Menu

Fotbal

Niké liga

FC Nitra – FC Spartak Trnava

0:1

konec (0:0)

05.12.2017, 17:00 • Štadión Na Sihoti, Trenčín • 18. kolo • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 3.24 2.93 2.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V druhom polčase hrala Trnava aktívne, ale dlho sa nevedela v útoku presadiť. Šancu na otvorenie skóre mala Nitra hneď v úvode druhého dejstva, ale zakončenie Machovca skončila len na tyčke. Potom sme sledovali útočné akcie Spartaka a po jednej z nich mal veľkú šancu Čanturišvili, ale brankár Hroššo podržal svoje mužstvo. Keď už sa zdalo, že v tomto zápase gól nepadne, tak prišla 88. minúta a gól Slobody, ktorý znamená, že Spartak Trnava porazil Nitru výsledkom 1:0!

S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:52:52)

90+2

Koniec zápasu.

90+1

Nitra zahrávala rohový kop, ale žiadnu zaujímavú situáciu to neprinieslo a tak zrejme je už o osude zápasu rozhodnuté.

90

Druhý polčas sa predlžuje o 2 minúty!

88

88. Anton SLOBODA - 0:1

88

Trnava dala gól!
V samom závere zápasu je tu prvý gól tohto zápasu a dáva ho Spartak Trnava! Hostia boli v druhom polčase veľmi aktívní a konečne sa im podarilo vypracovať si výraznejšiu šancu a hneď z nej padol aj gól. Do pokutového územia Nitry smeroval center na Briganta, ten svojou výbornou prihrávkou loptu predĺžil na ANTONA SLOBODU a ten rozvlnil sieť za chrbátom Hrošša – 0:1!

87

Po rohovom kope ešte Spartak kombinoval na súperovej polovičke, ale po Čonkovom centri lopta doputovala iba k Hroššovi a ten ju dlhým výkopom poslal dopredu, pred bránu hostí sa dostal Šimončič, ale jeho zakončenie rozvlnilo iba bočnú sieť.

86

Zmätky v pokutovom území Nitry, Čanturišvili sa postupne dostával k lopte, ale Kuník na poslednú chvíľu loptu hlavou odvrátil na rohový kop. Nitra sa tak bude musieť aj naďalej brániť.

85

Trnava získala priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Jeho exekútorom bol napokon Čonka, ale jeho pokus bol nepresný a len preletel ponad Hroššovu bránu.

84

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Martin Tóth, prichádza Ilja Čeredničenko.

83

Pokračujeme už ďalej, Trnava športovo vrátila loptu Nitre a hostia budú chvíľu hrať len s 10 hráčmi.

82

Hra sa teraz musela prerušiť, Tóth leží na trávniku a bude odnesený za postrannú čiaru za pomoci nosidiel. Zrejme tak čoskoro môžme očakávať posledné striedanie na strany Spartaka.

81

Po peknom centri pred bránu Nitry sa do zakončenia hlavou dostal Egho, ale jeho pokus nebol nijak nebezpečný a Hroššo si loptu prebral do svojich rukavíc.

80

Dnešné stretnutie sleduje 106 divákov.

80

Po rohovom kope sa lopta dostala do brány Trnavy, ale ešte predtým sa pískal útočný faul a tak lopta pripadne futbalistom hosťujúceho mužstva.

79

Postupne sa dopredu dostali domáci futbalisti, Machovec sa snažil odcentrovať pred bránu Trnavy, ale jeho pokus bol zblokovaný a tak Nitra získava rohový kop.

78

Spartak následne založil rýchly protiútok a postupne sa už hostia usádzajú na útočnej polovičke. Defenzíva Nitry sa tak opäť musí mať na pozore.

77

Priamy kop napokon rozohral Chovanec, v pokutovom území Spartaka sme sledovali zakončenie hlavou na bránu, ale Vantruba bol na svojom mieste a loptu prevzal do svojich rukavíc.

76

Dopredu sa dostávala Nitra a Machovec ostáva ležať na trávniku. Trnava sa tak bude musieť brániť, Nitra získava priamy kop na útočnej polovičke.

75

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Erik Jirka, prichádza Tomáš Brigant.

