Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

FC Nantes – Lille OSC

2:2

konec (1:0)

11.02.2018, 17:00 • La Beaujoire-Louis Fonteneau, Nantes • 25. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.92 3.42 4.72 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (18:56:49)
Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 11:1. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:12.
Je dobojováno. Ve druhé půli padly další tři branky a nakonec se oba celky rozešly smírně, když zápas skončil remízou 2:2. Viděli jsme kvalitní utkání se spoustou šancí a nerozhodný stav je tak asi zasloužený.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Ještě Yassine El Ghanassy zahrozil střelou z velké dálky, ale nic z toho nebylo. Po dalším dotyku míče už pravděpodobně hlavní sudí ukončí tento zápas.

90+3

Už běží třetí nastavená minuta a u míče jsou hosté, kteří se ještě pokusí v jednom z posledních útoků ohrozit domácí branku.

90+2

Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Adrien Thomasson, přichází Yassine El Ghanassy.

90+1

Další přesný zákrok vytasil brankář hostů Maignam, když vleže zastavil střelu Thomassona. Ten se poté na sebe sám zlobil.

90

Nastavovat se budou ještě tři minuty navíc.

88

Domácí se natlačili před branku hostů, ke střele se ale nakonec nedostali. U míče tak budou nyní zase hosté, kteří už s ním spěchají na druhou stranu.

87

Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Jules Iloki, přichází Santy N'Gom.

87

Hosté založili další akci a v závěru utkání opět zahrozili před domácí brankou. Ale Ciprian Tătăruşanu letící míč vyboxoval do bezpečí a zabránil tak další akci hráčů Lille.

87

Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Thiago Mendes, přichází Boubakary Soumaré.

85

Hostů bylo plné hřiště a další jejich střelu musel hasit brankář Ciprian Tătăruşanu, jenž tak domácí tým podržel dalším zákrokem. Stále je stav nerozhodný.

85

Nakonec vše uhasila pozorná obrana domácích a hned se hráči Nantes vydali do další útočné akce.

85

Rohový kop pro hosty a je tu další nebezpečí před domácí brankou.

83

Jules Iloki nyní zahodil velkou šanci, když v pokutovém území trestuhodně přestřelil hostující branku!

82

Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Lebogang Mothiba, přichází Ezequiel Ponce.

81

81. Nicolas PÉPÉ - 2:2

81

Lille právě vstřelilo branku!
A je znovu vyrovnáno. NICOLAS PÉPÉ dostal přihrávku a naběhl si poté do pokutového území, z pravé strany vyslal střelu, která se obtočila kolem domácího brankáře a skončila za jeho zády – 2:2. Asistence: Thiago Mendes.

80

Mendes potáhl míč podél pravé postranní čáry a hned na to poté střílel na domácí branku. Jeho rána ale zamířili jen vedle pravé tyče domácí branky.

79

Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Valentin Rongier, přichází Alexander Kačaniklić.

78

Už je vše v pořádku a hra pokračuje autovým vhazováním hostů, kteří tak zůstávají u míče.

77

Jeden z domácích hráčů zůstal ležet na zemi a dochází k jeho ošetření, hrát se chvíli nebude.

76

Nyní se vyznamenal hostující brankář, který zastavil nabíhajícího Limu z pravé strany a čistě mu míč sebral. Následně pak odkopl míč do bezpečí.

74

Další rohový kop zahrávali hosté, centr v pokutovém území se ale neujal. Nikdo z hráčů Lille na něj nedosáhl.

72

Domácím se zase dýchá o něco lépe a hned se pokoušeli o další střelu. Předbrankový prostor hostů ale pokryla pozorná obrana.

71

71. Emiliano SALA - 2:1

71

Nantes právě vstřelili branku!
Domácí znovu vedou. EMILIANO SALA napravil své předchozí zaváhání a po centru do pokutového území uklidil míč hlavou k bližší tyči – 2:1. Brankář hostů si sice na balón sáhl, ale nebylo to nic platné. Asistence: Lucas Lima.

69

To se domácím nelíbí a hned po inkasované brance se dotali na polovinu hostů a svou střelou málem ohrozili brankáře Lille.

