Menu

Fotbal

Portugalská Primeira Liga

Moreirense FC – Vitória FC Setúbal

2:2

konec (1:2)

15.01.2018, 20:00 • Estádio Comendador Joaquim de Almeida Freitas • 18. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.35 3.02 3.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 24:27. (21:56:24)
Je konec! Vitória Setúbal nakonec nedokázala ustrážit svoje vedení a oba celky si tak připisují po bodu. Nutno dodat, že hosté byli povětšinu zápasu horším celkem a s jedním bodem tak mohou být spokojeni.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Žlutou kartu dostává Edinho (Vitória FC Setúbal).

90+4

Sedmý rohový kop v podání Moreirense dokázal na přední tyči vyboxovat Cristiano. Hostující brankář má ještě menší zdravotní problémy.

90+3

Série několika hlaviček uprostřed hrací plochy nakonec vyústila v nepřesnou přihrávkou pouze do území domácího mužstva.

90+1

Žlutou kartu dostává Cristiano (Vitória FC Setúbal).

90

Druhý poločas bude nastaven o šest minut.

89

89. André MICAEL - 2:2

89

Moreirense právě vstřelilo branku!
Domácí dokázali srovnat! ANDRÉ MICAEL se nejlépe zorientoval na malém vápně a po odrazu míče zamířil nechytatelně pod horní tyč.

88

Setúbal se drží s míčem hodně daleko od své branky, což hostujícímu celku hraje do karet. Naopak domácí se nemohou dostat k balónu.

85

Další vzdušný centr sebral pozorný brankář Crisitano, který si tento okamžik náležitě užil. Následně ještě pozdržel cenné vteřinky.

84

Žlutou kartu dostává Arnold (Vitória FC Setúbal).

84

Sagna na nic nečekal a ihned po zalepení přihrávky se pokoušel najít na malém vápně své kolegy. Do dráhy letu míče se ale postavil Pinto.

83

Celkem zbytečný faul vytasil Pinto, jenž svým zákrokem daroval standardní situaci soupeři. Ta bude rozehrána zhruba třicet metrů od branky.

82

Před námi je už jen pouze závěrečných deset minut. Moreirense sice má územní převahu, tu se ale stále nedaří zužikovat.

81

Už, už se Aouacheria zbavoval svého strážce, po jemném kontaktu se ale poroučel k zemi. Pokutový kop se ale pískat nebude.

80

Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Joao Amaral, přichází Jacob.

79

Další bolístku ucítil záložník Neto, jenž byl po odehrání míče nepříjemně přišlápnut. Tentokráte se ale bude pokračovat ve hře.

78

Micael si pohrával s míčem u vlastní šestnáctky, kde o něj trochu zbytečrně přišel. Hosté se ale neodvážili k ničemu nebezpečnému.

77

Střídání v týmu Moreirense FC: ze hřiště odchází Arsénio, přichází Ahmed Mostafa Mohamed Sayed.

76

Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází João Teixeira, přichází Willyan.

75

Domácí Aouacheria dokázal obejít brankáře, jenomže z velkého úhlu odcentroval do špatného prostoru. Moreirense je jednoznačně aktivnější.

74

Už hodně dlouhou dobu čekáme na něco kloudnějšího z hostující strany. Z jejich herního projevu je patrné, že si budou chtít svůj náskok ubránit.

73

Časomíra se nám dostala do poslední dvacetiminutovky. Pro nadcházející vývoj utkání se dá předpokládat, že domácí vrhnou všechny síly do útoku.

72

Konečně se opět hraje a domácí hráči opět zatlačili svého soupeře. Vitórie ale zatím skvěle brání svůj prostor kolem pokutového území.

71

Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Gonçalo Paciência, přichází Edinho.

70

Po Semedově sražené ráně se Moreirense dostalo k dalšímu rohu. Na malém vápně se do vzduchu šplhal Edno, který hlavičkoval hodně nepovedeně.

69

Žlutou kartu dostává Gonçalo Paciência (Vitória FC Setúbal).

69

Zdravotní problémy má v současní době brankář Cristiano, ke kterému okamžitě přiběhl lékařský personál. Na nic vážného to ale nevypadá.

68

Po delší době se nám připomněl doposud hodně nenápadný Arsénio, který pouze přeposlal balón na Dramého. Druhý jmenovaný se dopustil útočného faulu.

67

K rozehrávce se postavil tuším, že Edno, který to zkusil přímo na bránu. jeho nepříjemný projektil musel Cristiano vyrazit vedle brány.

