Menu

Fotbal

MOL Cup

FK Jablonec – 1.FC Slovácko

3:1

konec (1:0)

07.03.2018, 16:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Čtvrtfinále • David Schlegel

Tipsport: 1.45 4.38 7.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už je pro dnešek z jablonecké Střelnice všechno. Přejeme vám hezký večer a na shledanou u dalších on-line přenosů. (18:12:14)
Domácí trenér Rada odpovídá na otázky novinářů: K aktivní hře: "Máme tu hráče, kteří umějí hned po ztrátě balonu atakovat soupeře a snažit se vybojovat hned míč zpět." K absenci Trávníka: "Michal absolvoval celou přípravu a ukázal, že má velkou chuť do hry a že je to vynikající hráč. Doufám, že se dá brzy do pořádku."
Petr Rada (trenér Jablonce): Jsme moc rádi, že jsme postoupili. Brali jsme to se vší vážností. Po titulu je výhra v poháru druhá nejvýznamnější. Šli jsme do vedení, ale měli jsme dvě další velké šance, které jsme neproměnili. O poločase jsme upozorňovali, že to může být ošemetné, ale Doležal ve druhé půli zvýšil. Pak jsme hodně zbytečně dostali gól, ale rychle jsme zvýšili a měli jsme spoustu dalších šancí, které jsme neproměnili. Teď se musíme připravit na Ostravu. Bude těžké odehrát tři zápasy během týdne. Asi jsem bohužel trochu zakřikl to, že hrajeme bez zranění a nemocí. Trávník dostal vysokou horečku, Hanousek má zlomený malíček a dneska se zranil Hübschman, ale šanci dostanou jiní a i oni mají velkou kvalitu.
Michal Kordula (trenér Slovácka): Bylo to hrozně špatné dneska. Musím se omluvit lidem, kteří sem přijeli. Nám onemocněli Zajíc a Juroška, dostali místo nich šanci jiní, kteří tolik nehrávají. Zranil se nám kapitán Šumulikoski, ale doufám, že se dá brzy dohromady a že to nebude nic vážného.
Domácí spíkr ještě pozval jablonecké fanoušky na víkendový zápas s Baníkem Ostrava za 50 Kč a my se ještě přesuneme na tiskovou konferenci, odkud vám nabídneme ohlasy obou trenérů – Petra Rady a Michala Korduly.
Jablonec byl dneska jasně lepší a po zásluze Slovácko porazil. Pro hosty je porážka 1:3 velmi milosrdná. Slovácko skórovalo ze své jediné střely na branku. Mimo branku pak vystřelil už jen Rezek, ale to byl pokus pět metrů nad... Domácí dali tři branky a od ještě většího přídělu je zachránil gólman Daněk. Zápas poznamenala dvě zranění kapitánů. V dresu domácích odstoupil po půlhodině Tomáš Hübschman, za hosty nedohrál Veliče Šumulikoski a hosté od 73. minuty hráli o deseti, protože už předtím třikrát střídali.

90+2

Konec zápasu.

90+2

V posledních sekundách ještě vyběhl svým spoluhráčům na pomoc gólman Slovácka Michal Daněk. Hosté přišli o míč a Jaroslav Zelený brankáře přeloboval, ale míč skončil jen těsně mimo branku! To byla obrovská příležitost...

90+1

Rozehrával ji Sadílek, ale jeho centr domácí obrana odvrátila.

90+1

Lischka fauloval Kubalu a je tu ještě jedna standardka pro hosty.

90

Budou se nastavovat dvě minuty.

90

Před dotírajícím Holešem zasáhl Daněk. Ten tak na chytrou přihrávku spoluhráče nedosáhl.

88

Domácí pokračují v tlaku na Daňkovu branku. Hraje se teď skutečně na jednu branku.

87

Domácí potřetí střídají. Na hřiště přišel místo Lukáše Masopusta Dominik Pleštil.

87

Téměř vzápětí měl Doležal další obrovskou šanci, když si naskočil na centr a hlavičkou poslal míč těsně nad branku Slovácka.

86

Další vyloženou šanci měl domácí Doležal! Z otočky pálil a Daněk jen konečky prstů míč vyrazil mimo!

86

Výborně se uvolnil domácí Zelený, tvrdě vypálil, ale trefil jen jednoho z hostujících obránců do zad.

83

Chramosta už další gól nepřidá, na hřišti ho nahradil David Breda.

82

Masopust krásně našel Chramostu, který tvrdou ranou z malého vápna prověřil Daňka! Ten si připsal skvělý reflexivní zákrok a zabránil téměř jistému gólu!

FK Jablonec – 1.FC Slovácko

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 24. Považanec, 63. Doležal, 76. Chramosta – 67. Kubala

Karty:   41. Divíšek (SLO)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 7:1. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 0:1.

FK Jablonec: Hrubý – Holeš, Pernica, Lischka, Zelený – V. Kubista, Hübschman (32. Doležal), Považanec – Masoupust (87. Pleštil), Chramosta (83. Breda), Jovovič. Trenér: Petr Rada.
Náhradníci: Breda, Diviš, Doležal, Hanuš, Jankovic, M. Kubista, Plestil

1.FC Slovácko: Daněk – Šimko, Břečka, Šumulikoski, Divíšek – Petr (46. Rezek), Daníček, Machalik, Havlík (46. Navrátil), Vasiljev – Kubala. Trenér: Michal Kordula.
Náhradníci: Heča, Hofmann, Janošek, Navrátil, Rezek, Sadílek

Rozhodčí: Franěk – Wilczek, Vlasjuk.

Diváci: 1142