Menu

Hokej

NHL

Pittsburgh Penguins – Los Angeles Kings

3:1

konec (0:0, 1:1, 2:0)

16.02.2018, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.93 3.99 3.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:35

59:35 Jevgenij MALKIN - 3:1

59:35

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Sidney Crosby se v blízkosti levé tyče neukvapil se zakončením a přihrál doprava, kde JEVGENIJ MALKIN kotouč zpracoval a poté přes ležícího Drewa Doughtyho poslal po ledě do brány! Je hotovo! Asistence: Sidney Crosby a Bryan Rust.

58:59

Jonathan Quick právě naskočil na střídačku a Kings zkouší vyrovnat skóre při hře bez brankáře!

56:01

Dnešní utkání sleduje 18604 diváků.

51:01

Jonathan Quick dokázal střelu Penguins z pravého kruhu vleže zmrazit pod levým betonem! Bryan Rust se poté už snažil dostat k dorážce marně.

49:53

Jake Guentzel se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, jenže bránu Los Angeles přestřelil!

45:24

45:24 Zach ASTON-REESE - 2:1

45:24

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Penguins si na útočné modré čáře tak dlouho přihrávali, až Kris Letang napřáhl před vrcholem pravého kruhu k prudké střele s příklepem, která se od jednoho z hráčů Kings odrazila mezi betony Jonathana Quicka, ještě předtím ji ale tečoval holí ZACH ASTON-REESE, který skvěle clonil brankářovi Los Angeles ve výhledu! Penguins využili přesilovou hru a podruhé vedou. Asistence: Kris Letang a Olli Määttä.

43:45

Dustin Brown pod tlakem vyhodil puk z pravé strany obranného pásma přes ochranné sklo bez teče, což znamená, že dostal dvě minuty za zdržování hry.

40:39

Penguins se v blízkosti levé tyč dostali k několika dorážkám a už zvedali ruce nad hlavu, jenže ani vleže Jonathana Quicka nedokázali podruhé v zápase překonat!

37:19

Drew Doughty vystřelil z levého kruhu a po zákroku Matthewa Murrayho se dostal ke kotouči Michael Amadio, který chtěl v mezikruží po ledě skórovat z dorážky, jenže brankář Penguins na boku puk vyrazil lapačkou!

35:44

Matthew Murray si připsal několik skvělých zákroků a Jevgenij Malkin byl vyloučen na dvě minuty za podržení.

34:53

Mezi Ottawou a Los Angeles došlo na poslední chvíli k výměně. Kings opustili Marián Gáborík a Nick Shore, zatímco do týmu přišli Dion Phaneuf a Nate Thompson. Oba jsou dnes v sestavě.

31:59

Penguins propadli a Dustin Brown se po odrazu puku od hrazení u boxu časoměřičů řítil z vrcholu mezikruží sám na bránu, jenže po rychlém blafáku u pravé tyče ztroskotal na levým betonu Matthewa Murrayho!

30:54

Hra byla přerušena a Kings půjdou během reklamní přestávky do čtyř. Alec Martinez byl podruhé v řadě vyloučen, tentokrát dostal dvě minuty za hákování.

29:20

Penguins vypálili po neúspěšném přenesení hry z levého kruhu, Jonathan Quick ale střelu vyrazil! Sidney Crosby dobře mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže brankář Kings výtečně zasáhl levým ramenem.

27:22

27:22 Dion PHANEUF - 1:1

27:22

Los Angeles právě vstřelilo branku!
DION PHANEUF si najel v levém kruhu na diagonální přihrávku z pravého křídla a z úhlu puk pod levým betonem Matthewa Murrayho poslal do brány! Kings po deseti sekundách využili přesilovou hru a rychle našli odpověď na úvodní gól z hole Ryana Reavese. Asistence: Adrian Kempe a Alec Martinez.

27:12

Ian Cole byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Kings si zahrají druhou přesilovou hru.

26:06

26:06 Ryan REAVES - 1:0

26:06

Pittsburgh právě vstřelil branku!
RYAN REAVES na pravém křídle zachytil špatnou rozehrávku Kings a krásnou střelou zápěstím z kruhu pro vhazování zamířil nad vyrážečkou Jonathana Quicka ke vzdálenější levé tyči! Pittsburgh vede 1:0!

24:48

Conor Sheary se ocitl v šanci po přihrávce z levé strany, kde Sidney Crosby rychle objel bránu, útočník Pittsburghu ale mířil bez přípravy pouze do náruče Jonathana Quicka!

