Menu

Hokej

NHL

New York Islanders – Nashville Predators

4:5

po prodl. (3:2, 1:1, 0:1 - 0:1)

06.02.2018, 01:00 • Barclays Center, New York • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 3.01 3.77 2.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

63:42

63:42 Roman JOSI - 4:5

63:42

Nashville právě vstřelil branku!
Dvojice hráčů Islanders nedokázala zasunout puk do prázdné brány a po rychlém protiútoku a nádherné kombinaci na jeden dotek mezi Nickem Boninem a ROMANEM JOSIM přišel rozhodující gól, když kapitán Predators na pravém křídle skóroval z ostrého úhlu do prázdné brány! Asistence: Nick Bonino.

62:54

Vzápětí ujel dvojici protihráčů Craig Smith a už to vypadalo, že po samostatném úniku rozhodne, jenže Jaroslav Halák i tentokrát uspěl, když puk ukryl v lapačce! Dva samostatné úniky, žádný gól.

62:19

Viktor Arvidsson se řítil od střídaček sám na bránu, jenže na vzdálenější pravé tyči trefil v rychlosti pouze levý beton slovenského brankáře Jaroslava Haláka!

61:53

Mathew Barzal po další skvostné přihrávce zpoza brány mohl skórovat na vzdálenější pravé tyči, jenže Pekka Rinne po spektakulárním přesunu ukryl puk v lapačce!

59:17

59:17 Ryan JOHANSEN - 4:4

59:17

Nashville právě vstřelil branku!
RYAN JOHANSEN se v blízkosti levé tyče prosadil prudkou střelou z ostrého úhlu, která vymetla vzdálenější pravý horní roh brány! Nashville vyrovnal při hře bez brankáře na 4:4! Asistence: P. K. Subban a Viktor Arvidsson.

58:50

Pekka Rinne se zřejmě ihned po přestávce vydal na střídačku a Predators to zkouší ve hře bez brankáře!

57:02

Před bránou Jaroslava Haláka bylo velké horko a slovenský brankář byl dole, jenže ani Predators ho nedokázali z blízkosti překonat, když minuli levou tyč!

55:48

A nyní Anders Lee mohl skórovat, když v levém kruhu po zastavení puku a jeho pokrytí před protihráčem pohotově vypálil vestoje rychle z otočky! Puk sice mířil po ledě ke vzdálenější pravé tyči, jenže Pekka Rinne ho vykopl levým betonem!

55:25

Jordan Eberle a po něm Mathew Barzal nedokázali v rychlém sledu propálit Pekku Rinneho z mezikruží! Co finský brankář chytí, to je neskutečné!

51:13

Jordan Eberle mohl po krásném přenesení hry skórovat na vzdálenější levé tyči, jenže ani on nedokázal překonat Pekku Rinneho! Finský brankář chytá neskutečně!

47:35

Mathew Barzal se řítil sám na bránu, jenže puk nedokázal v blízkosti pravé tyče zasunout do brány, když ztroskotal na levém betonu fantastického Pekky Rinneho!

44:34

Anders Lee měl na holi další gól, když se na vzdálenější levé tyči po krásné přihrávce z pravého křídla ocitl v obrovské šanci, Pekka Rinne ho ale po fantastickém přesunu vychytal!

43:53

Anders Lee na přední tyči pravou bruslí zablokoval nahození z pravého křídla a Jordan Eberle mohl ze druhé vlny skórovat, jenže trefil pouze hruď Pekky Rinneho!

38:43

Mattias Ekholm bleskově objel bránu a v blízkosti pravé tyče se ho snažil zasunout do sítě, jenže trefil pouze hůl Brocka Nelsona, který si připsal fantastický obranný zákrok!

36:25

36:25 Calle JÄRNKROK - 4:3

36:25

Nashville právě vstřelil branku!
Scott Hartnell skvěle clonil před bránou, čehož využil po střele Mattiase Ekholma z vrcholu levého kruhu CALLE JÄRNKROK, který z dorážky poslal puk pod horní tyč! Asistence: Scott Hartnell a Mattias Ekholm.

34:59

Vyloučený Mattias Ekholm se vrátil z trestné lavice zpět na led, jenže Islanders ještě mohli využít závěrečný tlak z početní výhody, když se před bránou na několikrát snažil procedit puk do sítě John Tavares, Pekka Rinne byl ale opět proti! Komerční přestávka.

