Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Železiarne Podbrezová – FK Poprad

1:1

konec (1:0)

23.01.2018, 13:00 • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

Tipsport: 2.4 3.5 2.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Poprad v druhom polčase dokázal vyrovnať skóre vďaka gólu Šašinku, ktorý si spravil pozíciu cez Djordjeviča. V prípravnom zápase sa tak nezrodilo víťazstvo ani jedného tímu, "body sa delili". (14:47:59)

90+0

Koniec zápasu.

90

Jančo hľadal centrom Horvátha, ten sa cez Váleka do zakončenia nedostal.

86

Kopičár si nabehol do šestnástky súpera, prihrávka na jeho osobu neprešla. Po následnom prechode Popradu dopredu sa na zemi ocitol Horodník.

85

Chybu Djordjeviča dokázal veľmi rýchlo napraviť mladý obranca Alex Mojžiš, ktorý bol dokonca aj faulovaný.

84

Hráči Popradu sa v trojici dostali do šestnástky Podbrezovej, ktorá mala poriadne rozostúpenú obranu, avšak všetko prekazil ofsajd.

83

Alex Mojžiš skúsil šťastie strelou z diaľky, nepodarilo sa mu namieriť presne a bránu minul o veľký kus.

82

Mikuš si veľmi dlho hľadal ideálnu pozíciu na zakončenie, čo využil Gallovič a vytlačil ho s loptou mimo pozíciu.

81

Matúš Mikuš zakončil center Mojžiša zľava spred malého vápna, ale trafil iba do dobre postaveného obrancu Hrica.

80

Už len desať minút ostáva odohrať do konca tohto zápasu, v ktorom zatiaľ registrujeme bezgólový výsledok. Sme teda zvedaví, čo sa skóre ešte pohne.

79

Po centri Maťaša sprava zakončenie neprišlo, následné súboje priniesli fakt, že odkopávať od brány bude môcť Martin Kuciak.

78

Po priamom nasleduje rohový kop, nízky center na prvú tyč odvrátil obranca Maťaš.

77

Miroslav Viazanko sa na krídle nepresadil, po faule na jeho osobu vybojoval však aspoň priamy kop pre Podbrezovú.

76

Dávid Leško sa pred veľkým vápnom súpera otočil a vzápätí poslal strelu, ktorá mu nesadla. Mieril vedľa brány.

75

Šašinka si síce hodil loptu cez posledného stopéra Podbrezovej Váleka, lenže rýchlo tam pribehol Alex Mojžiš a všetko vyriešil.

74

Mojžiš vysunul vedľa šestnástky Mejriho, jeho center ale Leško zakončiť nedokázal. Celú akciu zakončila strela Kopičára z diaľky mimo.

73

Viktor Mojžiš mal priestor na krídle, ten využil na presný center k nohám Mejriho, avšak ten loptu zakončil nepresne. Následne tento mladík dostal krásny pas síce do ofsajdu, no aj tak mu lopta ušla.

72

Stiepo mohol po zisku lopty pokračovať do protiútoku, ale preváhal vhodný moment na prihrávku a navyše bol o loptu obratý.

71

Ďalší roh pre Podbrezovú. Mikuš sa k zakončeniu nedostal, Mojžiš strieľal z diaľky veľmi nepresne vedľa brány.

70

Tento center bol veľmi zlý, Dávid Leško prekopol celú šestnástku a nedal spoluhráčom šancu zakončiť.

69

Alex Mojžiš našiel dlhým pasom brata Viktora Mojžiša v šestnástke súpera, ten vybojoval rohový kop, po ktorom bude nasledovať aj ďalší.

68

Domáci hráči napádajú rozohrávku Popradu, to viedlo k dlhému pasu od Hrica, ktorý našiel spoluhráča Šašinku v ofsajde.

67

Lazar Djordjevič si musel dať veľký pozor na Šašinku, ktorý sa vo veľkom vápne tlačil k lopte. Srbský obranca situáciu zvládol.

66

Kolmica z krídla od Viazanka do veľkého vápna pre spoluhráča Mejriho síce vyzerala zaujímavo, mladý záložník sa k lopte nedostal.

65

Kopičár v súboji dvoch hráčov s číslom 23 fauluje Galloviča, ale Poprad po nákope do šestnástky súpera nevymyslel vôbec nič.

64

Chorvátsky záložník Njire Stiepa vystrelil z diaľky, trafil vedľa brány. Po ďalšej akcii sa Mikuš okolo súpera dostal iba na zem, bolo to bez faulu.

