Menu

Hokej

NHL

Minnesota Wild – Washington Capitals

2:5

konec (0:0, 0:2, 2:3)

16.02.2018, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.05 3.89 3.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:48:44)
Československá stopa v utkání:
Jakub Vrána (WSH) 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:03
Tři hvězdy utkání:
1. Philipp Grubauer (WSH) 33 zákroků, 2 góly, 94%
2. Alexandr Ovečkin (WSH) 1+3
3. Tom Wilson (WSH) 2+0
Střely na branku: 35 – 27
Je konec! Washington zvládl dnešní souboj a na ledě Minnesoty vítězí 5:2! V závěrečné třetině jsme sledovali parádní hokej! André Burakovsky nejprve navýšil vedení Capitals, jenže Nino Niederreiter konečně prostřelil Grubauera a dostal Minnesotu zpátky do hry! Pět minut před koncem ale Washingtonu vrátil tříbrankové vedení Nicklas Bäckström!Přesto to stále nebylo vše! Minnesota totiž hrála přesilovku, kterou využil Eric Staal, který zadělal na drama! Minnesota odvolala brankáře, což však potrestal Tom Wilsona gólem do prázdné branky napsal tečku za dnešním soubojem.

Konec zápasu.

59:20

A ještě jedno vyloučení! Dvě minuty za vysokou hůl dostává Taylor Chorney.

59:12

Minnesota se ještě v závěru utkání tlačí do útoku, nicméně obrana Capitals hraje s naprostým přehledem a nenechává Minnesotě prostor ke střelbě.

58:58

Carlson zašlápl kotouč u mantinelu a rozhodčí musel přerušit hru. Vhazovat se bude před brankou domácího celku.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:44

57:44 Tom WILSON - 2:5

57:44

Washington právě vstřelil branku!
Washington využívá hru soupeře bez brankáře a přidává další branku! TOM WILSON se ve středním pásmu dostal k puku a zamířil do odkryté branky! Asistence: Nicklas Bäckström.

57:05

Devan Dubnyk zůstává na střídačce a Minnesota se snaží vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!

56:48

56:48 Eric STAAL - 2:4

56:48

Minnesota právě vstřelila branku!
Minnesota bleskově využívá přesilovou hru a ještě dramatizuje závěr dnešního utkání! ERIC STAAL dostal přihrávku na brankovou čáru, chtěl přihrát před branku, ale trefil hůl jednoho z obránců, od které se puk odrazil do sítě! Asistence: Mikael Granlund, Ryan Suter.

56:34

Minnesota si zahraje ještě jednu přesilovku. Dvě minuty za hrubost dostává Brooks Orpik.

56:25

Matt Cullen si nabruslil na prudkou přihrávku do jízdy, prosmýkl se s pukem do útočného pásma, jenže střelou po ledě Grubauera nemohl ohrozit.

56:10

Mikko Koivu projel s pukem do útočného pásma, jenže skrytou střelou z pravé strany Grubauera neohrozil. Hostující brankář zatím předvádí jistý výkon.

55:06

55:06 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:4

55:06

Washington právě vstřelil branku!
Washington definitivně rozhoduje o svém vítězství! Alexandr Ovečkin střílel z mezikruží, jenže Dubnykovi jeho rána vypadla a důrazný NICKLAS BÄCKSTRÖM dorazil puk do sítě! Asistence: Alexandr Ovečkin, Tom Wilson.

55:03

Zach Parise se snažil protlačit puk mezi Grubauerův beton a levou tyč hostující branky. Gólman Washingtonu ale přitlačil beton k ledu a puk za záda nepustil.

54:16

Devan Dubnyk si nyní zahrál na Dominika Haška a vystartoval ven ze své branky. Dubnyk schoval puk mezi betony před rozjetým Burakovskym.

54:01

Kuzněcov dostal přesnou přihrávku na pravou stranu útočného pásma, přehodil si puk na forhend. Dubnyk jeho pokus dobře viděl a schoval puk do lapačky.

