Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

HC Děčín – HC Letci Letňany

2:6

konec (1:1, 0:1, 1:4)

17.01.2018, 18:00 • HC Děčín • 27. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.35 5.5 5.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:48:21)
Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí 6:2 a poprvé v sezóně tak porážejí Děčín. Po celý zápas byli lepším týmem a za skalpem Děčína si tak došli naprosto zaslouženě. Medvědi tak potřetí v řadě zůstávají bez zisku jediného bodu.

Konec zápasu.

59:45

Hosté mají kotouč na svých holích a už se nikam neženou, byť hrají přesilovou hru. O tento náskok už přijít nemohou. Zápas tak pomalu, ale jistě spěje do svého konce.

58:48

Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Chovanec – 2 min., faul kolenem).

58:35

Letňany právě vstřelily branku!
Domácí opět propadli v obraně a hosté toho využili, natlačili se před jejich branku a zblízka pak prostřelil brankáře Děčína DOMINIK VOLEK, který si tak připisuje druhou branku po sobě – 2:6. Bez asistence.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:30

Letňany právě vstřelily branku!
Zřejmě je o osudu tohoto utkání rozhodnuto. Děčínští po vhazování v útočném pásmu přišli o kotouč, toho se zmocnil DOMINIK VOLEK, který z vlastního obranného pásma trefil kotouč přesně a ten skončil v opuštěné domácí kleci – 2:5. Bez asistence.

57:18

Branka Děčína je prázdná, domácí hráči to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.

57:18

Oddechový čas si vyžádala domácí lavička.

57:06

Tomáš Dyrynk zblízka střílel na Šimona Havlíka, který reflexním zákrokem nedopustil, aby šly Letňany do tříbrankového trháku.

56:27

Hosté zabránili další akci Děčína a hned na to se vydali do rychlého protiútoku. Zastavilo je ale postavení mimo hru a ta se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.

55:03

Letňany právě vstřelily branku!
Poprvé v utkání jdou hosté do dvoubrankového vedení. Z další akce se dokázali prosadit, když do předbrankového prostoru dostal přihrávku MARTIN GEBELL a uklidil ho za záda děčínského brankáře – 2:4. Asistence: Václav Prchal a Vojtěch Prchal.

54:40

Na druhé straně se rodilo přečíslení Pražanů, ale Dominiku Volkovi utekl kotouč z čepele a následně pak se do blízkosti domácí branky nedostal. Hosté hrají velmi dobře odzadu a snaží se své vedení udržet.

53:41

Následně pak si sjel do blízkosti brankáře hostů Radim Vacek, ale střílel z úhlu. Přesto Hamalčík nastavil svoji hůl a poslal kotouč svým spoluhráčům.

52:43

Domácí bojovali o kotouč za brankou hostů, nakonec ho dostali na svoji stranu, ale před Hamalčíkem pak střela Volrába skončila jen vysoko nad.

52:12

Tváří v tvář se ocitl Dominik Havlík hostujícímu brankáři, před kterým sklepl kotouč a Hamalčík svým pohotovým zákrokem znovu podržel svůj tým.

51:25

Medvědi si vypracovali tlak před hostující brankou, ale dvě střely, které mířily na Hamalčíka, brankář hostů chytil a podržel tak těsné vedení svého celku.

49:25

Letňany právě vstřelily branku!
Hosté potřetí v tomto utkání strhávají vedení na svou stranu. Vojtěch Prchal nechal puk VÁCLAVU PRCHALOVI, jenž ho po chybě děčínské obrany dokázal propasírovat za záda Šimona Havlíka – 2:3. Znovu tak mají k dnešní výhře blíže, než domácí celek. Asistence: Vojtěch Prchal.

48:24

Dominik Volek střílel z vrcholu levého kruhu a kotouč prosvištěl těsně nad brankou Šimona Havlíka.

47:14

Marek Novák zachytil nahozený kotouč do vlastního pásma a okamžitě ho poslal na opačnou stranu. Ve středním pásmu si ho převzal Hozák, jenž se ale do medvědího teritoria nedostal.

46:02

Střelu z pravé strany z hole Dominika Havlíka zastavil svojí hokejkou jeden z obránců hostů a zabránil tak další velké šanci děčínského celku.

45:28

Medvědi po vyrovnávací brance notně ožili a i nyní zahrozili před pražskou brankou. Jenže Hamalčík si svůj prostor kolem brankoviště pohlídal a nedopustil, aby šli Medvědi poprvé do vedení.