67

67. Lebogang MOTHIBA - 1:1

67

Lille právě vstřelilo branku!
Vyrovnáno jest. Hosté zahrávali rohový kop a přímo na hlavu dostal míč LEBOGANG MOTHIBA a poté ho usměrnil za pomoci odrazu o zem za záda domácího brankáře – 1:1. Asistence: Thiago Mendes.

66

66. Sala promarnil velkou šanci domácích.

66

Emiliano Sala dostal do pokutového území přesný pas a poté byl těsně před brankářem hostů. Jenž svou střelu příliš zvedl a ta skončila vysoko nad. Sám se poté chytal za hlavu, moc dobře věděl, jak velkou šanci měl.

65

Mendes vyslal do úniku po levé straně Tourého, ale ten se dostal až k zadní čáře a míč mu poté sebrali hráči Lille. Ti míří zase do útoku.

64

Domácí příznivci ženou své fotbalisty do další akce a dožadují se pojistky v podobě druhého gólu. Ale obrana hostů je nyní znovu neprostupná a zastavila další domácí akci.

62

Pépé si pak naběhl na centrovaný míč, ale hlavou ho mezi tři tyče usměrnit nedokázal.

61

Další náznak akce na straně Lille zastavila obrana Nantes a pro tuto chvíli tak domácí udrželi své těsné vedení. Nicméně hosté ale vybojovali rohový kop a mají tak další možnost.

60

Hra se odehrávala ve středu hřiště a až nyní si míč vzali hosté, kteří s ním míří na polovinu domácích.

58

Adrien Thomasson zakončoval kousek před brankou hostů, Mike Malgnan byl ale připraven a jeho střelu zneškodnil. Levou tyčku své branky si tak ohlídal.

57

Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Yassine Benzia, přichází Nicolas Pépé.

55

Mendes pak dostal přihrávku do běhu a z levé strany střílel na domácí branku. Míč ale poslal jen do boční sítě branky, kterou hájí Ciprian Tătăruşanu.

54

Abdoulaye Touré vyslal přízemní střelu kus za velkým vápnem. Míč ale doputoval pouze k připravenému brankáři hostů, který si ho převzal do své moci.

52

Ié si naběhl na Limu, který se blížil do velkého vápna a pak ho čistě obral o míč. Následovala tak rychlá akce na druhé straně.

51

Dalekonosný nákop poslal Lima Salovi, ten si naběhl na roh velkého vápna, jenže do zakončení se díky hostující obraně nedostal.

49

Emiliano Sala vyslal centr do pokutového území, ale střela Ilokiho pak skončila jen vysoko nad hostující bránou. Následuje tak odkop od ní.

48

Na druhé straně vyslal střelu Thiago Mendes, který zakončoval z hranice velkého vápna. Ale i tato akce brankou nekončí.

47

Hráči Nantes se dostali hned na začátku druhé půle do další šance, ale svou střelu poslali jen vedle hostující branky.

46

Začal druhý poločas.
Střely na branku: 2 – 2
První poločas tohoto utkání je za námi. V něm se v šestnácté minutě prosadili domácí hráči, když skóre otevřel Emiliano Sala a nakonec stanovil i výsledek prvního poločasu. Uvidíme, co nám přinese druhá půle, která začne přibližně v 18:05.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

44

Do další akce se hnali domácí hráči, ale byli v postavení mimo hru a rázem tak jejich akce skončila. U míče budou hosté a ještě se pokusí před domácí brankou zahrozit.

43

Benzia zatáhl domácího hráče zezadu za dres a dostává za to žlutou kartu.

41

V závěru prvního poločasu se hosté snažili o další akci, kterou by mohli ohrozit domácího brankáře, ten se ale nenechal a dalším zákrokem zlikvidoval střelu Mendese.

40

Z levé strany potáhl míč Touré a byla z toho další domácí šance. Jenže po jeho ráně skončil balón v moci hostujícího brankáře.

39

Po něm pak míč skončil jen v moci hostujícího brankáře, který za chvíli odkopne míč zase od své branky.

38

Emiliano Sala upadl po kontaktu s protihráčem a sudí nařizuje volný přímý kop pro Nantes.

36

V další šanci se ocitli domácí hráči, kteří založili akci, na jejímž konci pak byla střela Tourého, jenž ale zamířil mimo tři tyče.

