Menu

Fotbal

Španělský pohár

FC Barcelona – Espanyol Barcelona

2:0

konec (2:0)

25.01.2018, 21:30 • Camp Nou (Barcelona) • Čtvrtfinále • David Suchý

Tipsport: 1.08 10.6 27.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 75 % : 25 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 6:17. (23:22:02)
Hotovo! Barcelona nakonec ustrážila postupový výsledek a stává se tak čtvrtým semifinalistou Copa del Rey! Domácí měli celé utkání měli pod kontrolou a svého městského rivala nepustili do žádné vyložené šance. Do zápasu se podívala také zimní posila Phillippe Coutinho, který se ihned chopil operativní činnosti, která mu bude v novém klubu příslušit.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Rakitič, přichází Gomes.

90+2

Hlavní sudí bude určitě tématem pro zítřejší sportovní noviny. Mateu Lahoz totiž zápas příliš nezvládá, což se pochopitelně odráží i na projevech domácích příznivců.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

88

Mohlo být hotovo! Na centrovaný balón si naskočil Messi, který z velké blízkosti orazítkoval pouze levou tyč.

87

Messi byl opět ostře dohrán, i tak ale stačil alespoň popostrčit balón na volného Busquetse. Defenzivně laděný záložník ještě roztáhl hru na pravou stranu, kde Rakitič s touto přihrávkou příliš nepočítal.

86

Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Sánchez, přichází Melendo.

85

Momentálně sledujeme pozvolnou kombinaci domácích, kteří evidentně nikam nespěchají. U balónu se točí kompletní jedenáctka.

84

Coutinho se dostává častokrát k míči a nechybělo mnoho a svojí přihrávkou mohl poslat do velké šance Paulinha. Druhý jmenovaný ztrácel zhruba krok.

83

I o malý okamžik později je hra přerušena. Tentokráte se za obranou soupeře zapomněl Luis Suárez a jak už bývá zvykem, tak se nacházel v ofsajdovém postavení.

82

Na druhé straně nastartoval své nohy Paulinho, který byl evidentně zatahán za dres. Brazilec se tak vehemetně dožadoval žluté karty, až jí sám obdržel.

82

Zničehonic měl Baptistao na levém křídle spousta prostoru a ten chtěl využít přihrávkou na naběhnuvšího Morena. Ten se v pokutovém území teatrálně skácel k zemi, penalta se ale nepíská.

81

Nyní se nám utkání dostává do závěrečné desetiminutovky a hosté jsou i nadále bezradní. Povede se jim nakonec vstřelit kýženou branku?

80

No a co chybělo! Messi udělal rychlý manévr doleva, načež svojí silnější levou nohou zkoušel obstřelit branku. Střela ale postrádala větší přesnost.

79

Messimu se dnes při zahrávaní standardních situací vůbec nedaří. Tentokráte směřoval na malé vápno lehký bochánek, na který jako první reagoval Naldo.

78

Střídající García se pokoušel vyslat do rychlostního souboje Caricola, který proti Rakitičovi vydatně strádal. Cillessen je ve druhém poločase téměř bez zákroku.

FC Barcelona – Espanyol Barcelona

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 9. Luis Suárez, 25. Messi

Karty:   8. Luis Suárez (BAR), 27. Messi (BAR), 38. Alba (BAR), 82. Paulinho (BAR) – 19. Hermoso (ESB), 60. Granero (ESB), 72. García (ESB), 77. Naldo (ESB)

Držení míče: 75 % : 25 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 6:17.

FC Barcelona: Cillessen – Roberto, Piqué, Umtiti, Alba – Vidal, Busquets, Rakitič, Iniesta (C) – Messi, Suárez
Náhradníci: ter Stegen – Paulinho, Coutinho, Digne, Gomes, Mina, Paco

Espanyol Barcelona: Pau – Navarro, Naldo, Hermoso, Caricol – David López – Darder, Fuego, Sánchez (C), Granero – Moreno
Náhradníci: Diego López – Baptistao, García, Javi López, Melendo, Roca, Duarte

Rozhodčí: Lahoz

První zápas: Espanyol - Barcelona 1:0