Menu

Volejbal

Play-off extraligy žen

Volejbal Přerov – VK Prostějov

0:3

konec (10:25, 15:25, 15:25)

20.03.2018, 18:00 • Městská sportovní hala, Přerov • Čtvrtfinále • Vít Schück (@VitSchuck)

15:25

Je konec! Kathleen Weissová podala o pásku, domácí volejbalistky si dokázaly připravil útok, ale Eva Svobodová smečovala jen do dvojbloku Nová – Tomašeková.

15:24

Devět mečbolů pro Prostějov. Weissová zatlačila servisem a Zatloukalová poté chybuje na nahrávce.

14:20

Nina Herelová na servisu. A je to eso pro hostující blokařku. Přerov si bere oddechový čas.

12:16

Prostějov vede při druhém technickém oddechovém čase o čtyři body. Schoeneová našla servisem Novou, poté smečuje Horká povedeným útokem přes blok.

7:12

Prostějov uniká již na pět bodů. Po servisu Kathleen Weissové smečovala Vander Meerová jen do bloku. Přerov si bere oddechový čas.

5:8

Prostějov vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Herelová boduje po kombinaci do jednonožky.

15:25

Také druhá sada jde jasně na stranu Prostějova. Nová našla servisem Kohoutovou, Vander Meerová byla zablokována, ale hra ještě pokračovala. Horká smečuje skrz přerovský dvojblok na zadní lajnu.

15:24

Devět setbolů pro hostující celek. Nová zatlačila servisem a poté ani útok Svobodové nebyl důrazný. Kossányiová boduje smečí do diagonály.

8:16

Nyní ale už boduje Kossányiová dělovým útokem do ostré diagonály. Prostějov vede při druhém technickém oddechovém čase o osm bodů.

5:14

Prostějov navyšuje své vedení už na devět bodů. Servisem boduje také Weissová. Přerov si bere oddechový čas.

3:8

Prostějov vede při prvním technickém oddechovém čase o pět bodů. Prostějov se ubránil, poté se ale prosazuje až po přešlapu Schoeneová.

0:3

Prostějov znovu uniká ve skóre. Nová zatlačila servisem, domácím se nepodařilo dostat míč přes pásku. Trenér Přerova Radim Vlček si bere oddechový čas.

10:25

První sada jde jasně na stranu Prostějova. Kossányiová zatlačila servisem, Horká ještě prvním útokem neukončila set, ale poté dostala šanci Nová a ta již boduje povedeným útokem kolem bloku.

10:24

Čtrnáct setbolů pro Prostějov. Herelová nekompromisně zakončuje z jednonožky smečí do rohu kurtu.

7:19

Prostějov i nadále navyšuje své vedení. Nová dává přímý bod ze servisu. Přerov si bere oddechový čas.

6:16

Kathlee Weissová pokračuje na servisu. Prostějov vede při druhém technickém oddechovém čase už o deset bodů. Schoeneová ani na dva pokusy neuspěla v útoku. Dlouhou výměnu zakončila za hostující celek Horká.

3:10

Helena Horká na podání. A je to eso na koncovou lajnu. Přerov si bere oddechový čas.

2:8

Při prvním technickém oddechovém čase vede Prostějov už o šest bodů. Svobodová z hlavního kůlu vyhodila útok daleko do autu.

Volejbal Přerov – VK Prostějov

0:3

konec (10:25, 15:25, 15:25)

Zpět na online

Volejbal Přerov: L. Zatloukalová – Vander Meerová, Šádková, Schoeneová – Dostalíková, Jehlářová, Gauthierová – Svobodová (C), Šálková – Kohoutová Trenér: Radim Vlček

VK Prostějov: Weissová (C), M. Zatloukalová – Kossányiová, Nová, Emontsová – Trnková, Kozmík Tomašeková, Herelová – Horká – Kovářová, Slavíková Trenér: Miroslav Čada

Rozhodčí: Daniel Trumpeš – Lukáš Spáčil