Menu

Volejbal

Uniqa extraliga žen

Fénix Brno – TJ Sokol Šternberk

0:3

konec (24:26, 22:25, 21:25)

15.02.2018, 18:00 • TJ Sokol Brno I • 20. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 6.21 1.08 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

21:25

Je konec! Eva Beránková našla servisem Janečkovou, poté dostala nahrávku na hlavní kůl Polášková a ta vytlučením ukončuje zápas.

20:24

Čtyři mečboly pro Šternberk. Hudylivová přidala další kvalitní podání, poté smečuje Štrychová jen do připraveného bloku Vrabcové.

20:21

Šternberk se vrací do vedení. Hudylivová zatlačila plachtícím servisem a Holečková poté smečuje jen do bloku. Fénix si bere oddechový čas.

16:15

Při druhém technickém oddechovém čase vede o bod domácí tým. Kotlabová v jasné pozici nad sítí bod nedala. Poté ještě útočila hostující univerzálka, ale míč jde do autu.

12:14

Ještě není nic rozhodnuto. Kočvarová přidává přímý bod ze servisu. Šternberk si bere oddechový čas.

5:10

Šternberk nyní šlape. Hudylivová si smlsla blokem na útoku Kočvarové. Fénix si bere oddechový čas.

5:8

Šternberk vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Hudylivová smečuje nekompromisně středem sítě.

22:25

Také druhý set získává velmi těsně Šternberk. Anna Vrabcová dokázala přitvrdit na podání, domácí hráčky musely jen odevzdat míč a to trestá smečí po lajně Kotlabová.

22:24

Dva setboly pro Šternberk. Anna Vrabcová přidala kvalitní podání, Hudylivová bod středem sítě nedala. Následně se prosadila Kotlabová.

19:18

Nováková na podání. Šternberk snižuje po bloku na Šnellyovou. Fénix si bere oddechový čas.

17:16

Lenka Krejčířová pokračuje na podání. A nyní boduje středem sítě Kočvarová a domácí jdou do vedení. Martin Hroch si musí brát oddechový čas

13:16

Šternberk vede při druhém technickém oddechovém čase o tři body. Holečková servíruje jen do sítě.

9:11

Anna Vrabcová pokračuje na servisu. Kotlabová dokázala jen sklepnout míč mířící na pásku. Také Fénix zastavuje hru oddechovým časem.

9:8

Fénix bleskově otáčí vývoj druhého setu. Karpušinová znovu nedokázala přihrát a na to reaguje trenér Martin Hroch oddechovým časem.

5:8

A Šternberk vede při prvním technickém oddechovém čase už o tři body. Přetlačovanou nad sítí vyhrála Vrabcová.

24:26

Důležitá první sada jde na konto Šternberka. Hudylivová zatlačila servism, poté smečovala Šnellyová jen do bloku a celý set zakončila ránou z hlavního kůlu Polášková.

24:25

Druhý setbol pro Šternberk. Krejčířová zatlačila servisem, ale poté se prosazuje Vrabcová středem sítě.

23:24

Setbol pro hostující celek! Polášková zvládla situaci a smečuje po lajně do kurtu.

23:23

Srovnáno! Polášková byla přesná na přihrávce, ale následně už útokem bod nedala. To se daří až Štrychové. Šternberk si bere ještě oddechový čas.

19:21

A hned to je o dva body. Šnellyová byla ubráněna, poté měla ještě šanci na útok Štrychová, ale i ona smečuje od bloku. Fénix si bere oddechový čas.

15:16

Nakonec při druhém technickém oddechovém čase vede o bod Šternberk. Vrabcová uklidila vysoký míč ze středu sítě do rohu kurtu.

14:13

Série Fénixu pokračuje. Ani Polášková z hlavního kůlu bod nedala a to trestá lobem do zadní části kurtu Beránková. Šternberk si bere oddechový čas.

8:7

Do prvního technickém oddechového času jsou dokonce domácí ve vedení. Karpušinová dostala nahrávku na pipe, ale následně smečuje jen dva metry do autu.

1:5

Šternberk odskakuje už na čtyři body. Beránková tentokrát smečovala jen do boku a domácí celek si bere velmi zády po startu oddechový čas.

Fénix Brno – TJ Sokol Šternberk

0:3

konec (24:26, 22:25, 21:25)

Zpět na online

Fénix Brno: Krejčíková, A. Pospíšilová – P. Pospíšilová, Kuníková, Beránková, Štrychová – Trávníčková, Kočvarová, Holečková – Šnellyová (C) – Kulhánková Trenér: Zdeněk Janoušek

TJ Sokol Šternberk: Nováková-Dosoudilová, Šenková – Ambrožová, Hanousková, Polášková, Karpušinová – Dudová, Hudylivová (C), Vrabcová – Kotlabová – Janečková, Oborná Trenér: Martin Hroch

Rozhodčí: Daniel Trumpeš – Gabriela Burbertová