Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Spartak Trnava – Slezský FC Opava

3:2

konec (2:1)

13.01.2018, 14:10 • UMT hřiště, Senec • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

77

77. Marvin EGHO (TRN) - 3:2

77

Trnava právě vstřelila branku!
MARVIN EGHO na levé straně šestnáctky nasadil Helebrandovi jesličky, a přestože přízemní střelou z úhlu fantastického Lasáka nepřekonal, vzápětí se dostal k dorážce a z blízkosti poslal míč do prázdné brány! Trnava sice přišla o dvoubrankové vedení, krátce před koncem ale znovu vede – tentokrát 3:2!

56

56. Tomáš ČELŮSTKA (OPA) - 2:2

56

Opava právě vstřelila branku!
Nemanja Kuzmanović si na pravé straně šestnáctky naběhl na další dobrou kolmou přihrávku a na vzdálenější levé tyči tentokrát skvělou přihrávkou napříč malým pokutovým územím našel TOMÁŠE ČELŮSTKU! Fotbalisté Trnavy vzápětí jen sledovali, jak z bezprostřední blízkosti doráží míč do brány. Český tým smazal dvoubrankové vedení a vyrovnal na 2:2!

41

41. Nemanja KUZMANOVIĆ (OPA) - 2:1

41

Opava právě vstřelila branku!
NEMANJA KUZMANOVIĆ bleskově odpověděl na druhý gól Trnavy, když si na pravé straně šestnáctky zpracoval míč a krásnou přízemní střelou zamířil ke vzdálenější levé tyči!

40

40. Erik JIRKA (TRN) - 2:0

40

Trnava právě vstřelila branku!
Reynaldo dos Santos Silva nádhernou kolmou přihrávkou z poloviny hřiště poslal do samostatného úniku ERIKA JIRKU, který nezaváhal a ze středu pokutového území po dlouhém sprintu zamířil přízemní střelou k levé tyči – 2:0!

18

18. Erik JIRKA (TRN) - 1:0

18

Trnava právě vstřelila branku!
Marvin Egho si na levé straně šestnáctky naběhl na krásnou kolmou přihrávku od Antona Slobody a poté ho poslal pod sebe, čehož využil nabíhající ERIK JIRKA a míč o břevno dopravil prudkou střelou do sítě! Trnava vede 1:0.

FC Spartak Trnava – Slezský FC Opava

3:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 18. Jirka, 40. Jirka, 77. Egho – 41. Kuzmanović, 56. Čelůstka

FC Spartak Trnava: Urminský – Kadlec, Hladík, Gombala, Janso – Greššák , Sloboda – Jirka, Egho, Čeredničenko – Reynaldo (46. T. Vantruba).

Slezský FC Opava: Lasák – Kolísek, Radić, Čelůstka – M. Helebrand, Fusek (34. Musila – 62. Socha), Janetzký, Rychlý, Zapalač – Kuzmanović, Puškáč.

Rozhodčí: Peter Kráľovič. Asistenti: Roman Slyško, Zdeno Štrba