44:26

Jenže Pražané se znovu dostali před domácí branku, kde se pokoušeli o strhnutí vedení na svou stranu, ale Hříbal zabránil střele Havlůje.

42:58

Děčín právě vstřelil branku!
A hned v útočném pásmu založili další akci, po které dostal nabito na levý kruh JAROSLAV HAŠEK a ten pořádnou pumelicí vymetl všechny pavučiny za zády Petra Hamalčíka – 2:2. Je tedy opět vyrovnáno. Asistence: Pavel Zajan a Daniel Volráb.

42:19

Hosté se opět natlačili před branku Šimona Havlíka, kde se ke střele dostal Dyrynk, ale ta skončila jen vedle ní. Následně pak znovu Medvědi jdou do útoku.

41:21

Střela Vojtěcha Prchala z pravého kruhu prosvištěla okolo branky Děčína, ale nakonec puk skončil v moci domácí obrany. Ta vyváží puk směrem dopředu.

40:54

Domácí celek je v plném počtu.

40:18

Hosté dohrávají svou přesilovou hru a už se uhnízdili v pásmu Děčína. Medvědi se zatím nemohou osvobodit a čelí tak menšímu tlaku.

40:01

Začala třetí třetina.
Také druhá třetina je minulostí. V ní se oba celky dlouho přetahovaly o vstřelení rozdílové branky, až se to v pětatřicáté minutě povedlo Jiřímu Hozákovi, jenž strhl vedení zpět na stranu Pražanů. Domácí tak budou muset ve třetí třetině, která začne přibližně v 19:36, dohánět jednobrankové manko.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:29

Dominik Volek střílel z levého kruhu, svým pravým betonem ale jeho střelu vyrazil Šimon Havlík, který si tak připisuje další důležitý zákrok.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:54

Vyloučení v týmu HC Děčín (Tomáš Faigl – 2 min., držení protihráče).

38:23

Šimon Havlík dostal pukem do masky a hra je přerušena. Za malý okamžik se bude vhazovat po jeho levé ruce.

37:10

Hosté předvedli opět pěknou kombinaci před domácí brankou, střela Havlůje ale skončila mimo tři tyče. Následný protiútok Děčína skončil opět zmarem a u kotouče jsou tak opět Pražané.

36:22

Vzápětí došlo před brankou Letňan ke skrumáži, ve které se ale lépe zorientovala obrana hostů a poslala puk do bezpečí.

34:25

Letňany právě vstřelily branku!
Z další útočné akce už se hosté prosazují a znovu strhávají vedení na svou stranu. Dominik Volek našel před brankou Děčína volného JIŘÍHO HOZÁKA, jenž se poté nemýlil a prostřelil Šimona Havlíka mezi jeho betony – 1:2. Asistence: Dominik Volek a Petr Havlůj.

33:41

Z půlky hřiště se dostal až před Hamalčíka Ondřej Kopta, jeho střela švihem ale končí na hostujícím brankáři, jenž se znovu ve svém brankovišti zaskvěl.

32:49

Poté do útočného pásma spěchali hosté, ale nakonec před Šimonem Havlíkem nezahrozili. Puk jim sebrala obrana Děčína a ta otáčí hru na opačnou stranu.

32:21

Jaromír Chmel dostal nabito na pravý kruh od Tomáše Faigla a jeho střela pak skončila u levé tyčky hostující branky, kde svou nohou puk vykopl opět Petr Hamalčík. Ten je v posledních chvílích pod velkým tlakem.

31:19

Hosté mohli jet tři na jednoho, ale zastavilo je postavení mimo hru a rázem se tak nemohli dostat do pásma. Na druhé straně pak znovu střílel Dominik Havlík, jenž trefil betony Hamalčíka.

30:24

Ondřej Hříbal jel v tandemu s Jaroslavem Haškem. Poté mu poslal kotouč na pravý kruh a následnou dělovku Haška vyráží svou vyrážečkou Petr Hamalčík, jenž tak nyní hodně podržel svůj tým.

30:01

Zápas se nám přehoupl do druhé poloviny a stav je stále nerozhodný. Vhazovat se bude před brankou hostů, konkrétně po pravici Petra Hamalčíka. To ale až po krátké nucené pauze. Jeho branka je totiž vychýlena a bude muset být usazena zpět.

29:41

Martin Kotyra číhal těsně před Šimonem Havlíkem. Hned na to se dostal ke kotouči, ale děčínského brankáře svou přízemní střelou nepřekonal.

