Menu

Futsal

2. Futsal liga východ

FC Atraps-Hombres Brno – UTB futsal team Zlín

7:10

konec (3:4)

19.01.2018, 20:00 • TJ Tatran Bohunice, Neužilova 201/35, Brno-Bohunice • 12. kolo • Radek Prokop

Domácí se rychle vysokého vedení, ale nakonec jim to nebylo nic platné, když se lacinými chybami dostali do stejně hluboké ztráty, kterou sice zkoušeli dotahovat, ale nakonec to právě o tři góly prohrávají. Padlo 17 gólů, takže divácky určitě zajímavý zápas.
Tak se mějte. (21:45:51)

Konec zápasu.

38:59

A v dusné atmosféře přidává KONEČNÍK další gól, když v souboji obral o balon Matysku a poslal ho do odkryté brány. Bez asistence:

38:38

Za protesty dostává Šidla žlutou kartu.

38:38

Po jasném faulu na Šidlu získal balon KONEČNÍK a došel s míčem až do branky. Domácí jsou hodně rozhořčení. Bez asistence.

37:22

Stále je dost času a ŠIDLA opět snižuje! Prokeš mu po špatné rozehrávce hostů posunul balon a střelec minulého gólu ho posílá přes celé hřiště do odkryté branky.

37:14

Prokeš s Večeřou teď zabránili dalšímu gólu ve své síti, hosté budou rozehrávat roh.

36:53

Domácí se stále drží na dostřel, opět na zadní tyči připravený Šidla a trefuje se přesně! Asistence: Brůna.

36:35

Hosté se přece radují a to po právu! ŽÁČEK vyvezl balon do středu hřiště a levačkou neskutečně vymetl šibenici. S tím nemohl Večeřa dělat nic. Bez asistence.

36:19

Večeřa skvěle vychytal Konečníka, v další akci domácí faulovali jednoho z hráčů soupeře a rozhodčí okamžitě pískl faul. Balon skončil v brance a hosté se hodně hádají. Bude se ale rozehrávat z místa faulu.
Oddechový čas pro hosty.

34:37

Za tvrdý faul na Buluška dostává žlutou kartu Spurný.

34:37

Znovu jdou do power play hosté a snaží se držet balon, ale domácí je dobře napadají a vybojovali balon.

33:51

Nejmenší hráč na hřišti BULUŠEK dává gól hlavou po fantastickém centru Šidly. Nevídané.

32:21

Ovšem hosté znovu navyšují svůj účet. Zkusili vlastní power play a po individuální akci se prosazuje ANTOŠÍK, když pěknou kličkou obehrál Prokeše i Večeřu. Asistence: Žáček

31:45

A z téhle akce se konečně zadařilo a po Prokešově přihrávce MATYSKA završuje hattrick.

31:30

Brůna vystřelil a Mikel opět chytá. Výhoz ale ukořištil Hanuš a domácí dál drží balon.

31:10

Prokeš byl na konci kombinace Šidly a Matysky sám před brankou, ale Mikel reflexivně zakročil. Po další akci byl faulován Matyska těsně před vápnem.

30:52

Těsně vedle teď poslal Huťka balon přes celé hřiště. Domácí jsou stále ve hře.

28:44

Domácí jdou do power play a okamžitě z toho mohli těžit! Brůna poslal krásnou nahrávku na zadní tyč, kam ve skluzu dojel Šidla, ale není mu přáno a posílá balon mimo!

28:23

Špatnou rozehrávku Jílka vystihli hosté a dostali se okamžitě do dobrého náběhu, který končí přesnou nahrávkou na zadní tyč, kde byl připravený ANTOŠÍK. Asistence: Juháš.

26:49

Bulušek hledal nahrávkou Brůnu, cestu míči ve vápně skluzem překazil obránce. Brůna se hlásí o ruku, kterou sudí nepíská.

26:17

Přímo z autu poslal Spurný balon do vápna, kde se mezi dvěma bránícími hráči protáhl KONEČNÍK a i přes Večeřovu snahu balon posílá do sítě!

25:35

Domácí úplně vypustili náběh Spurného, který skvěle zpracoval dlouhý balon a poslal ho na Antošíka, který netrefuje volnou bránu a posílá míč vysoko nad!

24:10

Krajča nyní dvakrát vystrašil domácí, Večeřa ale předvedl skvělé zákroky!

23:36

Brůna poslal nahrávku Šidlovi po lajně, ten z první vystřelil a trefil spojnici!

23:07

Ryšavý rozehrál roh vysokým balonem na Brůnu, jeho střela šla vysoko nad.

22:16

Večeřa dobrým skluzem zabránil soupeři v postupu.

22:03

Heeeej... Heeeej?... Nevím, co to má znamenat, ale křičel to zlínský obránce.

20:28

Brůna zkusil najít ve vápně Šidlu, ale tomu chyběly dva kroky.

20:10

Zatím bez gólu.

20:01

Začal druhý poločas.

20:00

První poločas skončil.

19:17

No, tak tohle je zajímavý vývoj. Zlínští šli do dalšího přečíslení, Večeřa vyrazil střelu vracejícímu se Šidlovi přímo do kroku, který neomylně trefuje šibenici. 3:0 – 3:4 na pohodu.

19:08

Tohle už taky známe, ale neomrzí to. Hanuš opět vykopává balon z brankové čáry!

18:17

Prokeš trochu z nouze vystřelil z prostředku hřiště a vybojoval tak roh. Po něm byl ve vápně hostů menší závar, ale nic závažného.

