Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Vardar – 1.FC Slovácko

2:2

konec (1:1)

03.02.2018, 15:00 • Philip II Arena, Skopje • Adam Dořák

83

83. Vlastimil DANÍČEK - 2:2

83

Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácko vybojovalo zdánlivě ztracený míč zpět a VLASTIMIL DANÍČEK si hezky řekl o centr a hlavičkou pod břevno srovnává stav zápasu.

71

71. Maksim MAKSIMOV - 2:1

71

Vardar Skopje právě vstřelilo branku!
Nyní obrana Slovácka lehce podcenila tento útok. Centr z pravé strany měl být odvrácen, avšak hráč Slovácka se netrefil do míče a ten propadl na MAKSIMA MAKSIMOVA a prostřeluje brankáře pod břevno.

69

Roh sám o sobě nepřinesl nic. Avšak následný centr na levou stranu a přihrávka před branku již přinesla střelu. Avšak hráč zamířil nad branku!

42

42. Tomáš ZAJÍC - 1:1

42

Slovácko právě vstřelilo branku!
A je tu konečně vyrovnávací branka. TOMÁŠ ZAJÍC využil pěkného vysokého centru z pravé strany a pěkně jej sklepl pod nohy brankáře do branky.

30

Standardní situaci Slovácko zahrálo velmi dobře a jeden z hráčů dorážel v těsné blízkosti brankáře, který však byl hodně blízko a vyrazil míč na rohový kop.

23

23. První vážnější akce Slovácka!

23

A tohle byla nadějná příležitost. Útok po pravé straně a následný centr před branku. Hlavičkoval jeden z hráčů a zamířil jen kousek nad branku!

21

No a standardní situace nebyla špatně zahrána, ale jako první se dostal k míči obránce soupeře a ten odráží na rohový kop. Avšak chvilku musel trnout, aby si míč nekopl do vlastní branky.

6

6. Filip STOJCEVSKI - 1:0

6

Vardar Skopje právě vstřelilo branku!
Vardar se po rohovém kopu dokázal udržet na polovině soupeře a nakonec po přihrávce Antovskeho se nádherně trefil k pravé tyči FILIP STOJCEVSKI.

FK Vardar – 1.FC Slovácko

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 6. Stojcevski, 71. Maksimov – 42. Zajíc, 83. Daníček

FK Vardar: Aleksovski – Antovski, Popov, Stojcevski, Todoroski, Serafimov, Toševski, Brdarovski, Stojkov, Maksimov, Beriša.

1.FC Slovácko: Daněk (60. Trmal) – Vasiljef, Hofmann, Šimko, Rainberk (36. Havlík (63. Kubala)) – Daníček, Janošek, Hellebrand (46. Sadílek) – Rezek, Zajíc, Navrátil.