Menu

Hokej

ELIOD extraliga mladšího dorostu

HC Motor České Budějovice – Piráti Chomutov

2:5

konec (1:4, 0:0, 1:1)

15.03.2018, 15:00 • Skupina A • Adam Pavlíček

Konec zápasu. (16:52:09)

59:48

Tobiáš Holka by se býval dostal do dobré šance, když mu jeden z jeho spoluhráčů přenechal puk na modré čáře. Holka se ale dostal do ofsajdového postavení.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny a troufám si říct, že celého utkání.

57:34

Jiří Michal na vrcholku pravého kruhu z pohledu brankáře trefil jen prvního beka, jenž clonil této střele.

56:12

Jakub Anderle v gólové pozici neuspěl! Na brankové čáře nedokázal došťouchnout puk do branky.

54:32

Dominik Brouček pláchl hostující obraně, jenže jeho zakončení nemělo potřebné parametry! Skončilo jen v klíně Olivera Šatného!

53:42

Po jednom z dalších úspěšných zákroků Kadlece se bude vhazovat po jeho levici. Mezitím je Václav Svach zpět na ledové ploše.

52:28

Tobiáš Holka z nulového úhlu nahazoval puk na brankoviště, kde ale naštěstí pro domácí nikdo z hostujících hráčů nestál.

51:12

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Svach – 2 min., vysoká hůl).

49:57

Nahození od modré Kadlec v pohodě vyráží do rohu ledové plochy.

48:35

Jasečkův pokus od modré se odrazil ještě od některého ze stojících hráčů před brankou. Šatný ale včas zasahuje betonem!

47:51

Na druhou stranu se přesunuli také hosté, Kadlec ale prozatím může být relativně v klidu. Žádná střela na něj prozatím neletěla.

46:52

Jeden z Českobudějovických mířil od hrazení k bližší tyči, ale Oliver Šatný je opět na svém místě a střelu ukrývá někde ve své výstroji.

45:43

Dominik Brouček vybojoval puk ve střední pásmu a otevřela se mu tak cesta k brance soupeře. Broučkův pokus ale Šatný bez větších obtíží drží v lapačce.

44:39

Dlouho se nemohl v obranném pásmu Motoru nikdo dostat k puku, až Jan Klika. Ten ho napálil z první, avšak brankovou konstrukci neohrozil.

42:52

Piráti právě vstřelili branku!
Chomutovští opět na vstřelenou branku domácích reagují velmi rychle! Holkův pokus Kadlec ještě vyrazil, na následnou dorážku STANISLAVA VRHELA už ale neměl nárok! Asistence: Tobiáš Holka.

41:52

Českobudějovičtí se opět dostali do útočného pásma, ve kterém ale další branku ohrožující šanci nevyužili.

40:24

České Budějovice právě vstřelily branku!
Máme sníženo! Matouš Masopust vyvezl puk z obranné třetiny a před brankou zkusil střílet. Puk se z nepřehledné situace odrazil na hůl JANA JANOCHA, který prostřelil Šatného mezi betony. Asistence: Matouš Masopust.

40:01

Začala třetí třetina.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:48

Střelecký pokus jednoho z Chomutovských vyplaval ze spleti hráčů, stojících před brankou, jen mimo levou tyč.

38:47

Domácí se usadili v útoku a daleko od střely nebyl Tomáš Březina, jenže na poslední chvíli mu chomutovští obránci puk odebrali.

37:39

Filip Králíček se málem prosmýkl mezi třemi (!) domácí hráči. Ti ho nakonec nepustili do plnohodnotného zakončení, přesto musel Kadlec dávat u své levý tyčky pozor.

36:26

Naopak nyní scházela rychlost Františku Schwartzovi. Když byl na modré čáře sám, vypadalo to, že se českobudějovický útočník dostane až do zakončení, za chvíli ho ale dohnali chomutovští obránci a rázem bylo po akci.

35:50

Ofsajdové postavení zastavilo slibně rozvíjející se akci Motoru. Jan Janoch nabral dobrou rychlost a už se dostával do zakončení, v tu chvíli ale Budvar arénou zazněl hvizd sudího.

34:49

Konečně jsme byli svědky střeleckého pokusu, a to snad po více jak třech minutách. Lukáš Pavlát zkusil své štěstí od modré čáry. Před brankou Šatného sice stálo několik hráčů, přesto si brankář Pirátu zapisuje další úspěšný zákrok.

32:44

Na malou chvíli se v útočném pásmu objevili taktéž českobudějovičtí hokejisté. Oliver Šatný je ale víceméně bez práce.

