Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice

4:3

konec (3:0, 0:1, 1:2)

18.01.2018, 18:15 • ČPP Aréna • 33. kolo • Petr Šatalík

Tipsport: 2.25 4.0 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek z emocemi prodchnuté ČPP arény vše, přeji vám příjemný zbytek dnešního večera a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (20:41:04)
Je dobojováno, je konec! Drama východočeského derby mezi odvěkými rivaly z Hradce a Pardubic patří minulosti. Třetí třetina byla jeho skutečným vyvrcholením. Dynamo v ní srovnalo se svým soupeřem krok a sledovali jsme urputný hokej. Velkou naději dodala celku z města perníku branka z 41. minuty, kterou vsítil Machač. Lvi zvládli ještě jednou uniknout do dvougólového vedení, když skóroval Mašín, ale jejich soupeř bojoval až do samého konce, což potvrdila trefa Štefky. Vyrovnat však Pardubice nezvládly. Pokud přihlédneme k celkovému průběhu duelu, je Hradec zaslouženým vítězem a po právu si tak ponechá tři body pod Bílou věží.

Konec zápasu.

59:52

Puk se po souboji hráčů ocitá na střídačce Lvů, buly ve středním pásmu u obranné modré Hradce.

59:37

Lvi dostali puk do středního pásma, ale jen na chvíli, Dynamo se za malý okamžik dokázalo vrátit zpět.

59:23

Hradečtí se bránili dobře, nyní vyvolalo velkou vlnu nevole zakázané uvolnění, které sudí Mountfieldu pískli. Janský jde na střídačku, Dynamo má poslední šanci.

58:15

Pokračovat se bude v pěti na obou stranách, ale na trestnou lavici jdou Jonáš a Pažourek z Hradce a Mert s Pochobradským z Pardubic, všichni za hrubost. Janský se vrací do brány.

58:15

Hraje se urputný hokej u mantinelů v pásmu Lvů. Pochobradský už mohl zakončovat do prázdné brány, ale dvě hokejky bránících hráčů Hradce mu v tom zabránily!

57:31

Ano, je tomu tak, Janský se sice vracel do brány, ale chtěl jen zmást soupeře, Dynamo hraje power play.

57:31

Následně došlo k zakázanému uvolnění Hradeckých a trenér Richard Král si bere oddechový čas, uvidíme, zda stáhne Janského z brány už nyní.

57:30

Jaroslav Dvořák získal puk ve středovém kruhu, jenže ten se mu následně zamotal pod nohy, z čehož pramení ofsajd Lvů.

57:03

Na ledě jsme svědky urputného hokeje, nyní už se nehraje na krásu, každou chvíli jsme svědky osobního souboje o puk, který se obě strany snaží urputně získat.

56:29

Havránek dobře zapracoval v souboji za bránou s dvěma hráči Dynama a vyhodil puk po pravém mantinelu z pásma Mountfieldu.

56:03

Zídek dostal ideální přihrávku do prostoru mezi kruhy, stál sám před Dvořákem, ale svou ránu namířil nad břevno hradecké svatyně!

55:37

Mašín teď lacině nepřesnou přihrávkou odevzdal puk, Dynamo zaútočilo, ale vysoko zvednutou střelu s přehledem chytil Dvořák do lapačky.

55:02

O černou pryž se přetlačuje snad šestice hráčů v rohu za klecí Janského, sudí nechává hru plynout, odmítá přerušit.

54:29

Štefka se dostal k puku na levém kruhu a okamžitě pálil z nápřahu, mířil však opravdu velmi nepřesně.

54:03

V dalším výpadu zastavil svěřence Richarda Krále ofsajd. Buly ve střední třetině.

53:49

I napodruhé vyhrálo Dynamo vhazování, jenže takovým stylem, že jeho beci černou pryž na modré čáře nestihli zastavit a o třetinu se připravili.

53:30

Pardubice vyhrály buly před Dvořákem, ale Hradečtí je i s pukem natlačili k hrazení, kde se oba celky o hrací předmět přetahovaly tak dlouho, až sudí přerušil a vhazovat se bude znovu.