53:26

Hosté v plném počtu.

53:00

A další dlouhé vyhození! Minnesotě se v této přesilovce vůbec nedaří a důrazní zadáci Washingtonu nepouštějí domácí střelce do šancí.

52:25

Zadáci Washingtonu znovu získali kotouč za vlastní brankou a bez váhání jej poslali přes všechny čáry. Minnesota musí začít od Dubnykovy klece.

52:07

Devante Smith-Pelly se ve vlastním oslabení prodral do útočného pásma, jenže střelou zápěstím Dubnyka nikterak neohrozil.

51:26

Minnesota si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za vyhození puku mimo kluziště dostává Lars Eller.

51:00

Dubnyk se tentokrát stačil přemístit k levý tyči a zadtavil Ellerovu bekhendovou dorážku. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

50:26

Spurgeon se na modré čáře snažil udržet útočné pásmo, ale puk mu přes hokejku přeskočil za modrou čáru. Domácí zadák jej ale vrátil do útočného pásma. Ofsajd!

50:05

Grubauer znovu pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hostující brankář našel Orpika, který s pukem vybruslil do středního pásma. Hosté uklidňují hru.

49:15

Staňte se fanoušky NHL.cz!

49:15

Hosté v plném počtu.

48:16

Zadáci Washingtonu se nyní dostali ke kotouči a vyhodili puk přes všechny čáry. Minnesota musí rozjet další akci od své vlastní branky.

48:00

Obrovský závar před brankou Capitals! Eric Staal se snažil dopravit puk za záda ležícího Grubauera, jenže brankář Washingtonu byl pevný jako skála!

47:15

Minnesota si zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za podražení vyfasoval Wilson.

47:10

Spurgeon protečoval puk do útočného pásma, jenže za brankou Washingtonu byl nejrychleji hostující obránce Orlov, který uklidňuje hru.

46:41

Nino Niederreiter získal puk v obranném pásmu a pod tlakem jej vyhodil přes všechny čáry. Hra se přestěhuje zpátky před Devana Dubnyka.

46:10

Zach Parise dostal krásnou přihrávku do jízdy v útočném pásmu. Domácí útočník chtěl Grubauera překvapit střelou bekhendem, ale německý brankář byl na místě.

45:45

Eric Staal pomohl domácí obraně v souboji v rohu obranného pásma. Domácí hokejista vybojoval kotouč a rozjel akci Wild po pravém křídle.

45:32

Domácím se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Prudkou přihrávku na pravé křídlo nezastihl nikdo v zeleném. Kotouč prosvištěl na zakázané uvolnění.

44:25

44:25 Nino NIEDERREITER - 1:3

44:25

Minnesota právě vstřelila branku!
Minnesota přeci jen snižuje! NINO NIEDERREITER využil svého postavení před brankou Washingtonu a dostal se k odraženému kotouči. Grubauer dlouho odolával, ale švýcarský střelec nakonec dokázal dopravit puk za čáru! Asistence: Mikko Koivu, Gustav Olofsson.

43:36

Grubauer musel hasit chybu svého spoluhráče z obrany. Brankář Capitals vyrazil ven z branky a betonem vykopl prudkou střelu těsně nad ledem!

43:10

Minnesota se dnes zkrátka trápí. Hokejistům v zelených dresech se nyní vůbec nedaří při přechodu do útočného pásma. Naopak se sami musí bránit.

42:29

42:29 André BURAKOVSKY - 0:3

42:29

Washington právě vstřelil branku!
Washington přidává třetí branku a podle všeho rozhoduje o svém vítězství! ANDRÉ BURAKOVSKY projel s pukem ze středného pásma do útočné třetiny, kde se uvolnil do střelecké pozice a zápěstím vymetl horní roh domácí branky! Bez asistence.

42:10

Eller vybojoval puk v obranném pásmu a vyhozením po mantinelu jej poslal do středního pásma. Nikdo v bílém dresu jeho pobídku nezastihl.