31:15

Kadlec teď musel dávat pozor proti střele z větší vzdálenosti a také proti případné dorážce. Poté se puk dostal na pravý kruh z pohledu brankáře. Tam stál ve výhodné pozici Stanislav Vrhel, jenž ale zařízení netrefil.

30:20

Na ledové ploše se toho v posledních okamžicích příliš neudálo. Oba týmy se nemohou dostat do zakončení nebo minimálně ke střele, jež by alespoň trochu ohrozila soupeřovu svatyni.

28:35

Chomutov je nyní o něco lepším týmem. Kadlec si se všemi pokusy, které na něj letěly, dokázal poradit.

27:59

Ihned po přejetí útočné modré čáry střílel Jan Janoch. Pokus to nebyl vůbec špatný, jenže Šatný jej po celou dobu letu kontrolovat a následně nemá s vyražením puku žádný problém.

26:20

Po menší strkanici u domácí svatyně vykazují rozhodčí hru do neutrálního pásma.

25:11

Snížení mohl obstarat Dominik Brouček, jenž se po skvělém přiťuknutí kotouče objevil v samostatném úniku. Brouček si pohybem položil gólmana, jehož však u pravé tyče nedokázal přehodit. Šatný nastavil beton tam, kam potřeboval, včas. Parádní zákrok!

24:53

Jasečko to opět zkusil od modré. Nebezpečně před chomutovskou svatyní ještě stál jeden z domácích, který se kotouči na poslední chvíli stačil vyhnout. Šatný opět zasahuje svými betony.

23:23

Šatný na Svachův pokus od modré viděl, přesto ho ale nečekal vůbec lehký zákrok. Puk totiž ještě stihl některý z hráčů před brankou tečovat mezi betony chomutovského brankáře. Chomutovská brankář je zaklapl včas.

22:50

Na druhé straně si vytvořili tlak Piráti, prozatím ale českobudějovický brankář zasahovat nemusel.

21:42

Od modré čáry letěla střela na Olivera Šatného z hole Sebastiana Jasečko. Českobudějovický obránce byl sice chomutovské brance hodně vzdálen, přesto jeho pokus neměl vůbec špatné parametry. Šatný ho ale včas vyráží betonem.

20:20

Josef Koláček měl na hokejce pátou branku svého týmu! Zblízka měl možnost přihrát, nebo střílet. Nakonec zvolil, že akci zakončí sám, Kadlec ale nyní výborně zasáhl a puk vytěsnil mimo svou svatyni.

20:01

Začala druhá třetina.

20:00

První třetina skončila.

19:12

Českobudějovický brankář je proti další střele připraven. Ta přilétla z jeho pohledu z pravého křídla. Kadlec kryje betonem.

18:00

Piráti právě vstřelili branku!
A vzápětí je tu další trefa, jež opět končí v českobudějovické svatyni. Vaňkovo nahození nakonec prošlo až k brance, kde se k puku dostává STANISLAV VRHEL a k jedné asistenci přidává také gólový zásah. Asistence: Marcel Štefančík, Dominik Vaněk.

16:11

Piráti právě vstřelili branku!
Chomutov dává třetí branku a celkově má již dvougólový náskok. Přesilovka Pirátů sice vypršela, hosté se prosazují jen pár sekund po jejím skončení. Po přihrávce Josefa Koláčka nezaváhal MICHAL GUT! Asistence: Josef Koláček, Jan Spudich

14:39

Chomutovští kombinují v útočné třetině, prozatím ale s žádnou kloudnou akcí nepřispěchali.

13:59

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Brouček – 2 min., držení).

12:31

Pavel Pojar zkusil poslat jednoho z domácích útočníků do akce šikovným odrazem puku o mantinel. Hostující obrana je v tomto případě ale připravena.

11:35

První přesilová hra zápasu zůstává nevyužita. Vrhel je zpátky ve hře.

10:50

Šatný vyrazil puk jen před sebe, což zaregistroval i Jaroslav Pouzar, jemuž ale napoprvé puk trochu uskočil. Napodruhé už Pouzar zkusil střílet z bekhendu, avšak chomutovský brankář je připraven a včas zasahuje.

10:16

Jeden z útočníků Motoru se ocitl na hranici brankoviště, což rozhodčí nestrpí. Sudí tedy hru vykazuje do středního pásma.

09:35

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vrhel – 2 min., podražení).

09:24

Svachův pokus nebyl vůbec špatný! Domácí bek si srovnal puk do střelecké pozice, ale tvrdou ránou z příklepu trefil jen těsně mimo levou tyč z pohledu Šatného.

08:34

Oliver Šatný vyjel pro k němu klouzající puk, ale viděl blížící se domácí hráče, a tak raději rozehrál jen za svou branku, kde už o puk svádějí souboj oba týmy.

