Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Brøndby IF – SK Slavia Praha

2:2

konec (1:1)

29.01.2018, 13:00 • Jebel Ali Centre of Excellence, Dubaj • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.18 3.53 2.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. Jaromír ZMRHAL - 2:2

89

Slavia právě vstřelila branku!
Jugas po pravé straně pronikl do šestnáctky a po jeho přesné přihrávce z ostrého úhlu na přední tyči z blízkosti doklepl míč do brány JAROMÍR ZMRHAL! Slavia v závěru vyrovnala!

87

Střídání v týmu Brøndby IF: ze hřiště odchází Kasper Fisker Jensen, přichází Filip Blažek.

86

Jan Sýkora krásně nacentroval z levého křídla a na vzdálenější pravé tyči našel Tomáše Necida, který trkl do míče hlavou, jeho pokus ale minul bližší horní roh brány!

77

Sešívaní připravili několikanásobné střídání. Ze hřiště odešli Frydrych, Ngadeu, Pokorný, Bucha, Stoch, Hromada, Škoda a Tecl, přicházejí Jugas, Danny, Zmrhal, Hušbauer, Kúdela, Bořil, Deli, Necid.

71

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Eduard Sobol, přichází Jan Sýkora.

71

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Mick van Buren, přichází Tomáš Souček.

57

Slavia rozehrála na pravé straně rohový kop a po následném centru mohl vyrovnat na 2:2 Miroslav Stoch, jenže jeho hlavička zamířila pouze doprostřed brány, kde ji Ronnow reflexivně vyrazil!

49

Hany Mukhtar rozehrál na levé straně hřiště standardní situaci a jeho technická střela těsně nad zemí mířila ke vzdálenější pravé tyči, Kovář ale nadvakrát dokázal míč zastavit!

47

47. Teemu PUKKI - 2:1

47

Brøndby právě vstřelilo branku!
TEEMU PUKKI se zmocnil v blízkosti šestnáctky míče a mezi nohama Lukáše Pokorného ho přízemní střelou poslal přesně k levé tyči! Brøndby otočilo krátce po přestávce vývoj utkání a vede nad pražským týmem 2:1!

45

45. Hany MUKHTAR - 1:1

45

Brøndby právě vstřelilo branku!
HANY MUKHTAR se postavil k rozehrání volného přímého kopu a krásnou technickou střelou zatočil míč do bližšího levého horního rohu brány! Kovář se sice snažil míč pravou rukou vyboxovat, jenže míč se od tyče odrazil do sítě.

43

43. Mick van Buren a jeho pěkná individuální akce a průnik!

43

Van Buren na pravé straně šestnáctky krásně pronikl mezi dvěma protihráči k bráně, kde se z ostrého úhlu snažil přízemní střelou propálit brankáře Ronnowa. A byl úspěšný! Jenže na přední tyči se ve skluzu snažil prosadit Milan Škoda a fauloval.

35

Frydrych si na pravém křídle pěkně vyměnil míč s Van Burenem a na pravé straně šestnáctky napřáhl k pohotové střele pravačkou, jenže míč mu skočil a nakonec minul bližší horní roh brány!

25

25. Hjortur HERMANNSSON - 0:1

25

Slavia právě vstřelila branku!
Bucha na pravém křídle prostrčil míč krátkou kolmou přihrávkou na nabíhajícího Frydrycha, který bez přípravy poslal do ohně přízemní centr a HJORTUR HERMANNSSON si ho ve skluzu usměrnil ke vzdálenější levé tyči vlastní brány!

22

Larsson krásnou zpětnou přihrávkou z pravého křídla našel na přední tyči nabíhajícího Fiskera, který přízemní střelou bez přípravy přibližně o dva metry minul bránu Kováře!

21

21. Stochova utěšená táhlá střela zpoza pokutového území

21

Stoch to vzal na sebe a zpoza šestnáctky napřáhl k táhlé střele, která nabrala příliš velkou výšku a zamířila nad!

17

Pukki si nabíhal na nebezpečnou přihrávku za obranu a málem běžel sám na bránu, jenže Kovář skvěle vyběhl proti míči a po rychlém pádu pod nohy útočníka Brøndby míč ukryl v náručí!

Brøndby IF – SK Slavia Praha

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45. Mukhtar, 47. Pukki – 25. Hermannsson (vla.), 89. Zmrhal

Brøndby IF: Ronnow – Jung, Röcker, Hermannson, Larsson (C) – Tibbling, Norgaard, Fisker (87. Blažek) – Pukki, Mukhtar, Kliment.
Náhradníci: Bellot – Mensah, Halimi, Wilczek, Arajuuri, Kabongo, Blažek, Crone, Enemark, Frendrup, Hlynsson.

SK Slavia Praha: Kovář – Frydrych (76. Bořil), Ngadeu (76. Jugas), Pokorný (76. Deli), Sobol (71. Sýkora) – Bucha (76. Kúdela), Hromada (76. Hušbauer), Stoch (76. Zmrhal) – Van Buren (71. Souček), Škoda (76. Necid), Tecl (76. Danny).
Náhradníci: Kolář, Otáhal – Danny, Bořil, Deli, Hušbauer, Jugas, Kúdela, Necid, Souček, Sýkora, Zmrhal.

Rozhodčí: Ali Hassan Kareem