66

Střídající Dramé se chtěl obtočit kolem stojícího Podstawskiho, který nechal v souboji dolní končetinu. Následovat bude standardní situace.

65

Následný rohový kop neznačil žádné nebezpečí a Cristiano si tak mohl oddechnout. Setúbal ale zanevřel na jakékoliv útočení.

64

Střídající Edno si naskočil na nadýchaný bochánek, po kterém zakončoval pod břevno. Tam byl ale se svou rukavicí připraven Cristiano.

63

Máme za sebou více než hodinu hry a stále platí, že k zisku tří bodů má blíže hostující celek. Ten svého soupeře nepouští k ničemu nebezpečnému.

62

Již se žlutou kartou hrající Edno přišlápl po odehrání míče Podstawski a hlavní sudí opět musel pískat. Žlutou kartu se ale rozhodl nevytáhnout.

61

Střídání v týmu Moreirense FC: ze hřiště odchází Jhonder Cádiz, přichází Ousmane Dramé.

61

Žlutou kartu dostává Joao Amaral (Vitória FC Setúbal).

60

Záhy ale připlachtil do pokutového území vysoký centr, který opět nepřinesl nic nebezpečého. Naopak Aouacheria fauloval Pinta.

59

Konečně to vypadá, že Moreirense dokázalo uklidnit hru a momentálně sledujeme poklidnou kombinaci na vlastní obranné polovině.

58

Posléze se míč dostal až k znuděnému Cristianovi, který zkušeně pozdržel cenné vteřinky. Z ochozů se začínal ozývat pískot.

57

Arnold zachytil křižnou přihrávku za svá záda a poté ihned zkusil razantním nákopem nalézt některého z kolegů. To se ale vůbec nepodařilo.

56

Dnešní zápas je opravdu spíše založený na nedovolených zákrocích, než na hezkých fotbalových momentech. Zejména druhé dějství je fotbalově hodně nudné.

55

Tato situace se nelíbila také domácím příznivcům, kteří okamžitě seběhli blíže k hrací ploše. Následovalo několik ostrých slov na účet hráčů Setúbalu.

54

Žlutou kartu dostává André Pedrosa (Vitória FC Setúbal).

54

Opět se nehraje. Jeden z hostujících hráčů zůstal ležet na hrací ploše a navíc se na hrací ploše do sebe pustilo několik protihráčů.

53

Na druhé straně hrací plochy se k autovému vhazování dostal Arnold. Jeho nabídka mířila na Belkarouiho, který raději míč odkopl do bezpečí.

52

Semedo chtěl oslovit na levé straně naběhnuvšího Edna, tento záměr ale dokonale přečetl Pedrosa, jenž zamezil této přihrávce.

51

Paciencia operoval zády k brance a nakonec vytěžil ze souboje s Micaelem maximum. Jeho kolegové totiž budou zahrávat rohový kop.

50

Posléze ho napodobil jeho obranný kolega Pinto, který pro změnu odklidil míč až za čáru. Úvod druhého poločase je plný nepřesností.

49

Razantní odkop z domácí poloviny dokázal zachytit Pinto, který posléze odhlavičkoval balón až ke středovému kruhu.

48

Dnes již dvougólový střelec Amaral lehce zajel do Neta a i tentokráte je pískán nedovolený zákrok.

47

Hned v úvodu se Edno dopustil nedovoleného zákroku kousek před soupeřovou šestnáctkou. Fernandes je pořádně otřesen.

46

Žlutou kartu dostává Edno (Moreirense FC).

46

Střídání v týmu Moreirense FC: ze hřiště odchází Alan Schons, přichází Edno.

46

Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si vzali na starost tentokráte domácí. Ti budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nabídl hned tři branky. O většinu z nich se postarl Setúbal, jenž dokázal skórovat hned ze svých prvních dvou příležitostí. Těsně před koncem ale ještě stačili domácí korigovat skóre a bitva o tři body je tak i nadále otevřena.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

44

Na druhé straně hřiště musel hodně rychle jednat Pedrosa, který měl za sebou Schonse. Hostující středopolař si ale s celou situací poradil.

43

Micael se dostal k balónu jako první, jenomže odskok míče mu spíše uškodil. Proto domácí zadák zvolil odkop za postranní čáru.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo přes pět minut. Uvidíme, jestli se bude také něco nastavovat.

38

38. Alfa SEMEDO - 1:2

38

Moreirense právě vstřelilo branku!
Z následného rohu ale domácí snižují! Na rohový kop si naskočil ALFA SEMEDO, který brilantní hlavičkou nedal Cristianovi šanci.