63

Djordjevič pekne zastavil center na Šašinku, vyviezol loptu dopredu, kde ju prenechal na Leška. Ten už kolmicou Mikuša neoslovil.

62

Podbrezová po rozohrávke okamžite prechádza dopredu po pravej strane ihriska, nákop na Mejriho nebol ideálny.

61

Poprad dal gól!
JAKUB ŠAŠINKA si spracoval loptu na hranici malého vápna, telom si ju zakryl pred Djordjevičom a prudkou ranou nedal Kuciakovi šancu zasiahnuť.

61

Viktor Mojžiš svojou strelou obrancov súpera neprepálil, Dávid Leško o niekoľko sekúnd neskôr mieril do miest, kde bol brankár súpera.

60

Hatok si to po ľavej strane zo stredu poľa nasmeroval kolmo až do veľkého vápna, po prihrávke do druhej vlny sa však k zakončeniu nedostal Šašinka.

59

Kopičár dostal nepríjemný úder do hlavy v hlavičkovom súboji, previnil sa Horodník.

58

Na opačnej strane našiel center zľava voľného Horvátha, avšak do neho lopta ako keby len narazila a hráč hostí ju nezakončil.

57

Leško nedostal na krídlo práve najlepší pas, ale Mojžiš sa v šestnástke takmer aj tak dostal do šance. Zastavil ho Hric.

56

Práve Matúš Mikuš sa na prvej žrdi snažil zakončiť nízky center z rohového kopu, lopta od hráča Podbrezovej uteká za bránkovú čiaru.

55

Po skvelej práci Dávida Leška, ktorý zachytil rozohrávku súpera, išiel proti poslednému obrancovi Mikuš, jeho strelu pod brvno brankár Poprad vyrazil.

54

Leško na ľavej strane uvoľnil Mojžiša, jeho center bol zrazený na roh. Pas z tejto štandardky na hranicu malého vápna bol odvrátený.

53

Mejri zrazeným centrom vybojoval pre svoj tím rohový kop. Leško rozohral na krátko s Viazakom, ktorý sa k centru nedostal a navyše fauloval.

52

Chyba v bránení štandardky takmer znamenala zakončenie Kopúnka z malého vápna, v poslednej chvíli odkopol Mojžiš. Situácia sa zopakovala po ďalšom rohu, tentoraz zachraňoval Stiepo.

51

Vracajúci sa Leško fauloval pri postrannej čiare vedľa šestnástky Podbrezovej, center sa odráža na rohový kop.

50

Center Dávida Leška síce našiel na hranici malého vápna Kopičára, ten z ofsajdu hlavičkoval vedľa. Po protiútoku prišiel pas do malého vápna domácich, Mojžiš odkopol.

49

Viazanko si síce od začiatku išiel za prihrávkou na pravé krídlo, ale pas od Kopičára sa mu nepodarilo skrotiť tak, by mohol v akcii pokračovať.

48

Maťaš nabral na krídle rýchlosť, ale cez Mojžiša sa dostal k centru, ktorým našiel iba pripraveného Martina Kuciaka.

47

Mojžiš síce na krídle prepadol, ale Poprad tento aspekt nevyužil, pretože prišiel center len do miest, kde nebol žiadny z hráčov na trávniku.

46

Začal sa druhý polčas.
Prvý polčas sa odvíjal hlavne v strede ihriska, ale niekoľko šancí sme videli na oboch stranách. Gól prišiel iba jeden a to po chybe brankára Krunovského. Loptu do siete dorazil Ján Krivák.

45+0

Prvý polčas sa skončil.

45

Mikuš pekne narazil loptu do šance pre Mejriho, ten sa do šestnástky síce dostal, ale bol tam neskôr, než brankár Krunovský.

44

Tereščenko preváhal ideálny moment v strede poľa, aby dostal loptu na nabiehajúcich spolurháčov, a tak bol faulovaný.

43

Mejri sa síce rozbehol na pravú stranu, kde bolo dosť voľného priestoru, prudkú prihrávku sa mu skrotiť nepodarilo.

42

Daniel Magda mal dosť priestoru na pravej strane, center však totálne pokazil, nakoľko lopta mu odskočila od nohy.

41

Stiepo krásnym pasom od pravej postrannej čiary hľadal Leška v malom vápne, Maťaš poslal loptu na roh. Ten bol rozohratý na krátko, aby sa Stiepo popri bránkovej čiare dostal pred Krunovského, ktorý zakročil. Vzápätí prišla strela Leška len do obrancu pred ním.

