Menu

Florbal

Mistrovství světa žen

Německo – Slovensko

3:7

konec (1:2, 1:3, 1:2)

05.12.2017, 16:00 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • Předkolo • Jakub Kocourek (@kubikocourek) sk

Tipsport: 13.5 11.0 1.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:20

Slovensko dalo gól! A je definitívne rozhodnuté. Po viacerých tvrdých súbojoch o loptičku pri mantineloch aj na polovici ihriska sa Slovenky presunuli na nemeckú polovicu ihriska a LENKA CUPRÁKOVÁ aj silou vôle dotlačila loptičku za bránkovú čiaru. Asistencia: Trošková.

58:10

Nemky hrali bez brankárky, čo chcela využiť Denisa Ferenčíková, no veľmi dobre sa s ňou vrátila až dvojica súperiek, ktoré napokon vytečovali jej strelu mimo ihriska.

57:21

Nemecko dalo gól!
Tlak nemeckých florbalistiek bol v psoledných minútach taký veľký, že už sa to inak ani nemohlo skončiť. Proti strele Pauline Baumgartenovej ešte Karolína Krištofová dokázala zasiahnuť, no na dorážku LAURY NEUMANNOVEJ už nemala nárok. Asistencia: Baumgartenová.

56:05

Tak v týchto momentoch je to doslova zdrvujúci tlak zo strany Nemecka, Karolína Krištofová predvádza jeden krajší zákrok za druhým a nedovoľuje Nemkám priblížiť sa na rozdiel troch gólov.

49:41

Kristína Hudáková má jednoduhco smolu. Andrea Šidlová pre ňu vybojovala lotpičku na polovici ihriska do samostantého úniku, no Christa Brünnová jej zakončenie do ľavého horného rohu očakávala. Následne Kristína vracala loptičku do bránkoviska, odkiaľ ju nedokázala doraziť Šárka Boľová.

46:20

Fantastická Karolína Krištofová! Alžbeta Ďuríková sa vydala na ofenzívny výlet, kde si však nerozumela s Lenkou Cuprákovou, Nemky podnikli rýchly protiútok a Karolína Krištofová musela ukázať ďalší famózny zákrok, keď sa na poslednú chvíľu dokázala presunúť k svojej ľavej žrdke!

45:07

Slovensko dalo gól! Výborne, Slovenky vedú už o štyri góly. Postarala sa o to svojim tretím dnešným presným zásahom kapitánka LUCIA KOŠTURIAKOVÁ, ktorej asistoval kto iný ako Paulína Hudáková. Asistencia: Paulína Hudáková.

43:57

Obrovskú bojovnosť za bránkou Nemecka predviedla Lenka Cupráková, ktorá vybojovala loptičku od nemeckej obrankyne, poslala ju do bránkoviska, odkiaľ však Katarína Klapitová prestreľuje!

42:53

Dobrá správa. Alžbeta Ďuríková je na palubovke. Teraz dokonca pripravila dobrú stireľanú prihrávku na teč pre Luciu Košturiakovú, loptička končí tesne mimo!

39:11

Slovensko dalo gól! Slovenky odskakujú v závere druhej tretiny na rozdiel troch gólov. Andrea Šidlová najskôr dobre zapracovala v defenzíve, následne potiahla loptičku nahodila ju na nemeckú brankárku, ktorá ju vyrazila len pred seba a KATARÍNA KLAPITOVÁ ju dorazila nekompromisne do ľavého horného rohu bránky! Asistencia: Šidlová.

35:27

Slovensko dalo gól! Aké je to jednoduché, keď sa to vie. Paulína Hudáková rozohrávala štandardnú situáciu z pravého rohu, našla MICHAELU ŠPONIAROVÚ, a tá prestrelila všetko, čo jej stálo v ceste! Asistencia: Paulína Hudáková.

32:46

Škoda! Kristína Huáková pripravila loptičku ako na podnose pre svoju sestru Paulínu, tá ju minula! V opačnom prípade by nemala nemecká gólmanka Brünnová žiadnu šancu!

30:18

Lucia Košturiaková minula loptičku pred poloodkrytou bránkou Nemecka! Na zaplnených tribúnach Arény Ondreja Nepelu sa ozval hlasný výdych!

28:25

Neuveriteľné, čo teraz nepremenila Paulína Hudáková! Jej sestra Kristína jej pripravila ideálnu pozíciu, Paulíne stačilo zasunúť loptičku do odkrytej bránky, no napokon minula!

