Menu

Fotbal

Tipsport liga

FK Frýdek-Místek – TJ Valašské Meziříčí

5:1

konec (3:1)

17.01.2018, 11:00 • UMT Stovky • Skupina D • Dominik Tobola (@DomTo81)

Tipsport: 1.13 7.0 12.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

80

Další pohledná kombinace domácích, která vrcholila střelou do Michuta po efektním uvolnění patičkou jednoho z domácích borců.

77

Velká šance na šestý gól pro Frýdek-Místek. Šumský prostrčil na Dudu, kterému v náběhu chyběl krok k lepšímu zakončení technickou ranou podél Michuta.

70

Dobrý pas Šumského z pravé strany končí zablokovaným zakončením Dudy. Bude to další rohový kop pro Frýdek-Místek. Budou se domácí radovat znova?

60

60. ŠUMSKÝ - 5:1

60

Frýdek-Místek právě vstřelil branku!

Už první obrovská šance Honiše skončila Michutovi, jenže následně se ke střele dostal ještě už dnes několikrát zmiňovaný NICOLAS ŠUMSKÝ a nemýlil se. S Valmezem to již vypadá velmi špatně.

56

56. HONIŠ - 4:1

56

Frýdek-Místek právě vstřelil branku!

Na dobře zahraný rohový kop si naskočil obránce MARTIN HONIŠ a mířil naprosto přesně mimo dosah Michuta.

28

28. ? - 3:1

28

Frýdek-Místek právě vstřelil branku!

Obrovská hrubice v obraně hostí, která je "korunována" vlastním gólem. Brankář Michut špatně komunikoval s jedním ze svých obránců a malá domů tak končí nejhorším možným způsobem. "Střelce" branky doplníme později.

22

22. ? - 2:1

22

Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku
Nadějná pozice byla využita. Po dobrém centru se v malém vápně nejlépe orientoval jeden z útočníků Valašského Meziříčí. Vzhledem k tomu, že ovšem není v zápisu o utkání, tak bude střelec doplněn až po utkání.

12

12. MOZOL - 2:0

12

Frýdek-Místek právě vstřelil branku!

A už je to o dvě branky. Přímočará akce z pravé strany byla vyšperkována krásnou kolmicí na VÁCLAVA MOZOLA, který se v jasné šanci na malém vápně nemýlil a poslal míč křížnou střelou za bezmocného Michuta.

9

9. VARADI - 1:0

9

Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
Po první zahozené šanci se ale někdejší hráč Baníku Ostrava prosazuje. ADAM VARADI si našel místo po rohovém kopu a zakončil přesně. Frýdek-Místek tak jde do brzkého a očekávaného vedení.

4

Domácí Valcíři už však ale přebrali iniciativu a byla z toho okamžitě krásná akce levého záložníka s obráncem, který směřoval před prázdnou branku na Varadiho. Velezekušený útočník ale v jasné šanci před prázdnou brankou trestuhodně selhal.

FK Frýdek-Místek – TJ Valašské Meziříčí

5:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 9. Varadi, 12. Mozol, 28. ? (vla.), 56. Honiš, 60. Šumský – 22. ?