34:24

Islanders si v rychlém sledu vytvořili tři obrovské šance, jenže první střela skončila na tyči, druhou fantasticky vyrazil Pekka Rinne pravým betonem a poslední z blízkosti nepropustil do sítě mezi betony, které rychle sklepl k sobě!

32:57

Mattias Ekholm podruhé v dnešním zápase usedl na trestnou lavici, tentokrát za držení.

32:37

Jason Chimera na levém křídle rychle zavezl puk do útočného pásma a střelou zápěstím z levého kruhu mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Pekka Rinne ale předvedl výstavní semafor a puk ukryl ve své lapačce!

28:43

Casey Cizikas byl podruhé v zápase vyloučen, tentokrát za krosček. Predators mají přesilovou hru.

26:47

Predators zasypali domácí bránu sprchou střel a v blízkosti pravé tyče mohl dorazit puk do brány Ryan Johansen, jenže trefil pouze ležícího Jaroslava Haláka! Komerční přestávka.

26:14

Ryan Ellis na pravém křídle napřáhl k prudké ráně, po které Jaroslava Haláka zachránila branková konstrukce!

25:26

Roman Josi napřáhl na vrcholu levého kruhu k prudké střele, kterou Jaroslav Halák fantasticky vyrazil na přední tyči levým betonem a poté si poradil i s dorážkou!

23:39

23:39 Nick LEDDY - 4:2

23:39

Islanders právě vstřelili branku!
NICK LEDDY napřáhl od modré čáry ke krásné táhlé střele, a jelikož Pekka Rinne vůbec nic neviděl, puk zamířil pod horní tyč! Islanders poprvé v zápase vedou o dvě branky! Asistence: Andrew Ladd a Brock Nelson.

22:50

Yannick Weber se za bránou Islanders nádhernou otočkou zbavil protihráče a u pravé tyče se snažil zasunout puk do sítě, jenže Jaroslav Halák tam ucpal prostor!

21:37

Austin Watson mohl udeřit v oslabení, Jaroslav Halák ale jeho tvrdou ránu z pravého kruhu mířící do vzdálenějšího levého horního rohu brány vyrazil vyrážečkou!

20:08

V dnešním utkání se často vylučuje a po osmi sekundách druhé třetiny následuje další trest. Ryan Johansen dostal dvě minuty za vysokou hůl. Další přesilová hra pro Islanders.

17:03

17:03 Casey CIZIKAS - 3:2

17:03

Islanders právě vstřelili branku!
CASEY CIZIKAS nabral na pravém křídle rychlost, které využil k tomu, aby si sjel před bránu a po pěkném oblouku na přední tyči pod tlakem poslal puk vedle levého betonu Pekky Rinneho do brány! Islanders otočili rychle zápas na svou stranu a vedou 3:2! Asistence: Jason Chimera.

14:54

Casey Cizikas usedl na trestnou lavici za zdržování hry poté, co vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo.

14:05

14:05 Ryan PULOCK - 2:2

14:05

Islanders právě vstřelili branku!
RYAN PULOCK si na pravém křídle najel na krásnou přihrávku od Andrewa Ladda, který parádně přenesl pasem od střídaček hru, a po rychlém zavezení puku do útočného pásma napřáhl před pravým kruhem ke tvrdé ráně s příklepem, která se na přední tyči od lapačky Pekky Rinneho odrazila do horního rohu brány! Islanders čekali na vyrovnání pouhých 38 sekund! Asistence: Andrew Ladd a Brock Nelson.

13:27

13:27 Kevin FIALA - 1:2

13:27

Nashville právě vstřelil branku!
Jaroslav Halák střelu Predators z mezikruží vyrazil levým betonem pouze před sebe, čehož u pravé tyče využil KEVIN FIALA a z úhlu dorazil puk po ledě do brány! Predators otočili skóre a vedou 2:1! Asistence: Nick Bonino a Ryan Ellis.

11:59

11:59 Kevin FIALA - 1:1

11:59

Nashville právě vstřelil branku!
Kyle Turris si na levém křídle najel na krásnou kolmou přihrávku podél hrazení od Craiga Smitha a z ostrého úhlu poslal na vzdálenější pravou tyč skvělý pas, po kterém KEVIN FIALA skóroval do odkryté brány – 1:1! Asistence: Kyle Turris a Craig Smith.

09:30

Roman Josi byl vyloučen na dvě minuty za sekání poté, co fauloval za vlastní bránou, a nyní už si domácí Islanders skutečně zahrají druhou přesilovou hru v zápase. První využili.

