajně. Juračka byl bez šance.

24:25

Adam Rychecký se opřel do podání, ale Šulista byl přesný. Böhm zasáhl v poli proti Hýského. Dlouhou výměnu ukončil Pantič, který poslal bodovku jen do pásky.

23:24

Marcel Gromadowski za koncovou lajnou. Rychecký smečoval do diagonály, ale míč z jeho ruky jde jen do autu. Setbol pro Kladno.

20:19

Travis Passier na podání. A dává eso! Bouza se nedokázal domluvit se Šulistou a míč padá mezi kladenské smečaře. Milan Fortuník si bleskově bere oddechový čas.

17:18

Victor Bouza pokračuje za koncovou lajnou. Böhm z pipu smečuje znovu jen do bloku a Kladno otáčí stav třetího setu. Na nepříznivý vývoj reaguje oddechovým časem Martin Kop.

16:14

Vladimír Sobotka na servisu. Míč z jeho ruky jde jen do sítě a Příbram tak vede při druhém technickém oddechovém čase o dva body.

8:10

Zajíček znovu na podání. Juračka přihrával jen daleko za kurt, domácí museli jen odevzdat balon a to trestá z pipu Hýský. Parádní souhra Westa s Hýským. Je tady oddechový čas pro Příbram.

8:7

Dimitrije Pantič podává tvrdě na Hýského. Následně po nepřesné přihrávce boduje Passier na první přes. Příbram tak vede při prvním technickém oddechovém čase o bod.

15:25

Srbský smečař příbramského celku servíroval na Hýského. Konečný bod sice nedal, ale poté ukončuje druhou sadu Zajíček, který sestřelil blokem Rycheckého.

13:24

Kust se dostává z lavičky na podání. Kladno ale boduje po útoku Hýského. Parádní útok hned za příbramský blok. Jedenáct setbolů pro Kladno.

9:16

Matthew West znovu na podání. Hrdý nemohl nahrávat a domácí jen odevzdat balon. Gromadowski smečuje do středu kurtu a při druhém technickém oddechovém čase vede Kladno o sedm bodů.

8:13

Adam Zajíček na podání. Domácí byli ve velkých problémech a to trestá Gromadowski. Passier na bloku neuspěl. Příbram zastavuje tlak oddechovým časem.

5:9

Sobotka opět na servisu. Pantič spolupracoval s Hrdým, ale bod nedal. Nakonec boduje na síti Zajíček, když dokázal sklepnout balon na polovinu domácího týmu. Příbram si bere oddechový čas.

5:8

Vladimír Sobotka stále na podání. Příbram odpovídá smečí Mikulenky jen do autu a při prvním technickém oddechovém čase to je už o tři body.

25:20

Domácí kapitán Martin Böhm dokázal najít Šulistu. Poté smečuje Hýský z hlavního kůlu jen do sítě. Příbram bere první sadu na své konto.

24:20

Šulista je zpět. Böhm zatlačil servisem, poté útočil Gromadowski jen do bloku Pantiče a je to bod pro domácí. Čtyři setboly pro Příbram.

19:17

Adam Zajíček znovu na podání. Pantič přihrával nepřesně a poté smečuje Passier za středu sítě jen do autu. Příbram si bere další oddechový čas.

19:15

Zajíčkův servis nyní končí u Juračky. Ale ani domácí libero nedokázalo vybrat nepříjemný servis hostujícího kapitána. Oddechový čas si bere také Martin Kop.

18:11

Fortuník nyní vyzval k útoku Hýského, který je ale zablokován dvojblokem Příbrami Hrdý – Passier. Je tady oddechový čas pro Kladno.

16:10

Vladimír Sobotka na podání. Juračka přesný na přihrávce a poté smečuje po lajně Rychecký. Je tady druhý technický oddechový čas.

12:8

Jan Hrdý pokračuje na servisu. Ani Sobotka nedokázal přejít přes blok Mikulenky. Nyní už na nepříznivé skóre reaguje oddechovým časem Milan Fortuník.

8:7

Kladenský kapitán Adam Zajíček dokázal najít plachtícím servisem Pantiče. Po nahrávce Hrdého smečoval středem sítě Passier a je to jasný bod pro Příbram. Následuje první technický oddechový čas.

VK Euro Sitex Příbram – Kladno volejbal cz

1:3

konec (25:20, 15:25, 25:27, 22:25) Stav série: 0:2

Zpět na online

VK Euro Sitex Příbram: Kust, Hrdý – Pantič, Böhm (C), Kuchař, Hulpach – Passier, Suda, Mikulenka, Kohlmann – Rychecký – Juračka Trenér: Martin Kop

Kladno volejbal cz: West, O. Fortuník – Hýský, Šulista, Bouza, Blažek – Zajíček (C), Trojan, Sobotka, Syrůček – Gromadowski, Konečný – Moník Trenér: Milan Fortuník

Rozhodčí: Kamil Renčín – Jan Krtička