52:32

Hradečtí jsou kompletní a Havránek může rozehrát zpoza vlastní klece, se založením akce mu přispěchal na pomoc Chalupa.

52:08

Dynamo kombinuje v nebezpečném prostoru pro Dvořáka, Zídek obdržel přihrávku na pravý kruh, ale svou ranou mířil nepřesně.

51:26

Mountfield vyhazuje puk přes všechny čáry a rychle posílá na led čerstvé síly. Pardubice musí zaútočit znovu od Janského.

51:01

Hoskovec vystřelil od levého mantinelu, Dvořák jeho pokus vyrazil před sebe a o zbytek se postarala jeho obrana.

50:21

Jonáš inkasuje dvě minuty za hrubost a Dynamo má obrovskou šanci srovnat. Přesilovka to bude klasická, oba týmy byly na malou chvíli kompletní.

50:01

Svěřenci Aleše Krátošky teď nerozehráli dobře a Dynamo se tak opět lacino dostává do jejich pásma po zakázaném uvolnění.

49:32

Pokračujeme ve čtyřech bruslařích na obou stranách. Krátce po vhazování pálil z levého kruhu Štefka, ale Dvořák jeho ránu zastavil.

49:17

Za následnou potyčku putují Veverka a Havránek za katr. Oba inkasují dvě minuty za hrubost. Veverka je ošetřován, takže trest za něj musí odpykat Kubišta.

49:17

Jaroslav Dvořák měl stoprocentní šanci! Sám jel na Janského, přehodil si puk z forhendu na bekhend, ale gólman Dynama se skvěle roztáhl na čáře a puk zastavil!

48:33

Dynamo právě vstřelilo branku!
Hra ve čtyřech vyšla rozhodně lépe Dynamu! Situaci dvou proti jednomu řešil Dušek střelou, kterou Dvořák vykopl jen k MATĚJI ŠTEFKOVI, který pohodlně doklepl puk do sítě. Asistence: Dominik Dušek, Tomáš Jelínek.

48:07

Uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. Mašín je vyloučen za sekání, Machač naopak za hrubost.

47:49

Hra je následně přerušena pro hru vysokou holí. Vhazovat se bude u útočné modré čáry Mountfieldu.

47:29

Chalupa se probil přes modrou čáru a šikovně přihrával do předbrankového prostoru Jiráskovi, který z bezprostřední blízkosti minul klec Dynama!

46:59

Havelec získal touš ve středovém kruhu a po levé straně vystartoval vpřed. Nakonec ale přesně přihrát nedokázal.

46:28

Svěřenci Aleše Krátošky si tentokrát neporadili dobře s rozehrávkou z vlastního pásma a je jim pískán icing.

45:58

Hradec kontroluje hru a drží puk na svých holích za vlastní kleci. Konkrétně je u něj teď Jonáš, jenž umožní spoluhráčům střídat.

45:19

Hradec právě vstřelil branku!
Hradec opět zdvojnásobuje své vedení a přesilovka je využita! Střelu Chalupy od modré zastavil v mezikruží Matějček, kotouče se chopil PATRIK MAŠÍN a nekompromisně ho poslal do sítě Pardubic. Asistence: Štěpán Matějček, David Chalupa.

44:56

Muška se dostal k ostré ráně z osy hřiště od modré čáry. Janský jeho střelu vyrazil, puk proletěl těsně kolem pravé tyče klece Dynama.

44:20

Hradec se drží v třetině protivníka, ale zatím kombinuje pouze podél mantinelu, k ohrožení svatyně soupeře se zatím nedostal.

43:51

Lvi dostávají šanci zvýšit vedení. Faltys si vykoledoval dvě trestné minuty za vysokou hůl a už sedí na lavici hanby.

43:26

Hradec teď kontroluje hru, Kukla drží kotouč v obranném pásmu a nechává oběma týmům dostatek času na to, aby vystřídaly.

