Menu

Futsal

Generali Cup

Česko U19 – Rumunsko U19

6:3

konec (5:0)

18.03.2018, 15:00 • Sportovní hala Na Lapači, Vsetín • Finále • David Suchý

Je konec! Česká republika dokázala ustrážit svůj velice nadějný výsledek z prvního dějství, což znamená, že se stává vítězem Generali Cupu. Dohromady jsme v dnešním utkání viděli hned devět branek a také další vyložené šance. (16:31:16)

Konec zápasu.

40

Hala je na nohou, Česká republika se stane vítězem finálového zápasu!

39

Žlutou kartu dostává Krakovčík (Česko U19).

39

Do konce zápasu nezbývá už moc času. Rumunsko se snaží vykřesovat alespoň další kontaktní branku, což se zatím nedaří.

38

Fantastická kombinace v podání soupeře neskončila brankou, nevyšla totiž poslední přihrávka. Česko to zkusilo přes celé hřiště, avšak těsně vedle.

36

36. Zdeněk SITA - 6:3

36

Česko U19 právě vstřelilo branku!
Jenomže Češi odpovídají tím nejlepším možným způsobem! ZDENĚK SITA rozehrál volný kop přímo na bránu a Lungu-Badea míč vyrazil pouze do sítě.

36

Žlutou kartu dostává Daniel Duda (Rumunsko U19).

36

36. Attila RANCZ - 5:3

36

Rumunsko U19 právě vstřelilo branku! Pozor, soupeř totiž znovu skóruje! ATTILA RANCZ nejdříve ustál souboj tělo na tělo a posléze se po přihrávce od Nastaie prosadil střelou do prázdné brány.

36

Tak tady chyběl opravdu jen kousek! Crisan chtěl využít nepozornosti obrany a po krátkém sprintu vypálil bodlem vedle šibenice.

36

Až při rovnovážném počtu hráčů na hrací ploše se Česká republika dostal do zajímavé šance. Ta neskončila brankou a soupeř okamžitě poslal brankáře na střídačku.

35

Zcela osamocen byl před brankářem Zajíček, avšak ani jeho vlna dorážek nepřehoupla míč za ležícího Lungu-Badea.

34

Obrázek hry se příliš nemění, avšak České republika má před sebou ještě dostačující náskok. Soupeř by musel pořádně zabrat.

33

33. Matei BOSNEAGA - 5:2

33

Rumunsko U19 právě vstřelilo branku! Už je to jen o tři branky! Rumunsko využilo početní výhodu, neboť se přízemní střelou dokázal prosadit MATEI BOSNEAGA.

33

Crisan nikterak neotálel a střelou bodlem napálil míč pouze do brankáře. Lecjaks se o pár vteřinek později činil i proti další dorážce z velké blízkosti.

32

Češi se pokusili dnes podruhé potrestat hru bez brankáře, tentokráte míč ale doskákal těsně vedle. Stav je i nadále 5-1.

31

Do konce utkání zbývá něco málo před deset minut hry. Česká republika je blizoučko k vítězství. Rumunsko se pochopitelně ještě nevzdá.

30

Krakovčík rozehrával od autové čáry, odkud poslal míč na nohu Slepčíka. Druhý jmenovaný si potáhl balón a posléze vyprášil rukavice.

29

Oddechový čas pro domácí.

29

Slepčík nerozehrál ideálně a do dráhy letu míče se přimotal Dudau. Po driblinku přišla střela, která mířila těsně vedle brány.

28

Crisan měl s míčem trochu více prostoru a ihned z toho pramenila technická rána k tyči. Míč byl nakonec lehce ztečován nad branku.

27

Žlutou kartu dostává Darius Cistan (Rumunsko U19).

27

Lecjaks v akci! Doposud jediný úspěšný střelec Rumunska Darius Nastai se dokázal obtočit v nebezpečném prostoru, posléze ale napálil nohu brankáře.

26

Crisan zahrával standardní situaci kousek od poloviny hřiště. Zřejmě cvičený signál nebyl tím pravým ořechovým, neboť se nekonalo žádné zakončení.

25

Dle očekávání se náš finálový soupeř odhodlal ke hře bez brankáře. Od samotného začátku druhého dějství je k vidění optická převaha Rumunska.

24

Hodně rychlá akce v podání Rumunska nebyla vůbec špatná. Míč totiž putoval opět na Nastaie, se kterým se stačil vrátit obránce.

23

Ihned po rozehrávce se náš reprezentační výběr dostal k volnému kopu. Krakovčík přihrál lépe postavenému Štanglicovi, která mířil vysoko nad.

22

22. Darius NASTAI - 5:1

22

Rumunsko U19 právě vstřelilo branku!
Je sníženo! Crisan nalezl průnikovou přihrávku na zadní tyči zcela osamoceného DARIUSE NASTAIE, který s trochou štěstí propálil Lecjakse.

22

Odstartoval nám druhý poločas, na jehož samotném úvodu musel hasit nebezpečnou situaci vracející se Nastai.

21

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který dopadl drtivým vítězstvím České republiky. Češi se v úvodním dějství prosadili hned pětkrát, načež soupeř nestačil reagovat ani jednou.

20

První poločas skončil.

20

První poločas se spíše už jen dohrává a k vidění není moc brankových příležitostí.

19

Rumunsku se stále nedaří prosadit. Další velice pohotová rána tentokráte skončila vedle brány. Postaral se o ní hodně aktivní Crisan.