74

Pred pokutové územie Nitry smeroval ďalší center, Egho sa aj dostal k lopte, ale nepodarilo sa mu už zakončiť a domáci tak znova dostávajú loptu do bezpečia, ďaleko od svojej brány.

73

Yilmaz posielal dlhú loptu dopredu na Čanturišvili, ten sa za ňou rozbehol do pokutového územia domácich, ale tiesnený obrancom sa ku nej včas nedostal a tak si ju prevzal do svojich rukavíc brankár Hroššo.

72

Útočné výpady sa teraz striedajú na oboch stranách, pred pokutové územie posielal center Chovanec, ale obrana Trnavy loptu odvrátila a postrážila si aj následné zakončenie domácich futbalistov.

71

Pekný center pred bránu Nitry teraz vyslal Čonka, v dobrej pozícii na zakončenie sa ocitol Egho, ale jeho hlavička bola nepresná a Hroššo tak zasahovať nemusel.

70

Trnava sa držala na útočnej polovičke, Čanturišvili centroval pred bránu domácich, ale lopta doputovala iba ku Chovancovi a ten ju odkopol do bezpečia. Hostia tak ešte ostanú na útočnej polovičke.

69

Rohový kop domácich odvrátil hlavou Čonka, Nitra následne ešte kombinovala pred bránou hostí, ale do zakončenia sa už nedostala. Dopredu tak môže ísť Spartak.

68

Rýchlu útočnú akciu založila Nitra, Steinhübel vybojoval pre svoj tím rohový kop. Trnava sa tak bude teraz musieť brániť.

67

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Aurelien Ngeyitala, prichádza Márius Charizopulos.

66

K odrazenej lopte sa dostal Greššák, jeho center pred bránu domácich mu však vôbec nevyšiel a bude to len odkop od Hroššovej brány. K striedaniu sa schyľuje aj na domácej strane.

65

Zakončenie na bránu sme videli aj na druhej strane, ale Balaj zakončoval z ofsajdovej pozície a tak Vantroba mohol ostať pokojný. Spartak už kombinuje na útočnej polovičke.

64

Hostia ešte ostali pred pokutovým územím domácich, k hlavičke sa dostal Hladík, ale nemieril presne. Dopredu tak už skúšajú ísť futbalisti FC Nitra.

63

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Matej Oravec, prichádza Kubilay Yilmaz.

62

62. Hroššov výborný zákrok

62

Trnava mala veľkú šancu na prvý gól v tomto zápase! Hostia podnikli rýchly útočný výpad, do zakončenia na bráni Nitry sa následne dostal Čanturišvili, ale Hroššo výborným zákrokom podržal svoje mužstvo.

60

Čonka centroval pred pokutové územie Nitry, ale nikto z jeho spoluhráčov sa do zakončenia nedostal. Následne ešte Spartak operoval v tesnej blízkosti domácej brány, ale pri lopte je už Nitra.

59

Teraz však domáci futbalisti faulovali a hostia sa dostávajú ku priamemu kopu na útočnej polovičke. Čonka sa už postavil k lopte a čaká na pokyn hlavného rozhodcu tohto zápasu.

58

K lopte sa však teraz dostáva Nitra, ktorá sa nemá kam ponáhľať a postupne kombinuje na svojej polovičke. Trnava sa snaží o vysoké napádanie, ale domáci zatiaľ chyby nerobia.

57

Domáci čelili ďalšiemu rohovému kopu, ale ani ten nič zaujímavého nepriniesol a Nitra to tak v zadných radoch opäť ustála. Trnava je však aj naďalej aktívnejšia, ale v útočnej fáze sa jej vôbec nedarí.

56

Rohový kop sa zahrával aj na druhej strane, Čanturišvili však poslal loptu iba priamo do rukavíc brankára Hrošša. Nitre však nevyšiel rýchly prechod do útoku a tak je pri lopte opäť Spartak.

55

Nitra napokon zahrávala rohový kop, Chovanec točil loptu priamo pred Vantrubu, ale lopta skončila len pri obrancoch Trnavy a Spartak zakladá rýchly protiútok.

54

Futbalisti Nitry sa zase po zisku lopty nikam neponáhľajú, postupnými prihrávkami sa domáci futbalisti snažia prenikať pred bránu svojho dnešného súpera.

