Menu

Hokej

ELIOD extraliga mladšího dorostu

HC Motor České Budějovice – HC Litvínov

3:4

konec (1:1, 2:3, 0:0)

18.01.2018, 18:00 • Skupina A • Adam Pavlíček

Je dobojováno! Motoru se nepodařilo v závěru utkání vyrovnat, naopak Litvínov zvládl poslední okamžiky zápasu vcelku dobře a může se tedy radovat z tří bodů, které si připíše do tabulky! (20:12:14)

Konec zápasu.

59:58

Konec. Svachův pokus si cestu až k brance nenašel. Utkání tedy v útočném pásmu Motoru tedy pomalu končí.

59:50

Litvínovští se opět provinili icingem. Dramatický závěr tedy pokračuje! Deset sekund před koncem třetiny se vhazuje před Zelenkou! Domácí stále v šesti.

59:32

Tomáš Nikl se na sebe zlobí. Dostal se k pokusu ze středního pásma, nasměroval jej ale poměrně výrazně mimo odkrytou klec.

59:24

Zakázané uvolnění ze strany Litvínovských definitivně znamená, že to domácí zkusí se šesti hráči v poli! Lidák zůstává na střídačce.

59:15

Rozhodčí nyní odpískal sporný ofsajd domácím hráčům. Hra se tedy přestěhuje zpět do pásma středního.

58:34

Domácí vybojovali vhazování ve středním pásmu a Martin Lidák už se vydal z branky pryč. V útočném snažení je ale zastavuje ofsajd a Lidák se mezi tři tyče vrací.

58:32

Zakázané uvolnění ze strany českobudějovických hráčů vrátí hru před Martina Lidáka.

58:15

Oddechový čas pro domácí.

58:15

Už i domácí hráči jsou kompletní. Na vyrovnání mají něco málo pod dvě minuty.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:26

Hosté jsou kompletní a jejich přesilovka bude pokračovat ještě zhruba padesát sekund.

56:33

Hra ve čtyřech na obou stranách by nyní mohla vyhovovat spíše Motoru, ale prozatím tomu tak není. O kotouč se bojuje především ve středním pásmu.

55:26

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Fišer – 2 min., nedovolené bránění).

55:23

Jakub Kroupa nahodil od modré, přičemž do jeho pokusu sáhl ještě některý z litvínovských hráčů před brankou, to ale nedovoleně vysokou holí.

54:18

Litvínov hraje pětiminutovou přesilovou hru, což samozřejmě šanci na bodový zisk domácích hokejistů poněkud snižuje. Uvidíme, jak se oba týmy s následujícími necelými šesti minutami vypořádají. Pravděpodobně nás čeká zajímavé rozuzlení.

53:14

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Stehlík – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Lukeš – 5 min. + osobní trest do konce utkání, naražení zezadu).

53:14

Kudrhalt se zvedá a po svých dokáže odjet na střídačku, ale je viditelně velmi otřesen.

53:14

Kristián Kudrhalt dostal velmi tvrdý hit zezadu a leží ve středním pásmu. Snad tedy bude v pořádku.

52:09

Po delší době se na druhé straně do šance dostali také Litvínovští. Martin Lidák je pozorný a střelu chytá. Následně nastalo pošťuchování mezi oběma týmy, z toho nic ale není. Rozhodčí totiž zasáhli včas.

51:33

Svachův pokus od modré ještě dobře tečoval před brankou stojící Tomáš Hanák! Zelenka si ale i s těmito nepříjemnosti poradil a vyrovnání nepřipustil.

50:05

Adam Ryba si najížděl z úhlu v dobré rychlosti a poté, co dostal pas, vystřelil. Zkoušel zacílit na vzdálenější tyč. Zelenka jeho pokus jen se štěstím vyrazil lapačkou těsně mimo!

48:52

Jeden z Litvínovských šel sám do zakončení, to mu ale znemožnil Martin Lidák svým tygřím skokem. Poté soupeře už k dorážce domácí obrana nepustila.