07:52

Ryan Ellis napřáhl od modré čáry k nádherné střele s příklepem a jeho střela se od pravé tyče odrazila zpět do hry!

06:31

John Tavares dostal dvě minuty za hákování a Predators si zahrají první přesilovou hru 4 na 3.

06:09

Alexej Jemelin v souboji dvou hráčů s číslem 25 na zádech narazil za vlastní bránou na hrazení Jasona Chimeru a hra byla přerušena. Islanders si po reklamní přestávce zahrají druhou přesilovou hru. Alexej Jemelin dostal dvě minuty za vražení na hrazení, jenže souběžně s ním byl nakonec vyloučen také Jason Chimera, který dostal dvě minuty krosček. Bude se hrát tedy ve hře 4 na 4.

04:55

04:55 John TAVARES - 1:0

04:55

Islanders právě vstřelili branku!
Anders Lee přihrávkou zpoza brány našel u pravé tyče Anderse Leeho, který krásnou přihrávkou přenesl hru na JOHNA TAVARESE, který na vzdálenější levé tyči zvedl puk nad pravý beton Pekky Rinneho a Islanders po využití přesilové hry vedou 1:0! Asistence: Josh Bailey a Anders Lee.

04:04

Mattias Ekholm dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Islanders si zahrají po necelých pěti minutách přesilovou hru.

04:04

John Tavares vyrazil po pravém křídle do přečíslení dva na jednoho a krásnou bekhendovou přihrávkou z pravého kruhu našel před bránou Anthonyho Beauvilliera, který předvedl rychlou bekhendovou kličku a u pravé tyče ztroskotal na levém betonu Pekky Rinneho! Islanders se vzápětí dostali v mezikruží ke dvěma dorážkám, z nichž první byla zablokována a druhá skončila v náručí brankáře Predators!

01:22

Nick Leddy poté napřáhl na pravém křídle k pořádně dělovce, která od modré čáry mířila do bližšího horního rohu brány, Pekka Rinne ale předvedl pěkný semafor a ukryl puk v lapačce!

New York Islanders – Nashville Predators

4:5

po prodl. (3:2, 1:1, 0:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Tavares (Jo. Bailey, Lee), 15. Pulock (Ladd, B. Nelson), 18. Cizikas (Chimera), 24. Leddy (Ladd, B. Nelson) – 12. Fiala (Turris, C. Smith), 14. Fiala (Bonino, Ellis), 37. Järnkrok (Hartnell, Ekholm), 60. Johansen (P. K. Subban, Arvidsson), 64. Josi (Bonino)

New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Aho, Pelech, Mayfield, Hickey, Pulock – Beauvillier, Tavares (C), Jo. Bailey – Lee, Barzal, Eberle – Ladd (A), B. Nelson, Clutterbuck (A) – Cizikas, Quine, Chimera. Hlavní trenér: Doug Weight.

Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), P. K. Subban, Jemelin, Y. Weber – Sissons, Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Hartnell, Bonino, Järnkrok – Salomäki, Watson, Åberg. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

Rozhodčí: Jean Hebert, Garrett Rank. Čároví: Steve Barton, Ryan Galloway

Diváci: 10217

Průběh zápasu
1. třetina
04:04 NSH 2 Ekholm, nedovolené bránění
04:55 NYI 1:0 Tavares (Jo. Bailey, Lee)
06:09 NSH 2 Jemelin, vražení na hrazení
NYI 2 Chimera, krosček
06:31 NYI 2 Tavares, hákování
09:30 NSH 2 Josi, sekání
11:59 NSH 1:1 Fiala (Turris, C. Smith)
13:27 NSH 1:2 Fiala (Bonino, Ellis)
14:05 NYI 2:2 Pulock (Ladd, B. Nelson)
14:54 NYI 2 Cizikas, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
17:03 NYI 3:2 Cizikas (Chimera)
Po 1. třetině
2. třetina
20:08 NSH 2 Johansen, vysoká hůl
23:39 NYI 4:2 Leddy (Ladd, B. Nelson)
28:43 NYI 2 Cizikas, krosček
32:57 NSH 2 Ekholm, držení
36:25 NSH 4:3 Järnkrok (Hartnell, Ekholm)
Po 2. třetině
3. třetina
59:17 NSH 4:4 Johansen (P. K. Subban, Arvidsson)
Po 3. třetině
Prodloužení
63:42 NSH 4:5 Josi (Bonino)
po prodl.