53

Dopredu sa už postupne dostával znova aj Spartak, ale žiadnu zaujímavú situáciu to neprinieslo. Najbližšie ku gólu mala Nitra, ale aktívnejšie zase hrá Trnava.

52

Rohový kop žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol, domáci sa previnili útočným faulom a tak loptu do hry svojim výkopom uvedie brankár Vantruba.

51

Nitra sa následne rýchlo presunula na útočnú polovičku a obrana Trnavy sa musela mať na pozore. Domáci získavajú rohový kop.

50

Exekútorom priameho kopu bol Čonka, ale futbalisti Spartaka faulovali vo vzdušnom prostredí a tak je lopta prisúdená na kopačky domácich futbalistov.

49

Trnava sa postupne dostáva na útočnú polovičku, Nitra zastavuje útočné ťaženie svojho súpera len za cenu nedovoleného zákroku. Spartak tak získava priamy kop.

48

O rýchly odpoveď sa na druhej strane snažil Čanturišvili, ale jeho zakončenie úspešné nebolo a bude to tak len výkop od Hroššovej brány.

47

47. Machovcovo zakončenie

47

A mohli sme byť svedkami prvého presného zásahu v tomto zápase! Trnava odvrátila rohový kop, ale následne sa k odrazenej lopte dostal Machovec a jeho zakončenie skončilo na pravej tyčke aj za pomoci teču Tótha!

47

Druhý polčas odštartovali výkopom futbalisti Nitry, postupne sa usadili na útočnej polovičke a získavajú rohový kop.

46

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Andrej Ivančík, prichádza Christián Steinhübel.

46

Začal sa druhý polčas.
Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Skončil sa prvý polčas tohto dohráveného stretnutie 18. kola našej najvyššej futbalovej súťaže medzi mužstvami FC Nitra a FC Spartak Trnava. V ňom sa napokon veľa zaujímavých príležitostí nevideli, o niečo aktívnejšie hrala Trnava. Gól však nepadol a tak je všetko ešte v druhom polčase otvorené.

Druhý polčas sa začne približne o 18:02!

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Kadlec získal loptu a pekne prenikol sám až do pokutového územia domácich, jeho nebezpečná strela bola zblokovaná na rohový kop. Nitra sa tak ešte bude musieť brániť.

45

V prvom polčase sa nadstavuje ešte 1 minúta!

44

Na štadióne v Trenčíne je aj počuť priaznivcov Trnavy. Spartak je aj naďalej pri lopte, ale ťažko sa prebíja na útočnú polovičku. Do konca prvého dejstva už veľa času neostáva.

43

Ngeyitala ťahal tento útok domácich futbalistov, ale neuspel v osobnom súboji s Kadlecom a bude to len odkop od brány Trnavy. Spartak tak má ešte šancu niečo v útoku vymyslieť.

42

Ani záver prvého polčasu veľa zaujímavých situácii neprináša, Trnava vyráža do ďalšieho útoku, ale lopta opäť končí len u brankára Hrošša. Zrejme sa tak gólu v prvom polčase nedočkáme.

41

V útočnej akcii bol opäť Čanturišvili, ten to skúšal takým akrobatickým spôsobom po centri od Jirku, ale lopta doputovala iba k pripravenému brankárovi Hroššovi.

40

Podobná situácia sa teraz opakovala aj na druhej strane, Balaj sa do zakončenia nedostal a lopta je v rukaviciach brankára Vantrubu. Dopredu tak ide Spartak.

39

Čanturišvili s dostal k odrazenej lopte a vysielal nebezpečný center do pokutového územia domácich, Hroššo bol však vo vzdušnom prostredí úspešný a loptu vyboxoval do bezpečia.

38

Trnava kombinuje na útočnej polovičke, ale hosťom sa stále nedarí dostať sa až do zakončenia. Nitrania tak aj naďalej predvádzajú úspešnú defenzívu a domáci to potom skúšajú cez rýchle protiútoky.

37

Nitra sa snažila o rýchly protiútok, ale v rozhodujúcej chvíli domáci futbalisti iba faulovali a tak sa k lopte opäť dostáva Spartak. Pomaličky sa už blíži záver prvého polčasu.

