Menu

Florbal

Pohár České pojišťovny - ženy

FAT PIPE Florbal Chodov – 1. SC TEMPISH Vítkovice

5:7

konec (3:2, 0:2, 2:3)

16.01.2018, 17:00 • SH Most • Finále • Ondřej Jícha (@OndraJicha)

59:40

Vítkovice právě vstřelily branku!
Zmatky na brankovišti nakonec vyústily v gól Víktovic, kdy se přes celé hřiště trefila DENISA FERENČÍKOVÁ, která si tak jednoznačně podmanila dnešní zápas. Asistence: Alžběta Ďuríková.

52:06

Chodov právě vstřelil branku!
A je zaděláno na drama! Suchá se ještě z prostoru brankoviště nedokázala prosadit, když ji Příleská vychytala. Vítkovická brankářka ale neměla šanci proti dorážce GABRIELY TOŽIČKOVÉ, která svou trefu dává Pražankám ještě naději do konce zápasu.

46:15

Vítkovice právě vstřelily branku!
Nyní už se Vítkovice radují. BARBORA HUSKOVÁ se dokázala dostat z rohu před branku a perfektně zaskočila Provázkovou, která se musí nyní v brance červenat, protože tohle měla chytat. Asistence: Natálie Martiňáková.

42:34

Vítkovice právě vstřelily branku!
Ostravanky si ale berou hodně rychle vedení zpět. Ferenčíková dostala míček do velkého brankoviště, kde zůstala zcela trestuhodně osamocená MICHAELA ŠPONIAROVÁ, která bez problémů překonala Provázkovou. Asistence: Denis Ferenčíková.

42:16

Chodov právě vstřelil branku!
Řepková stihla ale svou chybu rychle odčinit, když dokázala vybojovat míček pro TEREZU URBÁNKOVOU, která bekhendem překonala Příleskou. Asistence: Martina Řepková.

39:26

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice vrací úder. Stejně jako Chodov skóroval v poslední minutě první třetiny, tak ostravskému celku se daří to samé na konci prostřední části. MICHAELA ŠPONIAROVÁ se dokázala dostat od mantinelu na střed hřiště a střelu k tyčce prostřelila Provázkovou. Bez asistence.

23:08

Vítkovice právě vstřelily branku!
Kapitánka Vítkovic je dnes k nezastavení a kompletuje hattrick. Ostravský celek se dostal k chodovské brance a po souhře celé lajny nakonec opět po krosové přihrávce skóruje DENISA FERENČÍKOVÁ. Tentokrát se v roli nahravačky ocitla Šupákoá. Asistence: Ivana Šupáková

20:00

Chodov právě vstřelil branku!
Tak tohle je šok pro Vítkovice! Současně se sirínou ohlašující konec třetiny se totiž na poslední chvíli prosazuje MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ, která vrací Pražankám vedení a ony mohou jít do šaten spokojenější. Asistence: Markéta Svačinová.

18:12

Vítkovice právě vstřelily branku!
Netrvalo to dlouho a je tu srovnáno. O 43 vteřin později se znovu DENISA FERENČÍKOVÁ přihlásila o slovo, když ji perfektním krosem přes celou šíři hřiště našla Ďuríková a vítkovická kapitánka střelou do hroního růžku branky a protipohybu Provázkové srovnává skóre zápasu. Asistence: Alžběta Ďuríková.

17:29

Vítkovice právě vstřelily branku!
Pomsta ostravského celku přišla ale hned vzápětí. Rychlá přihrávka na střed od Šponiarové a prudká střela švihem DENISY FERENČÍKOVÉ nedala Provázkové šanci. Asistence: Michaela Šponiarová.

04:39

Chodov právě vstřelil branku!
Pražankám dokonale vychází začátek zápasu a odskakují do vedení 2:0. Střela Jirákové z první sice nezamířila do branky, ale trefila TEREZU URBÁNKOVOU, která bleskurychle poslala míček do branky. Asistence: Nela Jiráková.

01:28

Chodov právě vstřelil branku!
Nyní už sel ale Chodov raduje. GABRIELA TOŽIČKOVÁ využila toho, že Vítkovice nedokázaly dostat míček do bezpečí a z první vážnější šance prostřeluje Příleskou. Asistence: Magdaléna Plášková.

FAT PIPE Florbal Chodov – 1. SC TEMPISH Vítkovice

5:7

konec (3:2, 0:2, 2:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Tožičková G. (M.), 5. Urbánková T. (Jiráková N.), 20. Plášková M. (M.), 43. Urbánková T. (Řepková M.), 53. Tožičková G. (Suchá K.) – 18. Ferenčíková D. (Šponiarová M.), 19. Ferenčíková D. (Ďuríková A.), 24. Ferenčíková D. (Šupáková I.), 40. Šponiarová M., 43. Šponiarová M. (Ferenčíková D.), 47. Husková B. (Martiňáková N.), 60. Ferenčíková D. (Ďuríková A.)

FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Ranochová) – Vrbová, Jiráková, Svačinová, Frantíková – Jůzová, Kellovská Kr. – Preisslerová, Řepková, Urbánková (C) – Plášková, Suchá, Tožičková – Nosková, Krauskopfová, Beránková – Vrátná, Belicová, Kellovská Ka. Trenér: Michaela Marešová.

1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Klečková) – Šupáková, Ďuriková, Kolářová, Theimerová, Koníčková, Kociánová, Moravcová – Enenkelová, Šponiarová, Ferenčíková (C) – Hyršová, Martiňáková, Husková – Krzywaková, Žurková, Halfarová – Zemanová, Planková. Trenér: Richard Urban

Rozhodčí: Martin Reichelt, Tomáš Kostinek

Průběh zápasu
1. třetina
00:11 VIT 2 2MIN Šupáková, Bránění ve hře
01:28 CHD 1:0 Tožičková G. (M.)
04:39 CHD 2:0 Urbánková T. (Jiráková N.)
17:29 VIT 2:1 Ferenčíková D. (Šponiarová M.)
18:12 VIT 2:2 Ferenčíková D. (Ďuríková A.)
20:00 CHD 3:2 Plášková M. (M.)
Po 1. třetině
2. třetina
23:08 VIT 3:3 Ferenčíková D. (Šupáková I.)
39:26 VIT 3:4 Šponiarová M.
Po 2. třetině
3. třetina
42:16 CHD 4:4 Urbánková T. (Řepková M.)
42:34 VIT 4:5 Šponiarová M. (Ferenčíková D.)
46:15 VIT 4:6 Husková B. (Martiňáková N.)
52:06 CHD 5:6 Tožičková G. (Suchá K.)
59:40 VIT 5:7 Ferenčíková D. (Ďuríková A.)
Konec