Menu

Futsal

1. Futsal liga

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto – SK Interobal Plzeň

1:4

konec (0:0)

18.01.2018, 20:10 • Sportovní hala ve Vysokém Mýtě • 17. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 3.05 4.1 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

39:59

Tomáš Vnuk mohl vstřelit gól, jeho prudká střela z pravého křídla po zemi ale těsně minula vzdálenější levou tyč!

39:05

David Novák se snažil prosadit na pravém křídle, kde vzápětí předvedl ostrý skluz a viděl žlutou kartu. Plzeň si před rozehráním standardní situace vyžádala oddechový čas a následná střela byla zablokována.

38:14

38:14 Tomáš ABRHAM - 1:4

38:14

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Interobal na levé straně rozehrál rohový kop na přední tyč a po krásné přihrávce se na vzdálenější pravé tyči prosadil z blízkosti TOMÁŠ ABRHAM!

36:36

36:36 Václav SKLENÁŘ - 1:3

36:36

Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
Němec skvěle vyrazil prudkou střelu Vysokého Mýta z levého křídla, VÁCLAV SKLENÁŘ ale vzápětí napřáhl nikým neatakovaný k pohotovému voleji, který metr nad zemí zamířil k pravé tyči! Vysoké Mýto nasucho nevyjde.

34:30

Gerčák znovu musel zasahovat a po rohovém kopu pálil na pravém křídle z ostrého úhlu sám Holý, brankář Nejzbachu ale na přední tyči míč skvěle vyrazil!

34:14

Sláma se po přihrávce Holého z pravého křídla ocitl sám před bránou, jenže Gerčáka nepropálil!

31:29

31:29 Tomáš ABRHAM - 0:3

31:29

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Gerčák předvedl skvělý zákrok proti táhlé střele hostů, jenže Tomáš Vladyka poté napálil při odkopu TOMÁŠE ABRHAMA, od jehož levého ramena se míč odrazil pod horní tyč! Kuriózní gól, ale i takové platí. Plzeň vede 2:0.

30:09

Tomáš Vnuk po přihrávce Sklenáře předvedl na pravém křídle sprint, po kterém přízemní střelou z úhlu mířil na vzdálenější levou tyč, Gerčák ale na hranici brankového území míč vyrazil!

27:48

Křemen po skvělém napadání na pravém křídle vybojoval míč a rychle ho poslal diagonálně doleva, kde po rychlém zpracování pálil po zemi Slavík, vybíhajícího Gerčáka ale nepropálil!

26:36

Sklenář se po krásné přihrávce od levé postranní čáry ocitl před bránou ve velké šanci, jeho následný lob po zpracování a otočce s míčem ale zamířil těsně nad bránu! Šabata byl hráčem, který Sklenáře našel skvostnou přihrávkou.

25:58

Jiráský na levém křídle vypálil z ostrého úhlu a Němec jeho přízemní střelu na přední tyči vyrazil!

25:36

Němec zůstal ležet na hrací ploše a musí být ošetřován poté, co podstoupil nepříjemný vzdušný souboj. Vedle postranní čáry už se protahuje Bartůněk.

25:15

25:15 Tomáš VNUK - 0:2

25:15

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Tomáš Štverák po špatné rozehrávce Nejzbachu rozdal míč rychle doprava, kde ho zatáhl k bráně TOMÁŠ VNUK a prudkou střelou napálil míč pod horní tyč! Asistence: Tomáš Štverák.

Tomáš ŠTVERÁK - 0:1

21:44

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Michal Holý napálil míč na přední pravou tyč, kde ho zády k bráně skvěle tečoval TOMÁŠ ŠTVERÁK a míč se od vzdálenější levé tyče odrazil do brány! Gerčák před pár okamžiky předvedl skvělý zákrok proti prudké střele z úhlu, nyní už byl ale zcela bezmocný. Asistence: Michal Holý.

20:28

Sklenář na levém křídle vypálit z úhlu, jenže jeho prudká rána nabrala opačnou faleš a minula těsně vzdálenější pravou tyč!

18:43

Domácí krásně rozehráli volný přímý kop a z pravého křídla a ostrého úhlu přišla prudká střela, která mířila zhruba metr nad zemí k bližší tyči, Němec ji ale skvělým reflexivním zákrokem vyrazil!

18:15

Michal Jiránský fauloval ve středovém kruhu a za ostrý taktický faul byl potrestán žlutou kartou.

17:17

17:17 Tomáš Vnuk v další velké šanci orazítkoval tyč brány!

17:17

Tomáš Vnuk po zablokované střele Nejzbachu vyrazil po pravém křídle do rychlého protiútoku a nádhernou táhlou střelou pravačkou orazítkoval vzdálenější levou tyč!

14:39

Jaroslav Kubát se skvěle vrátil a v blízkosti levé tyče vlastní brány zabránil jistému gólu! Fantastický obranný zákrok.

13:39

13:39 Šimon Štanglica se natlačil před protihráče a trefil tyč!

13:39

Štanglica se dokázal těsně před bránou protlačit před jednoho z protihráčů a vpádu napřáhl k přízemní střele pravačkou, která se od bližší levé tyče odrazila za pravou postranní čáru!

11:44

11:44 Vnuk nedokázal přelobovat vybíhajícího Gerčáka!

11:44

Vnuk spálil obrovskou šanci, když se po krátké kolmé přihrávce ocitl tváří v tvář vybíhajícímu Gerčákovi, kterého se chytře snažil přehodit, jeho nízký oblouček ale zamířil vedle vzdálenější levé tyče!

11:37

Sláma si od levé postranní čáry navedl míč krásně do středu hřiště a poté napřáhl k prudké diagonální střele pravačkou, která mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Gerčák ji ale skvěle vyrazil!

10:21

Novák na levém křídle po zemi vypálil z větší vzdálenosti a jeho přízemní střela mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, Němec ale vytáhl další skvělý zákrok a míč vyrazil do zámezí!

8:26

Šimon Štanglica nyní mohl skórovat, když se po krásné přihrávce v blízkosti pravé tyče ocitl v obrovské šanci, přízemní střelou z úhlu ale mezi nohama klečícího Němce nedokázal propálit!

7:52

Šimon Štanglica zastavil protiútok Interobalu ve středu hřiště ostrým faulem, za který viděl žlutou kartu.

6:44

Sláma se na pravém křídle dokázal uvolnit a od postranní čáry napřáhl k prudké přízemní střele, kterou Gerčák na přední tyči po rychlém pádu na zem skvěle vyrazil!

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto – SK Interobal Plzeň

1:4

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 37. Sklenář – 22. Štverák (Holý), 26. Vnuk (Štverák), 32. Abrham, 39. Abrham

Karty:   8. Štanglica (VMY), 19. Jiránský (VMY), 40. Novák (VMY)

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák – Špinar, Sklenář, Jeníček, Štanglica, Kubát, Vágner, Novák, Vladyka, Jiráský, Šabata, Koblasa

SK Interobal Plzeň: Němec (Bartůněk) – Kasýk, Koc, Vnuk, Kučera, Slavík, Sláma, Štrajt, Havel, Abrham, Štverák, Holý, Křemen