Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – Everton FC

5:1

konec (4:0)

03.02.2018, 18:30 • Emirates Stadium, London • 26. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.31 5.81 10.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

78

Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Baye Oumar Niasse, přichází Cenk Tosun.

75

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Aaron Ramsey, přichází Jack Wilshere.

74

74. Aaron RAMSEY - 5:1

74

Arsenal právě vstřelil branku!
Domácí si berou čtyřgólový náskok zpět a dalším gólem se o to postaral AARON RAMSEY, který po přihrávce od Mchitarjana z pravé strany vypálil nechytatelně k bližší tyči, a dokonal tak hattrick!

71

Dnešní utkání sleduje 59306 diváků.

70

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Petr Čech, přichází David Ospina.

64

64. Dominic CALVERT-LEWIN - 4:1

64

Everton právě vstřelil branku!
Dvoustá nula Petra Čecha v Premier League se nekoná. Cuco Martina z levé strany odcentroval míč do předbrankového prostoru, kde zůstal nedostatečně pokrytý DOMINIC CALVERT-LEWIN a střídající mladík dokázal dostat balon za Čechova záda.

61

Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Theo Walcott, přichází Dominic Calvert-Lewin.

52

Theo Walcott z pravé strany nacentroval míč na zadní tyč, kam si seběhl Baye Oumar Niasse, od nějž se balon odrazil do brankové konstrukce!

49

Baye Oumar Niasse a Shkodran Mustafi se srazili nedaleko hranice pokutového území a sudí Swarbrick následně druhému jmenovanému udělil žlutou kartu.

46

Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Michael Keane, přichází Tom Davies.

46

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Nacho Monreal, přichází Sead Kolašinac.

37

Nacho Monreal měl po Xhakově centru od rohového praporku na hlavě pátý gól Arsenalu, jeho pokus ale nakonec zastavilo břevno!

36

36. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 4:0

36

Arsenal právě vstřelil branku!
Vzápětí navíc londýnský celek přidává další gól. Henrich Mchitarjan a PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG oprášili spolupráci z Dortmundu a ačkoliv byl zakončující Aubameyang v jasném ofsajdu, čárový sudí Hatzidakis si toho nevšiml, a gabonský útočník se tak může radovat z prvního gólu za Arsenal.

31

Pierre-Emerick Aubameyang se mohl trefit při svém debutu za Arsenal, posilu z Dortmundu ale po jeho individuálním průniku Pickford vychytal!

24

Laurent Koscielny si počínal nedovoleně v souboji s Niassem, za což mu sudí Swarbrick ukázal žlutou kartu.

19

19. Aaron RAMSEY - 3:0

19

Arsenal právě vstřelil branku!
Obrana Toffees hoří jako novinový papír a Gunners si se svým soupeřem dělají, co se jim zachce. Mesut Özil utekl po levém křídle a poté přenechal míč Iwobimu, jenž následně nahrál volnému AARONU RAMSEYMU, jehož dělovku z první ještě tečoval Mangala a Pickford už nestihl zakročit.

14

14. Laurent KOSCIELNY - 2:0

14

Arsenal právě vstřelil branku!
To jsou věci, ani ne po čtvrthodině hry vede Arsenal už 2:0! Shkodran Mustafi prodloužil centr od rohového praporku na zadní tyč, kde Mangala zapomněl hned na dva hráče Gunners: Aubameyanga a Koscielnyho. A právě LAURENT KOSCIELNY z bezprostřední blízkosti dopravil míč do sítě!

13

Alex Iwobi chytrou kolmicí našel rozběhnutého Ramseyho, který našel v šestnáctce z druhé vlny si nabíhajícího Aubameyanga, jeho střela ale byla zblokována do zámezí.

10

Wengerova parta vstoupila do zápasu skvěle. Čerstvá posila z Manchesteru United Henrich Mchitarjan teď vypálil z hranice pokutového území a arménský špílmachr jen o pár centimetrů minul Pickfordovu svatyni.

6

6. Aaron RAMSEY - 1:0

6

Arsenal právě vstřelil branku!
Akce Gunners ale ještě pokračovala a je z toho gól! Po Özilově akci se ocitl s míčem na kopačce na pravém okraji pokutového území Henrich Mchitarjan, který přesným pasem našel v předbrankovém prostoru AARONA RAMSEYHO a ten už měl úlohu relativně snadnou. Ramsey se tak trefil už ve třetím utkání proti Evertonu v řadě!

Arsenal FC – Everton FC

5:1

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 6. Ramsey (Mchitarjan), 14. Koscielny (Mustafi), 19. Ramsey (Iwobi), 36. Aubameyang (Mchitarjan), 74. Ramsey (Mchitarjan) – 64. Calvert-Lewin (Cuco Martina)

Karty:   24. Koscielny (ARS), 49. Mustafi (ARS)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:8.

Arsenal FC: Čech (70. Ospina) – Bellerín, Koscielny, Mustafi, Monreal (46. Kolašinac) – Ramsey (75. Wilshere), Xhaka – Mchitarjan, Özil, Iwobi – Aubameyang.
Náhradníci: Ospina – A. Lacazette, Wilshere, Chambers, Maitland-Niles, Kolašinac, Elneny.

Everton FC: Pickford – M. Keane (46. Davies), A. Williams, Mangala – Kenny, Schneiderlin, Gueye, Cuco Martina – Walcott (61. Calvert-Lewin), Niasse (78. Tosun), Bolasie.
Náhradníci: Robles – Rooney, Tosun, G. Sigurdsson, Calvert-Lewin, Davies, Holgate.

Rozhodčí: Swarbrick – Hatzidakis, Cook

Diváci: 59306