41:35

Granlund se zapojil do boje o puk v rohu útočného pásma. Domácí útočník dotíral na Orpika, nicméně zkušený zadák Capitals mu kotouč nedaroval.

41:05

Alexandr Ovečkin se z levé strany prosmýkl mezi kruhy, navedl si kotouč na forhend, ale místo zakončení mu kotouč utekl z hokejky k mantinelu.

40:25

Carlson si za vlastní brankou vzal do parády Pariseho, kterého důraznou hrou odstavil od kotouče a rozjel akci Washingtonu po pravém křídle.

40:10

Minnesota uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny. Domácí celek musí v závěrečné části hry pořádně zlepšit svůj výkon.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 16 – 15
Prostřední perioda je u konce! S druhou třetinou mohou být mnohem spokojenější hráči Washingtonu. Hosté se necelou minutu po návratu ze šaten ujali vedení zásluhou Wilsona! Washington ale nepolevil a nadále se tlačil do útoku. Za svou aktivitu se dočkal odměny. Ve 26. minutě totiž dostal prostor Alexandr Ovečkin a tvrdou střelou procedil puk Dubnykovou výstrojí až do sítě! Minnesota se nemohla dostat do hry a její šance zlikvidoval skvělý Grubauer.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:19

Devante Smith-Pelly operoval s pukem v útočném pásmu. Hostující útočník si pokryl puk před Folignem, jenže z otočky Dubnyka neohrozil.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:36

Orpik dojel vyhozený kotouč za brankou Washingtonu, podržel puk za brankou a nasbíral pro Washington cenné sekundy.

38:10

Marcus Foligno dohnal nahození za branku Minnesoty a pomohl si vyhozením kotouče po mantinelu. Domácí celek se trápí při přechodu do útočného pásma.

37:45

Nino Niederreiter operoval s kotoučem v rohu útočného pásma. Švýcarský útočník chtěl přihrát mezi kruhy, kde ale nenašel nikoho v zeleném dresu.

37:10

Grubauer sice neudržel střelu od modré čáry, jenže se skvěle roztáhl v brankovišti a Suterovu střelu dokázal vykopnout levým betonem!

36:32

Nino Niederreiter si před branku Washingtonu nabruslil na prudkou přihrávku a snažil se ji tečovat za Grubauerova záda. Hostující brankář však nemusel zasahovat.

36:12

Capitals se nadále tlačí do útočného pásma. Kuzněcov projel s pukem po pravém křídle, ale nikdo v bílém dresu se mu neuvolnil pro přihrávku.

35:26

Grubauer musel vytáhnout další parádní zákrok! Hostující brankář si povyjel proti zakončení z mezikruží, skvěle se roztáhl a střelu zápěstím vytěsnil mimo tři tyče!

35:10

Brooks Orpik přitvrdil v souboji v rohu obranného pásma. Jeho důraz pocítil Zucker, který i z těžké pozice dokázal přesně rozehrát.

34:35

Dmitrij Orlov se na modré čáře natahoval po prudké přihrávce, jenže si vůbec nepotykal se zpracováním a kotouč mu přes čepel přeskočil do středního pásma.

34:10

Foligno vybojoval puk v rohu obranného pásma, jenže slabou přihrávkou odevzdal kotouč hokejistům Capitals. Dmitrij Orlov zatím váhá se střelou.

33:29

Domácí v plném počtu.

33:20

Kuzněcov zavezl puk do útočného pásma, kde se zadovkou pokusil najít Ovečkina, jenže Spurgeon obětavou rybičkou vypíchl kotouč do bezpečí.

32:56

T. J. Oshie dostal v útočném pásmu prostor k zakončení a bez váhání prověřil Dubnykovu pozornost. Domácí gólman jeho projektil schoval do lapačky.

32:14

Hosté v plném počtu.

31:59

Burakovsky udržel pro Capitals útočné pásmo, jenže nikdo v bílém dresu se stále nedostal do zakončení. Minnesota se brání skvěle.

