Menu

Futsal

Play off 1. futsal ligy

Gardenline Litoměřice – 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto

7:1

konec (3:1) Stav série: 3:0

21.03.2018, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Čtvrtfinále • Josef Cestr (@Hyddaw)

To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vítězství a postupu Litoměřic do semifinále play-off vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (22:05:44)
Je dobojováno. Čtvrtfinálová série mezi Litoměřicemi a Vysokým Mýtem byla jasná záležitost pro Litoměřice, které porazily svého soka 3:0 na zápasy a pokaždé vysokým výsledkem. I v dnešním zápase dominoval Gardenline, který zvítězil ve třetím střetnutí jasně 7:1. Na svého semifinálového soupeře si Litoměřice musí ještě počkat.

Konec zápasu.

39:36

Domácí už jen kontrolují hru a drží míč u svých nohou.

39:01

Probíhá poslední minuta druhého poločasu.

38:59

Ehrenberger si dokázal poradit se zakončením Kroka i s jeho následnou dorážkou.

38:12

Vagnao na půlící čáře obral soupeře o míč, do útočení se tak mohou vrhnout znovu domácí. Vysoké Mýto vepředu nevymyslelo vůbec nic.

37:19

Obraz hry se příliš nezměnil. Zatímco Litoměřice útočí, Vysoké Mýto se ve většině případů musí bránit a k útočným výpadům dochází pouze sporadicky.

36:00

Domácí se proviňují třetím akumulovaným faulem. Na akumulované fauly je stav 3:4.

34:35

Hostující Michal Jiraský (VMY) zatáhl až příliš viditelně probíhajícího Zárubu za dres a zasloužil si za tento zákrok od rozhodčího žlutou kartu.

33:46

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Tak přeci jen je z tlaku domácích branka. RADIM ZÁRUBA se s míčem otočil na místě, popoběhl jen několik metrů a poslal míč neohroženě na vzdálenější tyč, kde v tu chvíli bylo místo. Asistence: Radek Hrdý.

32:48

Hrdý si s Krokem vyměnil míč, aby mohl zakončovat první jmenovaný. Ten ale hodně trestuhodně netrefuje zcela opuštěnou bránu hostů.

31:41

Jiraský zatáhl probíhajícího Twoa výrazně za dres a rozhodčí mu hodně výrazně domluvil. Příště už to bude za žluté napomenutí.

30:41

Málem došlo ke srážce Twoa se Šimonem. K incidentu nedošlo jen zásluhou dobrého pohybu Twoa, který dokázal včas přeskočit svého brankáře.

30:16

Tak dlouho si domácí obránci pohrávali s míčem na obranné polovině, až se ho zmocnil Novák a nechal vyniknout Šimona v bráně.

29:45

Domácí pokračují v neustálém útočení, zatímco Nejzbach se musí soustředit především na bránění.

28:00

Střídání v bráně dochází také v bráně Litoměřic. Vavreka nahrazuje David Šimon.

27:55

A Ehrenberger přidává další dva povedené zákroky. V obou případech čelil zakončení Fabricia.

26:43

Novák po vypíchnutí míče směřoval společně s jedním ze spoluhráčů na bránu Litoměřic. Místo přihrávky ale zvolil střelu, kterou poslal pouze do ochranné sítě za bránou.

Gardenline Litoměřice – 1.FC Nejzbach Vysoké Mýto

7:1

konec (3:1) Stav série: 3:0

Zpět na online

Branky: 2. Kovács (Fabricio), 6. Krok (Rodrigo), 14. Fabricio (Rafael), 21. Záruba (Fabricio), 22. Rafael (Záruba), 23. Two (Rodrigo), 34. Záruba (Hrdý) – 7. Jiraský (Lištván)

Karty:   19. Beran (VMY), 35. Jiraský (VMY)

Gardenline Litoměřice: Vavrek (Kubíček, Šimon) – Rodrigo, Záruba, Fabricio, Hrdý, Two, Kovács (C), Rafael, Vagnao, Krok.

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Ehrenberger, Špinar) – Jeníček, Štanglica, Michalec, Kubát, Vágner (C), Novák, Vladyka, Lištván, Jiraský, Beran.

Rozhodčí: Čurda, Nagy – Košťál.
Delegát: Hora.
Technický delegát: Smreček