42:55

Pardubičtí rozehráli akci po pravém mantinelu, s pukem se dostali do rohu kluziště za bránu soupeře, kde černou pryž ztratili.

42:16

Mountfield znovu zatopil v prostoru před brankářem Pardubic, který si ale s lehkým nahozením z pravé strany poradil.

41:46

Jirásek se dostal do slibné příležitosti, ale svou ránu z levé strany namířil přesně doprostřed brány, kde byl připraven Janský.

41:29

Hradečtí se po inkasované brance znovu snaží zvýšit svůj náskok a aktivně napadají rozehrávku protivníka.

40:59

Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice dramatizují průběh utkání! Ukázkovou akci dva na jednoho teď sehráli přihrávající Zídek a střílející MICHAL MACHAČ, který snižuje na rozdíl jediného gólu! Asistence: Václav Zídek, Michal Pochobradský.

40:46

Pražák se dostal ke střele od levého mantinelu, Dvořák jeho pokus s přehledem vyrazil do rohu hrací plochy.

40:03

Hradečtí poslali puk za bránu Dynama, Janský kotouč zastavil pro své spoluhráče a ti rychle spěchají na opačný konec kluziště.

40:01

Začala třetí třetina.
Hráči jsou připraveni na start třetí třetiny, uvidíme, zda se utkání rozhodne už v ní.
Třetí třetina začne přibližně v 19:52.
Druhá třetina je minulostí, svým obsahem navázala na úvodní dějství. Hradec je i nadále lepším z obou celků a svého soupeře často zamyká v jeho třetině. Paradoxně to však byly Pardubice, kdo v tomto dějství skóroval, a to dokonce v oslabení. Puk procedil za záda Dvořáka Dušek, takže na začátku třetí dvacetiminutovky bude mít Mountfield k dispozici dvougólový náskok.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:58

Dynamo je sice v pásmu Lvů, ale ke střele se už nedostane, černou pryž drží na holích Hradečtí.

39:35

Současně s návratem vyloučeného Matějčka putuje na trestnou lavici další hradecký hráč. Hašek inkasuje dvě minuty za hákování.

39:08

Pažourek vydoloval puk u pravého hrazení a okamžitě ho poslal přes všechny čáry, takže se Dynamo opět muselo stáhnout ke své bráně.

38:49

Machač pronikl po pravém hrazení za útočnou modrou a nahodil puk na gólmana Lvů, který s tímto pokusem neměl větší potíže.

38:18

Zídek dostal nabito do prostoru mezi kruhy a okamžitě pálil na bránu Lvů. Mířil však přímo doprostřed, jeho střela se stala snadnou kořistí pro Dvořáka.

38:03

Lvi rychle dostali puk za obrannou modrou a Dynamo musí znovu začít až od gólmana Janského, který nahazuje touš na levý mantinel.

37:36

Šance pro Pardubice dostat se na dostřel. Matějček je vyloučen za držení Štefky, který se dobře probíjel po levém hrazení.

37:10

Lvi jsou stále usazeni v třetině Pardubic. V podstatě to nyní vypadá jako přesilová hra, Dynamo drží ve hře především Janský, na kterého teď spadl Jirásek, kterého strčil obránce týmu z města perníku.

36:44

Havránek dostal nabito na levou stranu k modré čáře a vypustil nebezpečnou střelu těsně nad ledem. Janský ale předvedl parádní lapačku!

36:23

Mountfield znovu zakombinoval v pásmu soupeře, ale tentokrát se k ohrožení jeho klece nedostal. Dopředu mohou jít hráči Dynama.

36:01

Hoskovec se rychle protáhl po pravém křídle a z nulového úhlu chtěl zaskočit Dvořáka střelou na přední tyč. Tu měl ale strážce hradecké svatyně bezpečně pokrytou.

35:25

Svěřenci trenérů Krále a Zadiny tentokrát svou akci nezaložili dobře, pročež je pískáno zakázané uvolnění. Buly po levici jejich gólmana.