31:29

Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Eric Staal – 2 min., podražení).

30:14

Minnesota však dostává dobrou šanci na zdramatizování dnešního duelu. Dvě minuty za držení dostává Devante Smith-Pelly.

30:10

Washington nadále pokračuje v aktivní hře. Hosté se neustále tlačí do útoku a domácí Minnesotu prakticky nepouštějí ke kotouči.

29:26

Granlund zavezl puk do útočného pásma, kde se pěknou kličkou uvolnil ke střele forhendem, jenže kolem obránce poslal kotouč jen za branku.

29:06

Eller zavezl puk do útočného pásma, kde se pěknou kličkou zbavil obránce, jenže zakončení mu vůbec nesedla a kotouč skončil v Dubnykově lapačce.

28:22

Kuzněcov překvapivě vystřelil od levého mantinelu. Ruský útočník střílel bez přípravy a jeho dělovka příklepem zazvonila o brankovou konstrukci!

28:05

Grubauer tentokrát vyrazil ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hostující brankář přiklepl puk do jízdy Orpikovi.

27:31

Minnesota se z velkého tlaku dostala jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Vhazování se vrátí před Dubnykovu klec.

27:20

Carlson projel s pukem do útočného pásma a nahodil puk po mantinelu za hostující branku. Hra se nyní hodně kouskuje.

26:42

Minnesota jen odevzdala kotouč do rohu útočného pásma a všichni domácí hokejisté odjeli na střídačku. Také Washington pouští na led čerstvé síly.

26:25

Wilson si najel na přihrávku do útočného pásma a bekhendem se snažil uvolnit jednoho ze spoluhráčů. Minnesota se vůbec nemůže dostat do tempa.

25:51

25:51 Alexandr OVEČKIN - 0:2

25:51

Washington právě vstřelil branku!
Washington navyšuje své vedení na 2:0! ALEXANDR OVEČKIN dostal prostor v útočném pásmu. Poté si zpracoval prudkou přihrávku a vystřelil zápěstím. Dubnyk jeho projektil neudržel a puk proskákal za brankovou čáru. Asistence: André Burakovsky.

25:35

Eric Staal vybojoval puk v útočném pásmu a z rohu třetiny poslal bekhendovou přihrávku před branku. Nino Niederreiter se snažil dorážet, ale trefil Grubauerův beton.

25:09

Jevgenij Kuzněcov se z levé strany útočného pásma opřel příklepem do odraženého kotouče. Ruskému hokejistovi zakončení zrovna nesedlo a puk minul branku.

24:17

Jakub Vrána se vydal na individuální průnik do útočného pásma. Na modré čáře proti němu ve velké rychlosti vystoupil Spurgenon, který vypíchl puk za modrou čáru.

24:06

Brett Connolly spěchal za nahozením do útočného pásma. Connolly svedl důrazný souboj s Dumbou, ale i přes obrovský nátlak udržel puk pro Capitals.

23:35

Granlund hledal skákavou přihrávkou Zuckera. Druhý jmenovaný Granlundovi okamžitě vrátil puk do střelecké pozice, ale domácí útočník trefil pozorného Grubauera.

23:10

Matt Dumba nahodil puk do středního pásma, kde si jej převzal Zucker, který se vydal na výlet do útočného pásma, ale přes Orpika nedokázal vystřelit.

22:45

Eller se tlačil před branku, jenže nikdo v bílém dresu jeho průnik před Dubnyka nenásledoval a důrazná obrana Minnesoty odvrátila puk do bezpečí.

22:15

Alex Stalock rozjel akci Minnesoty z obranného pásma. Domácí zadák nahodil puk na rozjetého Erica Staala, který si zrovna nepotykal se zpracováním.

21:20

Washington se nadále tlačí do útoku. Nicklas Bäckström operoval s pukem v útočném pásmu, jenže Dubnyk se po jeho pokusu roztáhl v brankovišti a s jistotou zasáhl.

