Menu

Volejbal

Uniqa extraliga mužů

VolleyTeam ČZU Praha – VK Dukla Liberec

0:3

konec (15:25, 18:25, 22:25)

14.12.2017, 18:00 • Sportovní hala Lužiny, Praha • 12. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

22:25

Tři body putují do Liberce. Kočka přidal další kvalitní plachtící servis, ale Galabov přesně přihrál a po nahrávce Janoucha ukončil zápas smečí po lajně Indra.

20:24

Čtyři mečboly pro Liberec. Démar se dostal do kurtu pro účel bloku. Indra však vytlouká pražské bloky.

19:23

Jakub Janouch táhne svůj tým k zisku třech bodů. Servisem dokázal reprezentační nahrávač přidat eso! A ihned poté si domácí vybírají oddechový čas.

19:22

Jakub Janouch na podání dokázal domácí zatlačit natolik, že se hráči pražské ČZU nedostali k útoku. Je tady oddechový čas pro domácí.

14:16

Liberec vede při druhém technickém oddechovém čase o dva body. Po servisu Martina Kočky se dostal k útoku Patrik Indra a smečí kolem bloku poslal míč na zem.

8:6

ČZU vede při prvním technickém oddechovém čase o dva body. Kočka dokázal servisem zatlačit hostující hráče. Indra měl proti sobě jen jednoblok, ale míč končí v autu.

18:25

I druhý set putuje snadno na konto lídra tabulky. Šimon Krajčovič už servisem příliš problémů Liberci nenadělal.

17:24

Sedm setbolů pro hosty. Šulc podává daleko do autu.

9:16

Místo Kuboše přichází do hry Pavelka. Liberec vede při druhém technickém oddechovém čase o sedm bodů. Bodovku využil smečí do diagonály Štokr.

5:8

Liberec vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Patočka vyskočil už s Janouchem a Leikep tak měl před sebou lehkou pozici na bezblok.

1:5

Jan Štokr pokračuje na servisu. Šulc přihrával jen do stropu sportovní haly. Domácí tým si bere oddechový čas po šest rozehrách.

15:25

První sada je velmi rychle u konce. Kuboš netrefil ani třetí podání v prvním setu do kurtu. Bleskové první dějství pro lídra tabulky.

14:24

Martin Kočka přichází z lavičky na podání. Je tady však deset setbolů! Míč končí z ruky druhého pražského nahrávače do sítě.

11:20

Liberec si jde pro první sadu. Kuliha nepřihrál ideálně, Kuboš se sice opřel do útoku, ale míč se rychle vrátil na domácí palubovku a je tady ještě jeden oddechový čas pro ČZU.

10:16

Liberec vede při druhém technickém oddechovém čase o šest bodů. Kulihův servis nebyl špatný, ale následně se prosazuje za hosty Galabov.

7:12

Hostující kapitán trápí domácí servisem. Správkův servis skončil přesně v rohu kurtu. Miroslav Malán na to reaguje oddechový časem.

5:8

Liberec vede při prvním technickém oddechovém čase o tři body. Leikep našel servisem Kulihu, následně Démar vyzval k útoku Kuboše a ten smečuje daleko do autu.

VolleyTeam ČZU Praha – VK Dukla Liberec

0:3

konec (15:25, 18:25, 22:25)

Zpět na online

VolleyTeam ČZU Praha: Démar (C), Kočka – Svoboda, Tobišek, Kuliha, Šulc, Pavelka – Horák, Krajčovič, Patočka – Kuboš – Kovařík, Kop Trenér: Miroslav Malán

VK Dukla Liberec: Janouch, Srb – Kriško, Galabov, Kroužek, Správka (C) – Staněk, Veselý, Holubec, Leikep – Štokr, Indra – Kunc, Kopáček Trenér: Michal Nekola

Rozhodčí: Daniel Trumpeš – Petr Horký