47:36

Střela Václava Svacha z velké vzdálenosti nebyla špatná a Zelenka na ni navíc neviděl. Nakonec ale prosvištěla jen těsně mimo pravou tyč!

46:28

Tomáš Hanák vyvezl kotouč a už to vypadalo, že by se mohl dostat také do zakončení, ke kterému ho nakonec litvínovská obrana nepustila.

45:48

O přihrávku si říkal Marek Slavík a také ji od Deje dostal. Jeho střela z první ale nebyla vůbec dobrá a skončila jen výrazně mimo domácí svatyni.

44:31

David Kašpar se vrací na ledovou plochu. Motor tedy oslabení ve třech ustál!

44:21

Lukáš Stehlík to zkusil od modré čáry hned dvakrát. S jeho oběma pokusy si Lidák poradil. Navíc po tom druhém se českobudějovičtí hráči osvobozují.

43:26

Na poprvé Motor uspěl a osvobozuje se. Za malý moment jsou hráči v útočné třetině zpět a opět kombinují.

42:53

Velká šance pro Litvínov! Tem bude hrát skoro celé dvě minuty hned dvojnásobnou přesilovku!

42:53

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pavlát – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).

42:31

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Kašpar – 2 min., podražení).

42:17

Na druhé straně zahrozil také David Leitner! Ten zavezl puk až před Lidáka, načež v domácím brankovišti nastala menší skrumáž. Z ní vydoloval puk opět Leitner, který to tentokrát zkusil z bekhendu, ale neúspěšně.

41:50

Do třetiny vstoupil aktivněji Motor. Nyní musela litvínovská obrana také brankář čelit několika nepříjemným střelám, ze kterých nakonec nic vážnějšího není.

40:48

Jaroslav Pouzar nebyl daleko od srovnání! Dostal se ke střele z prostoru mezi oběma kruhy a střílel. Jeho pokus Zelenka chytil, ale to velmi nejistě, neboť mu o chvíli později puk vypadává jen těsně mimo jeho levou tyč.

40:01

Začala třetí třetina.
Nedočkáme. Domácí hokejisté se už ke střele nedostali. Ve druhé periodě bylo k vidění hned pět branek! Tři padly do sítě domácích, dvě do sítě litvínovské. Právě Litvínov tedy půjde do poslední třetiny s jednobrankovým náskokem. Zda si ho dokáže udržet, to se dozvíme zhruba do tři čtvrtě hodiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:22

Z druhé třetiny zbývá odehrát něco málo přes půl minuty. Dočkáme se něčeho podobného jako v první třetině? Tedy vyrovnání těsně před koncem periody?

38:23

Yahor Hrakholski si šikovně vybruslil z úhlu až zhruba do prostoru mezi oba kruhy, nicméně jeho následný pokus se zastavil už o prvního hráče Litvínovských.

37:22

František Schwartz se parádně vrátil a na pravém křídle z pohledu Lidáka obral o kotouč Daniela Deje. Na puku jsou tedy Českobudějovičtí.

36:44

V posledních okamžicích je týmem, který se snaží prosadit, o něco více Motor. Litvínovská obrana je ale prozatím pozorná a domácí k žádné větší šanci nepustila.

35:48

Petr Lukeš si klepl o přihrávku a o chvíli později už k němu puk letěl. Lukeš si najel do pásma a na Zelenku poslal střelu s velmi dobrými parametry, litvínovský brankář ji ale vyráží.

34:09

Všechny síly dal do střely z větší vzdálenosti Sebastian Jasečko. S touto střelou ale Ondřej Zelenka moc práce neměl, šla totiž mimo.

33:14

Lidák podržel puk v rukavici, načež si ho do vlastní sítě srazil jeden z dojíždějících hráčů. Branka ale není uznána, došlo k ní až delší dobu po přerušení.

32:28

Lukáš Stehlík si nabruslil na pravé křídlo z pohledu Lidáka a vyslal na domácí branku velmi svižný projektil. Lidák ho ale zřejmě maskou vytěsnil nad břevno.

31:11

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pojar – 2 min., krosček).

