Menu

Volejbal

Challenge Cup

Mladost Záhřeb – VK ČEZ Karlovarsko

2:3

konec (26:24, 23:25, 24:26, 25:23, 12:15)

06.12.2017, 19:00 • Dom Odbojke Bojan Stranič, Záhřeb • Play-off • Vít Schück (@VitSchuck)

12:15

Tomáš Široký je hrdinou! Jeho plachtící podání dopadlo přesně ke koncové lajně a Karlovarsko vítězí v Záhřebu v pěti setech!

12:14

Dva mečboly pro Karlovarsko! Široký znovu uvedl míč do hry. Nyní se neprosadil v útoku Prlič, následně Hudeček jen lehce přehodil blok soupeře a je z toho bod.

12:12

Srovnáno! Široký pokračuje na podání. Opět byli domácí v problémech od přihrávky. Nakonec se prosazuje Henri Treial středem sítě. A na tři body v řadě musí reagovat i trenér Záhřebu Ljubomir Travica.

12:9

Místo Dukiče přichází na podání Hanžič. Zmrhal proti jednobloku neuspěl, domácí měli k dispozici bodovku a tu využívá Prlič smečí do diagonály. Jiří Novák si bere ještě oddechový čas.

10:9

A rázem do je jen o bod. Michal Kriško zatlačil servisem, domácí se k útoku nedostali. Naopak zakončuje na první přes Treial. Záhřeb si bere oddechový čas.

8:6

Při změně stran vede Záhřeb o dva body. Rejlek dostal nahrávku těsně pod blok a ani zkušený univerzál se již nedokázal soupeři vyhnout. Karlovarsko si bere oddechový čas.

25:23

O vítězi rozhodne pátá sada! Na servisu byl Ondřej Hudeček, ale ani kapitán Karlovarska podání přes pásku nedostal.

24:22

Dva setboly pro Záhřeb. Ropret napálil své podání jen do sítě.

22:21

Po servisu Henriho Treiala to je jen o bod. Prlič vyhodil nadějnou pozici daleko do autu. Záhřeb si bere oddechový čas.

16:12

Záhřeb vede při druhém technickém oddechovém čase o čtyři body. Rejlek znovu smečoval v ideální pozici jen do jednobloku soupeře.

14:12

Henri Treial na servisu. Češi už jsou na dohled. Zmrhal zapracoval v poli a toho využívá smečí kolem bloku Hudeček. Záhřeb si bere oddechový čas.

12:7

Tlak Chorvatů pokračuje. Hudeček přihrál přesně, ale Treial smečuje jen do bloku. Jiří Novák si bere už svůj druhý oddechový čas v setu.

8:6

Ondřej Hudeček na servisu. Jeho podání se do kurtu nevešlo a tak oba týmy odcházejí k prvnímu technickému oddechovému času.

6:4

Inoslav Krnič pokračuje na servisu. A dává eso! Karlovarsko bude muset dotahovat, ale to vše až po oddechovém času.

24:26

Karlovarsko bere na svou stanu i třetí sadu! Domácí měli ideálně přihráno, Krnič našel vystřelenou nahrávkou na hlavním kůlu Sedlačka, ale ten si nepřišel na jednoblok Ropreta.

24:25

Druhý setbol pro český tým. Marino Marelič se opřel do servisu, ale Pfeffer byl přesný na přihrávce a Hudeček procedil míč na stranu soupeře.

23:24

Jako první má ve třetím setu setbol Karlovarsko. Po zmatcích po nepřesné přihrávce hraje nečistě chorvatské libero Sven Šarčevič. Záhřeb si bere oddechový čas.

22:21

Záhřeb jde do vedení. Zmrhal si nepřišel na rozhozený dvojblok chorvatského celku. Jiří Novák si musí brát oddechový čas.

18:19

Karlovarsko se vrací do vedení. Pipe domácího celku nebyl důrazný, následně ale smečuje do autu Sedlaček z hlavního kůlu. Záhřeb si bere oddechový čas.

15:16

Karlovarsko otáčí třetí sadu znovu na svou stranu. Domácí si nepřihráli přesně, Sedlaček měl proti sobě trojblok. Jeho smeč v nouzi dopadá do autu. Je tady druhý technický oddechový čas.

