Menu

Volejbal

Play-off extraligy mužů

VSC Fatra Zlín – VK Ostrava

3:1

konec (26:24, 20:25, 25:16, 25:23) Stav série: 1:1

15.03.2018, 17:00 • Zlín • Předkolo • Vít Schück (@VitSchuck)

25:23

Oliver Sedláček se postavil v kritický moment pro Ostravu na podání. Vašíček skvěle přihrál, poté ho Barták oslovil nahrávkou do kůlu a poslední úder měl ve své moci znovu Jiří Vašíček, který smečí do diagonály ukončil zápas.

24:23

Zlínský blokař Vojtěch Navláčil poslal podání o pásku. David Janků se v útoku neprosadil, ale poté chybuje Čech. Také Zlín si bere ještě oddechový čas.

24:22

Vojtěch Navláčil na podání. Šoltys smečuje ze zóny číslo dva jen do zámezí a Zlín má k dispozici dva mečboly! Ostrava si bere před rozuzlením čtvrté sady ještě oddechový čas.

19:18

Vašíček vyslal ze servisu dělovku na stranu soupeře. Čech bodovku neproměnil, poté se hostující celek dokázal ještě ubránit, ale na druhý Čechův pokus už neměl šanci. Ostrava si bere oddechový čas.

15:16

Po servisu Navláčila se znovu nehrálo, balon doplachtil jen do sítě. Je tady druhý technický oddechový čas.

6:8

Vašina přesně přihrál, Biernat si mohl vybrat s kým bude kombinovat. Oslovil Janků, který z pipu boduje. Je tady první technický oddechový čas.

25:16

Třetí sada jde jasně na konto Zlína. Poslední slovo měl opět Jiří Vašíček, který poslal bodovku do ostré diagonály. Obrana Ostravy byla bez šance.

24:16

Osm setbolů pro zlínské hráče. Vašíček zužitkoval přesnou nahrávku Bartáka smečí do dlouhé diagonály.

16:12

Teď už si to ale Zlín pohlídal. Vašíček se opřel do útoku po lajně a vytlouká ostravský dvojblok. Je tady druhý technický oddechový čas.

10:5

Pavel Kolář je stále na servisu. Zlín uniká po bloku na Vašinu na pět bodů! Podobně jako ve druhém setu, ale ten domácí nedokázali dotáhnout. Nyní si bere oddechový čas hostující tým.

8:5

Kolářův servis měl vynikající parametry, následně ale ještě útočil Šoltys, míč ale do kurtu nedostal. Je tady první technický oddechový čas.

6:3

A další bod pro domácí. Navláčil blokuje na středu sítě Kotase. Ostrava si bere oddechový čas.

20:25

Nepřesnou nahrávku Bartáka rychle sklepl na domácí polovinu Šoltys a druhá sada tak míří k ostravským volejbalistům.

20:24

Mateusz Biernat dokázal plachtícím servisem najít Vašíčka, poté smečoval Kolář jen do bloku. Ostrava se dokázala ubránit a nakonec také boduje. Kolář nezvládl situaci a útočí jen do sítě. Čtyři setboly pro Ostravu.

18:21

Jan David opět předvedl svou nepříjemnou plachtu a je to o tři body. Vašíček znovu chybuje na přihrávce a na to reaguje Zlín oddechovým časem.

15:16

Ostrava jde dokonce do vedení. Černou sérii Zlína prodloužil i Pavel Kolář, který smečoval po lajně do autu. Je tady druhý technický oddechový čas.

15:13

Kolář se neprosadil proti dvojbloku, poté smečoval do diagonály Vašina a Ostrava nutí domácí celek k oddechovému času.

14:9

Po servisu Jiřího Vašíčka útočil Šoltys jen do bloku, ale hosté se dokázali ještě vykrýt. Následně ale boduje z hlavního kůlu Čech. Ostrava si žádá další oddechový čas.

8:5

A právě Kotas se postavil za koncovou lajnu. Čech měl trochu problémy s přihrávkou, ale poté vše napravil útokem po lajně. Při prvním technickém oddechovém čase vede Zlín o tři body.

6:2

Jiří Vašíček pokračuje na podání. Šmídl nejprve útočil jen do bloku, poté dostal šanci Čech, který zničehonic udeřil nad síti. Ostrava si bere oddechový čas.

26:24

Jakub Varous přichází za účelem bloku místo Bartáka. Daniel Čech dokázal zatlačit servisem, poté smečuje Janků jen půl metru do autu a první sada končí.

25:24

Po servisu Matěje Šmídla se raduje z bodu Zlín. Další nepřesnost na podání.

24:23

Václav Kotas na podání. První setbol má po útoku Koláře do diagonály Zlín.

23:22

Čechmánkův servis měl znovu vynikající parametry. Po dlouhé rozehře se nakonec raduje z bodu domácí celek, výměnu zakončil útokem po lajně Kolář. Ostrava reaguje oddechovým časem.

19:21

Mateusz Biernat znovu na servisu. Ostrava se dokázala hned dvakrát ubránit, nakonec smečoval Kolář daleko do autu a Ostrava znovu otáčí průběh první sady. Zlín si bere oddechový čas.

16:13

Kolářovo podání o pásku hosté nedokázali ideálně zpracovat, poté jen odevzdali balon Zlínu. Čech dostal perfektní nahrávku od Bartáka a posouvá Zlín už tři body před soupeře.

12:12

Ostravské vedení je pryč. Kotas smečoval tentokrát jen do bloku Navláčila. Ostrava si bere oddechový čas.

4:9

Lukáš Vašina pokračuje na podání i po oddechovém čase. Mladý smečař ostravského celku přidává další eso a znovu po doteku pásky. Nyní už trenér Zlína Přemysl Obdržálek zasahuje oddechovým časem.

4:8

Ostrava vede při prvním technickém oddechovém čase o čtyři body. Kolář měl ideální pozici pro útok, ale ze zóny číslo jedna napálil jen připravený dvojblok.

VSC Fatra Zlín – VK Ostrava

3:1

konec (26:24, 20:25, 25:16, 25:23) Stav série: 1:1

Zpět na online

VSC Fatra Zlín: Truong, Barták, Šulc – Čech, Vašíček, Kittel – Čechmánek, Navláčil, Varous – Kolář (C), Adamec – Bláha, Motyčka Trenér: Přemysl Obdržálek

VK Ostrava: Biernat (C), Dvořák – Nugent, Vašina, Janků, Balon – Kotas, David, Sedláček – Šoltys, Šmídl – Sobczak Trenér: Jan Václavík

Rozhodčí: Kamil Renčín – Jan Krtička