31:11

Vzápětí po vhazování čelil Martin Lidák střele, se kterou si poradil bez obtíží. Následně nastala v brankovišti menší strkanice, ze které vzejde další trest.

31:09

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Dej – 2 min., krosček).
Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hail – 2 min., nedovolené bránění).

30:58

Lidák teď rozehrál puk před litvínovským hráčem přímo na hůl Matouše Haila, který se zřejmě bude snažit o založení útočné akce

29:29

Litvínov právě vstřelil branku!
Litvínov je týmem, který se dnes už počtvrté ujímá vedení! Do střelecké listiny se zapíše také MAREK SLAVÍK, který využil toho, že jeden z jeho spoluhráčů bránil Lidákovi ve výhledu. Asistence: Lukáš Stehlík.

28:41

Dominik Brouček se ze sevření litvínovských hokejistů nevymotal, tudíž se nedostal ani ke střeleckému pokusu. Zamýšlel to ale dobře.

28:07

Se střelou, která přišla hned po vhazování, neměl litvínovský brankář žádný problém. Puk schoval ve své výstroji a vhazování se tím pádem bude opakovat.

27:33

České Budějovice právě vstřelily branku!
Vypadá to, že gólové hody budou pokračovat. Od modré čáry vystřelil Sebastian Jasečko. Na brankovišti dobře stál FRANTIŠEK SHCWARTZ, jenž srazil puk až do Zelenkovy branky! Asistence: Sebastian Jasečko, Yahor Hrakholski.

26:47

Litvínov právě vstřelil branku!
Vyrovnaný stav netrval ale ani třicet sekund, Litvínov opět odskakuje! MARTIN ADÁMEK uspěl se svou nenápadnou střelou z velkého úhlu. Pravděpodobně ji otřel ještě o tyčku. Asistence: David Leitner, Adam Šikl.

26:23

České Budějovice právě vstřelily branku!
Domácí se opět radují, protože opět dávají branku v přesilové hře, čímž znovu vyrovnávají stav utkání! Po přihrávce Tomáše Hanáka vypálil MATOUŠ MASOPUST, a to úspěšně! Asistence: Tomáš Hanák, Jaroslav Pouzar.

26:05

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Dej – 2 min., sekání).

25:29

Jeden z domácích hráčů nebyl vůbec daleko od toho, aby vyslal do samostatného úniku Ondřeje Kováře. Finální přihrávka ale naštěstí pro hosty neprošla.

24:04

Litvínov právě vstřelil branku!
Litvínov jde opět do vedení! Jan Vopat a Daniel Dej se vydali do útoku. První jmenovaný, JAN VOPAT, překvapil Lidáka, které ještě doteď neví, kudy mu kotouč propadl do branky! Asistence: Daniel Dej.

23:31

Václav Svach napřáhl na modré a vystřelil. Jeho pokus Zelenka kryl a bez výraznějších problému ho betonem vykopl.

23:00

Domácí jsou v plném počtu, Adam Ryba se vrací na led a hned se zapojí do hry.

22:21

Jakub Kadář nevyslal ze své hole vůbec špatný projektil. Na jeho pokus Lidák neviděl, přesto ho na poslední chvíli vyrazil svou vyrážečkou mimo nebezpečí.

21:30

Lidák nejprve vyrazil střelu betonem. O chvíli později to zkoušel Daniel Dej, jenže trefil jen bránícího hráče, od kterého se puk odráží až do středního pásma.

21:00

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Ryba – 2 min., hákování).

20:34

Hned na úvod druhé třetiny nastala v brankovišti hostů nepřehledná situace, kterou ale dokázali ustát bez druhé inkasované branky.

20:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první třetinu, v níž šel do vedení nejprve hostující Litvínov zásluhou Prokopa Limanovského. Těsně před koncem úvodního dějství se z dorážky prosadil František Schwartz a tak je skóre vyrovnané 1:1!

20:00

První třetina skončila.