12:9

Servis Marka Sedlačka českým volejbalistům nesedí. Treial smečuje navíc středem sítě jen do autu. Následuje porada pro partu Jiřího Nováka.

7:8

Přece jen je do český celek, který vede při prvním technickém oddechovém čase. Prešinský protlačil míč skrz blok Brčiče.

23:25

Karlovarští získávají druhou sadu! Inoslav Krnič zatlačil plachtícím servisem, ale Hudeček skvěle přihrál, následně našel Ropret Treiala na středu sítě a ten vytlučením bloku ukončuje druhou sadu.

23:24

Nyní už se domácí bodově prosazují. Hudeček tentokrát bod nedal, následně se prosazuje tvrdou smečí do diagonály Prlič. Také Jiří Novák si bere ještě oddechový čas.

22:24

Skvěle! Jsou tady dva setboly pro český celek. Servis karlovarského kapitána na Chorvaty platí. Druhý přímý bod, tentokrát umístěný ještě k postranní lajně. Ihned přichází ještě jeden oddechový čas.

22:23

A Karlovarsko jde do vedení. Po servisu Ondřeje Hudečka se nehrálo. Domácí nedokázali tvrdý servis levorukého smečaře přihrát. Záhřeb na to reaguje oddechovým časem.

15:16

Karlovarsko vede při druhém technickém oddechovém čase nejmenším možným rozdílem. Oba týmy poslal k lavičkám nepřesným servisem právě Dukič.

6:8

Karlovarsko vede při prvním technickém oddechovém čase o dva body. Zmrhal sice daroval soupeři balon nepřesnou přihrávkou, ale Záhřeb toho nedokázal využít.

26:24

První sada jde na konto domácího týmu! Inoslav Krnič uvedl míč do hry plachtícím servisem, Rejlek měl ideální nahrávku od Ropreta, ale přesto vyhazuje balon do autu.

25:24

Druhý setbol pro Záhřeb. Marek Zmrhal svůj servis otřel o pásku, ale Rejlek bodovku nevyužil a následně se Ropret dotkl při bloku sítě.

24:23

První setbol mají domácí. Filip Rejlek podává také jen těsně do zámezí.

21:21

Srovnáno. Ondřej Hudeček opět přidal velmi kvalitní servis. Tentokrát to byl Pfeffer, který vybral smeč středového hráče chorvatského týmu a Zmrhal srovnává krok. Ještě jeden oddechový čas pro Záhřeb.

21:19

Ještě není nic ztraceno z pohledu českého týmu. Marko Sedlaček tentokrát smečuje do bloku a už to je jen o dva body. Také chorvatský celek si bere oddechový čas.

19:14

To už vypadá hodně nadějně pro chorvatský celek. Hudeček si na trojblok Záhřebu nepřišel. Jiří Novák si bere druhý oddechový čas.

16:12

Záhřeb vede i při druhém technickém oddechovém čase o čtyři body. Karlovarsko se jednou ubránilo, ale na technický úder za blok Marka Sedlačka už nemělo.

8:4

Záhřeb vede při prvním technickém oddechovém čase již o čtyři body. Ropret neuvolnil Rejlka ideálně a zkušený univerzál smečuje jen do připraveného dvojbloku.

6:2

Série domácího celku pokračuje. Hudeček sice přesně přihrál, Ropret mohl tvořit, ale smeč Treiala jde jen do bloku a český tým na to reaguje oddechovým časem.

Mladost Záhřeb – VK ČEZ Karlovarsko

2:3

konec (26:24, 23:25, 24:26, 25:23, 12:15)

Zpět na online

Mladost Záhřeb: Bakonji, Krnič (C) – Nikačevič, Sedlaček, Hanžič, Marelič – Mitrašinovič, Brčič, Dukič – Jurič, Prlič – Šarkevič Trenér: Ljubomir Travica

VK ČEZ Karlovarsko: Štefko, Ropret – Hudeček (C), Málek, Zmrhal, Petrák – Treial, Prešinský, Široký – Kriško, Rejlek – Pfeffer Trenér: Jiří Novák

Rozhodčí: Bülent Bozkurt (TUR) – Philippe Weinberger (SUI)