28:23

Dominik Havlík si klepl o přihrávku mezi kruhy, tu poté dostal a jeho rána pak byla hosty sražena vysoko nad Hamalčíkovu branku. Nyní mají více ze hry Medvědi, kteří se snaží strhnout vedení na svou stranu.

27:15

Agilní Zdeněk Petráš si sjel do blízkosti hostující branky, jeho střela švihem ale skončila na Hamalčíkovi, jenž si proti němu připisuje další přesný zákrok.

26:36

Volráb našel zpětnou přihrávkou Jaroslava Haška, tomu ale poté puk sjel z čepele a do zakončení před brankou Letňan se tak nakonec dostat nemohl.

25:21

Ladislav Kadaně si nabruslil zpoza domácí branky a poté hledal svou přihrávkou Lojku, ale i do jejich souhry vložil svoji hůl obránce Dominik Havlík a hosty do zakončení nepustil. Zároveň pomohl svému bratrovi v děčínské brance, který nemusel zasahovat.

24:36

Zdeněk Petráš našel šikovně před brankou hostů volného Michala Oliveriuse, před kterým chvíli zívala poloodkrytá klec. Jenže střela mu nesedla a nakonec se stihl Hamalčík vrátit zpět a kotouč chytil.

23:17

Ti se tam ale po chvíli vrátili zpět a z pravé strany napálil kotouč Jaroslav Hašek, jenž nechal vyniknout Petra Hamalčíka. Ten ukryl puk ve své lapačce a hned ho poslal svým spoluhráčům.

22:45

Náznak dalšího útoku Děčína překazili hosté už ve středním pásmu, do svého teritoria tak Medvědy vůbec nepustili.

21:49

Ivan Lytvynov na druhé straně střílel z levého kruhu a Šimon Havlík puk vyrazil svým tělem a opět tak podržel svůj tým. Ten tak spěchá do další útočné akce.

21:15

Na druhé straně vyzkoušel pozornost Hamalčíka Radim Vacek. Jeho střela se ale otřela o jeho levý beton a následně pak si kotouč přebírají opět hosté.

20:34

Před branku hostů si sjížděl Pavel Zajan, kam poté mířila přihrávka. Ale jeden z hostujících obránců puk zachytil a rázem je tak akce Děčína u konce.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je za námi. V ní se nejprve do vedení dostali zaslouženě hosté, když se v desáté minutě trefil mezi tři tyče Marek Novák. Medvědi však našli odpověď o sedm minut později. Kapitán Michal Oliverius zužitkoval přihrávku svého spoluhráče a bylo vyrovnáno. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně v 18:46.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Zajan dostal přihrávku od Hříbala a poté střílel z otočky před hostující brankou. Obránci hostů ovšem pomohli svému brankáři a ten nemusel zasahovat.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

17:57

Dominik Havlík se napřáhl na modré čáře a po jeho ráně pak musel zasahovat Hamalčík.

16:52

Fair play gesto od Pavla Zajana. Dyrynk měl jít na trestnou lavici za sekání, ovšem děčínský útočník sudím řekl, že ho hráč hostí nefauloval a následně tak vyloučení odvolal.

16:03

Děčín právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno. Po pěkné kombinaci před brankou Letňan dostal přihrávku těsně před Petra Hamalčíka MICHAL OLIVERIUS a kapitán děčínského týmu pak svou střelou poprvé překonal hostujícího brankáře – 1:1. Asistence: Radim Vacek a Zdeněk Petráš.

14:31

Hosté jsou už v plném počtu.

14:19

Dominik Havlík střílel od modré čáry, kotouč doskákal až k brance Letňan, ale nakonec ho sebral brankář hostů a vyhodil ho do bezpečí.

13:29

Oliverius našel zpoza hostující branky svou přihrávkou Jaroslava Haška, který z pravé strany trefil boční síť hostující branky. Poté se hosté osvobozují.

13:03

Medvědi jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.

12:31

Síly na ledě se srovnají. Beran podrazil Zdeňka Petráše, který se dostal do šance ve vlastním oslabení a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.

12:31

Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Václav Beran – 2 min., podražení).

11:57

Hosté nyní nepronikli do útočného pásma a toho využili domácí k dalšímu vyhození kotouče až před Petra Hamalčíka.

