Menu

Futsal

Přípravný zápas

Slovensko – Srbsko

3:3

konec (2:1)

05.12.2017, 19:00 • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

39:52

Slovensko mohlo rozhodnúť! Drahovský si urobil priestor na strelu, ale osem sekúnd pred záverečnou sirénou po zemi trafil pravú žrď bránky.

39:41

Do konca zápasu ostáva ešte 19 sekúnd a slovenský kouč Marián Berky si vyžiadal oddychový čas.

38:30

Hostia loptu stratili a Drahovský ťahal akciu dopredu, no aj on bol odzbrojený. Aj napriek tomu ešte naši chlapci loptu získali späť a Drahovský vypálil z hranice šestky, no iba tesne nad.

37:49

Srbský tréner si vyžiadal oddychový čas. Do konca zápasu už ostávajú len dve minútky a niekoľko sekúnd.

35:11

Srbsko bolo v skvelej šanci. Z ľavej strany zakončoval Rabič k vzdialenejšej žrdi, ale Oberman loptu zázračne vyrazil na rohový kop.

33:52

Tomič stiahol súpera za dres, čo ešte následne zrejme komentoval Rick a obaja hráči dostali žlté karty. Na akumulované fauly je to v druhom polčase 4:3.

31:21

Srbsko práve strelilo gól!
Je vyrovnané. Pršič prihral na pravú stranu, odkiaľ SLOBODAN RAJČEVIČ vynikajúco zakončil k vzdialenejšej žrdi. Obeman nestihol zareagovať.

30:31

Slovensko dalo gól!
Opäť vyhrávame! MARTIN SMĚŘIČKA prešiel popri pravej postrannej čiare a zakončil do ľavého horného rohu, kam srbský gólman nedosiahol.

30:04

Drahovský sa mohol sám dostať do úniku, ale Rajčevič ho stiahol k zemi. Srbský hráč dostáva žltú kartu.

29:01

Hosťujúci kapitán Perič dostal žltú kartu a Slovensko bude zahrávať ďalší rohový kop.

24:53

Gabriel Rick získal loptu na vlastnej obrannej polovici pri postrannej čiare. Okamžite sa s ňou presunul na opačnú stranu, kde aj vypálil, ale jeho pokus zastavila iba ľavá žrď.

23:06

Srbsko práve strelilo gól!
Je vyrovnané. Obrovský tlak Srbska sa napokon skončil presným zásahom, keď MARKO PRŠIČ z hranice šestky trafil presne k pravej žrdi.

22:29

Opäť mohlo byť vyrovnané! Simič úplne osamotený hlavičkoval spred bránky, ale trafil iba brvno. Srbsko hrá v druhom polčase vynikajúco.

21:58

Srbsko mohlo vyhrávať! Kyjovský si neudržal loptu a dvojica Srbov sa dostala do zakončenia. Pršič z ľavej strany po prirhávke zakončil bez prípravy, ale vzdialenejšiu žrď tesne minul.

20:57

Srbi zahrávali priamy kop. Do lopty sa oprel Rajčevič, ktorý to mieril k žrdi, ale tam výborne ľavou nohou zapracoval Oberman.

18:41

Teraz sa už Zdráhal rozhodol vystreliť sám, ale lopta tesne minula vzdialenejšiu žrď. Srbskí futsalisti sú teraz pod veľkým tlakom.

18:07

Slovensko spálilo ďalšiu šancu! Drahovský potiahol loptu dopredu a prihral Zdráhalovi, ktorý ešte krížne hľadal Brunovského, ale k tomu už lopta neprešla.

16:39

Slovensko dalo gól!
Slováci idú do vedenia! Po ďalšom rohu zakončoval z prvej TOMÁŠ DRAHOVSKÝ, teraz to ale bolo ľavou nohou. Aj napriek tomu to ale Drahovsý trafil vynikajúco.

15:24

Aj srbský tréner si vyžiadal oddychový čas. Musíme uznať, že Srbi sa zatiaľ bránia veľmi dobre.

14:05

Slovenský tréner Marián Berky si vyžiadal oddychový čas. Svojim zverencom by chcel dať taktické pokyny na úspešné zvládnutie početnej prevahy.

14:05

Kočič dostáva druhú žltú kartu a v tomto zápase končí! Slovensko získava priamy kop z dobrej pozície a dvojminútovú presilovku o jedného muža.

12:57

Slovensko mohlo druhýkrát skórovať! Po Kyjovského prihrávke strieľal Drahovský, ale jeho pokus Srbi vytesnili nad bránku.

11:21

Slovensko dalo gól!
Je vyrovnané! Slovensko zahrávalo ďalší roh a už tradične ho poslalo dozadu na TOMÁŠA DRAHOVSKÉHO. Ten sa bez prípravy oprel do lopty a urobil dobre.

10:48

Srbsko práve strelilo gól!
Slovensko už prehráva. Aktívni Srbi dokázali využiť svoju prevahu, keď ANDREA STANKOVIČ trafil najskôr žrď, od ktorej sa lopta odrazila za čiaru.

10:22

Srbsko mohlo vyhrávať! Dankovič si nepokrytý nabehol na hranicu šestky, odkiaľ vystrelil, ale našťastie pre Slovensko iba vedľa pravej žrde.

9:48

Srbsko inkasuje druhú žltú kartu, za príliš veľa pripomienok ju dostal Kočič.

6:54

S príležitosťami sa roztrhlo vrece! Naši chlapci mohli vyhrávať po Drahovského strele, ktorú ale zastavila iba pravá žrď srbskej bránky.

5:58

Slovensko mohlo dvakrát inkasovať! Najskôr Rick v sklze zabránil prečísleniu, a potom Oberman vynikajúco vychytal Tomiča.

5:37

Srbsko si vytvorilo výbornú šancu. Po pravej strane unikol Rakitič a prudko vystrelil, ale jeho pokus bol zrazený na rohový kop.

3:41

Máme tu prvú žltú kartu v tomto zápase. Dostal ju Srb Milosavac.

3:08

Slovensko získalo už tretí rohový kop a mohlo po ňom vyhrávať! Kozár zahral loptu na Drahovského, ktorý ihneď strieľal, ale bránku súpera tesne minul.

1:18

Slováci si roh zopakovali, ale z opačnej strany a mohli vyhrávať! Lopta priletela k Drahovskému, ktorý bez prípravy pálil z väčšej vzdialenosti, ale gólman Srbska loptu dobre videl.

Slovensko – Srbsko

3:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 12. Drahovský, 17. Drahovský, 31. Směřička – 11. Stankovič, 24. Pršič, 32. Rajčevič

Karty:   34. Rick (SVK) – 4. Milosavac (SRB), 10. Kočič (SRB), 30. Perič (SRB), 31. Rajčevič (SRB), 34. Tomič (SRB)   15. Kočič (SRB)

Slovensko: Oberman (Herko) – Drahovský, Rick, Doša, Kozár, Kyjovský, Zdráhal, Směřička, Hudek, Ostrák, Turek, Brunovský, Fehérvári