37

Po více než minutovém přerušení se Amaral dokázal sám dostat za postranní čáru. Na nic vážného to ale nevypadá.

36

Nnyní je hra ale přerušena, neboť na hrací ploše zůstal ležet hostující Amaral. Bylo to po nešťastné srážce s jeho spoluhráčem.

35

Sagna posílal před Cristiana hodně nebezpečný centr, se kterým si opět hravě poradil Fernandes. Hostující brankář tan nemusel vůbec zasahovat.

34

Hlavní sudí má v posledních vteřinách spousta práce. Je totiž pískán jeden nedovolený zákrok za druhým, tentokráte se provinil Schons.

33

Arnold si místo zpětného autu rozmyslel svůj úmysl, jenomže svým hodem našel pouze Schonse. Hosté se tak zbytečně zbavili balónu.

32

Lehkým faulem si na levé straně vypomohl Cádiz, jenž kopačkou přišlápl Costinhu. O několik vteřinek později zalehl Podstawski Semeda.

31

Máme za sebou něco málo přes půlhodiny hry a stále sledujeme bezvýsledné počínání Moreirense. Naopak Setúbal si už vytvořil dvoubrankové vedení.

30

K odkopu od své svatyně se dostal Cristiano, který svým výkopem našel pouze prostor za postranní čárou.

29

Poslední minuty jednoznačně patří Moreirense. Zatím se jedná pouze o kombinace, která pokaždé skončí těsně před pokutovým územím.

28

Navíc tentýž hráč Moreirense se dopustil hodně nevybíravého faulu, po kterém může být rád, že neuviděl kartónek žluté barvy.

27

Už, už to vypadalo, že se Aouacheria dostane k míči, akce domácího mužstva ale rychle skončila.

26

Domácí celek to bude mít v tuto chvíli hodně složité. Nejen, že prohrává o dvě branky, navíc se mu stále nedaří najít cestičku ke Cristianovi.

25

25. Joao AMARAL - 0:2

25

Setúbal právě vstřelil branku!
To je šok pro domácí, soupeř totiž odskakuje na rozdíl dvou branek! JOAO AMARAL převzal přihrávku, došel s míčem do šestnáctky a poté po zemi propálil brankáře.

25

Kdepak, ani z tohoto mráčku nezapršelo. Ve vzdušném prostoru zatím kraluje soupeř, který i tentokráte odvrátil možné nebezpečí.

24

Po další sražené nabídce, tentokráte s kopačky Aouacherii se bude kopat další rohový kop. U pravého praporku už je připraven Sagna.

23

Po zmatku na hranici vápna se k zakončení dostal stoper Micael, jenž z první napáli pouze reklamní banner vedle brány.

22

Hlavní sudí nastavil hodně benevolentní metr. Na hrací ploše totiž skončíl Aouacheria, který se dožadoval faulu. Sudí ale nechává pokračovat.

21

Ten byl rozehrán nakrátko, načež do šestnáctky přeci jenom přiletěl ostrý centr. S ním si ale ve vzdušném prostoru poradil Pinto.

20

Sagna dokázal velmi dobře zalepit těžkou přihrávku a poté odcentroval pouze do nohy Pinta. Rohový kop také pro domácí celek.

19

I tak Setúbal zahrával rohový kop, který nebyl vůbec špatný. Navíc se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu, rozhodčí je ale proti.

18

Paciencia zkoušel z levé strany hledat svého útočného parťáka Amarala, který se hnul špatným směrem. Jhonatan bude rozehrávat.

17

Nicméně soupeř zahájil rychlý protiútok, který skončil tak rychle, jak začal. Pedrosa po krátkém driblinku upadl, hlavní sudí ale nepíská faul.

16

Costinha si nechtěl komplikovat život a míč raději odklidil až za postranní čáru. Moreirense zůstane v blízkosti šestnáctky.

15

Ke střeleckému pokusu se na druhé straně dostal Neto, jenž to zkoušel nártem. Balón se snesl zhruba metr vedle branky.

14

Do pokutového území připlachtil centr, po kterém se k hlavičce z malého vápna dostal Paciencia. Jeho hlavička ale skončila hodně vedle.

13

Kouskování hry pokračuje. Středopolař Neto vletěl do jednoho z protivníků hodně ostře a i tentokráte je nařízena standardka.

12

K autovému vhazování se dostal Lima, který svým hodem našel pouze nohu protihráče. Následně byl povalený Paciencia.

11

Aouacheria ještě zastihl balón na hrací ploše a poté se neodvážil k ničemu individuálnímu a pouze přihrál zpět na Sagnu.

