Menu

Volejbal

Uniqa extraliga žen

TJ Ostrava – VK UP Olomouc

0:3

konec (22:25, 23:25, 16:25)

15.01.2018, 19:15 • Hala míčových sportů, Ostrava • 13. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 2.29 1.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

16:25

Je konec. Iva Nachmilnerová se jako poslední postavila za koncovou lajnu, ale své podání napálila jen do sítě.

15:24

Místo Žolnerčíkové přichází do hry Faltínová. Po servisu Napolitano-Šenkové je tady hned devět mečbolů! Nyní neuspěla na přihrávce Makauskaiteová.

14:20

Sajdová pokračuje na podání. Napolitano-Šenková se ještě útokem neprosadila, ale Valková na druhou přes neuspěla proti bloku Struškové. Ještě jeden oddechový čas pro Ostravu.

14:18

Nikol Sajdová přichází místo Čutukové na podání. A Olomouc znovu vede o čtyři body. Nachmilnerová tentokrát na středu sítě bez bodu a poté je zablokována na hlavním kůlu Makauskaiteová. Zdeněk Pommer si bere oddechový čas.

13:16

A je to o tři body. Monika Dedíková dokázala servisem najít Makauskaiteovou, poté právě Litevka nesložila míč proti jednobloku a Michalíková nachází povedeným útokem roh kurtu. Je tady druhý technický oddechový čas.

4:8

Olomouc vede při prvním technickém oddechovém čase o čtyři body. Valková našla nahrávkou Diatkovou, ale ta znovu ztroskovala na bloku Michalíkové.

23:25

Střídající univerzálka Ostravy Hana Čuboňová dala vysoké podání. Po vynikající přihrávce se rozhodla zakončit set slovenská nahrávačka Katarína Dudová, který poslala míč na zem na druhou přes.

23:24

Veronika Strušková na podání. Žolnerčíková smečovala přesně kolem bloku Dudové. Ještě před servisem Čuboňové si bere oddechový čas Olomouc.

22:24

Dva setboly pro Olomouc. Čuboňová měla na ruce vyrovnání, ale svou bodovku napálila do bloku.

21:23

Dva body v řadě pro domácí celek. Iva Nachmilnerová dokázala servisem zatlačit Dedíkovou, poté útočila Čuboňová přesně kolem bloku. Také Olomouc si bere oddechový čas.

18:20

Helena Kojdová se vrací do hry místo Kláry Faltínové. Napolitano-Šenková znovu potrápila domácí servisem. Olomouc má k dobru dva body a na to reaguje domácí trenér Zdeněk Pommer.

16:14

Sajdová nahrazuje na palubovce Čutukovou. Právě Sajdová se dostala na servis a dokázala Kojdovou zatlačit. Vše ukončuje útokem Napolitano-Šenková. Ostrava si bere oddechový čas.

16:12

Ostrava vede při druhém technickém oddechovém čase o čtyři body. Dedíková našla servisem Makauskaiteovou, Litevka byla přesná na přihrávce a poté Kojdová zužitkovala nahrávku Valkové.

8:6

Ostrava vede při prvním technickém oddechovém čase o dva body. Kojdová ještě neuspěla, ale poté Olomouc chybuje přešlapem Dedíkové.

22:25

Kojdovou nahrazuje na palubovce Faltínová. Napolitano-Šenková zatlačila servisem, poté mohla sama set útokem zakončit, ale Ostrava se ještě ubránila. Valková vyzvala ihned po příchodu do hry Faltínovou, ale ta napálila míč útokem do autu. Olomouc bere první sadu!

22:24

Diatková se pochopitelně vrací do hry místo Žolnerčíkové. Jsou tady dva setboly! Kojdová si nepřišla ani na blok Dudové.

22:22

Místo Diatkové přichází na servise Karin Žolnerčíková. A střídání se vyplatilo. Nachmilnerová mohla jen sklepnout míč po nepřesném příjmu Michalíkové. Jiří Teplý si bere oddechový čas.

16:20

Oddechový čas hostujícímu týmu pomáhá. Valková přidala servis na Dedíkovou, Ostrava měla k dispozici bodovku, ale Diatková smečuje jen do bloku. Také Ostrava si bere oddechový čas.

16:19

Ostrava dramatizuje první sadu. Kateřina Valková zaskočila servisem Sainovou, poté v poli skvěle zasáhla Chevalierová a Diatková smečí po lajně poslala míč na palubovku. Olomouc si bere oddechový čas.

10:16

Kateřina Zemanová na podání. Ostravská blokařka také hostujícímu týmu nenadělala problémy a Čutuková technickým útokem přes blok posílá oba týmy k druhému technickému oddechovému času.

3:9

A právě Tereza Diatková na podání. Olomouc si drží luxusní vedení v úvodu setu. O devátý bod hostujícího celku se postarala po dlouhé rozehře blokem Strušková. Ostrava si bere oddechový čas.

2:8

Olomouc vede při prvním technickém oddechovém čase o šest bodů. Valková vyzvala k útoku Kojdovou, ale ta si nepřišla na jednoblok Napolitano-Šenkové.

TJ Ostrava – VK UP Olomouc

0:3

konec (22:25, 23:25, 16:25)

Zpět na online

TJ Ostrava: Šípová, Valková (C) – Faltínová, Kojdová, Makauskaiteová, Žolnerčíková – Nachmilnerová, Sedláčková, Zemanová – Čuboňová, Diatková – Chevalierová, Teperová Trenér: Zdeněk Pommer

VK UP Olomouc: Dudová (C), Kubínová – Košická, Michalíková, Dedíková – Čutuková, Sajdová, Strušková, Kneiflová – Napolitano-Šenková, Orvošová – Sainová Trenér: Jiří Teplý

Rozhodčí: Daniel Trumpeš – Petr Horký