35

Mendes se chtěl pokusit o střelu z hranice velkého vápna, ale dříve u balónu byli domácí, kteří akci hostů znovu zastavili a nepustili je do zakončení.

34

Alonso si příliš hodně vyskočil a v souboji se soupeřem přišel o balón. U míče tak budou znovu domácí hráči.

33

Hned na to stejný hráč posílal centr do pokutového území z levé strany velkého vápna, míč ale ze vzduchu sebral brankář domácích Ciprian Tătăruşanu a odkopne ho pryč od své branky.

32

Maia se nedostal do blízkosti domácí branky. I když založil pěknou individuální akci. Ta skončila dříve, než začala.

32

Z této standardní situace ale nezapršelo a u míče jsou znovu hráči Lille, kteří už míří do rychlé protiakce.

31

Záhy pak střílel zblízka Sala, ale hosté míč zakopli za zadní čáru. Rohový kop pro Nantes.

29

Emiliano Sala se řítil podél levé postranní čáry do pokutového území, ale těsně před ním mu balón čistě sebral jeden z hostů a zabránil tak další možné šanci Nantes.

28

Hosté zase zakopli míč za postranní čáru a je z toho další autové vhazování pro domácí tým.

26

Benzia s Mendesem si vyměnili míč a druhý jmenovaný se jal ke střele z hranice velkého vápna a míč mířil na domácí branku. Jenže to bylo hodně vysoko.

25

Hráči Lille se pokoušeli dostat se na polovinu Nantes, ale to se jim nepovedlo. Míč poté zachytil Jules Iloki a míří s ním pryč z vlastního území.

24

Aktivní domácí hráči se znovu dostali ke střele, z levé strany střílel Andrei Girotto, ovšem jeho střela skončila jen na přesné obraně Lille.

23

Z hloubi vlastní poloviny založili hosté další akci, kterou ukončoval střelou z levé strany velkého vápna Thiago Mala, brankář domácích byl ovšem na místě.

21

Na druhé straně vyslal vzdušnou střelu Girotto, jenže obránce hostů dokázal míč zastavit a nepustil domácí tým do dalšího zakončení.

20

A záhy přišla další střela hráčů Lille, kteří se dostali do velkého vápna, jejich zakončení ale znovu chyběla větší přesnost. Útočit nyní jdou domácí hráči.

18

Hosté se snažili najít odpověď na inkasovanou branku, ale střela Mendese skončila pouze vysoko nad domácí brankou.

16

16. Emiliano SALA - 1:0

16

Nantes právě vstřelili branku!
Domácí otevírají účet tohoto duelu. Pěknou souhru zakončil v pokutovém území EMILIANO SALA, který zužitkoval přistrčení míče a poté svoji pravačkou poslal míč do hostující branky – 1:0. Asistence: Adrien Thomasson.

14

Dabila poslal přihrávku Mothibovi, ale do jejich souhry vložil nohu jeden z domácích hráčů a zabránil tak další šanci na straně hostů.

12

Hra se otevřela a k vidění už bylo více šancí na obou stranách, zatím tomu ale chybělo přesnější zakončení.

11

Na druhé straně střílel ve vápně Rongier, ale s jeho střelou si obrana a posléze také brankář hostů poradil.

10

Šance hostů. Střela z hranice velkého vápna provětrala pravou ruku domácího brankáře, který míč poslal nad sebe a zabránil tak akci hostů.

9

Domácí znovu bušili na vrata hostující obrany, bylo to zase marné. Jejich střela byla zablokována a u balónu tak budou zase hráči Lille.

8

Autové vhazování pro domácí. Hosté zakopli míč do zámezí a hráči Nantes tak u míče zůstanou i nadále.

6

Po delší době byla k vidění akce na straně hostů. Thiago Mendes dostal přihrávku do běhu a poté vystřelil z hranice velkého vápna, bylo to ale zase hodně nepřesné.

5

Kouadio-Yves Dabila kontroloval míč, který letěl za zadní čáru díky zakopnutí domácích a poté následuje další odkop od branky Malgnana.

4

Koffi Djidji byl znovu u zrodu domácí akce, ale obrana hostů ji zastavila a pokračuje tak další útok hráčů Lille.

4

Hosté ubránili další domácí útok, když zblízka střílel Djidji. Poté sebral míč brankář Lille a odkopl ho daleko od své branky.