20:59

20:59 Tom WILSON - 0:1

20:59

Washington právě vstřelil branku!
Washington se jako blesk z čistého nebe dostává do vedení! TOM WILSON dostal pěknou přihrávku na útočnou modrou, pěknou kličkou se uvolnil a střelou zápěstím nedal Dubnykovi šanci! Asistence: Alexandr Ovečkin, Dmitrij Orlov.

20:10

Mikko Koivu uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny a tlačil se do útoku. Finský útočník sice projel přes modrou čáru, ale odevzdal kotouč hráčům Capitals.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 8 – 6
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme nesledovali zrovna lákavou podívanou. Domácí Minnesota byla o něco aktivnějším celkem. V největší šanci se chvíli po začátku objevil Zach Parise, jenže v pádu nedopravil kotouč do odkryté branky Washingtonu. Od té doby už na hrací ploše kralovaly obě defenzívy. Na obou stranách jsou k vidění hodně nepřesné přihrávky. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:35

Matt Cullen táhl protiútok domácího celku, jenže v útočném pásmu příliš dlouho otálel s přihrávkou na Pariseho a obránce Capitals se stačil vrátit.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:32

Nino Niederreiter dojel vlastní nahození do útočného pásma. Švýcarský útočník ve službách Minnesoty poslal prudkou přihrávku před branku, kde hlídkoval obránce Matt Niskanen.

18:08

Carlson narýsoval nádhernou přihrávku na modrou čáru, kde si kotouč převzal Jevgenij Kuzněcov, nicméně s jeho nahozením neměl Dubnyk problémy.

17:26

Joel Eriksson Ek projel s pukem do útočného pásma, jenže v jeho rohu si nedokázal obhodit pozorného obránce a kotouč se odrazil mimo ledovou plochu.

17:10

Brooks Orpik ustál souboj v rohu obranného pásma a prudkou přihrávkou rozjel Ovečkina. Druhý jmenovaný na jeho pobídku nedosáhl. Minnesota může uklidnit hru.

16:26

Zach Parise si brousil zuby na přihrávku před branku Washingtonu. Pozorný obránce Carlson ale prudkou pobídku na poslední chvíli přizvedl.

16:02

Nicklas Bäckström ve středním pásmu postrčil Wilsona přímo před očima jednoho z rozhodčích. Sudí se však rozhodl nechat pokračovat ve hře.

15:42

Alexandr Ovečkin nahodil puk do útočného pásma, jenže nikdo z jeho spoluhráčů mu nepřišel pomoci. Ruský bohatýr tak raději odjel na střídačku.

15:05

Eric Staal vybojoval puk na modré čáře, bleskově se otočil a vymyslel přihrávku do útočného pásma. Zucker si jeho prudkou přihrávku nedokázal převzít.

14:25

Nicklas Bäckström ještě pro Washington udržel útočné pásmo, ale nikdo v bílém dresu se po jeho přihrávce neuvolnil do střelecké pozice.

14:05

Granlund se před brankou Capitals snažil tečovat prudké nahození z pravé strany, jenže kotouč mu proskočil kolem brusle. Washington měl velké štěstí.

13:18

Matt Dumba tentokrát podpořil ofenzívu domácího celku. Obránce Minnesoty střílel od modré čáry, ale trefil jen připraveného Grubauera.

13:05

Burakovsky poslal prudkou přihrávku do rohu útočného pásma, jenže obránce Dumba stačil proti jeho pobídce vystoupit a vypíchl kotouč do bezpečí.

12:35

Zach Parise projel s pukem do útočného pásma a z ostrého úhlu se pokusil o zakončení. Grubauer si poradil i s dotírajícím Cullenem a schoval puk pod sebe.

12:10

Nino Niederreiter napadal rozehrávku Capitals v jejich obranném pásmu. Zadáci Washingtonu trošičku zariskovali, ale nikoho v zeleném k puku nepustili.