40

K zaujímavému pasu sa síce dostal Stanislav Šesták, jeho volej smeroval slabučko do miest, kde bol Drobnjak.

39

Baéz fauluje na vlastnej polovici, Poprad bude z diaľky centrovať do veľkého vápna Podbrezovej.

38

Center na hranicu malého vápna dokázal pred Šestákom zastaviť Krivák, vzápätí sa na loptu vrhol brankár Drobnjak a chytil ju.

37

Dávid Leško skúsil poslať technickú strelu spoza veľkého vápna, Knurovský s jeho pokusom nemal vážnejšie problémy.

36

Duje Medak mal síce na krídle veľmi veľa priestoru aj času, prihrávku smerom pred šestnástku nasmeroval iba do Magdu.

35

Matúš Turňa po rýchlej kontre svojho tímu centroval zľava do šestnástky, na druhej strane našiel Tereščenka, ale ten už nevymyslel nič.

34

Podbrezová dala gól!

Ľahký center Leška išiel priamo na Knurovského, lenže tomu lopta vypadla a po jeho veľkej chybe už JÁN KRIVÁK nemal problém spred bránkovej čiary loptu doraziť do siete.

33

Magda sa so šťastím dostal cez Kukoľa, v šestnástke našiel Mejriho, ktorý prihral do malého vápna, kde bol Mikuš dobre pokrytý.

32

Mejri sa síce proti dvojici obrancov Popradu do zakončenia nedostal, ale vzápätí do neho narazil stopér Palša, ktorý si sám privodil zdravotné problémy. Aj on bude v poriadku.

31

Kukoľ s Kicom síce nezakombinovali presne, ale neuspel ani Baéz. Gallovič preto vymýšľal kolmicu za obrancu, trafil Šašinku do päty.

30

Karlo Bilič dostal hlavou dlhý aut pred Šestákom zo svojho veľkého vápna, bývalý slovenský reprezentant navyše fauloval.

29

Matúš Turňa na malom priestore loptu na hracej ploche neudržal, vďaka autu sa k nej dostali futbalisti Popradu.

28

Kamil Kopúnek síce skrotil ťažkú a skackavú loptu na poliacej čiary, prihrávka na pravú stranu ušla Maťašovu do autu.

27

Aldo Baéz poslal veľmi pekný pas za obranu súpera, kde si do veľkej šance nabiehal Matúš Mikuš, zastavilo ho ofsajdové postavenie.

26

Stanislav Šesták sa na ihrisku ocitol v polohe ležiac, pretože pravdepodobne dostal nepríjemného koňara. Bude v poriadku.

25

Mikuš v ofsajde. Pas na druhú stranu nedokázal zachytiť Šesták, Poprad aj tak aspoň na chvíľu ostal v držaní lopty.

24

Podbrezová pokračuje vo svojej akcii na pravej strane ihriska, odrazenú loptu spoza veľkého vápna z voleja poslal Matúš Tuňa o necelý meter vedľa.

23

Dobrý center Tereščenka vrátil pred bránu Leško, spoluhráčov nenašiel. Vzápätí znova ukrajinský záložník poslal kolmicu do šestnástky, kde sa k nej nedostal Mejri.

22

Dobrý center na prednú tyč len tesne minul Hric, domáci loptu poslali na ďalší roh. Lopta po ňom spadla na hranicu malého vápna, úplne voľný Šesták strieľal trestuhodne vedľa.

21

Rozohrávka Podbrezovej v strede ihriska nedopadla podľa predstáv. Lopta sa aj vďaka presingu hostí dostala do autu. Po následnom centri na roh odkopol Magda.

20

Prudký center Leška smeroval priamo do brány, Poprad odkopol. Leško sa dostal k ďalšiemu pasu, ten Mejri hlavou nasmeroval slabo ku Knurovskému.

19

Dávid Leško dostal priestor na krídle, a tak postupoval smerom do šestnástky, no pred ňou ho na zem poslal jeden z hráčov Popradu. Podbrezová získala priamy kop.

18

Zlá rozohrávka Magdu našla pred veľkým vápnom domácich Šašinku, ktorý si chystal pozíciu na strelu, avšak cez dvojicu obrancov nezakončil.

17

Podbrezovčania síce získali rohový kop, po centri z neho sa lopta pred bránou zdržala iba natoľko, aby ju hostia dostali odkopom preč.

