Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Olympique Lyon – Stade Rennes

0:2

konec (0:1)

11.02.2018, 21:00 • Parc Olympique Lyonnais, Lyon • 25. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.42 5.09 7.89 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Závěrečné dvojité střídání v týmu Stade Rennes FC: výherní atmosféru nasají také Morgan Amalfitano a Mehdi Zeffane, potlesk hostujících fanoušků naopak vyprovází ze hřiště Wahbi Khazriho a Ismaïlu Sarra.

90+2

90+2. James Lea Siliki - 0:2

90+2

Rennes právě vstřelilo branku!
Je rozhodnuto! Domácí vsadili vše na jednu kartu a nechali otevřená zadní vrátka. Do nich vešel Hamari Traoré a zpětnou přihrávkou našel JAMESE LEA SILIKIHO, ten napoprvé sice neuspěl, ale z dorážky už Lopese překonal a společně se svými spoluhráči může začít slavit.

88

Taktické střídání v týmu Stade Rennes FC: z travnatého povrchu vůbec nepospíchá Diafra Sakho, přestože u postranní čáry už přešlapuje Edson Mexer.

83

Třetí a zároveň poslední výměna v týmu Olympique Lyon: dohrál Tanguy NDombèlé, udělat něco s dosavadním výsledkem má za úkol Amine Gouiri.

75

75. Nabil Fékir (LYO)

75

Olympique Lyon rozpoutal útočnou smršť, ale zatím nedokáže najít recept na vyrovnání. To platí i po Fékirově nadějné střele, která prosvištěla těsně vedle levé tyčky. Skoro to vypadá, jako by Koubek svou bránu očaroval.

69

69. Memphis Depay (LYO)

69

Po neúspěšném rohovém kopu domácí opět odcentrovali míč do pokutového území. Fékirův pas nalezl mezi penaltovým puntíkem a malým vápnem hlavičkujícího Depaye, který odrazem balonu o zem málem rozezvučel břevno. Ke gólové radosti scházely jen centimetry.

64

64. Memphis Depay (LYO)

64

Domácí znovu zazlobili! Cornetův lahodný centr zprava dolétl k Depayovi a po odrazu od jeho hrudi zamířil míč kousíček od pravé tyčky.

61

61. Bertrand Traoré (LYO)

61

Koubek předvedl výtečný zákrok! Strážce hostující pokladnice dnes už poněkolikáté vychytal Bertranda Traorého, tentokrát po přihrávce na penaltový puntík po zemi zakončujícího k levé brankové konstrukci.

58

Stejný trest za nesportovní chování dostal rovněž frustrovaný Nabil Fékir (Olympique Lyon).

58

Bertrand Traoré (Olympique Lyon) se po Fékirově pádu uvnitř vápna tak mohutně dožadoval odpískání penalty, až mu hlavní arbitr ukázal žlutý kartonek.

48

48. Nabil Fékir (LYO)

48

O vyrovnání usilující domácí vstoupili do druhé půle velmi nebezpečně. Fékir už po několika desítkách vteřin protáhl Koubka přízemní bombou směřující k pravé tyčce.

46

S výkonem svých svěřenců nespokojený Bruno Génésio (Olympique Lyon) provedl během poločasové přestávky dvě změny. Zpátky na hřiště nepustil Lucase Tousarta a Mariana Díaze, nahradila je dvojice Houssem Aouar, Memphis Depay.

37

37. Bertrand Traoré (LYO)

37

Koubkem otřásla rána jako z děla! Z hranice pokutového území ji vypustil Bertrand Traoré (Olympique Lyon). Kdyby mířil kdekoliv jinam než doprostřed brány, mohlo být vyrovnáno.

7

Prvním karetně napomenutým hráčem je za držení Hamari Traoré (Stade Rennes FC).

5

5. Wahbi KHAZRI - 0:1

5

Rennes právě vstřelilo branku!
Máme tady překvapivý vývoj. Po dlouhém výkopu Koubka využil WAHBI KHAZRI chybu hlavičkujícího obránce, za jeho zády sebral volný míč a tváří v tvář vyběhnuvšímu Lopesovi neselhal. Takový vstup do zápasu si Lyon nepřál.

Olympique Lyon – Stade Rennes

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 5. Khazri, 90+2. Siliki

Karty:   58. B. Traoré (LYO), 58. Fékir (LYO) – 7. H. Traoré (REN)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:1. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 16:8.

Olympique Lyon: A. Lopes – Tete, Marcelo, Morel, F. Mendy – Tousart (46. Aouar), NDombèlé (83. Gouiri) – Cornet, Fékir (C), B. Traoré – Díaz (46. Depay).
Náhradníci: Gorgelin – Diakhaby, Aouar, Depay, Ferri, Gouiri, Marçal De Oliveira.

Stade Rennes: Koubek – H. Traoré, Gelin, Gnagnon, Bensebaini – Bourigeaud, Prcić, Siliki, Sarr (90+4. Zeffane) – Khazri (C) (90+4. Amalfitano), D. Sakho (88. Mexer).
Náhradníci: Diallo – Zeffane, Mexer, Amalfitano, Maouassa, Hunou, Danzé.

Rozhodčí: Delerue – Gringore, Jouannaud