16:50

Po odmlce zničeho nic gól a je srovnáno! Žáček táhl balon po lajně, vystřelil po zemi, Večeřa vyrazil jen vedle branky, kde byl připravený KONEČNÍK! Asistence: Žáček.

16:15

Neděje se nic extra zajímavého. A hele, gól...

14:07

Zlín se pokoušel o rychlou naražečku, ale Huťka poslal nahrávku do autu.

13:23

Žáček zkusil ohrozit háčko, ale je na špatném hřišti.

13:02

"Výborný zákrok Večeři!"... "Skvělé čtení hry tam napiš..."... "Soupeř doráží, Večeřa vyráží.. viděls to??? Ty se nedíváš, pane bože!!"..
Práce zapisovatele není žádný med, když vedle sebe máte takové rady...

12:18

Po Buluškově zakončení skončil balon v obličeji jednoho ze soupeřů, hra se musí na chvilku přerušit. Nepůjde o nic vážného, ale je potřeba si odpočinout.

12:03

Zlín rozehrál aut pěkným nástřelem, Večeřa musel vyrazit balon od tyče na roh. Následnou přihrávku zastavila obrana domácích bez problému.

08:40

Matyska nasadil soupeři na lajně fantastické gajdy, druhý hráč mu ale balon sebral, takže se nepočítaj.

08:22

Začínám se trochu nudit, už tři minuty nepadl gól...

05:37

Neradujme se předčasně, opět totální nezájem bránit v podání domácích. Padlo pět gólů a brankáři zatím neměli práci. Antošík u lajny získal balon a poslal ho skrz celé vápno úplně volnému ŽÁČKOVI, který dělá ze zápasu drama.

04:18

Tak snad teď... no málem zase ne, Antošík se opět dostal ve vápně ke střele, ale Jílek ho dobře zblokoval. Tak sláva, první zápis bez gólu. FDF Forever.

03:26

Chtěl jsem vám napsat také něco z mezihry, ale domácí vcelku laxně přistoupili k rozvážné kombinaci zlínských, která ovšem naprosto v poklidu končí gólem! Huťka našel JUHÁŠE ve vápně a ten koriguje skóre na 3:1.

01:28

Začátek snů pro domácí! BRŮNA vcelku nehlídaný střílí bodlem kolem golmana. 3:0 za první dvě minuty zápasu. Bez asistence.

01:20

No klasika, známe to všichni. MATYSKA z dálky napřáhl a míč končí v šibenici! Asistence: Šidla.

00:18

Tak asi není na co čekat! První akce domácích, Matyska rozehrál do lajny Šidlovi, ten mu balon vrátil před bránu a MATYSKA se nemýlí! Asistence: Šidla.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči obou mužstev se rozcvičují, vidíme střelbu na i mimo branku a tak dále, díváci přicházejí v jednočlenných houfech. Téměř vše je připraveno na začátek zápasu.
Po mé levé ruce dnes nebude sedět má pravá ruka, Časomíra Marťa, protože se mezi nás vměstnal životem zklamaný oblíbenec dietologů David Luu, který se pro dnešní zápas kvalifikoval na pozici hlavního pořadatele.
Zdravím všechny (jednu) čtenáře našeho onlinu, tentokrát u zápasu 12. kola východní části 2. futsalové ligy!
Atraps-Hombres z Brna přivítají na domácí palubovce futsalisty Zlínu.
Tabulka byla dlouhou dobu velice vyrovnaná, nyní už se přeci jen vytvořily malé odstupy. Brňané jdou do zápasu z druhého místa s šestibodovým náskokem na svého soupeře, který je po 11 zápasech prozatím sedmý.
První vzájemné utkání ve Zlíně přineslo 11 gólů a neskutečné drama do posledních sekund zápasu, ve kterých nakonec vítězství 6:5 ukořistili Atraps-Hombres.

V domácím prostředí budou chtít Brňané jistě držet otěže zápasu ve svých rukou. Tentokrát jim k tomu svým brilantním výkonem na lavičce nepomůže brankářská legenda a pouťový rozhodčí David Luu. Dle našich zdrojů nebyl spokojen s tím, že v Bohunické hale není možné dostat párek v rohlíku. Jeho standard přitom jsou dva před a dva po zápase.
Uvidíme, jak si brněnští s touto nepříjemnou situací v zápase poradí.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

FC Atraps-Hombres Brno – UTB futsal team Zlín

7:10

konec (3:4)

Zpět na online

Branky: 1. Matyska (Šidla), 2. Matyska (Šidla), 2. Brůna, 32. Matyska (Prokeš), 34. Bulušek (Šidla), 37. Šidla (Brůna), 38. Šidla (Prokeš) – 4. Juháš (Huťka), 6. Žáček (Antošík), 17. Konečník (Žáček), 20. Šidla (vla.), 27. Konečník (Spurný), 29. Antošík (Juháš), 33. Antošík (Žáček), 37. Žáček, 39. Konečník, 39. Konečník

Karty:   39. Šidla (AHB) – 35. Spurný (ZLI)

FC Atraps-Hombres Brno: 1 Večeřa (C) (25 Longauer) – 4 Matyska, 8 Hanuš, 10 Ryšavý, 11 Šidla, 15 Kovář, 18 Brůna, 19 Bulušek, 27 Máša, 34 Jílek, 98 Mužík, 99 Prokeš

UTB futsal team Zlín: 21 Mikel – 5 Huťka (C), 6 Juháš, 7 Konečník, 9 Krajča, 10 Slobodian, 11 Spurný, 13 Žáček, 15 Antošík

Rozhodčí: Rygl, Jílek – Svědiroh

Diváci: 40