35:11

Pardubice jsou kompletní. Dlouho se teď oba týmy v rohu přetlačovaly o černou pryž. Hru nakonec ukončil Janský, který vyjel před brankoviště a přikryl puk rukavicí.

34:49

Mountfield se drží na puku a přihrává v prostoru před brankářem Pardubic. Do zakončení se teď svěřenci Aleše Krátošky nehrnou.

34:23

Lvi znovu zajali Pardubice v jejich pásmu a kombinovali podél hrazení. Nakonec se k tvrdé ráně zleva odhodlal Havránek, ale Janský ji ve své náruči zkrotil.

33:35

Dynamo právě vstřelilo branku!
Dynamo v oslabení koriguje stav! DOMINIK DUŠEK získal puk, prohnal se po levém křídle a svou ránu procedil až za záda gólmana Dvořáka. Bez asistence.

33:13

Jirásek při rychlém průniku po pravé straně podklouzl, Lvi se i nadále drželi v třetině soupeře. Ale stře Hroudného od modré zblokoval první bránící hráč.

32:51

Hradec může opět navýšit své vedení. Za hákování je vyloučen Pražák, který už putuje na trestnou lavici.

32:18

Havelec dobře zahrál tělem v rohu hřiště za vlastní klecí a získal puk pro Mountfield, který ho však ale rychle odevzdal protivníkovi.

31:46

Hradečtí se svou kombinací úspěšní nebyli, Dynamo na druhé straně rovněž ne. K vidění je teď poměrně mnoho nepřesností na obou stranách.

31:16

Pardubice se drží v prostoru před klecí Hradce, ale do střelecké pozice se nemohou dostat. Dvořák už chystá puk pro své beky.

30:41

Mountfield se znovu hrnul kupředu, ale jeho kombinaci zastavila nepřesná přihrávka, Dynamo však dlouho před Dvořákem nepobylo.

30:06

Hroudný dostal nabito k levému mantinelu na levou čáru a okamžitě pálil na bližší tyč, Janský poslal jeho pokus vyrážečkou do rohu.

29:49

Štefka si dojel pro puk do rohu kluziště za klec Hradce. Následovala ale nepřesná přihrávka a kupředu může opět protivník.

29:27

Nádherná kombinace Lvů na malém prostoru před Janským, kterou zakončoval Hašek. Svůj bekhendový pokus ale nad beton gólmana Dynama nezvedl.

29:03

Hradečtí dotlačili puk přes celé kluziště až za klec Janského a mohou na led poslat čerstvé síly.

28:48

Rozehrávka svěřenců Aleše Krátošky se teď s úspěchem nesetkala, je pískáno zakázané uvolnění a vhazovat se bude po pravé ruce Dvořáka.

28:18

Nahození ze středního pásma vykopl Janský betonem do rohu hrací plochy a jeho spoluhráči mohou rozjet další útok.

27:42

Dynamo je kompletní, jenže v třetině protivníka se dlouho neohřálo a znovu musí spěchat ke své vlastní bráně.

27:20

Dynamo se osvobodilo jednoduchým vyhozením přes všechny čáry a Lvi musí znovu začít až od gólmana Dvořáka.

26:44

Mašín se snažil zadovkou najít před bránou volného spoluhráče, ale defenzíva Pardubic tento chytrý tah zaznamenala a zblokovala.

26:22

Muška ostře vystřelil z osy hřiště od modré čáry. Janskému jeho střela vypadla, ale beci Dynama zabránili jakýmkoli dorážkám a jejich gólman pak přikryl touš rukavicí.

26:15

S nahozením z levé strany z větší dálky neměl Janský žádné větší potíže, buly po jeho pravé ruce.

25:42

Bučko vyfasoval zasloužený trest za držení protihráče a už zpytuje svědomí na trestné lavici.

25:35

Obrovská šance Pažourka, který už byl sám před prázdnou bránou a pálil, Janský ale do jeho pokusu na poslední chvíli vložil hůl a zabránil jistému gólu!