36

Zaujímavá situácia sa rodila v pokutovom území domácich, Sloboda však radšej volil prihrávku miesto strely a dopomohol k tomu aj Kuník a lopta následne doputovala do rukavíc Hrošša.

35

Opäť sa musela hra prerušiť, Ngeyitala je troška otrasený po zrážke a tak bude ošetrení. Oba tímy sa tak môžu občerstviť a nazbierať ešte sily na záverečnú desaťminútovku.

34

Trnava opäť kombinuje na útočnej polovičke, ale futbalisti Nitry svojho súpera do šancí nepúšťajú. Uvidíme, či hostia z toho ťaženia pred bránou domácich dokáže niečo vymyslieť.

33

Zatiaľ nemáme možnosť sledovať moc ofenzívne stretnutie, skôr oba tímy potvrdzujú, že dostávajú z pomedzi všetkých mužstiev v súťaži najmenej gólov.

32

Aktívnejší je teraz Spartak, ktorý zahrával aj rohový kop, ale domáci sa dokázali úspešne ubrániť. Hostia však už postupne zakladajú ďalšie útočné výpady.

31

Tak napokon sa Egho vracia späť do hry, čo je pre hostí určite dobrá správa. Uplynulo nám už prvých 30 minút z hry, gól sme stále nevideli a tak ostáva v platnosti stav 0:0.

30

Žltú kartu dostáva Aurelien Ngeyitala (FC Nitra).

29

V hre už pokračujeme ďalej, Egho je za postrannou čiarou a ešte sa mu venujú lekári. Uvidíme, či Spartak bude musieť takto skoro siahnuť k prvej výmene.

28

Na ihrisku teraz ostáva ležať Egho, ktorý je už v opatere lekárov a zrejme bude musieť odstúpiť. Nestor El Maestro tak bude musieť popremýšľať, kým ho nahradí.

27

Rohový kop Nitra rozohrala nakrátko, čo si dokázali hostia postrážiť a následne si prebrali loptu na svoje kopačky. Trnava tak okamžite vyráža do rýchleho protiútoku.

26

A bude z toho rohový kop pre Nitru, autové vhadzovanie si postrážil Čonka a loptu takýmto spôsobom odvracia do bezpečia. Domáci tak ešte ostávajú v tlaku.

25

Nitra sa opäť dostáva na útočnú polovičku, domáci získavajú aut v tesnej blízkosti brány svojho dnešného súpera. Domáci futbalisti sa tak presúvajú do pokutového územia.

24

Na druhej strane sme sledovali zaujímavý prechod do útoku v podobe futbalistov Nitry, k lopte sa dostal Machovec a vyslal prízemný center do pokutového územia Trnavy, ale na loptu z jeho spoluhráčov nik nedočiahol.

23

Do pokutového územia sa však teraz dostal Spartak, zaujímavá lopta smerovala pred bránu Nitry na Čanturišviliho, ale obrana domácich všetko včas vyriešila a loptu dostala do bezpečia.

22

Častejšie sa teraz k lopte dostáva Spartak, ale Nitra vyráža do nebezpečných a rýchlych protiútokov a tak sa musia mať na pozore aj hostia. Momentálne kombinujú na svojej polovičke domáci.

21

Trnava to teraz skúšala po ľavej strane, ale Kuník všetko úspešne vyriešil a bude to tak len odkop od Hroššovej brány. Domáci sa tak budú môcť presunúť na útočnú polovičku.

20

Hladík potiahol loptu smerom dopredu, následne zakombinoval so svojimi spoluhráčmi, ale Kóňa dobre čítal hru a loptu odvrátil do bezpečia. Spartak získava aut na útočnej polovičke.

19

Pri lopte sú aj naďalej nitriansky futbalisti, kombinujú však na svojej polovičke a nikam sa neponáhľajú. Zatiaľ sme tak videli len jednu zaujímavú príležitosť a stav zápasu je aj naďalej 0:0.

18

Hostia však už loptu strácajú a tak dopredu ide Nitra. Uvidíme, ako si poradia domáci futbalisti na súperovej polovičke a či sa dočkáme niečoho zaujímavého.

