Menu

Fotbal

Tipsport liga

TJ Valašské Meziříčí – 1. SK Prostějov

2:7

konec (2:4)

11.01.2018, 11:05 • UMT Stovky, Frýdek-Místek • Skupina D • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.5 3.3 2.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

86. Lukáš HAPAL - 2:7

86

Prostějov právě vstřelil branku!
A hned vzápětí dává Prostějov sedmý gól! Čerstvý Adam Marčík získal míč uprostřed hřiště a po pravé straně ho ve sprintu potáhl k šestnáctce. U vápna vyřešil brejk dvou na jednoho přihrávkou na LUKÁŠE HAPALA, jehož střela prošla Rohelovi mezi nohama až do sítě.

84

84. Zdeněk FLÁDR - 2:6

84

Prostějov právě vstřelil branku!
K rozehrání přímého kopu se postavil sám faulovaný ZDENĚK FLÁDR a levačkou parádně vtěsnal míč pod břevno. Rohel se při skoku doleva natahoval co to šlo, ale pár centimetrů mu chybělo.

55

55. Aleš RUS - 2:5

55

Prostějov právě vstřelil branku!
Hanáci předvedli rychlou kombinaci na jeden dotek a zakončili ji centrem z levého křídla. Na ten si naskočil nabíhající ALEŠ RUS a Rohel se po hlavičce natahoval marně.

38

38. Michal Skwarczek (VAM) - 2:4

38

Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
Šestý gól v rámci prvního poločasu stál rozhodně za to. Parádně zahraným přímým kopem z hranice šestnáctky se prosadil MICHAL SKWARCZEK. Míč umístil ze svého pohledu do horního pravého rohu.

31

31. Tomáš LANGER - 1:4

31

Prostějov právě vstřelil branku!
Na nedostatek branek si pár desítek přítomných diváků rozhodně stěžovat nemůže! Koudelka se na levé straně uvolnil k přihrávce do pokutového území. Rohel TOMÁŠI LANGEROVI u své pravé tyče sice zmenšil střelecký úhel, ale čtvrtému gólu ve své síti přesto nezabránil.

22

Prostějov právě vstřelil branku!
Obrana Valašského Meziříčí nechala v pokutovém území obrovskou mezeru, do které dostal ideální přihrávku DAVID PÍCHAL a neomylně zvýšil prostějovský náskok na rozdíl dvou branek.

20

20. Michal ZAPLETAL - 1:2

20

Prostějov právě vstřelil branku!
Prostějovští rychle odpovídají a znovu vedou! Hapal prodloužil centr z pravé strany do brankáře Rohela a MICHAL ZAPLETAL už to měl při dorážce z malého vápna hodně snadné.

16

16. Michal Skwarczek- 1:1

16

Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
V šestnácté minutě je vyrovnáno! MICHAL SKWARCZEK nejprve počkal na doplnění a roztáhl hru doleva. Míč se k němu z levého kraje velkého vápna vrátil a Jícha na přesně umístěné zakončení do protipohybu nedosáhl.

9

9. Michal ZAPLETAL - 0:1

9

Prostějov právě vstřelil branku!
Na první gól jsme moc dlouho nečekali! Hapal dal míč do hloubi velkého vápna, ve kterém se po přihrávce z pravé strany prosadil MICHAL ZAPLETAL. Rohel nebyl bez šance, ale míč proletěl kousek nad ním.

TJ Valašské Meziříčí – 1. SK Prostějov

2:7

konec (2:4)

Zpět na online

Branky: 16. Skwarczek, 38. Skwarczek – 9. Zapletal, 20. Zapletal, 22. Píchal, 31. Langer, 55. Rus, 84. Fládr, 86. Hapal

TJ Valašské Meziříčí: Rohel – Václavek (66. Vychodil), Šulák, Drozd, Vychodil (46. Bělíček) – Byrtus (71. Bayer), Behan, Skwarczek (46. Wludyka), Kiška (78. Gajdoš), Furmánek – Výmola.
Náhradníci: Vychodil, Bělíček, Bayer, Wludyka, Gajdoš.

1. SK Prostějov: Jícha (62. Kvapil) – Hirsch (69. Jašíček), Sus (62. Popelka), Rus, Sečkář – Fádr – Píchal (62. Marčík), Koudelka (69. Smékal), Langer (46. Petržela), Zapletal – Hapal.
Náhradníci: Kvapil – Popelka, Smékal, Machynek, Jašíček, Kvapil, Petržela, Marčík.

Rozhodčí: Vojkovský – Kotík, Boček