10

Na zeleném pažitu skončil hostující Arnold, který si v souboji s Cádizem počínal zkušeně. Vitória se dostane zpět k míči.

9

Ani Micaelovi nevyšla snaha o kolmici za obranu a ke kulatému nesmyslu se poprvé v dnešním utkání dostal brankář Cristiano.

8

Na úvodní branku tohoto klání jsme tak nemuseli dlouho čekat, neboť hosté skórují hned ze své první příležitosti.

7

7. Joao AMARAL - 0:1

7

Setúbal právě vstřelil branku!
Tak pozor, hosté se totiž dostávají do vedení! JOAO AMARAL pláchl po levém křídle a celou akci zakončil razantní střelou pod břevno.

7

Dalekonosný pas směřoval na rychlonohého Amarala, před kterým včas zasáhl Lima. Následně si Arnold počínal nedovoleným zákrokem.

7

V úvodu utkání sledujeme spousta nepřesností a také nespočet osobních soubojů. Ani jedno mužstvo se nedostalo k ničemu vážnějšímu.

6

Micael musel pořádně zabrat, aby nepustil k míči napadajícího Teixeiru. Domácí zadák to ale nakonec vyřešil na jedničku.

5

Micael nedokázal ustrážit Pacienciu, který se s míčem ale daleko nedostal. Domácí brankář tak bude vykopávat od své svatyně.

4

Arsénio si to namířil středem hřiště, kde si chtěl narazit s Aouacheriou. Druhý jmenovaný ale vrátil míč do jiného prostoru.

3

Poprvé se k míči dostalo také Moreirense, které vhazovalo kousek za polovinou hřiště. K exekuci se postavil Sagna.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Moreirense FC: Jhonatan – Sagna, Micael, Belkaroui, R. Lima – Arsénio, Semedo, Neto, Schons – Aouacheria, Cádiz.
Náhradníci: Dos Prazeres – Ra. Costa, I. Santos, Sayed, de Carvalho, Dramé.

Vitória FC Setúbal: Cristiano – Arnold, P. Pinto, V. Fernandes, N. Pinto – Costinha, Pedrosa, Podstawski, J. Teixeira – Amaral, Paciência.
Náhradníci: Trigueira – A. Sousa, L. Felipe, Morgado, Edinho, Jacob, Willyan..

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Vitória FC Setúbal

Ještě hůře je na tom Setúbal, jenž se nachází o jednu příčku právě za jeho dnešním soupeřem. Vitória zatím získala pouze dvanáct bodů a navíc v letošní ročníku zvítězila pouze dvakrát. Hostující celek dnešního zápasu se nenachází v optimálním rozpoložení, neboť naposledy zvítězil téměř před třemi měsíci. Od té doby následuje osmizápasová šňůra bez tříbodového zisku.
Moreirense FC

Hodně bídně je na tom domácí celek dnešního utkání. Moreirense se totiž nachází těsně nad sestupovými příčkami, přičemž na první sestupovou pozici činí náskok pouze dvou bodů. Moreirense se ale nachází v celku dobré formě, přičemž z posledních dvou ligových utkání dokázalo zvítězit hned dvakrát. Co se týče útočné vazby, tam se Moreirense nachází na samotném chvostu statistik. Z uplynulých sedmnácti utkání totiž nastřílelo pouze třináct branek.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Portugalská Primeira Liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Moreirense FC a Vitória FC Setúbal.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Moreirense FC – Vitória FC Setúbal

2:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 38. Semedo, 89. Micael – 7. Amaral, 25. Amaral

Karty:   46. Edno (MRE) – 54. Pedrosa (STL), 61. Amaral (STL), 69. Paciência (STL), 84. Arnold (STL), 90+1. Cristiano (STL), 90+5. Edinho (STL)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 24:27.

Moreirense FC: Jhonatan – Sagna, Micael, Belkaroui, R. Lima – Arsénio (77. Sayed), Semedo, Neto, Schons (46. Edno) – Aouacheria, Cádiz (61. Dramé).
Náhradníci: Dos Prazeres – Ra. Costa, I. Santos, Sayed, de Carvalho, Dramé, Edno.

Vitória FC Setúbal: Cristiano – Arnold, P. Pinto, V. Fernandes, N. Pinto – Costinha, Pedrosa, Podstawski, J. Teixeira (76. Willyan) – Amaral (80. Jacob), Paciência (71. Edinho).
Náhradníci: Trigueira – A. Sousa, L. Felipe, Morgado, Edinho, Jacob, Willyan.