11:24

Dominik Havlík zachytil puk po střele hostů a okamžitě ho vyvezl pryč z pásma. Medvědi se poprvé v dalším oslabení dokázali osvobodit.

11:03

Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., hákování).

11:03

A na druhé straně se po bleskové akci pro změnu zaskvěl Šimon Havlík, jenž pohotově zachytil střelu hostů.

10:35

Dominik Zajan si sjel do prostoru mezi kruhy a odtud pak vyslal prudkou ránu. Tu ale zneškodnil Petr Hamalčík a dalším zákrokem podržel svůj tým.

09:20

Letňany právě vstřelily branku!
Hosté se ujímají vedení. Před domácí branku se natlačil MAREK NOVÁK a tomu poslal kotouč Hozák. Prvně jmenovaný pak zblízka dokázal prostřelit domácího brankáře, který tak musel poprvé lovit kotouč ze své sítě – 0:1. Asistence: Jiří Hozák.

09:01

Dominik Volek našel z pravé strany svou přihrávkou na opačné straně volného Kadaněho, ten ale střílel vedle.

08:26

Tomáš Faigl dotíral před hostující brankou, nakonec mu kotouč sebrala obrana Letňan a vyhodila ho do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.

08:12

Z levé strany vyslal vzdušnou střelu Radim Vacek, po jeho ráně ale zasahoval Petr Hamalčík, jenž také před dotírajícími děčínskými útočníky zastavil hru.

07:31

Hosté z Letňan jsou zatím aktivnějším týmem a neustále se tlačí před domácí branku. Výsledkem toho byl další zákrok domácího brankáře a další přerušení hry.

07:22

Z pravé strany najížděl hostující Kotyra a sjel si až do blízkosti děčínské branky. Další zákrok Šimona Havlíka, jenž následně pak ukryl kotouč pod svojí lapačkou a raději přerušil hru.

06:16

Havlůj nyní provětral lapačku Šimona Havlíka, když na něho vyslal prudkou střelu z pravého kruhu. Další zákrok domácího brankáře byl úspěšný.

05:24

Na modré čáře se k mohutné střele napřáhl Tomáš Chvála, Šimon Havlík ji ale vyráží znovu svým levým betonem a podržel svůj tým. Hned na to pak jdou Medvědi útočit.

04:50

Medvědi jsou v plném počtu.

04:18

Ladislav Kadaně se napřáhl ke střele z levého kruhu, ale ta byla hodně nepřesná. Následně pak se domácí hráči znovu osvobozují.

03:42

Navíc Dominik Havlík zatáhl kotouč do pásma hostů a dokonce se ve vlastním oslabení dostal ke střele, kterou ale Hamalčík pokryl.

03:16

Daniel Volráb sebral kotouč ve vlastním obranném pásmu a poté ho poslal až před hostující branku. Medvědi se tak osvobozují.

02:50

Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Hříbal – 2 min., podražení).

02:30

Opět z toho nic nebyla a směr hry se tak otáčí zase na opačnou stranu, tedy před branku, kterou dnes hájí Šimon Havlík.

01:57

Na útočné modré čáře ztratil kotouč Kopta. Nicméně ho hned vybojoval zpět a Děčínští jsou znovu v útočné třetině, kde obléhají hostující branku.

01:10

Na druhé straně pak do útoku vyrazili poprvé Medvědi, ale ani jejich střela z hole Oliveriuse neměla gólové parametry. Po převzetí kotouče míří na opačnou stranu znovu Pražané.

00:14

Hosté hned v úvodu první třetiny vlétli do útočného pásma, kde střílel od modré čáry Marek Novák, jeho rána ale skončila na betonu Šimona Havlíka.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Děčín: Havlík Š. (Lavinger) – Hříbal, Kaltenböck, Havlík D., Michajličenko, Tenkrát, Chmel, Molnár – Zajan, Volráb, Horák K. – Faigl, Oliverius, Chovanec – Petráš, Vacek, Hašek – Kopta, Amirov

HC Letci Letňany: Pírs (Hamalčík) – Gebell, Uhlíř, Lytvynov, Beran, Novák, Chvála, Saňa – Honetschläger, Švarc, Prchal Vojtěch – Dyrynk, Kadaně, Volek – Kotyra, Hozák, Horák J. – Havlůj, Lojka, Prchal Václav

Rozhodčí: Vyštejn – Hynčica, Janíček.
Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.

Budou se potřetí Medvědi radovat z výhry nad nováčkem soutěže?