25:10

Pažourek bojoval s Bučkem o puk v rohu kluziště, sudí signalizují vyloučení pro hráče Dynama.

24:42

Z pravé strany od modré čáry to teď zkoušel také Havránek, ale strážce svatyně Dynama vykopl puk betonem do rohu.

24:26

Hradec se nadále zdržuje v blízkosti branky Janského. Muška dostal nabito na modrou stranu k modré čáře a ostře vypálil. Brankář Pardubic ale předvedl hbitou lapačku.

23:58

Poppel se prohnal po pravé straně a snažil se Janského překvapit pokusem na přední tyč. Gólman Dynama ji však měl pokrytou.

23:25

Hraje se už dlouhou dobu bez přerušení, Dynamo bojuje o černou pryž u hrazení za klecí Dvořáka se defenzívou Lvů.

22:58

Matějček vybojoval puk v rohu kluziště a z jeho práce mohl těžit Moník, jenž pálil zleva. Puk ale k Janskému nedoletěl.

22:26

Kukla podržel chvilku puk za svou klecí a následně ho rozehrál doprava. Akce Hradce se ale přes půlící čáru nedostala.

21:53

Mountfield je aktivnějším celkem a znovu zamotal hlavu všem hráčům protivníka. Až nyní se Pardubice zmocnily puku a vyvážejí jej.

21:18

Pažourek se snažil za klecí Pardubic přenechat puk za sebou najíždějícímu spoluhráči, jenže za zády měl jen hráče z města perníku.

20:42

Chalupa dostal zprava přihrávku do mezikruží a dvakrát pálil. Jeho první pokus beci Dynama zastavili, druhý musel vykopnout Janský.

20:14

Hradečtí vyhráli úvodní vhazování druhého dějství a ihned se nahrnuli do pásma Dynama, kde kombinují podél hrazení.

20:01

Začala druhá třetina.
Hráči jsou zpět na hrací ploše, druhá třetina vypukne za malinký okamžik.
Druhá třetina začne přibližně v 19:04.
První třetina patřila jednoznačně Hradci. Pardubice se dostávaly do šancí pouze během přesilovek, jinak tempu týmu z města pod Bílou věží absolutně nestačily. Gólově se Lvi poprvé prosadili v 6. minutě, kdy Havelec překonal Janského ranou přes beka na bližší tyč. V závěru prvního dějství ho nejprve napodobil Matějček a 27 sekund před první sirénou také Filip Moník. Do druhé dvacetiminutovky tak domácí vstoupí s pohodlným tříbrankovým náskokem.

20:00

První třetina skončila.

19:55

Mountfield ještě zatlačil svého protivníka k jeho kleci, ale další branky už nejspíš nedosáhne, první třetina se chýlí ke konci.

19:33

Hradec právě vstřelil branku!
Hradec ovládl první třetinu! Nyní zavřel svého soupeře a dlouho kombinoval v jeho pásmu. Ke střele z mezikruží se nakonec dostal FILIP MONÍK, jenž ranou těsně nad ledem pokořil Janského – 3:0. Asistence: Štěpán Matějček, Petr Poppel.

19:03

Dynamo se už už hnalo do velké šance, kterou by jim skýtala situace dvou proti jednomu. Machač byl ale na útočné modré netrpělivý, a tak se píská postavení mimo hru.

18:25

Pardubice jsou kompletní a mohou zaútočit po levé straně, Machač však podklouzl a o touš rychle přišel.

18:09

Muška pálil nebezpečně z levého kruhu, ale svou ranou rozvlnil jen boční síť svatyně mužstva z města perníku.

17:36

Haškovi utekl puk, ale defenzíva Dynama tohoto zaváhání nevyužila a Mountfield tak může dál okupovat prostor před gólmanem Pardubic.

17:15

Chalupa natlačil kotouč až do brankoviště Pardubic, kde však Janský prokázal svůj přehled a puk přikryl lapačkou. Vhazování po jeho levé ruce.

