Menu

Další

Společenské události

Fotbalista roku 2017 (SK)

konec

19.03.2018, 20:35 • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

22:28

Futbalistom roka 2017 sa stal Marek Hamšík, aktuálne hráč SSC Neapol! Druhé miesto ostáva Milanovi Škriniarovi z Interu Miláno.

22:25

Najlepším fubtalistom Slovenska za rok 2017 sa stane jeden z dvojice Marek Hamšík - Milan Škriniar.

22:05

Gabriel Szabó zo spoločnosti Slovnaft ocenil tretieho najlepšieho futbalistu minulého roka. Stal sa nim Stanislav Lobotka, aktuálne hráč španielskej Celta Vigo.

22:02

Na rad prišla aj špeciálna cena, ktorá smeruje Martinovi Murckovi a jeho rodine. Martin Murcko je iba sedemnásťročný slovenský mládežnícky reprezentant, ktorý bol na konci minulého roka účastníkom vážnej dopravnej nehody. Futbalisti a Nadácia Slovenského futbalového zväzu vyzbierali dohromady 14-tisíc eur pre Martinovu rodinu. Všetci prítomní zaželali mladíkovi skoré uzdravenie.

21:56

Bývalý futbalista a tréner Jozef Barmoš prišiel na pódium, aby vyhlásil futbalistu štvrťstoročia za obdobie 1993 – 2017. Stal sa ním Marek Hamšík.

21:32

Na pódium prišiel aj bývalý futbalista a trénej Jozef Jankech, ktorý ocenil najlepšieho trénera minulého roka. Cenu získali Pavel Hapal z reprezentácie do 21 rokov a zároveň aj tréner seniorského tímu Ján Kozák.

21:30

Moderátor Jurko oznámil mená najlepších futbalistov minulého roku mimo najlepšej trojky. Na štvrtom mieste skončil Martin Škrtel, za ním Ján Ďurica, na delenej šiestej priečke Adam Nemec s Petrom Pekaríkom, potom Róbert Mak, Juraj Kucka a Albert Rusnák

21:23

Klimenta na pódiu doplnil aj prezident Slovenského futblového zväzu Ján Kováčik a dvojica vyhlásila aj ostatných troch laureátov, ktorí do siene slávy vstupujú. Sú nimi Ladislav Petráš, Marián Masný a Anton Urban.

21:18

Generálny sekretár Slovenského futbalového zväzu Jozef Kliment oznámil, ktoré mená rozšíria Sieň slávy slovenského futbalu. In memoriam sú ocenení Anton Malatinský a Andrej Kvašňák.

20:58

Cenu fanúšikov prišiel odovzdať Peter Krútil, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Slovenskej sporiteľne. Získal ju Milan Škriniar, aktuálne hráč Interu Miláno. V internetovom hlasovaní sa vyjadrilo viac ako 7300 fanúšikov, Škriniar vďaka nim vyhral okrem prestížneho ocenenia aj televízor.

20:46

Cenu Petra Dubovského pre najlepšieho futbalistu Slovenska do 21 rokov odovzdávali generálny manažér spoločnosti Fortuna SK Ľudovít Vyskoč a mama zosnulého Petra Dubovského. Ocenenie získal Denis Vavro, aktuálne hráč FC Kodaň.

20:40

Prvú cenu dnešného večera odovzdával spevák Lukáš Adamec, vyhlásil víťazku v kategórii Futbalistka roka 2017. Stala sa ňou Dominika Škovránková, hráčka nemeckého veľkoklubu Bayern Mníchov.

Fotbalista roku 2017 (SK)

konec

Zpět na online