11:23

Domácí v plném počtu.

11:06

Kuzněcov zkusil překvapit Dubnyka střelou z ostrého úhlu. Ruský hokejista hledal mezírku u přední tyče, ale Dubnyk si volný prostor pohlídal betonem.

10:25

Ovečkin se natahoval po prudké přihrávce z mezikruží. Hostující kanonýr na puk nakonec dosáhl, jenže špičkou čepele jej nedokázal prodloužit na branku.

10:00

Domácí se po vyhraném vhazování v obranném pásmu zmocnili kotouče a Matt Dumba vyhodil puk přes všechny čáry.

09:23

Bude se poprvé v utkání vylučovat! Dvě minuty za hákování dostává Nino Niederreiter.

09:10

Taylor Chorney si řekl o přihrávku na modrou čáru, jenže pomalou pobídku vystihl dobře postavený Zach Parise. Washington musí zaútočit znovu.

08:26

Ryan Suter táhl akci Minnesoty po levém křídle, jenže na červené čáře přišel o kotouč. Washington jej ale nepřesnou rozehrávkou domácímu celku vrátil.

08:09

Dubnyk si po delší době sáhl na kotouč. Domácí brankář přilepil pravý beton k pravé tyči své branky a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.

07:45

Matt Niskanen nahodil puk do rohu útočného pásma, kde jej dojel Nicklas Bäckström a zadovkou našel Ovečkina. Ruský kanonýr se neprosadil přes Dumbu.

07:10

Chandler Stephenson střílel v útočném pásmu. Dubnyk měl zcela zakrytý výhled, jenže Stephenson při zakončení zlomil hokejku a puk proletěl daleko od branky.

06:35

Grubauer musel dávat pozor na střelu od modré čáry. Hostující brankář měl tentokrát zcela čistý výhled a střelu letící těsně nad ledem vykopl levým betonem.

06:06

Minnesota se usadila v útočném pásmu. Obránce Capitals Matt Niskanen vytlačil soupeře k mantinelu a Dmitrij Orlov vyhodil puk přes všechny čáry.

05:20

Joel Eriksson Ek rozjel individuální průnik po pravém křídle. Domácí útočník projel až do útočného pásma, jenže z ostrého úhlu už nestačil zakončit.

05:05

Matt Cullen zavezl puk za branku Capitals, kde se prudkou brzdou zbavil dotírajícího obránce a přihrál na modrou čáru. Nikdo v zeleném ale nezakončil.

04:12

Chandler Stephenson se po vyhraném vhazování před brankou Minnesoty tlačil s pukem mezi kruhy, jenže z těsné blízkosti trefil Dubnykův beton.

04:02

Hosté se v obranném pásmu vymanili z tlaku Minnesoty, ale pomohli si jen vyhozením kotouče přes všechny čáry. Vhazovat se bude před Grubauerem.

03:35

Matt Niskanen na modré čáře ještě zabojoval o vyhozený kotouč. Finský obránce ve službách Capitals kotouč nahodil na branku, ale Dubnyk nemusel zasahovat.

03:09

Ovečkin se hnal za skákavou přihrávkou do útočného pásma. Ruský kanonýr se snažil uvolnit, jenže Spurgeon jej nepustil přes modrou čáru.

02:33

Orpik zavezl puk za vlastní branku, kde vyčkal na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na led také domácí lodivod.

02:10

Grubauer vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hostující brankář zastavil prudké nahození a přiklepl kotouč Carlsonovi.

01:20

Grubauer sice zastavil dělovku od modré čáry, ale k odraženému kotouči se probil Zach Parise a v pádu se jej snažil dorazit do odkryté branky! Hostující brankář se skvěle přesunul!

01:06

Spurgenon skvěle zasáhl v rohu obranného pásma proti Wilsonovi. Domácí zadák si v souboji pomohl tělem a ukázal soupeři, kdo je králem obranného pásma.