17:01

Dynamo se osvobozuje, Dvořák musí svým spoluhráčům vypomoci s rozehrávkou a založením dalšího útoku.

16:25

První početní výhoda pro Hradec je tu vzápětí. Jelínek si odsedí dvě trestné minuty za podražení.

16:07

Gesto fair play nyní předvedl Štěpán Matějček, který odvolal vyloučení pro hráče protivníka, které signalizovali sudí.

15:45

Filip Jirásek měl teď obrovskou šanci! Hbitý útočník unikl defenzívě Dynama a jel sám na Janského, kterého chtěl překonat bekhendovou kličkou. Gólman Pardubic byl ale na ledě se svými betony včas.

15:33

Dvořák sice šikovně protečoval nastřelený puk po mantinelu do pásma Dynama, ale žádný z jeho spoluhráčů za kotoučem nespěchal, píská se další icing.

15:02

Machač před Dvořákem tečoval tvrdou ránu od modré čáry a puk proskákal jen těsně vedle svatyně Mountfieldu.

14:36

Dynamo nahodilo puk za bránu Lvů, ale tam byli první obránci Hradce, kteří však nerozehráli dobře a je pískáno zakázané uvolnění. Buly po pravé ruce Dvořáka.

14:11

Hradec právě vstřelil branku!
A vedení Hradce je rázem dvojnásobné! KRYŠTOF PAŽOUREK dostal ideální přihrávku do mezikruží z pravé strany a přesnou ranou na zadní tyč zvyšuje na 2:0 pro Lvy! Asistence: Patrik Mašín.

13:39

Dynamo bylo vykázáno z prostoru před Dvořákem pro postavení útočícího hráče v brankovišti a Lvi jsou v plném počtu.

13:14

Matějček parádně přihrál Filipu Jiráskovi, který z bezprostřední blízkosti bekhendem ohrozil Janského, jenž však jeho pokus betonem vykopl.

12:58

Hráči Dynama se nakonec sami vyhnali z pásma Hradeckých po příliš prudké nepřesné střele, kterou jeho beci na modré nezvládli zachytit.

12:35

Svěřenci Richarda Krále se nemohou dostat do třetiny Lvů. Kombinují ve vlastním pásmu a čekají na dostřídání hráčů.

12:05

Mountfield se znovu rychle osvobodil a poslal černou pryž přes všechny čáry až k Janskému.

11:39

Druhá přesilovka pro hráče z města perníku. Hroudný putuje za katr na dvě trestné minuty za vražení na hrazení.

11:18

Hroudný dohrál Kubištu u mantinelu, ale útočník Pardubic se udržel na puku a Dynamo tak dál může kombinovat.

10:47

Hradec svírá svého protivníka v jeho třetině a už vyslal na jeho klec dva pokusy, ani jeden však nemířil mezi tři tyče.

10:23

Štěpán Havránek nastřelil puk za branku Dynama, kde o něj nyní oba celky svádějí urputný souboj.

09:59

S lehčí střelou od pravého mantinelu na bližší tyč neměl Dvořák větší potíže a chytil ji s přehledem.

09:30

Moník vybruslil s pukem na holi zpoza obranné modré a přenesl hru k bráně Pardubic, tam mu však žádný ze spoluhráčů nepomohl a o puk přišel.

08:58

Černá pryž se zastavuje za bránou Dvořáka, který ji sám nabírá na hokejku a po pravém hrazení posílá pryč z třetiny.

08:15

Hradečtí jsou v plném počtu a hned mohou zaútočit. Navrátilec z trestné lavice Pažourek se zapojil do kombinace a pálil zprava, Janský ale jeho pokus vyrazil.

07:49

Lvi se zatím brání více než obstojně, Pardubice se teď delší dobu zdržují u svého brankáře a z přesilovky utíká důležitý čas.

07:05

Dynamo svírá svého soupeře v jeho pásmu, ke kotouči se ale nakonec dostal Kynčl a opět poslal touš na opačný konec kluziště.