26:41

Slovensko dalo gól! Výborne! Slovenské reprezentantky využívajú svoju prvú presilúv hru na týchto majstrovstvách sveta, keď sa po peknej kombinácii presadila LUCIA KOŠTURIAKOVÁ! Asistencia: Ferenčíková.

26:21

Slovenky dostávajú ideálnu príležitosť pomstiť zranenie Alžbety Ďuríkovej a dostať sa do opätovného vedenia, keď si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Vanessa Weikumová.

25:21

Nemecko dalo gól!
Tak to snáď ani nemôže byť pravda. V strede palubovky zostala ležať zranená Alžbeta Ďuríková a Nemky využívajú dieru v našej defenzíve na vyrovnávajúci gól, keď sa presadila LAURA NEUMANNOVÁ. Asistencia: Baumgartenová.

23:50

Tak to je obrovská škoda! V rohu za nemeckou bránkou skvelým spôsobom zabojovala Lenka Cupráková, narovnala si loptičku na os ihriska, no jej strela tesne minula pravú žrď nemeckej bránky!

19:03

Tak to je nepríjemnosť na záver náročnej prvej tretiny. Slovenky totiž budú hrať v štyroch, keď sa Paulína Hudáková previnila voči pravidlám a za nedovolené bránenie v hre si odcháádza sadnúť na dve minúty na trestnú lavicu.

13:35

Fantastická Karolína Krištofová! Tá teraz sériou úžasných zákrokov zabránila Randi Kleerbaumovej v dosiahnutí vyrovnávajúceho gólu!

8:58

Nemecko dalo gól!
Nemky sa však nevzdávajú a naďalej tvrdo napádajú na polovici Slovenska, čo im tentokrát už prinieslo ovocie v podobe streleného gólu. Po nedorozumení v našej defenzíve sa presadila RICCARDA SCHMIANSKÁ. Asistencia: Bamgartenová

7:11

Slovensko dalo gól! Pekná akcia Sloveniek prináša druhý gól. Paulína Hudáková pekne preniesla hru doprava, kde LUCIA KOŠTURIAKOVÁ nič nevymýšľala a prepálila nemeckú gólmanku! Asistencia: Paulína Hudáková.

2:07

Slovensko dalo gól! Skvelé, Slovenky sa dostávajú do rýchleho vedenia, keď Paulína Hudáková prihrala na hranicu bránkoviska DENISE FERENČÍKOVEJ, a tá prestreľuje Christu Brünnovú v bránke Nemecka! Asistencia: Paulína Hudáková.

Německo – Slovensko

3:7

konec (1:2, 1:3, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Schimanská (Baumgartenová), 26. Neumannová (Baumgartenová), 58. Neumannová (Baumgartenová) – 3. Ferenčíková (Hudáková), 8. Košturiaková (Hudáková), 27. Košturiaková (Ferenčíková), 36. Šponiarová (Hudáková), 40. Klapitová (Šidlová), 46. Košturiaková (Hudáková), 60. Cupráková (Trošková)

Německo: Brünnová (Recková) – Pradelová, Timmelová, Schimanská, Baumgartenová – Beppler-Altová, Holstová, Kuhlmannová, Kleerbaumová, Bestová – Schulzová, Mena Königová, Weikumová, Entelmannová, Mietzová – Jensenová, Grünewaldová, Brökerová

Slovensko: Krištofová (Hlavatá) – Šponiarová, Ďuríková, Paulína Hudáková, Košturiaková, Ferenčíková – Klapitová, Šidlová, Kvasková, Trošková, Kristína Hudáková – Bobotová, Kocúrová, Dzurinová, Robová, Cupráková – Pintérová, Grossová, Boľová

Průběh zápasu
1. třetina
2:07 SLO 0:1 Ferenčíková (Hudáková)
7:11 SLO 0:2 Košturiaková (Hudáková)
8:58 GER 1:2 Schimanská (Baumgartenová)
19:03 SLO 2 Hudáková
Po 1. třetině
2. třetina
25:21 GER 2:2 Neumannová (Baumgartenová)
26:21 GER 2 Weikumová
26:41 SLO 2:3 Košturiaková (Ferenčíková)
35:27 SLO 2:4 Šponiarová (Hudáková)
39:11 SLO 2:5 Klapitová (Šidlová)
Po 2. třetině
3. třetina
45:07 SLO 2:6 Košturiaková (Hudáková)
57:21 GER 3:6 Neumannová (Baumgartenová)
59:20 SLO 3:7 Cupráková (Trošková)
Konec