19

19. Petr ZAJÍČEK - 5:0

19

Česko U19 právě vstřelilo branku!
A už je to o pět branek! Štanglica si počkal na náběh PETRA ZAJÍČKA, který tváří v tvář brankáři zacílil přesně k levé tyči.

19

Zajíček měl u autové čáry hodně prostoru na zakončení, to ale narval do vyběhnuvšího brankáře. Na druhé straně ještě dohrál situaci Nastai.

18

Štanglica operoval na levém křídle, kde ani nadvakrát neprostrčil hrací předmět na Krakovčíka. Česko se ale okamžitě dostalo zpět k míči.

17

Bosneaga byl sice zasažen rukou do obličeje, tentokráte zákrok ale hlavní sudí zřejmě neviděl. Rumunsko je v tuto chvíli v držení míče.

16

Demeter neměl potřebnou podporu, i tak to zkusil sympatickým výpadem vpřed. Ten byl ale zastaven ještě před brankovištěm.

15

Kapitán Buchta byl nejdříve faulován, posléze sám rozehrál standardku. Tu ale u přední tyči stačil na kopačku zachytit Nastai.

14

Serban se proháčkoval kolem dvojice bránících hráčů, avšak poté proti němu skvěle vystoupil Lecjaks. Český brankář nyní hodně drží svůj celek.

13

Štanglica si nepočínal zrovna přesvědčivě při rozehrávce, soupeř toho ale nedokázal využít. Crisan totiž mířil vedle brány.

12

Duda rozehrál rohový kop na osamoceného Crisana, který svojí dělovku poslal pouze do nohy Lecjakse. Na druhé straně se musel činit také Lungu-Badea.

11

Rumunský výběr je jednoznačně na ručník. Zejména defenzivní činnost nefunguje dle představ. Do konce zápasu ale zbývá ještě dostatek času.

10

Oddechový čas pro hosty.

9

9. Zdeněk SITA - 4:0

9

Česko U19 právě vstřelilo branku!
Tady to zavání pořádnou demolicí! ZDENĚK SITA vystihl rozehrávku soupeře, posléze si narazil s Demeterem a před odkrytou bránou se už nemýlil.

9

Česko U19 právě vstřelilo branku!
To jsou věci! Nejdříve Lecjaks vytáhl hned dvě nebezpečné střely, posléze se projektilem přes celé hřiště prosadil TOMÁŠ BUCHTA.

9

Nejdříve se Štanglica pokoušel obtočit kolem protihráče, avšak ten mu střelu dokázal srazit. Následně se při napadání dopustil faulu Zajíček.

8

Duda rozehrával standardní situaci, kterou rozehrál přímo na bránu. Prudká střela nakonec o několik čísel minula vzdálenější tyč.

7

Žlutou kartu dostává Václav Demeter (Česko U19).

6

6. Václav DEMETER - 2:0

6

Česko U19 právě vstřelilo branku!
Český reprezentační výběr se dostává do dvoubrankového vedení! VÁCLAV DEMETER sám rozjel útočnou akci, po které si narazil s dvojicí spoluhráčů a následně chladnokrevně zakončil.

6

Z hodně velké vzdálenosti zkusil své štěstí Zajíček, avšak jeho dělovka si nenašla cestu mezi tři tyče. Lungu-Badea nemusel zasahovat.

6

Rumunsko chtělo využít nepozornosti naší defenzívy, na poslední chvíli ale byla Crisanova rána sražena.

5

Zajíček se vyhnal ze střelecké pozice, avšak poté ještě hledal před brankou kolegu Štanglicu. Včas ale zakročil brankář soupeře.

4

Velké štěstí na obou stranách! Nejdříve Lungu-Badea zasáhl na brankové čáře, posléze musel jeden z českých hráčů vykopnout míč z čáry.

3

Ihned po rozehrávce se po pravém křídle hnal do vyložené šance Crajan, následnou ránu ale stačil Lecjaks pokrýt.

2

2. Tomáš BUCHTA - 1:0

2

Česko U19 právě vstřelilo branku!
Jdeme do vedení! Jeden z hráčů soupeře zasáhl rukou a TOMÁŠ BUCHTA proměnil penaltu.

1

Úvodní výkop si vzali Rumuni, kteří ale s první útočnou akcí neuspěli. Na druhé straně se po pravím křídle řítil Slepčík, jehož úprk byl zastaven skluzem.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Česko U19: Lecjaks – Slepčík, Špička, Buchta (C), Zajíček, Blahuta, Dziuba, Krakovčík, Demeter, Balog, Štanglica, Kamenský, Sita

Rumunsko U19: Lungu-Badea, Serban – Duda, Cristea, Bádit (C), Bojnéagá, Rancz, Ghiuta, Crisan, Dudau, Nastai.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Česko U19 – Rumunsko U19

6:3

konec (5:0)

Zpět na online

Branky: 2. Buchta (pen.), 6. Demeter, 9. Buchta, 9. Sita, 19. Zajíček, 36. Sita – 22. Nastai, 33. Bosneaga, 36. Rancz

Karty:   7. Demeter (C19), 39. Krakovčík (C19) – 27. Cistan (R19), 36. Duda (R19)

Česko U19: Lecjaks – Slepčík, Špička, Buchta (C), Zajíček, Blahuta, Dziuba, Krakovčík, Demeter, Balog, Štanglica, Kamenský, Sita

Rumunsko U19: Lungu-Badea, Serban – Duda, Cristea, Badit (C), Bosneaga, Rancz, Ghiuta, Crisan, Dudau, Nastai