07:10

Dvojice Dub – Brouček se málem mohla radovat z druhé úspěšné akce! Druhý jmenovaný naservíroval puk k levé tyči, kde už byl Radek Dub. Ten si ale na chomutovského strážce svatyně nepřišel.

06:50

Českobudějovičtí odevzdávají puk do držení Pirátů o dojíždějí na střádačku.

05:20

Na druhé straně se do zakončení zkusil nacpat Janoch, avšak těsně před brankou Chomutova neuspěl.

04:14

Z pohledu domácích mohlo být ještě hůře. Josef Koláček vybruslil hned po vhazování do palebné pozice, zamířil do horního růžku, ale naštěstí pro Motor netrefil!

03:52

Piráti právě vstřelili branku!
Vypadalo to, že by Motor mohl začít toto klání velmi solidně, ale uplynulo čtyřicet sekund a máme tu druhou trefu v domácí síti. TOBIÁŠ HOLKA se se svým pokusem nezmýlil. Asistence: Marcel Štefančík, Stanislav Vrhel.

03:12

Piráti právě vstřelili branku!
Necelé dvě minuty trvalo vedení Českobudějovických. Chomutov srovnává! Do střelecké listiny se jako druhý hráč v pořadí v tomto mači zapisuje MICHAEL PROKEŠ. Asistence: Štěpán Němec, Josef Koláček.

02:39

Michal Gut zastavil u hrazení Sebastiana Jasečka, což vypadalo poněkud podezřele, ale zákrok to byl pravděpodobně čistý. I rozhodčí zůstává v naprostém klidu.

01:26

České Budějovice právě vstřelily branku!
Ale další velká šance na sebe nenechala dlouho čekat. A nyní je dokonce gólová! Přečíslení dva na jednoho řídil Dominik Brouček, který před brankou přihrál na najíždějícího RADKA DUBA, jenže poslal puk s odrazem o tyčku za brankovou čáru! Asistence: Dominik Brouček.

00:24

Začátek utkání mohl přinést první branku v chomutovské svatyni! Hosté si příliš nerozuměli při rozehrávce a k puku se dostal Tomáš Hanák, jenž se ocitl před hostujícím brankářem zcela sám. Zkusil zvednout puk pod víko, ale z bekhendu jen přestřelil!

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Motor České Budějovice: Kadlec (Lidák) – Jasečko, Pojar, Pavlát, Hail, Remta, Svach – Klimeš, Michal, Kantor, Dub, Hanák, Anderle, Kašpar, Fousek, Brouček, Březina, Schwartz, Janoch, Pouzar, Masopust

Piráti Chomutov: Šatný (Stuchlík) – Němec, Petrásek, Holec, Pöschl, Vaněk, Martínek, Klika – Spudich, Králíček, Urych, Iljuk, Kulich, Svoboda, Prokeš, Koláček, Štefančík, Holka, Gut, Vrhel

Rozhodčí: Kraval – Kreuzer, Brůha.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

HC Motor České Budějovice – Piráti Chomutov

2:5

konec (1:4, 0:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Dub (Brouček), 41. Janoch (Masopust) – 4. Prokeš (Němec, Koláček), 4. Holka (Štefančík, Vrhel), 17. Gut (Koláček, Spudich), 18. Vrhel (Štefančík, Vaněk), 43. Vrhel (Holka)

HC Motor České Budějovice: Kadlec (Lidák) – Jasečko, Pojar, Pavlát, Hail, Remta, Svach – Klimeš, Michal, Kantor, Dub, Hanák, Anderle, Kašpar, Fousek, Brouček, Březina, Schwartz, Janoch, Pouzar, Masopust

Piráti Chomutov: Šatný (Stuchlík) – Němec, Petrásek, Holec, Pöschl, Vaněk, Martínek, Klika – Spudich, Králíček, Urych, Iljuk, Kulich, Svoboda, Prokeš, Koláček, Štefančík, Holka, Gut, Vrhel

Rozhodčí: Kraval – Kreuzer, Brůha

Průběh zápasu
1. třetina
01:26 CEM 1:0 Dub (Brouček)
03:12 CHM 1:1 Prokeš (Němec, Koláček)
03:52 CHM 1:2 Holka (Štefančík, Vrhel)
09:35 CHM 2 Vrhel, podražení
13:59 CEM 2 Brouček, držení
16:11 CHM 1:3 Gut (Koláček, Spudich)
18:00 CHM 1:4 Vrhel (Štefančík, Vaněk)
Po 1. třetině
2. třetina
Po 2. třetině
3. třetina
40:24 CEM 2:4 Janoch (Masopust)
42:52 CHM 2:5 Vrhel (Holka)
51:12 CEM 2 Svach, vysoká hůl
Konec