17

Do pokutového územia smerovala nebezpečná prihrávka na Jirku, ale Hroššo včas vyštartoval zo svojej brány a loptu dostal do bezpečia. Spartak tak ešte ostáva v útoku.

16

Priamo na trnavskú bránu to skúšal Machovec, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a lopta preletela ponad bránu. Vantroba sa tak postará o výkop a uvedie tak loptu späť do hry.

15

Na útočnej polovičke sa dostal k lopte Balaj, Greššák ho poslal k zemi a tak Nitra získava zaujímavý priamy kop. Trnava sa tak teraz bude musieť brániť.

14

Opäť máme možnosť sledovať útoky na oboch stranách, ale momentálne sledujeme len množstvo nepresností na oboch stranách. Podstatné však je, že sa obe mužstvá snažia hrať útočne.

13

Hostia sa teraz dostali aj do zakončenia, spoza 16-tky to na bránu Nitry skúšal Čanturišvili, ale brankár Hroššo bol pripravený a tento jeho pokus kryje. Nitra okamžite vyráža do rýchleho protiútoku.

12

Do pokutového územia centroval Chovanec a hľadal touto loptou Balaja, ale brankár Vantroba dobre čítal hru a vo vzduchu si prebral loptu do svojich rukavíc.

11

Nitra sa teraz musela opäť brániť, Trnava zahrávala rohový kop. Ten však nič zaujímavého neponúkol a tak už na svojej polovičke kombinujú futbalisti v bielych dresoch.

10

Trnava založila rýchly protiútok a do zakončenia sa tlačil Jirka, jeho pokus však skončil len na obrancov Nitry a následne si domáci prevzali loptu na svoje kopačky.

9

Postupne sledujeme útočné výpady na oboch stranách, ale defenzívy pracujú úspešne a tak sme dlhšiu dobu nič zaujímavého nevideli. Najzaujímavejšia situácia tak bola tá zo 7. minúty, v ktorej bol Machovec.

8

Po rohovom kope sa do hlavičkového zakončenia dostal Kóňa, ale jeho pokus bol nepresný a bude to tak odkop od brány, o ktorý sa postará brankár Vantruba.

7

A je tu prvá zaujímavá situácia v tomto zápase! Machovec sa dostal k lopte a skúšal to zaujímavou strelou z uhla, ale Vantruba bol dobre postavení a loptu vyráža na rohový kop.

6

Lopta je momentálne na kopačkách domácich futbalistov, Nitra to však skúša cez postupné prihrávky a tak hostia musia čakať, čo si na nich ich súper pripraví.

5

Nitrania zachytili loptu a vyrazili do rýchleho protiútoku. Ngeyitala však neprihral presne a dopredu tak išla Trnava. Čanturišvili však takisto prihrával iba nepresne a tak ani teraz neprišlo zakončenie na jednu či druhú bránu.

4

Hostia sú pri lopte a postupnými prihrávkami sa presúvajú na útočnú polovičku. Zatiaľ sme však nič zaujímavého nevideli, zápas sa ešte len rozbieha.

3

Do útoku sa už dostala aj Nitra, domáci kombinovali pred pokutovým územím svojho dnešného súpera, ale Ngeyitala sa previnil útočným faulom a tak lopta pripadne futbalistom Trnavy,

2

Trnava sa pokúšala preniknúť pred bránu Nitry, dlhá nakopnutá lopta na Jirku však skončila len u brankár Hrošša a ten už loptu rozohráva na svojich spoluhráčov.

1

Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mala Trnava. Hostia sa už presúvajú na útočnú polovičku.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
Príjemný utorkový podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Zápas 18. kola Fortuna ligy medzi mužstvami FC Nitra a FC Spartak Trnava, ktorý sa v nedeľu odložil sa teda odohrá dnes a budeme mať veľmi špecifickú príchuť, pretože sa odohrá na štadióne v Trenčíne. Do jeho začiatku už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev tak ako ich poskladali tréneri Ivan Galád a Nestor El Maestro. Z pozície rozhodcov toto stretnutie povedú páni Patrik Hrčka ako hlavný, Michal Tomčík a Rastislav Žákech ako čiarový a náhradným rozhodcom bude Matej Barenčík. Štadión na Sihoti je tak už na všetko pripravený, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

