Menu

Fotbal

Liga mistrů

Chelsea FC – Atlético Madrid

1:1

konec (0:0)

05.12.2017, 20:45 • Stamford Bridge, London • Skupina C • Daniel Kinc

Tipsport: 2.12 3.45 3.56 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Nastavují se čtyři minuty nad rámec druhého poločasu!

84

Dobrá možnost i na straně druhé! Po dlouhém křižném pasu od Luíse centroval po zemi na zadní tyč střídající Corréa, a Griezmannovi nechybělo mnoho, aby zakončil ve skluzu!

83

83. Willian spálil velkou šanci!

83

Tutovka jako hrom pro Chelsea! Hazard si na levé straně udělal z obránce opět trhací kalendář, aby poté parádním pasem pod sebe našel úplně volného Williana. Ten byl ve zcela ideální pozici, jenže z první poslal placírkou balón nepochopitelně nad branku!

81

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Michy Batshuayi.

79

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází José Giménez, přichází Luciano Vietto.

78

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Gabi, přichází Ángel Correa.

76

76. Moratova tutovka!

76

A rázem už domácí málem vedli! Fabregas dostal krásnou kolmici, přičemž na sebe natáhl dva soupeře, aby poté mezi nimi uvolnil Moratu. Ten byl úplně sám před brankou, ale Oblak vyběhl a jeho ránu skvěle zneškodnil!

75

75. Stefan SAVIĆ - 1:1

75

Chelsea právě vstřelila branku!
Je zaslouženě vyrovnáno! Hosté odvrátili hned dva Fabregasovy centry, ale ten druhý odrazili jen k Hazardovi. Ten si míč parádně zpracoval a navedl doleva, odkud levačkou vyslal prudký střílený centr po zemi, do nějž nešťastně vložil nohu stoper STEFAN SAVIČ a nasměroval balón přesně pod břevno – 1:1!

73

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Davide Zappacosta, přichází Willian.

68

68. Pedrova patička a zranění Oblaka

68

Další šance domácích! Po krásném průniku Mosese a následném centru zakončoval patou Pedro, jeho střílený pas chtěl ještě usměrnit do branky Morata, ale Giménez s Oblakem za cenu vlastního sebezničení situaci zažehnali!

67

Domácí měli po sražené ráně Pedra k dispozici roh. Hazard s Fabregasem jej rozehráli nesmírně rychle a právě druhý jmenovaný zblízka prudce centroval. Do jeho centru se položil v pádu Christensen, ale branku netrefil!

64

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Tiemoué Bakayoko, přichází Pedro.

57

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Fernando Torres, přichází Yannick Ferreira-Carrasco.

56

56. Saúl ÑÍGUEZ - 0:1

56

Atlético právě vstřelilo branku!
Hosté jdou po parádně sehraném rohu do vedení! Madridští předvedli skvěle nacvičený signál, když si na míč naběhl na přední tyči Torres a hlavičkou jej prodloužil naslepo za sebe do míst, kam si naběhl SAÚL ÑÍGUEZ. Ten se včas odpoutal od Bakayoka a poté ve snadné pozici mířil taktéž hlavou přesně pod břevno poloodkryté branky – 0:1'

53

53. Tyč po ráně Luíse!

53

Největší šance utkání a ní hosté! Kokeho rána byla zblokována, ale míč se odrazil k Luisovi, jenž z dálky napřáhl k parádní ráně, která orazítkovala vzdálenější tyč! Do míče se poté v pádu opřel hlavou ještě právě Koke, ale rukavice Courtoise byly připraveny.

52

Zappacosta navíc poté zajel při rozehrávce do jednoho z obránců skluzem a jeho nedovolené počínání bylo oceněno žlutou kartou.

50

Po rohu si našel míč přesně hlavu Moraty, jenž do něj prudce trkl a ten směroval pod břevno, ovšem Oblak na dvakrát hrací předmět zneutralizoval!

49

Po něm nejprve Cahill přisunul míč Hazardovi, ten následně odcentroval levačkou přesně na hlavu Christensena, ale Dán ve službách Blues mířil jen do rukavic Oblaka!

45

První poločas ještě nekončí, nastaven bude o jednu minutu!

37

37. Zappacostova velká šance

37

A nakonec si vytvořili největší šanci duelu! Fabregas roztáhl hru doleva opět Zappacostovi, jenž si kolem Parteye navedl míč na střelu, křižně mezi jeho nohama vypálil ne bližší tyč, a Oblak měl co dělat, aby jeho ránu na čáře vyrazil na roh!

23

23. Rána Moraty po pasu Mosese

23

Domácí se z tlaku opět vymanili a nakonec donutili Oblaka k prvnímu zákroku! Moses se ladně protáhl po pravé straně, odkud posunul míč Moratovi, ale ten ve skluzu pálil právě jen do rukavic slovinského brankáře!

17

17. Moratova rána vedle branky

17

Na tribunách to poprvé zahučelo! Christensen našel nenápadnou přihrávkou středem Moratu na hranici vápna, ten se i s předmětem doličným otočil kolem své osy a kolem strážce vypálil pravačkou, ale jeho rána skončila těsně vedle levé tyče!

16

Torresovi se nepovedl centr po zemi na Parteye, a domácí šli do brejku. Ten musel hasit svým zákrokem na polovině hřiště Lucas, který je prvním karetním hříšníkem duelu.

Chelsea FC – Atlético Madrid

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 75. Savić (E. Hazard) (vla.) – 56. Saúl Ñíguez (F. Torres)

Karty:   52. Zappacosta (CHE) – 16. Lucas Hernández (ATM)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:12.

Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Cahill (C) – Zappacosta (73. Willian), Fàbregas, Kanté, Bakayoko (64. Pedro), Moses – E. Hazard – Morata (81. Batshuayi).
Náhradníci: Caballero – Rüdiger, Alonso, Drinkwater, Willian, Batshuayi, Pedro.

Atlético Madrid: Oblak – J. Giménez (79. Vietto), Savić, Lucas Hernández, Luís – Koke, Partey, Gabi (C) (78. Á. Correa), Saúl Ñíguez – F. Torres (57. Ferreira-Carrasco), Griezmann.
Náhradníci: Moyà – Godín, Vrsaljko, Á. Correa, Ferreira-Carrasco, Gameiro, Vietto.

Rozhodčí: Danny Makkelie – Mario Diks, Hessel Steegstra (vš. NED)