3

David Alcibiade poslal z pravé strany míč do pokutového území, nabíhající Sala ale poté svou střelu poslal mimo tři tyče.

2

Na druhé straně vyslal vzdušnou střelu Thomasson, ale také on byl nepřesný. Hra se tak znovu otáčí před domácí branku.

1

Mothiba potáhl míč po pravé straně, poté centroval do vápna, nikdo z jeho spoluhráčů ale na něj nedosáhl a hosté tak ztrácejí míč.

1

Utkání právě začalo.
Hráči obou celků jsou už na hrací ploše a utkání tak za malý okamžik bude moci začít.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

FC Nantes: Tătăruşanu – Alcibiade (C), Dubois, Djidji, Lucas Lima – Iloki, Girotto, A. Touré, Thomasson – Rongier – Sala.
Náhradníci: Dupé – Kwateng, Kačaniklić, El Ghanassy, Krhin, N'Gom, Nakoulma.

Lille OSC: Maignan – Edgar Ié, Dabila, Alonso Mujica, Ballo-Touré – Maia, Amadou (C) – El Ghazi, Benzia, Mendes – Mothiba.
Náhradníci: Kouakou – Mendyl, Soumaré, Bahlouli, Bissouma, Pépé, Ponce.

Rozhodčí: Lesage – Pasqualotti, Berchebru.
Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
Vzájemná utkání

Oba celky se spolu naposledy utkaly v srpnu loňského roku a tehdy domácí Lille zvítězilo nad Nantes 3:0. Domácí celek tak má svému dnešnímu soupeři rozhodně co vracet.
Lille OSC

Hostující Lille OSC je na tom podstatně hůře. Jeho hráči jsou v tabulce Ligue 1 osmnáctí s pětadvaceti body a mají tedy opačné starosti. Bojují o záchranu v nejvyšší francouzské soutěži. Nyní jsou na barážové pozici, ze které by se rádi odlepili. Jenže dnes proti Nantes na jeho stadionu to nebudou mít vůbec jednoduché. Po porážce 0:3 od Paris Saint-Germain se alespoň pokusí získat nějaké body, které by byly rozhodně v boji o záchranu velice důležité.
FC Nantes

Domácí FC Nantes je v tabulce na pátém místě se sedmatřiceti body a je tak ve hře o pohárovou Evropu. Na paty dýchá čtvrtému Lyonu, na který má ztrátu jedenáct bodů. Dnes proti Lille budou chtít fotbalisté tohoto týmu nejlépe plně bodovat, aby si svou pozici udržovali a v případě klopýtnutí soupeřů před nimi snížili bodovou ztrátu. Uvidíme, jak si proti hostům z Lille povedou. Naposledy sehráli hráči Nantes duel proti Caenu a na jeho hřišti padli 2:3. Tuto bodovou ztrátu by rádi dnes před svými diváky napravili.
Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům fotbalu. Dnes je na programu pětadvacáté kolo franocuzské Ligue 1 a my v jeho rámci budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat utkání mezi týmy FC Nantes a Lille OSC. Pojďme si oba celky přiblížit.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

FC Nantes – Lille OSC

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 16. Sala (Thomasson), 71. Sala (Lucas Lima) – 67. Mothiba (Mendes), 81. Pépé (Mendes)

Karty:   43. Benzia (LIL)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 11:1. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:12.

FC Nantes: Tătăruşanu – Alcibiade (C), Dubois, Djidji, Lucas Lima – Iloki (87. N'Gom), Girotto, A. Touré, Thomasson (90+2. El Ghanassy) – Rongier (79. Kačaniklić) – Sala.
Náhradníci: Dupé – Kwateng, Kačaniklić, El Ghanassy, Krhin, N'Gom, Nakoulma.

Lille OSC: Maignan – Edgar Ié, Dabila, Alonso Mujica, Ballo-Touré – Maia, Amadou (C) – El Ghazi, Benzia (57. Pépé), Mendes (87. Soumaré) – Mothiba (82. Ponce).
Náhradníci: Kouakou – Mendyl, Soumaré, Bahlouli, Bissouma, Pépé, Ponce.

Rozhodčí: Lesage – Pasqualotti, Berchebru

Diváci: 22 655