Menu

Futsal

1. Futsal liga

Helas Brno – FC Démoni Česká Lípa

8:4

konec (1:2)

19.01.2018, 19:30 • 17. kolo • Kryštof Severa (@KrystofSevera)

Tipsport: 1.6 4.3 4.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

39:54

Helas Brno právě vstřelil branku!
Utkání uzavírají domácí osmou brankou. Jiří Mužík předložil míč před odkrytou klec JANU OVČAČÍKOVI, jenž za pomoci obránce dopravil míč do branky. Asistence: Mužík J.

39:16

Helas Brno právě vstřelil branku!
I IVAN LACKO kompletuje hattrick, když střelou přes celé hřiště pečetí výhru domácích.

39:02

Domácí spálili velké množství šancí v té závěrečné a největší se octl David Cupák, jenž udělal kličku na hostujícího brankáře a byl při své akci podražen. Píšťalka rozhodčího mlčí.

36:14

Démoni právě vstřelili branku!
Hosté opět snižují! Zapletal poslal míč před branku, kde jej tečoval TOMÁŠ FICHTNER, který tak zkompletoval hattrick. Asistence: Zapletal P.

35:20

Démoni právě vstřelili branku!
Nepřesnost v domácí obraně znamená snížení. Rott vybojoval míč na brankáři domácích, poslal jej před branku, kde jej uklidil do sítě TOMÁŠ FICHTNER. Asistence:Rott. M.

33:10

Nejprve na domácí straně výborně zasáhl Kubica, když zlikvidoval brejk Fichtnera. Na straně druhé obratem Cupák rozezvučel tyčku!

31:58

Helas Brno právě vstřelil branku!
Další hezká a rychlá akce domácích hráčů končí brankou. Ovčačík poslal míč z pravé strany před branku, kde jej doklepl do sítě IVAN ŠARKÖZY. Asistence: Ovčačík J.

29:27

Helas Brno právě vstřelil branku!
Krásná akce domácího DAVIDA CUPÁK protančil s míčem až k zakončení a dostal míč do sítě. Helas má již osud utkání plně ve svých rukou. Asistence: Šarközy I.

28:21

Zaplatal utáhl svou střelu k zemi a orazítkoval tyč branky Helasu!

25:19

Helas Brno právě vstřelil branku!
Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Šarközy poslal míč z pravé strany před branku, kde jej do branky doslova dotlačil DAVID CUPÁK. Asistence: Šarközy I.

24:55

Žlutou kartu dostává Cupák D. (Helas Brno).

24:55

Robert Dang, který vystřídal Kubicu na pokutový kop si poradil a vyráží míč!

24:55

Brankář Helasu fauloval jednoho z hostujících hráčů a je nařízena penalta.

24:02

Helas Brno právě vstřelil branku!
Domácí obrací zápas! Volný kop rozehrál Šarközy, jenž přistrčil míč na IVANA LACKA, jenž poslal míč do bližší šibenice. Asistence: Šarközy i.

23:31

Helas Brno právě vstřelil branku!
Když to nejde technicky, tak to jde silou! JAN OVČAČÍK se vymanil s míčem od levé postranní čáry, posunul si míč na střed a přesnou ranou poslal míč do sítě. Asistence: Presl D.

19:58

Démoni právě vstřelili branku!
Hosté dokonávají obrat! Druhou brankou během 24 vteřin se dostávají do vedení. Tomáš Fichtner se poslal míč na branku domácích, kde hlavou usměrnil míč do sítě nikým nehlídaný MIROSLAV ROTT. Asistence: Fichtner T.

19:34

Démoni právě vstřelili branku!
Domácí špatně zahráli rohový kop, do brejku se po přistrčení od Miroslava Rotta dostal TOMÁŠ FICHTNER, který prostrčil míč přes vyběhnutého Konečného a srovnal na 1:1. Asistence: Rott M.

16:45

Helas Brno právě vstřelil branku!
Krásná akce domácích končí brankou! K rohovému kopu se postavil David Cupák, jenž poslal míč přímo na nohu IVANA LACKA, jenž se z voleje trefil přesně! Asistence: Cupák D..

13:30

Uplynulá půlminuta přinesla obrovské množství událostí, nejprve byl na ůlící čáře čistým skluzem odzbrojen David Cupák, ale při šanci Démonů se stihl vrátit a podobně čistým zákrokem odzbrojil svého protihráče. Následný brejk Helasu přinesl závar před brankou hostí, ale míč nakonec skončil v náručí brankáře Démonů!

11:53

To mohla být těžká rána pro domácí klub! Stanislav Bejda dostal míč před branku a nikým neatakovaný zamířil těsně vedle!

04:10

Ovčačík vypálil ze střední vzdálenosti a rozezvučel levou tyč branky České Lípy! Domácí jsou jednoznačně aktivnější.

01:44

Lacko se uvolnil na levém křídle a vypálil. Míč těsně minul pravou tyč hostující klece. Velká šance Helasu.

Helas Brno – FC Démoni Česká Lípa

8:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 17. Lacko (D.), 24. Ovčačík (Presl), 25. Lacko (Šarközy), 26. Cupák D. (Šarközy), 30. Cupák D. (Šarközy), 32. Šarközy (Ovčačík), 40. Lacko, 40. Ovčačík (Mužík) – 20. Fichtner (Rott), 20. Rott (Fichtner), 36. Fichtner (Rott), 37. Fichtner (Zapletal)

Karty:   25. Cupák D. (HEL)

Helas Brno: Dang, Konečný, Kubica – Lacko (C), Cupák D., Ovčačík, Klimeš, Lidlila, Šarközy, Presl, Cupák V., Mužík, Poul

FC Démoni Česká Lípa: Kirkov, Sochůrek – Bejda, Žampa, Švec, Havrda, Zapletal, Kubelka, Fichtner, Rott

Rozhodčí: Zdeněk Petr ml., Jan Kliner, Delegát: Vladislav Starý