19:28

České Budějovice právě vstřelily branku!
A nakonec je z toho přesilovkový a zároveň vyrovnávací gól! Střelu Sebastiana Jasečka vykopl Zelenka jen před svou branku, odkud se střelou do protipohybu z dorážky prosazuje FRANTIŠEK SCHWARTZ – 1:1! Asistence: Sebastian Jasečko.

19:21

Bude se vhazovat po levici Zelenky. Z přesilové hry Českobudějovických zbývá odehrát zhruba půl minuty.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:34

Vcelku dlouho se drželi domácí v útočném pásmu, až nyní Lukáš Stehlík vyváží puk z vlastního pásma a svůj tým tak osvobozuje.

18:05

Jasečko zkusil poslat mířenou přihrávku na Tomáše Hanáka, ale druhému jmenované v nepravý čas přeskočil kotouč přes hůl.

17:50

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Slavík – 2 min., podražení).

17:10

Z rohu až před branku se vymotal Yahor Hrakholski. Byl sice tísněn hned dvěma protihráči, přesto ale vystřelil. Pokus českobudějovického útočníka nakonec končí jen na Zelenkově betonu.

16:04

Litvínov právě vstřelil branku!
První branka utkání jde na stranu Litvínovských! Ti vjeli do pásma, načež překvapil Lidáka střelou z křídla PROKOP LIMANOVSKÝ! Asistence: Marek Slavík.

15:44

Lukáš Stehlík opět v akci! Tentokrát si sjel do palebné pozice, odkud zamířil jen výrazně nad Lidákovu branku.

15:09

Razantnější střelu litvínovský brankář kryje. Měl to ale zjednodušené o to, že šla přímo do míst, kde se pohyboval.

14:31

Pojar stál už za modrou čárou, kam také dostal přihrávku. Aby se nevystavil ofsajdu, raději jen puk nahodil za Zelenku. Mezitím jsou hosté kompletní, první oslabení ustáli také oni.

13:47

Lukáš Stehlík se v oslabení ocitl v samostatném úniku! Zkoušel Lidáka rozpohybovat, jenže domácí brankář se rozhodit nenechal a perfektně zasáhl betonem a první branku ve své síti nepřipustil!

13:13

Adam Ryba nemohl střílet, a tak zkusil přihrávku před branku na svého spoluhráče. Ta ale neprošla, přesto jsou ale domácí hokejisté stále u puku a mohou kombinovat.

12:30

Vyloučení v týmu HC Litvínov (Fišer – 2 min., nedovolené bránění).

12:30

Bude se vylučovat. Martin Lidák v době výhody Motoru odjížděl na střídačku, v tom ho ale jeden z litvínovských hráčů srazil. Dvojnásobnou přesilovku ale neuvidíme.

11:42

Jaroslav Pouzar nedostal puk z obranného pásma, o chvíli později se to nepodařilo ani Tomáši Hanákovi. Sevření Motoru litvínovskými hráči tak stále trvá.

11:14

Daniel Dej si sjížděl pro klouzající puk k domácímu brankovišti. Blíže k němu měl ale Martin Lidák, jenž ho ukrývá pod svou rukavicí.

11:02

Domácí jsou kompletní, Dvořák se vrací na ledovou plochu.

10:21

Marek Slavík to zkusil zhruba z vrcholku kruhu, ale z dobré pozice netrefil tak, jak by chtěl. Jeho pokus proletěl jen kolem levé tyče Lidákovy svatyně.

09:45

Litvínovští se usadili v pásmu, jejich kombinace ale k žádné výraznější střele nevedla. Motor se po chvíli osvobozuje a formace na oslabení může jít střídat.

09:02

Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Dvořák – 2 min., nedovolené bránění).

08:57

Sudí zdvihá svou pravici na znamení výhody pro Litvínov. Pokud ji nevyužije, bude hrát první početní výhodu.

08:28

Marek Slavík se pokusil z blízkosti branky Lidáka posla puk přes brankoviště až na vzdálenější tyč, kam si sjel jedem z jeho spoluhráčů. Přihrávka ale neprošla.