16

Aldo Baéz síce poslal z hĺbky vlastnej polovice pekný pas na krídlo, v týchto priestoroch sa ale nenachádzal žiadny hráč, ktorý je na ihrisku.

15

Veľmi pekná prihrávka do šestnástky Popradu mala pred Krunovským nájsť v šanci mladého Mejriho, ten bol pri lopte neskoro.

14

Kica dostal peknú prihrávku na krídlo vedľa šestnástky, center tesne nad zemou bol zastavený. Po ďalšej akcii z otočky strieľal Šašinka, mieril vedľa.

12

Stiepo si nabehol na pravé krídlo, kde mu prihrávku poslal Mejri. Centrom po zemi do druhej vlny našiel Mikuša, strela útočníka Podbrezovej z dobrej pozície bola zablokovaná.

11

Krátke výmeny názorov hráčov Popradu s hŕstkou fanúšikov Podbrezovej ukončené, Krivák športovo vrátil loptu hosťom.

10

Šašinka sa na hranici šestnástky súpera nedokázal presadiť do šance, vzápätí na ihrisku ostal ležať Kukoľ a hra musela byť prerušená.

9

Kukoľ na krídle o loptu prišiel, Leško ju ale adresoval medzi Mikuša a Mejriho, preto sa šanca nezrodila.

8

Popradčania sa po krídle nedostali k šestnástke súpera, prišiel tam totiž faul na Turňu. Ďaleko však neprešli ani domáci.

7

Podbrezovčania získali rohový kop, ktorý síce hostia dostali preč, ale aj tak prišla prudká strela z diaľky, s ktorou si Knurovský aj napriek menším problémom poradil.

6

Šesták na krídle neuspel, lopta mu ušla a Magda ju odkopol na tribúnu, len tesne vedľa hlavy komentátora dnešného stretnutia, ktorý má však dobré reflexy a stihol sa uhnúť.

5

Karlo Bilič rybičkou dostal do bezpečia pas do šestnástky Podbrezovej sprava, prechod domácich zastavil vracajúci sa Šesták.

4

Presing hráčov hostí robí futbalistom Podbrezovej menšie problémy, ktoré viedli k strate lopty. Drobnjak však po prihrávke do vápna všetko vyriešil.

3

Dlhý nákop na Dávida Leška dokázal zachytiť hráči Popradu, ktorí dokonca prešli dopredu po pravej strane, ale Kukoľ prihrával poriadne nepresne.

2

Zápas oba tímy začínajú opatrne. Lopta sa drží hlavne v strede poľa, odkiaľ sa nikto nevie dostať bližšie k pokutovému územiu súpera.

1

Stretnutie sa práve začalo.
FK Železiarne Podbrezová

Desiaty tím Fortuna ligy začína prípravu na jarnú časť kvartetom duelov na domácej pôde, ale nie v Zelpo Arene, avšak na umelej tráve v podbrezovskej časti Skalica. Zverenci Mareka Fabuľu sa už do skupiny, ktorá bude bojovať o titul nemôžu dostať, no taktiež nechcú vypadnúť, takže pred Podbrezovčanmi je veľa práce, ktorú už nebude vykonávať trojica Kamil Kuzma, Martin Válovčan a Patrik Lukáč, pretože v klube nepokračujú. Naopak, do tímu by mohla pribudnúť dvojica útočníkov, pretože práve na hrote Podbrezovú tlačí topánka. Z Prešovu dorazil Poliak Jakub Wiezik, zo Slovanu Ukrajinec Iľja Tereščenko: "O oboch útočníkov vedenie po prvom týždni prípravy prejavilo záujem a o ich ďalšom pôsobení v našom klube sa bude rokovať," píše sa na klubovej stránke zpfutbal.sk: "S kádrom trénera Fabuľu sa pripravujú aj lotyšský mládežnícky reprezentanti Kristaps Liepa a Kriss Karklins."
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

FK Železiarne Podbrezová – FK Poprad

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 34. Krivák – 61. Šašinka

FK Železiarne Podbrezová: Drobnajk – Magda, Krivák, Bilič, Turňa – Stiepo, Baéz – Tereščenko, Leško, Mejri – Mikuš
Náhradníci: Kuciak – A.Mojžiš, Djordjevič, Válek, Viazanko, Kopičár, V. Mojžiš

FK Poprad: Knurovský – Maťaš, Hric, Palša, Kica, Kukoľ, Kopúnek, Gallovič, Medak, Šašinka, Šesták
Náhradníci: Deronia – Hatok, Šula, Jančo, Horodník, Horváth, Holiš