06:35

Začátek oslabení se Hradeckým povedl, kotouč letěl přes všechny čáry až k Janskému, který musel svým spoluhráčům pomoci s rozehrávkou.

06:15

Dynamo dostává šanci rychle srovnat krok. Pažourek si odsedí dvě minuty za podražení, kterého se zbytečně dopustil v pásmu protivníka.

05:52

Svěřenci Aleše Krátošky se následně příliš nerozpakovali zahrát na zakázané uvolnění před napadajícími hráči Pardubic, kteří budou chtít s tímto stavem určitě něco udělat.

05:22

Hradec právě vstřelil branku!
Hradec otevírá skóre duelu a jde do vedení! MIROSLAV HAVELEC se prosadil parádní střelou z pravého kruhu přes beka k bližší tyči – 1:0! Asistence: Mikuláš Matouš.

04:38

Moník se snažil na útočné modré tečovat kotouč do pásma, ale žádný ze spoluhráčů mu nenajížděl. Následný osobní souboj však vyhrál a Hradec tak drží puk.

04:03

Kukla teď dobře zapracoval v souboji s Kubištou, kterého udržel na svých zádech, pročež mohl založit další akci Lvů.

03:47

Nahození Kukly z osy hřiště od modré čáry si gólman Pardubic pohlídal a chytil ho do lapačky.

03:28

Hráči Dynama teď nezvládli dobře rozehrát, takže je jim pískáno zakázané uvolnění. Buly po pravé ruce Janského.

02:58

Pardubičtí postupovali po pravém křídle, ale nakonec jen odevzdali puk soupeři, Hradec může kupředu.

02:10

Hroudný se probil po levém hrazení až ke střele z kruhu, Janský ji dokázal vyrazit před sebe a o to, aby nemohl nikdo dorážet, se postarali jeho beci.

01:38

Souboj o puk v rohu kluziště za bránou Hradce vyhrál Veverka, ale do střelecké pozice se neprosadil a Dynamo musí vyklidit útočnou třetinu.

01:13

Dvořák pomohl svým obráncům s rozehrávkou zpoza vlastní klece, Mašín po levém hrazení poslal černou pryž pryč z pásma.

00:47

Faltys dostal nabito na levou stranu k modré čáře odkud okamžitě pálil na přední tyč. Strážce svatyně Mountfieldu byl připraven a pokus lapil.

00:35

Nyní hráči z Hradce Králové nezaložili svou akci nejlépe a je jim pískáno zakázané uvolnění. Buly po levici Dvořáka.

00:16

Úvodní vhazování vyhráli hráči z Pardubic, když jim svěřenci Aleše Krátošky odebrali kotouč, nepřekročili útočnou modrou v souladu s pravidly – ofsajd.

00:01

Utkání právě začalo.
Na ledě zůstávají pouze zahajovací formace, souboj o východní Čechy může začít!
Obě mužstva už absolvovala rozbruslení, na ledě je aktuálně rolba, která připravuje kluziště na start duelu. Úvodní buly bude vhozeno přibližně za čtvrt hodiny.
Úvodní sestavy:

Mountfield HK: D. Dvořák (Bartozel) – Hroudný "C", Muška, Kukla, Havránek "A", Kynčl "A", Jonáš – Jirásek, M. Matouš, Matějček, Pažourek, J. Dvořák, Hašek, Šedivý, F. Moník, Mašín, Havelec, Chalupa, Poppel. Trenér: Aleš Krátoška.

HC Dynamo Pardubice: Janský (Kulich) – Jelínek, Pražák, Oliva, Faltys "A", Bučko, Mert, Javůrek – Hoskovec, Pochobradský, Petrus, Štefka "A", Machač, Dušek, Veverka, Syrovec, Kubišta, Matys, Zídek "C", Černý. Trenér: Richard Král.