00:25

Zach Parise si najel na prudkou přihrávku, jenže už na modré čáře jej obránce Capitals obral o kotouč. Důrazný Zucker se vydal napadat, ale puk nezískal.

00:10

Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Minnesota se ihned tlačila do útoku, ale hned první akci po pravém křídle zastavuje ofsajd.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už naskakují na ledovou plochu. Minnesota bude hrát v zeleném, zatímco Capitals přijeli do St. Paul v bílém.
Jak už je v Americe tradicí, začne dnešní duel o několik minut později.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter, Dumba, Olofsson (A), Prosser, R. Murphy – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Niederreiter, E. Staal, Ennis – Coyle, Cullen, Parise (A) – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Winnik.

Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Djoos, Orlov (A), Niskanen, Chorney, Orpik – T. Wilson, Bäckström, Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Connolly, Eller, Burakovsky – Smith-Pelly, Beagle, Stephenson.

Rozhodčí: Lambert, O´Halloran – Murray, Mach.
Minnesota Wild

Také domácí Minnesota zatím drží pozici, která zaručuje účast v bojích o Stanley Cup. Na svém kontě má aktuálně šedesát osm bodů a patří jí šestá pozice Západní konference. Na domácím kluziště je ale úplně nejlepším celkem v celé NHL. Minnesotu táhne do play-off Eric Staal, který má na svém kontě padesát jedna kanadských bodů. Ve středu hostila Minnesota New York Rangers a hlavně díky skvělé první třetině zvítězila 3:2.
Washington Capitals

Tradičně silný celek z hlavního města Spojených států amerických se i v letošní sezóně drží mezi nejlepšími celky Východní konference. Parta okolo Ovečkina a Kuzněcova má na svém kontě sedmdesát jedna bodů a patří jí čtvrtá příčka Východní konference. Washington v letošní sezóně táhne Alexandr Ovečkin, který nasbíral už šedesát jedna kanadských bodů. V minulém utkání ale Capitals padli 4:3 v prodloužení.
Dobré ráno všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z kanadskoamerické NHL mezi Minnesotou Wilda Washingtonem Capitals.Duel startuje 2 hodiny po půlnoci.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

Minnesota Wild – Washington Capitals

2:5

konec (0:0, 0:2, 2:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 45. Niederreiter (M. Koivu, Olofsson), 57. E. Staal (Mikael Granlund, Suter) – 21. T. Wilson (Ovečkin, Orlov), 26. Ovečkin (Burakovsky), 43. Burakovsky, 56. Bäckström (Ovečkin, T. Wilson), 58. T. Wilson (Bäckström)

Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter, Dumba, Olofsson (A), Prosser, R. Murphy – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Zucker – Niederreiter, E. Staal, Ennis – Coyle, Cullen, Parise (A) – M. Foligno, J. Eriksson Ek, Winnik.

Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Carlson, Djoos, Orlov (A), Niskanen, Chorney, Orpik – T. Wilson, Bäckström, Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Connolly, Eller, Burakovsky – Smith-Pelly, Beagle, Stephenson.

Rozhodčí: Lambert, O´Halloran – Murray, Mach

Průběh zápasu
1. třetina
09:23 MNS 2 Niederreiter, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
20:59 WSH 0:1 T. Wilson (Ovečkin, Orlov)
25:51 WSH 0:2 Ovečkin (Burakovsky)
30:14 WSH 2 Smith-Pelly, držení
31:29 MNS 2 E. Staal, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
42:29 WSH 0:3 Burakovsky
44:25 MNS 1:3 Niederreiter (M. Koivu, Olofsson)
47:15 WSH 2 T. Wilson, podražení
51:26 WSH 2 Eller, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
55:06 WSH 1:4 Bäckström (Ovečkin, T. Wilson)
56:34 WSH 2 Orpik, hrubost
56:48 MNS 2:4 E. Staal (Mikael Granlund, Suter)
57:44 WSH 2:5 T. Wilson (Bäckström)
59:20 WSH 2 Chorney, vysoká hůl
Konec