24:18

Riley Sheahan dobře vypálil z vrcholu pravého kruhu směrem na vzdálenější levou tyč, Jonathan Quick byl ale opět pozorný a puk pravým betonem vyrazil!

21:57

Sidney Crosby z pravého kruhu pro vhazování rychle přenesl hru doleva, kde na vzdálenější levé tyči mířil z úhlu do zdánlivě odkryté brány Phil Kessel, jenže Jonathan Quick se dokázal bleskově přesunout a vleže puk fantasticky pravým betonem vyrazit!

21:24

Alec Martinez v pravém rohu obranného pásma přidržel u hrazení Carla Hagelina a byl vyloučen na dvě minuty.

18:49

Anže Kopitar v rohu obranného pásma fauloval Conora Shearyho a dostal dvě minuty za vysokou hůl.

16:12

Sidney Crosby po zpětné přihrávce zpoza brány pálil v mezikruží bez přípravy do levého horního rohu brány, Jonathan Quick ale helmou vyrazil puk nad bránu! Přihrával Dominik Simon, který předvedl skvělý forčeking.

11:29

Jake Muzzin napřáhl na vrcholu levého kruhu k prudké střele s příklepem, která se od horní tyče odrazila do hry!

11:03

Ryan Reaves napadal rozehrávku Kings a za bránou v útočném pásmu zbytečně fauloval Diona Phaneufa. Domácí útočník dostal dvě minuty za držení a Kings si po reklamní přestávce zahrají první přesilovou hru.

08:52

08:52 Sheary a Sidney Crosby vyrazili do útoku 2 na nikoho!

08:52

Phil Kessel z rohu obranného pásma nádhernou diagonální přihrávkou našel na modré čáře Conora Shearyho, který se se Sidneym Crosbym v tandemu řítil dva na nikoho, jenže po přihrávce svého kapitána v blízkosti pravé tyče poskakující kotouč netrefil a puk se mu od holeně pravé nohy odrazil za bránu! Conor Sheary si poté zpoza ní rychle vybruslil k levé tyči, z otočky ale Jonathana Quicka nepřekonal!

07:46

Phil Kessel nepropálil z blízkosti Jonathana Quick a neujala se ani dorážka z blízkosti v pravém kruhu pro vhazování, kterou brankář Kings fantasticky zastavil vleže! Komerční přestávka.

04:48

Ryan Reaves se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže bekhendový blafák nedokázal dotáhnout! Jonathan Quick kotouč zřejmě hrudí po rychlém přesunu vyrazil.

04:16

Jonny Brodzinski na levém křídle od modré čáry nahodil puk před bránu, kde našel Torreyho Mitchella, brankář Penguins Matt Murray ale puk fantasticky vyrazil levým betonem!

Pittsburgh Penguins – Los Angeles Kings

3:1

konec (0:0, 1:1, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 27. Reaves, 46. Aston-Reese (Letang, Määttä), 60. Malkin (Crosby, Rust) – 28. Phaneuf (Kempe, Martinez)

Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Dumoulin, Letang (A), Määttä, J. Schultz, Cole, Oleksiak – Aston-Reese, Crosby (C), Sheary – Hagelin, Malkin (A), Rust – Guentzel, Sheahan, Kessel – Simon, Rowney, Reaves. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Muzzin, Doughty (A), Martinez, Forbort, Folin, Phaneuf – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown (A) – Pearson, Kempe, Toffoli – Brodzinski, T. Mitchell, Clifford – Andreoff, N. Thompson, Amadio. Hlavní trenér: John Stevens.

Rozhodčí: Chris Lee, TJ Luxmore. Čároví: Greg Devorski, Bevan Mills

Diváci: 18604

Průběh zápasu
1. třetina
11:03 PIT 2 Reaves, držení
18:49 LAK 2 Kopitar, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
21:24 LAK 2 Martinez, držení
26:06 PIT 1:0 Reaves
27:12 PIT 2 Cole, vysoká hůl
27:22 LAK 1:1 Phaneuf (Kempe, Martinez)
30:54 LAK 2 Martinez, hákování
35:44 PIT 2 Malkin, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
43:45 LAK 2 D. Brown, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
45:24 PIT 2:1 Aston-Reese (Letang, Määttä)
59:35 PIT 3:1 Malkin (Crosby, Rust)
Konec