Menu

Fotbal

Evropská liga

S. S. Lazio – Dynamo Kyjev

2:2

konec (0:0)

08.03.2018, 21:05 • Stadio Olimpico, Řím (ITA) • Osmifinále • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.45 4.52 7.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Denis Harmaš závěr utkání neunesl a zřejmě za protesty směrem k hlavnímu rozhodčímu byl vyloučen po inkasování druhé a následně červené karty.

90+5

90+5. Immobile v poslední sekundě zápasu orazítkoval tyč!

90+5

Ciro Immobile si opět naběhl za obranu na dlouhý kolmý pas a už pomalu slavil gól, když nádherným lobem přehodil vybíhajícího Denyse Bojkova, jenže míč se od vzdálenější pravé tyče odrazil zpět do hry!

90+3

Marco Parolo si naběhl do šestnáctky na krásný centr Felipa Andersona z pravého křídla, jenže na přední tyči hlavičkoval pouze do náruče brankáře Denyse Bojkova!

90+1

Denys Bojko při odkopu od brány nasimuloval, že ho tahá stehenní sval. Zasloužená žlutá karta.

90

Felipe Anderson přeskočil míč a Sergej Milinković-Savić napřáhl z volného přímého kopu k prudké přízemní střele, která kolem zdi zamířila vedle vzdálenější pravé tyče!

85

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Wallace, přichází Nani.

81

Jordan Lukaku se u levé postranní čáry z pohledu bránícího Lazia postavil do cesty jednomu z rozeběhnutých hráčů Dynama Kyjev a za svůj zákrok viděl žlutou kartu.

79

79. Júnior MORAES - 2:2

79

Dynamo Kyjev právě vstřelilo branku!
Střídající JÚNIOR MORAES si po krátké kolmé přihrávce zpracoval v blízkosti šestnáctky míč a z otočky napřáhl k nádherné střele, která zaplachtila ve vzduchu a zamířila do pravého horního rohu brány – 2:2! Úžasná střela na vzdálenější tyč. Asistence: Viktor Cygankov.

74

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Dušan Basta, přichází Patric.

74

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Alessandro Murgia, přichází Marco Parolo.

71

Sergej Milinković-Savić fauloval v blízkosti šestnáctky a po další žluté kartě bude následovat volný přímý kop.

70

Denis Harmaš ve zdi naprosto zbytečně strčil do Cira Immobila, který skončil na trávníku. Žlutá karta.

69

Tamás Kádár se stal dalším hráčem, který viděl žlutou kartu po taktickém faulu ve středu hrací plochy.

67

Střídání v týmu FC Dynamo Kyjev: ze hřiště odchází Mykola Šaparenko, přichází Júnior Moraes.

66

Fotbalisté Dynama předvedli na levé straně hřiště parádní kombinaci a na přední tyči se ocitli po krátké kolmé přihrávce v obrovské šanci, jenže Josip Pivarić z blízkosti vybíhajícího brankáře Tomase Strakošu propálit nedokázal!

63

Alessandro Murgia viděl žlutou kartu poté, co se ve středu hřiště nevybíravě postavil do cesty jednomu z hostů.

62

62. Felipe ANDERSON - 2:1

62

Lazio právě vstřelilo branku!
Sergej Milinković-Savić si ve středu hřiště zpracoval míč na prsa a poté krásnou diagonální přihrávkou našel v pokutovém území FELIPA ANDERSONA, který po zpracování míče diagonální přízemní střelou vedle levé nohy brankáře Denyse Bojka zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Lazio otočilo vývoj zápasu a vede rázem 2:1! Asistence: Sergej Milinković-Savić.

54

54. Ciro IMMOBILE - 1:1

54

Lazio právě vstřelilo branku!
CIRO IMMOBILE se postaral o bleskovou odpověď, když si na pravé straně šestnáctky naběhl na dlouhou kolmou přihrávku od Felipa Andersona a přízemní střelou zamířil ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Felipe Anderson.

52

52. Viktor CYGANKOV - 0:1

52

Dynamo Kyjev právě vstřelilo branku!
Arťom Besjedin na vzdálenější pravé tyči po přetaženém centru z levé strany vrátil míč hlavou před bránu a VIKTOR CYGANKOV se po jeho zpracování zády k bráně na hranici malého pokutového území prosadil parádní patičkou! Dynamo vede 1:0. Asistence: Arťom Besjedin.

36

36. Felipe Anderson a ukázka jeho technických dovedností

36

Felipe Anderson u pravé postranní čáry nasadil jesličky Josipovi Pivarićovi, který ho dokázal těsně před pravou hranicí šestnáctky dohnat a poté ho stáhl zezadu k zemi. Jasná žlutá karta.

24

Dušan Basta se po odvráceném centru z levé strany uvnitř pokutového území dostal k pohotové ráně, která trefila na hranici malého vápna jeho spoluhráče stojícího v ofsajdu!

14

14. Felipe Anderson těsně minul pravý horní roh brány!

14

Felipe Anderson si na přední tyči naběhl na přízemní centr Dušana Basty z pravého křídla a střelou bez přípravy těsně minul bližší horní roh brány! Lazio se málem ujalo vedení!

S. S. Lazio – Dynamo Kyjev

2:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 54. Immobile (Anderson), 62. Anderson (S. Milinković-Savić) – 52. Cygankov (Besjedin), 79. Júnior Moraes (Cygankov)

Karty:   63. Murgia (LAZ), 71. S. Milinković-Savić (LAZ), 81. J. Lukaku (LAZ) – 36. Pivarić (DKY), 69. Kádár (DKY), 70. Harmaš (DKY), 90+1. Bojko (DKY)   90+6. Harmaš (DKY)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:16.

S. S. Lazio: Strakoša – Wallace (85. Nani), de Vrij, Radu – Basta (74. Patric), Murgia (74. Parolo), Lucas Leiva, S. Milinković-Savić, J. Lukaku – Anderson, Immobile (C).
Náhradníci: Guerrieri – Patric, Nani, Bastos, Parolo, Alberto, F. Caicedo.

Dynamo Kyjev: Bojko – Kędziora, Burda, Kádár, Pivarić – Šaparenko (67. Júnior Moraes), Bujalskij – Cygankov, Harmaš, Morozjuk (C) – Besjedin.
Náhradníci: Rudko – Šepeljev, Júnior Moraes, D. González, Chačeridi, Mykolenko, Alibekov.

Rozhodčí: Ivan Kružliak. Asistenti: Tomaš Somolani, Branislav Hancko. Čtvrtý rozhodčí: Tomaš Mokoš. Brankoví rozhodčí: Peter Kralović, Filip Glova (všichni SVK)

Odveta: Dynamo Kyjev - Lazio 0:2