Vzájemná utkání

Jak už bylo zmíněno, dvě předchozí vzájemná utkání vyhrál Děčín. Nejprve doma 5:1 a poté v Praze v Letňanech brali Medvědi výhru 8:3, ač ještě ve druhé třetině prohrávali 1:3. Nakonec ji srovnali a v posledním dějství pak Letňanům nasázeli pět branek. Jak si povedou oba celky v dnešním duelu? To nám samozřejmě napoví až samotné utkání, které si rozhodně nenechte ujít.
HC Letci Letňany

Hosté z Letňan v posledních třech duelech získali šest bodů. Po výhře nad Dvorem Králové, tedy druhým nováčkem ligy, zvítězili doma 6:4. Poté nestačili na Sokolov, jenž vyhrál těsně 3:2. Další zisk tří bodů byl z kontumace 5:0 s odstoupivším Mostem. Letňanští jsou v tabulce na osmém místě se čtyřiatřiceti body. Zatím tedy drží elitní osmičku, která zaručuje vyřazovací boje a na děčínský led jedou s jasným cílem, a sice získat nejlépe všechny body, aby si tuto pozici minimálně udrželi. Podaří se hostům poprvé v sezóně porazit děčínské Medvědy?
HC Děčín

Medvědi začali nový rok velmi dobře. Kobru na jejím ledě porazili 6:2. Pak ale přišly dva zápasy bez zisku jediného bodu a z obou duelů hrozivé skóre 4:18. Nejprve na domácím ledě smetlo Vrchlabí Děčín vysoko 11:2 a další vysoká prohra se pak zrodila v Trutnově, tedy týmu, který to na Děčín dlouhou dobu umí a i zde se zrodila vysoká prohra – 2:7. V tabulce tak Medvědi propadli na čtvrtou pozici, na svém kontě mají čtyřiapadesát bodů a dnes budou s Letňany bojovat o další výhru, která by zastavila dvojzápasový půst. Jednoduché to nebude. Letňany, coby nováček soutěže, by rády poprvé ve druhé lize prokoukly do vyřazovacích bojů a také by rády odčinily dvě prohry s děčínskými hráči. Na ledě Děčína tak bude k vidění rozhodně zajímavý duel.
Hezký večer z děčínského zimního stadionu přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu jediný zápas ve druhé lize ve skupině Západ. Jde o dohrávku sedmadvacátého kola a hokejisté HC Děčín přivítají na svém ledě svého soupeře z HC Letci Letňany.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Děčín – HC Letci Letňany

2:6

konec (1:1, 0:1, 1:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Oliverius (Vacek, Petráš), 43. Hašek (Zajan, Volráb) – 10. Novák (Hozák), 35. Hozák (Volek, Havlůj), 50. Prchal Václav (Prchal Vojtěch), 56. Gebell (Prchal Václav, Prchal Vojtěch), 58. Volek, 59. Volek

HC Děčín: Havlík Š. (Lavinger) – Hříbal, Kaltenböck, Havlík D., Michajličenko, Tenkrát, Chmel, Molnár – Zajan, Volráb, Horák K. – Faigl, Oliverius, Chovanec – Petráš, Vacek, Hašek – Kopta, Amirov

HC Letci Letňany: Hamalčík (Pírs)– Gebell, Uhlíř, Lytvynov, Beran, Novák, Chvála, Saňa – Honetschläger, Švarc, Prchal Vojtěch – Dyrynk, Kadaně, Volek – Kotyra, Hozák, Horák J. – Havlůj, Lojka, Prchal Václav

Rozhodčí: Vyštejn – Hynčica, Janíček

Průběh zápasu
1. třetina
02:50 DEC 2 Hříbal, podražení
09:20 LET 0:1 Novák (Hozák)
11:03 DEC 2 Zajan, hákování
12:31 LET 2 Beran, podražení
16:03 DEC 1:1 Oliverius (Vacek, Petráš)
Po 1. třetině
2. třetina
34:25 LET 1:2 Hozák (Volek, Havlůj)
38:54 DEC 2 Faigl, držení protihráče
Po 2. třetině
3. třetina
42:58 DEC 2:2 Hašek (Zajan, Volráb)
49:25 LET 2:3 Prchal Václav (Prchal Vojtěch)
55:03 LET 2:4 Gebell (Prchal Václav, Prchal Vojtěch)
57:30 LET 2:5 Volek
58:35 LET 2:6 Volek
58:48 DEC 2 Chovanec, faul kolenem
Konec