Menu

Volejbal

Uniqa extraliga žen

TJ Sokol Šternberk – TJ Sokol Frýdek-Místek

2:3

konec (27:29, 25:19, 25:20, 21:25, 4:15)

12.01.2018, 17:00 • 13. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 4.6 1.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

4:15

Je konec! Tie-break byl jednoznačnou záležitostí. Karpušinová si nepřihrála dobře, Šenková jí vylepšila pozici pro útok, ale domácí smečařka poslal míč daleko autu.

4:14

Deset mečbolů pro hostující tým. Hudylivová nevyužila nahrávky na středu sítě, naopak na druhé straně s lehkostí boduje Kukučová.

2:10

Frýdek-Místek pokračuje ve své dominanci v pátém setu. Kotlabová útokem bod nedala a to potrestala smečí kolem bloku Kukučová. Šternberk si bere oddechový čas.

0:3

Povedený nástup hostujícího celku do rozhodujícího setu potvrzuje esem nahrávačka Blasiaková. Šternberk si bere oddechový čas.

21:25

Čtvrtý set je u konce. Kukučová smečovala nejdříve jen do bloku, poté však ale našla volné místo u levé postranní lajny a ukončuje čtvrté dějství.

19:24

Nyní už tady jsou ale setboly. Nepřesné podání domácího týmu končí v autu.

13:19

A další bod pro hosty. Borovcová se znovu předvedla v poli a toho využívá proměněnou bodovkou Pavelková. Šternberk si bere oddechový čas.

12:16

Při druhém technickém oddechovém čase vede Frýdek-Místek o čtyři body. Největší zásluhu na tom má nyní smečující Borovcová.

12:15

Domácí hráčky začínají stíhací jízdu. Kukučová je zablokována na hlavním kůlu a rázem do je jen o tři body. Leopold Tůma si bere oddechový čas.

3:8

Frýdek-Místek vede při prvním technickém oddechovém čase o pět bodů. Borovcová dokázala servisem narušit domácí útok a poté se prosazuje středem sítě Vašinová.

2:5

Kateřina Kvapilová přidala kvalitní podání, následně je Hudylivová zablokována. Martin Hroch si bere oddechový čas.

25:20

Lucie Hanousková se představila jako poslední ve třetím setu na podání. Borovcová byla ubráněna Kotlabovou, poté ještě bod Polášková nedala, ani Kotlasová se neprosadila útokem, ale třetí dějství končí po bloku na hostující univerzálku Adélu Borovcovou.

24:20

Čtyři setboly pro Šternberk. Polášková se vyhoupla do vzduchu a vytlouká lehce dvojblok hostujícího týmu. Je tady ještě jeden oddechový čas.

21:19

A už to je jen o dva body. Sandra Kotlabová smečuje z hlavního kůlu jen vedle kurtu a Martin Hroch na to reaguje oddechovým časem.

18:13

Šternberk pokračuje ve své sérii. Pavelková neprošla přes blok a poté přichází nečistá nahrávka Blasiakové. Je tady oddechový čas pro Frýdek-Místek.

16:13

Lucie Polášková opět znepříjemnila hostujícím hráčkám život servisem. Nakonec útočila Kateřina Kvapilová jen do bloku. Je tady druhý technický oddechový čas.

8:6

Šternberk vede při prvním technickém oddechovém čase o dva body. Kotlabová zatlačila servisem a vše dokonala smečí nahrávačka Dosoudilová.

25:19

Daniela Pavelková přidala kvalitní podání, ale na druhé straně našla Dosoudilová na středu sítě Hudylivovou, který svým útokem ukončuje druhý set.

24:18

Hned šest setbolů pro Šternberk. Blasiaková našla servisem Poláškovou, ta poté také útočila, hostující hráčky se dotkly míče, ale už ho nedostaly zpět do hry.

17:11

Šternberk si jde pro druhou sadu. Již sedmnáctý bod pro domácí připisuje nepřesným příjmem Šprochová. A je tady další oddechový čas pro Frýdek-Místek.

16:11

Šternberk vede při druhém technickém oddechovém čase o pět bodů. Borovcová smečovala po lajně, ale tam měla postavený blok Polášková, která si připisuje bod.

12:9

Frýdek-Místek to myslí ve druhém setu vážně. Polášková smečuje jen do připraveného dvojbloku Blasiakové s Kvapilovou. Na sérii hostů reaguje Martin Hroch oddechovým časem.

8:4

Šternberk překvapivě vede při prvním technickém oddechovém čase o čtyři body. Servis Borovcové nebyl důrazný a domácí toho využívá útokem Poláškové z hlavního kůlu.

5:2

Šprochová sice přihrála přesně, ale poté chybuje Blasiaková na nahrávce. Trenér Frýdku-Místku zastavuje hru hned po sedmi rozehrách.

27:29

První sada jde na konto Frýdku-Místku! Favoritky dnešního střetnutí ukončuje první dějství ubráněným útokem Karpušinové.

27:28

Frýdek-Místek si bere vedení zpět. Polášková byla přesná na přihrávce, ale toho Karpušinová nevyužila. Na druhé straně boduje útokem kolem bloku Pavelková.

27:26

Druhý bod v řadě přináší setbol také pro domácí. Hudylivová trefila přímý bod ze servisu.

25:26

Druhý setbol pro hostující volejbalistky. Lucie Polášková podala jen do sítě.

24:25

Setbol mají také hráčky Frýdku-Místku. Janečková skvěle přihrála, ale na středu sítě neuspěla Hudylivová a to trestá za hostující tým Borovcová. Také Šternberk zastavuje hru oddechovým časem.

24:23

První setbol mají domácí. Po servisu Dosoudilové útočila opět nedůrazně Borovcová a podobně jako v minulé rozehře boduje Sandra Kotlabová. Hosté si berou oddechový čas.

19:21

Frýdek-Místek po přímém bodu na Poláškovou odskakuje na rozdíl dvou bodů. Šternberk na to reaguje oddechovým časem.

14:16

Frýdek-Místek přidává další přímý bod rovnou ze servisu a při druhém technickém oddechovém čase vede o dva body.

8:6

Je to tak. Domácí svěřenkyně Martina Hrocha vedou při prvním technickém oddechovém čase o dva body.

TJ Sokol Šternberk – TJ Sokol Frýdek-Místek

2:3

konec (27:29, 25:19, 25:20, 21:25, 4:15)

Zpět na online

TJ Sokol Šternberk: Nováková-Dosoudilová, Šenková – Ambrožová, Hanousková, Polášková, Karpušinová – Dudová, Hudylivová (C), Vrabcová – Kotlabová – Janečková, Kulová Trenér: Martin Hroch

TJ Sokol Frýdek-Místek: Blasiaková, Kavková – Kukučová, Pavelková (C), Sobotíková, Štundová, I. Vašinová – Kvapilová, Mitregaová, K. Vašinová – Borovcová – Radivojevičová Trenér: Leopold Tůma

Rozhodčí: Radek Bohačík – Lukáš Spáčil