Rozhodčí: Ondráček – Kis, Rampír.
První vzájemný duel

Oba celky se už v této sezóně jednou potkaly. Na ledě Pardubic slavilo Dynamo těsné vítězství v prodloužení, o kterém rozhodl v čase 62:47 Václav Zídek. Uvidíme, zda i dnešní souboj bude stejně dramatický.

2. listopadu 2017 HC Dynamo Pardubice – Mountfield HK 4:3p
HC Dynamo Pardubice

Hráči z města perníku v současné době okupují 2. příčku, jelikož na svém kontě nashromáždili již 60 bodů. Tým lodivoda Richarda Krále se veze na vlně dobrých výsledků. Dynamo vyhrálo svých pět posledních duelů. Jeho posledními oběťmi byla, stejně jako v případě Hradeckých, Olomouc (7:4) a brněnská Kometa (4:1).
Mountfield HK

Svěřenci Aleše Krátošky se aktuálně nacházejí na 5. místě tabulky se ziskem 52 bodů. Lvi v nedávné době střídali lepší výsledky s horšími, z předchozích šesti duelu odešli vítězně v polovině případů. Jejich posledními protivníky byla Olomouc a Kometa Brno. Zatímco na Hané Mountfield padl poměrem 2:3, na domácím ledě zabral a průběžně třetí celek soutěže porazil 4:2.
Dobrý večer všem příznivcům ledního hokeje z Hradce Králové. DHL extraliga juniorů má dnes na plánu jediný zápas. V rámci 33. kola budeme svědky východočeského derby, v němž Mountfield HK přivítá na svém ledě HC Dynamo Pardubice.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:15.

Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice

4:3

konec (3:0, 0:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Havelec (M. Matouš.), 15. Pažourek (Mašín), 20. F. Moník (Matějček, Poppel), 46. Mašín (Matějček, Chalupa) – 34. Dušek, 41. Machač (Zídek, Pochobradský), 49. Štefka (Dušek, Jelínek)

Mountfield HK: D. Dvořák (Bartozel) – Hroudný "C", Muška, Kukla, Havránek "A", Kynčl "A", Jonáš – Jirásek, M. Matouš, Matějček, Pažourek, J. Dvořák, Hašek, Šedivý, F. Moník, Mašín, Havelec, Chalupa, Poppel. Trenér: Aleš Krátoška.

HC Dynamo Pardubice: Janský (Kulich) – Jelínek, Pražák, Oliva, Faltys "A", Bučko, Mert, Javůrek – Hoskovec, Pochobradský, Petrus, Štefka "A", Machač, Dušek, Veverka, Syrovec, Kubišta, Matys, Zídek "C", Černý. Trenér: Richard Král.

Rozhodčí: Ondráček – Kis, Rampír

Průběh zápasu
1. třetina
05:22 HKM 1:0 Havelec (M. Matouš.)
06:15 HKM 2 Pažourek, podražení
11:39 HKM 2 Hroudný, vražení na hrazení
14:11 HKM 2:0 Pažourek (Mašín)
16:25 PCE 2 Jelínek, podražení
19:33 HKM 3:0 F. Moník (Matějček, Poppel)
Po 1. třetině
2. třetina
25:42 PCE 2 Bučko, držení protihráče
32:51 PCE 2 Pražák, hákování
33:35 PCE 3:1 Dušek
37:36 HKM 2 Matějček, držení protihráče
39:35 HKM 2 Hašek, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
40:59 PCE 3:2 Machač (Zídek, Pochobradský)
43:51 PCE 2 Faltys, vysoká hůl
45:19 HKM 4:2 Mašín (Matějček, Chalupa)
48:07 HKM 2 Mašín, sekání
PCE 2 Machač, hrubost
48:33 PCE 4:3 Štefka (Dušek, Jelínek)
49:17 HKM 2 Havránek, hrubost
PCE 2 Veverka, hrubost, odpyká Kubišta
50:21 HKM 2 Jonáš, hrubost
58:15 HKM 2 Pažourek, hrubost
PCE 2 Mert, hrubost
PCE 2 Pochobradský, hrubost
HKM 2 Jonáš, hrubost
Konec