Pri sledovaní tohto vám prajem príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
Úvodné zostavy:

FC Nitra: Hroššo – Kuník, Vencl, Križan, Chovanec – Šimončič (C) – Kóňa, Machovec – Ngeyitala, Balaj, Ivančík

Náhradníci: Kolmokov – Valenta, Niba, Fábry, Kotrík, Charizopulos, Steinhübel

FC Spartak Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Hladík, Tóth, Čonka – Sloboda, Oravec, Greššák (C) – Jirka, Egho, Čanturišvili

Náhradníci: Chudý – Janso, S. Lukić Lukić, Čeredničenko, Brigant, Yilmaz, A. Lovás

Rozhodca: Patrik Hrčka – Michal Tomčík, Rastislav Žákech – Matej Barenčík

Stretnutie medzi mužstvami FC Nitra a FC Spartak Trnava sa napokon odohrá 5.12 o 17:00! Dejiskom zápasu by mal byť Trenčín.

Zápas sa pre nespôsobilý terén neodohrá! Zatiaľ nemáme bližšie informácie o dohrávke. Akonáhle zistíme viac, budeme vás včas informovať.
Úvodné zostavy:

FC Nitra: Hroššo – Kuník, Vencl, Križan, Chovanec – Šimončič (C) – Kóňa, Machovec – Valenta, Balaj, Charizopulos.
Náhradníci: Kolmokov – Niba, Ngeyitala, Fábry, Kotrík, Ivančík, Steinhübel.

FC Spartak Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Hladík, Tóth, Čonka – Sloboda, Oravec, Greššák (C) – Jirka, Egho, Čanturišvili.
Náhradníci: Chudý – Janso, S. Lukić Lukić, Čeredničenko, Brigant, Yilmaz, A. Lovás.

Rozhodca: Hrčka – Slyško, Žákech.
Príjemný dobrý deň z Nitry, vitajte pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 18. kola futbalovej Fortuna ligy, v ktorom futbalisti nováčika súťaže FC Nitra privítajú na svojom trávniku pod Zoborom hráčom vedúceho celku ligy FC Spartak Trnava. Zápas sa začína o 14:00, my si ešte predtým v krátkosti predstavíme oba tímy.

Futbalistom Nitry patrí v priebežnej tabuľke našej najvyššej súťaže šieste miesto so ziskom 28 bodov. Nitra teda úpenlivo bojuje o postup do nadstavbovej časti súťaže, pred Trenčínom má náskok len dva body. V poslednom doterajšom zápase Nitrania remizovali v Dunajskej Strede s DAC 0:0. Trénerom tímu je skúsený Ivan Galád, najlepším kanonierom Nitry je Filip Balaj, ktorý zaznamenal 6 gólov.

Trnava je vedúcim tímom futbalovej Fortuna ligy, v doterajšom priebehu nazbierala v 17 zápasoch 37 bodov a pred druhou Žilinou má aktuálne náskok troch bodov. V poslednom doterajšom zápase Trnava podľahla na domácom trávniku majstrovskej Žiline pomerom 0:3. Trénerom tímu je Nestor El Maesto, najlepším strelcom je Marvin Egho, ktorý vsietil 5 gólov.

Zápas v Nitre sa začína o 14:00, z miesta komentátora sa na vás teší Miroslav Revaj.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

FC Nitra – FC Spartak Trnava

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 88. Sloboda (Brigant)

Karty:   30. Ngeyitala (NIT)

FC Nitra: Hroššo – Kuník, Vencl, Križan, Chovanec – Šimončič (C) – Kóňa, Machovec – Ngeyitala (67. Charizopulos), Balaj, Ivančík (46. Steinhübel).
Náhradníci: Kolmokov – Valenta, Niba, Fábry, Kotrík, Charizopulos, Steinhübel.

FC Spartak Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Hladík, Tóth (84. Čeredničenko), Čonka – Sloboda, Oravec (63. Yilmaz), Greššák (C) – Jirka (75. Brigant), Egho, Čanturišvili.
Náhradníci: Chudý – Janso, S. Lukić Lukić, Čeredničenko, Brigant, Yilmaz, A. Lovás.

Rozhodčí: Patrik Hrčka – Michal Tomčík, Rastislav Žákech – Matej Barenčík