07:19

Dlouhou dobu se žádný hráč nedostal ke střele. Až nyní Daniel Dej zkoušel vypálit od modré čáry, ale trefil jen prvního bránícího hráče.

04:55

Úsměvný moment byl nyní k vidění na ledové ploše a také v ochozu. Oba týmy sváděly souboj u hrazení, na což zareagoval jeden z fanoušků hvizdem a všichni hráči přestali hrát.

03:50

Do útočného pásma se nyní přemístili hosté z Litvínova. Uvidíme, zda si dokáží vytvořit nějakou šanci.

02:39

Ondřej Kovář posílal na Tomáše Březinu, který střelou z první Zelenku nepřekvapil. Litvínovský brankář si místo u bližší tyče pohlídal.

01:30

František Schwartz se objevil u puku v prostoru mezi oběma kruhy, ale z otočky napálil jen prostředek branky, kde stál Zelenka.

00:26

První šance utkání jde na stranu hostů z Litvínova! Prokop Limanovský dostával přihrávku ke vzdálenější tyči, ale puk srazil jen mimo tři tyče.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Motor České Budějovice: Lidák (Kadlec) – Jasečko, Pojar, Dvořák, Pavlát, Hail, K. Ryba, Svach – Masopust, Hrakholski, Kovář, Dub, Hanák, A. Ryba, Kašpar, Brouček, Březina, Schwartz, Lukeš, Pouzar

HC Litvínov: Zelenka (Klika) – Minařík, Háva, Kroupa, Jonák, Miškovič, Kadár – Leitner, Šikl, Dej, Limanovský, Adámek, Stehlík, Vopat, Slavík, Kudrhalt, Kočárek, Fišer, Nikl, Skuhrovec

Rozhodčí: Mertl – Samuel, Vavruška.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Motor České Budějovice – HC Litvínov

3:4

konec (1:1, 2:3, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Schwartz (Jasečko), 27. Masopust (Hanák, Pouzar), 28. Schwartz (Jasečko, Hrakholski) – 17. Limanovský (Slavík), 25. Vopat (Dej), 27. Adámek (Leitner, Šikl), 30. Slavík (Stehlík)

HC Motor České Budějovice: Lidák (Kadlec) – Jasečko, Pojar, Dvořák, Pavlát, Hail, K. Ryba, Svach – Masopust, Hrakholski, Kovář, Dub, Hanák, A. Ryba, Kašpar, Brouček, Březina, Schwartz, Lukeš, Pouzar

HC Litvínov: Zelenka (Klika) – Minařík, Háva, Kroupa, Jonák, Miškovič, Kadár, Leitner, Šikl, Dej, Limanovský, Adámek, Stehlík, Vopat, Slavík, Kudrhalt, Kočárek, Fišer, Nikl, Skuhrovec

Rozhodčí: Mertl – Samuel, Vavruška

Průběh zápasu
1. třetina
09:02 CEM 2 Dvořák, nedovolené bránění
12:30 LIM 2 Fišer, nedovolené bránění
16:04 LIM 0:1 Limanovský (Slavík)
17:50 LIM 2 Slavík, podražení
19:28 CEM 1:1 Schwartz (Jasečko)
Po 1. třetině
2. třetina
21:00 LIM 2 Ryba, hákování
24:04 LIM 1:2 Vopat (Dej)
26:05 LIM 2 Dej, sekání
26:23 CEM 2:2 Masopust (Hanák, Pouzar)
26:47 LIM 2:3 Adámek (Leitner, Šikl)
27:33 CEM 3:3 Schwartz (Jasečko, Hrakholski)
29:29 LIM 3:4 Slavík (Stehlík)
31:09 LIM 2 Dej, krosček
CEM 2 Hail, nedovolené bránění
31:11 CEM 2 Pojar, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
42:31 CEM 2 Kašpar, podražení
42:53 CEM 2+2 Pavlát, vysoká hůl+vysoká hůl
53:14 LIM 10 Stehlík, nesportovní chování
CEM 5+OK Lukeš, naražení zezadu
55:26 LIM 2 Fišer, nedovolené bránění
Konec